«ΒΟΜΒΑ» από ΗΠΑ και οι “σκιές” του Μητσοτάκη! Ακολουθούν ΡΟΚ καταστάσεις

«ΒΟΜΒΑ» από ΗΠΑ και οι “σκιές” του Μητσοτάκη! Ακολουθούν ΡΟΚ καταστάσεις

13 Ιουλίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:623
Μοίρασέ το

Η κίνηση αυτή προκάλεσε ένα κύμα αντιδράσεων, την ώρα που και στην Ελλάδα ο θεσμός του «ρουφιάνου» δείχνει να ανθεί!!!

Μάλιστα έγιναν συγκρίσεις με τις αυταρχικές κομμουνιστικές κυβερνήσεις.

Ο ένας θα καρφώνει τον άλλον ΜΕΣΑ σε οικογένειες…

 

Το FBI ανέβασε ένα tweet την Κυριακή το απόγευμα, προτρέποντας τους Αμερικανούς να ελέγξουν τα μέλη της οικογένειάς τους και να βεβαιωθούν ότι δεν σχεδιάζουν «εξτρεμισμό»!!!

Η κίνηση αυτή προκάλεσε ένα κύμα αντιδράσεων, την ώρα που και στην Ελλάδα ο θεσμός του «ρουφιάνου» δείχνει να ανθεί!!!

Μάλιστα έγιναν συγκρίσεις με τις αυταρχικές κομμουνιστικές κυβερνήσεις.

Η διατύπωση του tweet, η οποία συνδέεται με ένα «φυλλάδιο» του Υπουργείου Εθνικής Νοημοσύνης (DNI) σχετικά με τον «βίαιο εξτρεμισμό» είναι ξεκάθαρη.

Το έγγραφο του 2019 περιέχει εικόνες που σχετίζονται συνήθως με τη ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατία και παραθέτει “δείκτες κινητοποίησης”, συμπεριλαμβανομένης της “απευθείας επικοινωνίας με βίαιους εξτρεμιστές στο διαδίκτυο”.

Ωστόσο, στην ανανεωμένη ανάρτηση από το FBI, καλούνται τα μέλη της οικογενείας να παρακολουθούν το ένα το άλλο για εξτρεμισμό.

 

 

Και ο εξτρεμισμός στις μέρες δεν είναι μόνο ο ισλαμιστικός, αλλά και ο «πατριωτικός» ή ο «υγειονομικός» με αρνητές, όπως τους αποκαλούν, των εμβολίων και των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των πολιτών, να βρίσκονται στο στόχαστρο.

Άλλωστε, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, χθες ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους “σκιές”! Γιατί όχι σύντομα και βιολογικούς «εξτρεμιστές».

«Τα παιδιά θα παρακολουθούν τους γονείς τους. Το αμερικανικό STASI συμβουλεύει τους πολίτες να καρφώνουν τους δικούς τους ανθρώπους. Πρακτικές KGB », γράφουν, μεταξύ άλλων, χρήστες του διαδικτύου που αναδημοσίευσαν την ανάρτηση του FBI!!!

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 623


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα