Βγαίνει η μπόχα ΕΣΗΕΑ, καναλιών και τηλεμαϊνδανών στην επιφάνεια και μας πνίγει...

Βγαίνει η μπόχα ΕΣΗΕΑ, καναλιών και τηλεμαϊνδανών στην επιφάνεια και μας πνίγει...

6 Απριλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:783
Μοίρασέ το

Η πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ που χρησιμοποιούσε, η “σιωπή” της προέδρου της και οι 7 αναβολές στην δίκη που είναι κατηγορούμενος για κακούργημα.

 

 

 

Το Ελλαδιστάν της απόλυτης βοθροποίησης…

Αυτά είναι τα “ιδανικά” των ελληνόφωνων… 

Ο πάτος της “δημοσιογραφίας”, είναι… άπατος.

Το ίδιο και ο πάτος της “δικαιοσύνης”…

Καλά, για τους πολιτικούς, δεν το συζητάμε… ΤΟΞΙΚΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή


Του Άρη Σπίνου

Το έλα να δεις έγινε στο κανάλι του Βρυώνη όπου κάνει εκπομπή… ο κυνηγημένος κατά δήλωση του από την 17Ν, πρώην manager της πορνοστάρ Αλεξανδράτου.

Ο Βρυώνης φοβούμενος ότι θα το πάρουν τα σκάγια από το βίο και την πολιτεία του τηλεπωλητή σομπών ετοιμάζεται να τον πετάξει με τις κλοτσιές από το Epsilon.
Οι σκελετοί που κρύβει ο Βρυώνης στην ντουλάπα του είναι το τελευταίο που θα ήθελε αυτήν την περίοδο να φανερωθούν.
Ο παρουσιαστής του διαμήνυσε όμως ότι εάν τολμήσει να το κάνει αυτό θα τον καταστρέψει αφού ξέρει πολλά για την γούνα του!
Όπως ο ίδιος λέει τώρα που είναι στον αφρό η υπόθεση του Νίκου Παππά αν μιλήσει ο Βρυώνης θα πάει φυλακή.
Ισχυρίζεται ότι έχει έγγραφα και ηχογραφημένες συνομιλίες.

Προς το παρόν ο καναλάρχης διαβάζει εφημερίδες και site για να δει εάν και που αναφέρουν το όνομα του, τηλεφωνώντας όπου μπορεί και εξηγώντας ότι είναι θέμα ημερών η απομάκρυνση του λεπτοκαμωμένου Μένιου Φουρθιώτη.

Πλαστή ταυτότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ χρησιμοποιούσε ο Μένιος Φουρθιώτης πράγμα το οποίο, απ’ ό,τι αποδεικνύεται από τα έγγραφα που έχουμε στη διάθεσή μας, το γνώριζε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου τουλάχιστον δύο μήνες πριν.

Η ΕΣΗΕΑ είχε γίνει αποδέκτης καταγγελιών ότι ο Φουρθιώτης εμφανίζεται ως δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και εξασφαλίζει με τον τρόπο αυτόν διαπιστεύσεις.

Μάλιστα, την προηγούμενη Τρίτη όταν ο φωτορεπορτερ του Documento, Μάριος Ραφαήλ Μπίκος φωτογράφιζε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, δηλαδή σε δημόσιο χώρο, την πομπή ασφαλείας του Φουρθιώτη, (την οποία η αστυνομία διαβεβαίωνε ότι δεν είχε) ο παρουσιαστης είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον φωτορεπορτερ λέγοντας: “είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ” και επιδεικνύοντας μάλιστα ένα δελτίο διαπίστευσης σε υπουργείο που φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.


Την προηγούμενη Τρίτη, ο Φουρθιώτης ζήτησε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ του Documento, φωνάζοντας είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ και κραδαίνοντας ένα δελτίο διαπίστευσης που προφανώς είχε κάνει με την πλαστή ταυτότητα.
Στις 9 Φεβρουαρίου, όπως προκύπτει από τα πρακτικά του Δ.Σ της ένωσης στην ημερήσια διάταξη υπάρχει θέμα “ Ζήτημα Μένιου Φουρθιώτη”.

Όπως φαίνεται το Δ.Σ ενημερώνεται ότι ο Φουρθιώτης χρησιμοποιεί ταυτότητα της ένωσης ζητώντας μάλιστα σε διάφορα υπουργεία διαπιστεύσεις.

Το Δ.Σ εκείνης της ημέρας από το οποίο απουσιάζουν τρία μέλη αλλά είναι παρούσα η πρόεδρος, η κα Μαρία Αντωνιάδου, αποφασίζει συγκεκριμένα: «Το Δ.Σ λαμβάνοντας υπόψη το ζήτημα που έχει προκύψει με τον κ.Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος χρησιμοποιεί ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, παρότι δεν είναι μέλος, ζητώντας διαπιστεύσεις από υπουργεία, εξουσιοδοτεί ομόφωνα τη νομική σύμβουλο κα. Χρύσα Σαλαβράκου, ώστε να χειριστεί νομικά την υπόθεση σε συνεργασία με τα υπουργεία και τους νομικούς συμβούλους του κυριου Φουρθιώτη».

Στις 9 Φεβρουαρίου το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ είναι ενήμερο όπως φαίνεται από το πρακτικό της συνεδρίασης για την πλαστογραφία Φουρθιώτη. Δεν τον παραπέμπει στον Εισαγγελέα, αλλά προτείνει χειρισμούς σε συνεργασία με τον δικηγόρο του Φουρθιώτη.

Είναι εντυπωσιακό ότι ενώ το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης βρίσκεται μπροστά σε μια υπόθεση πλαστογραφίας εγγράφου της ένωσης αλλά και χρήσης των εγγράφων αυτών (αδικήματα πλαστογραφίας και πλσατυτρογραφίας μετα χρήσης) δεν παίρνει την απόφαση να οδηγήσει την υπόθεση στον εισαγγέλεα όπως οφείλει, αλλά τη μετατρέπει σε μια υπόθεση διαπραγματεύσεων με το νομικό σύμβουλο του Φουρθιωτη .Τί ακριβώς δηλαδή να διαπραγματευτεί; Και γιατί πράγματι σε μια υπόθεση πλαστογραφίας;

Το επιπλέον στοιχείο είναι ότι η πρόεδρος της ένωσης, κα Αντωνιάδου, έχει ιδιαίτερη ενημέρωση έγγραφη ενημέρωση από Φουρθιώτη στην οποία ομολογεί την πλαστογραφία πλην όμως ρίχνει τις ευθύνες στην γραμματέα του.

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2021, σε επιστολή του προς την κα Μαρία Αντωνιάδου η οποία ωστόσο απευθύνεται απ’ ό,τι μπορεί να καταλάβει κάποιος στην Ένωση, αφού η προσφώνηση είναι αξιότιμοι κύριοι, ο Φουρθιώτης ομολογεί: «αναφορικά με το περιστατικό θέλω να σας δηλώσω ότι είχα πλήρη άγνοια των εγγραφών και των λεκτικών που στάλθηκαν εκ μέρους μου από τη γραμματέα μου καθώς το τελεύταιο 15νθήμερο αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά μου σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις (μπορώ να σας τις προσκομίσω εφόσον το επιθυμείτε), το αίτημα στάλθηκε από τη γραμματέα μου η οποία αντί να γράψει ότι έχω αιτηθεί να γίνω μέλος της ενώσεώς σας που είναι τιμή για μένα καθώς απο το 2008 εργάζομαι ως δημοσιογράφος στο χώρο των ΜΜΕ[….] εκείνη έγραψε ότι είμαι μέλος, το χειρότερο δε έστειλε εν αγνοία μου ένα προσχέδιο δημοσιογραφικής ταυτότητας που είναι αναρτημένο στο σαιτ σας ως δημοσιογραφική ταυτότητα με υπογραφές και σφραγίδες.

Αμέσως μετά την ενημέρωσή σας από το περιστατικό του οποίου δεν είχα καμία γνώση και συμμετοχή έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις στη γραμματεία η οποία και δήλωσε ότι δεν γνώριζε τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε κάποιος να θεωρηθεί δόκιμο ή τακτικό μέλος και έτσι αυτοβούλως έκρινε πως άμα του αιτήματος αυτομάτως γίνεσαι μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Όταν με μεγάλη έκπληξη πληροφορία από εσάς για τις ενέργειές σας, αμέσως απέστειλα email προς αποκατάσταση της αλήθειας από εμένα τον ίδιο».

Από την επιστολή του Φουρθιώτη προκύπτει ότι ενημερώθηκε από την πρόεδρο για τις διαδικασίες που είχαν ακολουθηθεί εναντίον του. Είναι δε εμφανές ότι επιχειρεί να χρησιμοποιήσει γελοία επιχειρήματα για τους λόγους που τον κατέστησαν υπεύθυνο μιας πλαστογραφίας.

Το τμήμα της επιστολής που έστειλε ο Φουρθιώτης στην πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μ. Αντωνιάδου, όχι για προσωπικούς λόγους, αλλά για την υπόθεση της πλαστογραφίας, όπως φαίνεται ομολογεί την πλαστογραφία, αλλά την ρίχνει στη γραμματέα του.

Η στάση της ΕΣΗΕΑ αλλά και κυρίως της Προέδρου, κας Μαρίας Αντωνιάδου για την πλαστογραφία που έχει διαπράξει και μάλιστα από ένα πρόσωπο σαν τον Μένιο Φουρθιώτη που χρησιμοποιεί μια πλαστή ταυτότητα μιας ιστορικής ένωσης όπως η ΕΣΗΕΑ, είναι απαράδεκτη. Προσβάλλει όλους τους δημοσιογράφους, ολόκληρο το ιστορικό σωματείο το οποίο έχουν τιμήσει πάρα πολλοί έντιμοι και δάσκαλοι της δημοσιογραφίας.

Αποτελεί ντροπή για όλους εκείνους τους δημοσιογράφους οι οποίοι έχοντας όνειρο να γίνουν μέλη της ιστορικής αυτής ένωσης μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που η ίδια απαιτούσε και μάλιστα να πληρώσουν το αντίτιμο για να εκτυπώσουν την ταυτότητα μέλους της.

Είναι ντροπή και κοροϊδία για την ίδια τη δημοσιογραφία.

Σχετικά ρεπορτάζ

Οι καταγγελίες Φουρθιώτη για Βρυώνη… και Φλαμπουράρη που κατάπιε αμάσητες! Σήμερα ο π. μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου πουλάει μίξερ και σόμπες στα κανάλια εκείνου που κατηγορούσε ως απατεώνα!

Πήρε 7η αναβολή (!) η δίκη με κατηγορούμενο για κακούργημα τον πρώην manager της τζούλιας Αλεξανδράτου, τηλεπωλήτη Μένιο Φουρθιώτη. Προσδιορίστηκε η δίκη για τις 17/2

 

Πηγή

Προβολές : 783


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα