«ΒΟΜΒΑ»!!! Η Δημόσια Αρχή Υγείας της Αγγλίας (ΡΗΕ) Παραδέχεται Ότι Δεν Μπορεί Να Αποδείξει Επιστημονικά Ότι Η  COVID-19 Είναι Μεταδοτική!!!

«ΒΟΜΒΑ»!!! Η Δημόσια Αρχή Υγείας της Αγγλίας (ΡΗΕ) Παραδέχεται Ότι Δεν Μπορεί Να Αποδείξει Επιστημονικά Ότι Η  COVID-19 Είναι Μεταδοτική!!!

19 Μαρτίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,071
Μοίρασέ το

Η PHE παραδέχεται ότι η εικασία, της κυβέρνησης, της μετάδοσης της COVID-19 από άνθρωπο σε άνθρωπο βασίζεται σε… ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!

Στο ΤΙΠΟΤΑ!

Στο ΜΗΔΕΝ!

Στο ΚΕΝΟ!

 

 

Μήπως να πάρουμε το συγκεκριμένο θέμα της ανάρτησης και να το τρίψουμε στα μούτρα της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΤΗΛΕΡΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ;

Μήπως να ξεκινήσουμε μια μαζική αγωγή εναντίον τους;

Μήπως να πετάξουμε στα μούτρα της εκπορνευμένης με την ζυγαριά την αλήθεια που βλέπουν όσοι έχουν έστω και ελάχιστη νοημοσύνη, αλλά οι εκπορνευμένοι δεν την βλέπουν;

Έτσι κι αλλιώς, στην πολιτική μαφία που κυβερνάει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, λόγω βολευτικής ασυλίας.

Τι λέτε;

Είστε για ένα… “μπουκάρισμα” ομαδικό;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Σας υπενθυμίζω το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, που ανάρτησα πριν λίγες μέρες.

Εικόνα: PublicHealthMatters.blog.gov.uk

18 Μαρτίου 2021

Δείτε το άρθρο του HumansAreFree  εδώ: https://tinyl.io/3jmZ [1]

Στην αρχή αυτής της «πανδημίας» διάβασα για τέσσερα ξεχωριστά πειράματα / έρευνες που διεξήγαγε ο στρατός των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης, όλες οι οποίες κατέδειξαν ότι η ισπανική γρίπη δεν μπορούσε να μεταδοθεί από τους βαριά αρρώστους στους υγιείς, ακόμη και με την απευθείας λήψη και κατάποση από τους υγιείς των ζεστών πτυέλων των ασθενών.

Αναρωτήθηκα γιατί δεν διεξήχθη ποτέ παρόμοια έρευνα για τη μετάδοση της COVID19. Τέτοια πειράματα σήμερα θα μπορούσαν να μην είναι τόσο «χονδροειδή».

Επί πλέον, αυτό το θέμα είναι εξαιρετικής σημασίας.

Έστειλα αιτήματα βάσει της Νομοθεσίας για την Ελεύθερη Πληροφόρηση από τις Αρχές (FOI)  στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας (DHSC) που, σε μια πρώτη απάντηση (στο ερώτημα εάν έχει απομονωθεί ο ιός), παραδέχτηκαν ότι δεν είχαν «πληροφορίες σχετικά με την απομόνωση του SarsCov-2», μια εκπληκτική δήλωση που αναβιβάζει τον Sars-Cov-2 στην ίδια μυθική κατάσταση με εκείνη του μονόκερου, ένα αλλόκοτο πράγμα που κανείς δεν έχει δει ποτέ.

Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός μονόκερου και του Sars-Cov-2 είναι ότι κανείς έως σήμερα δεν έχει εφεύρει ένα «επιστημονικό» τεστ για τα υποτιθέμενα συστατικά μέρη του μονόκερου που να «αποδεικνύει» την ύπαρξη ενός μονόκερου, κάτι που είναι μεγάλη ντροπή καθώς θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε πόσοι άνθρωποι θα πείθονταν ότι ένα τέτοιο «τεστ μονόκερου» θα παρήγαγε ποτέ ένα «θετικό» αποτέλεσμα.

Το DHSC  δεν είχε επίσης πληροφορίες σχετικά με τη μεταδοτικότητα / μολυσματικότητα του Sars-Cov-2, αλλά μου πρότεινε να αποστείλω το αίτημά μου στη Δημόσια Αρχή Υγείας της Αγγλία (ΡΗΕ).

Η PHE  απάντησε (επιτέλους).

Εδώ είναι οι σχετικές γραμμές:

Θα μπορούσατε να μου κοινοποιήσετε οποιαδήποτε πληροφορία έχετε σχετικά με τα πειραματικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η COVID-19 είναι μεταδοτική από άτομο σε άτομο.

Η PHE  μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν τηρεί πληροφορίες με τον τρόπο που καθορίζεται από το αίτημά σας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει διεξαχθεί καμμία συγκεκριμένη έρευνα για την πιο κεντρική υπόθεση, τον πυρήνα (και αυτή είναι όλη η αλήθεια)  που οδήγησε την παγκόσμια «απάντηση» σε αυτήν την υποτιθέμενη πανδημία!

Προφανώς θα ήταν ένα απλό ζήτημα πειραματικά να αποδείξουμε ή να διαψεύσουμε τη μεταδοτικότητα (δηλαδή την μολυσματικότητα μέσω σταγονιδίων μετάδοσης). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να μην έχει διερευνηθεί ευθέως. Η επιστήμη θα μπορούσε εύκολα να επιλύσει αντιφατικές πεποιθήσεις σχετικά με αυτό, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο.

Κατά τη γνώμη μου, το έχει ήδη κάνει. Γι αυτό η παράλειψη της διενέργειας έρευνας συνιστά από μόνη της απόδειξη κακής πίστης και επιβολής ενός διαβολικού ψεύδους

Επιστημονικά έγγραφα που αποδεικνύουν την περιττότητα των Απαγορευτικών (lockdowns) και της μάσκας για την προστασία των ανθρώπων από τη «λοίμωξη» της COVID προσφέρουν περαιτέρω έμμεσες ενδείξεις ότι οι ασθένειες που μοιάζουν με γρίπη ΔΕΝ μεταδίδονται από άτομο σε άτομο. Αυτό απλά είναι μια υπόθεση και δεν ισχύει και ούτε έχει εφαρμογή για αυτές τις ασθένειες. Άλλοι παράγοντες, εξωτερικοί και εσωτερικοί, καθορίζουν ποιος αρρωσταίνει και πότε.

Εδώ ήταν το δεύτερο αίτημά μου για FOI:

Εάν δεν υπάρχουν τέτοια πειραματικά αποδεικτικά στοιχεία για τη COVID-19, θα μπορούσατε να μου κοινοποιήσετε τυχόν διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία που συλλέχθηκαν, στοχεύοντας αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα τα τελευταία 150 χρόνια, που να αποδεικνύουν τη δυνατότητα μετάδοσης/μόλυνσης από άτομο σε άτομο για οποιαδήποτε άλλη ασθένεια τύπου γρίπης; “

Απάντηση:

Η PHE μπορεί να επιβεβαιώσει ότι διατηρεί αυτές τις πληροφορίες. Ωστόσο, οι πληροφορίες εξαιρούνται βάσει του άρθρου 21 του νόμου FOI επειδή είναι εύλογα προσβάσιμες με άλλα μέσα και οι όροι της εξαίρεσης σημαίνουν ότι δεν χρειάζεται να εξετάσουμε εάν θα ήταν προς το δημόσιο συμφέρον ή όχι να έχετε αυτές τις πληροφορίες. Ωστόσο, για την εξυπηρέτησή σας, έχουμε συμπεριλάβει έναν σύνδεσμο για την έκθεση «Ο αντίκτυπος των μαζικών συγκεντρώσεων στην γρίπη» (Impact of mass gatherings on Influenza).

Το πρώτο μέρος της απάντησης δείχνει, κατά τη γνώμη μου, ότι η PHE παραδέχεται ότι κατέχει ή γνωρίζει τα επιστημονικά στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια της ισπανικής γρίπης (που ήταν στο Διαδίκτυο στην έκθεση «The US Surgeon Generals 1919» [η οποία  εξαφανίστηκε από το έγγραφο τον περασμένο Οκτώβριο]).

Αναφέροντας η ΡΗΕ ότι δεν πρέπει να εξετάσουμε «εάν είναι προς το δημόσιο συμφέρον» ή όχι να δημοσιοποιήσει αυτές τις πληροφορίες παραδέχεται καλυμμένα ότι γνωρίζουν ότι η έρευνα απέδειξε ότι δεν μεταδίδεται και ότι μπορεί να είναι «προς το δημόσιο συμφέρον» να μας το κοινοποιήσουν.

Στην πραγματικότητα, κάτω από το νέο μας παγκόσμιο «Κοινωνικό» (Communitarian) σύστημα (ναι, είμαστε ήδη μέσα σε αυτό φίλοι μου) αυτό που ορίζεται ως «δημόσιο συμφέρον» αποφασίζεται από τους ηγέτες. όπως πρέπει πλέον να έχει συνειδητοποιήσει ο καθένας που λειτουργεί ο εγκέφαλος του.

Η αλήθεια, ή ακόμη και αυτό που καταλαβαίνουμε ως δημόσιο συμφέρον (δηλαδή το κοινό καλό) δεν έχει καμία σχέση με τίποτα από όσα γνωρίζαμε έως τώρακαθώς οι Αμερικανοί ψηφοφόροι το ανακάλυψαν πρόσφατα με τον σκληρό τρόπο.

Η συνδεδεμένη έκθεση, κατά τη γνώμη μου, δεν έχει καμία σχέση με το αίτημά μου βάσει της Νομοθεσίας για την Ελεύθερη Πληροφόρηση από τις Αρχές (FOI).

Το αδύναμο «συμπέρασμα» του εγγράφου «Ο αντίκτυπος των μαζικών συγκεντρώσεων στη γρίπη» υποθέτει συσχέτιση χωρίς όμως κατ’ ελάχιστο να την αποδεικνύει. Οι πιθανότητες που προτείνονται στο Συμπέρασμα βασίζονται, για άλλη μια φορά, σε υποθέσεις που ο συγγραφέας δεν ενδιαφέρεται καν να ορίσει.

Η συσχέτιση μεταξύ μελλοντικών μολύνσεων και μαζικών συγκεντρώσεων χωρίς διερεύνηση άλλων παραγόντων που είναι εγγενείς στις μαζικές συγκεντρώσεις (π.χ. όλοι βρίσκονται περίπου στο ίδιο μέρος και επομένως υπόκεινται σε πολλές ταυτόσημες περιβαλλοντικές επιρροές ταυτόχρονα) σίγουρα δεν σημαίνει τίποτα και ουδεμία αξία έχει επιστημονικά. Η έκθεση παραδέχεται ότι δεν υπάρχει απόδειξη αιτιώδους συνάφειας, αλλά προτείνει ότι είναι «συνετό» να το αγνοήσουμε.

Αναρωτιέται κάποιος, γιατί η έκθεση δεν υποδηλώνει ότι θα ήταν συνετό να διερευνηθεί αυτή καθαυτή η κεντρική υπόθεση της επιστημονικής κοινότητας, δηλαδή να διερευνηθεί εάν αυτές οι ασθένειες δεν είναι καθόλου μεταδοτικές καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Δείτε αυτόν τον σύνδεσμο για το πλήρες έγγραφο.

Εδώ είναι το «συμπέρασμα» του.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Συμπερασματικά, υπάρχουν περιορισμένα δεδομένα που να δείχνουν ότι οι μαζικές συγκεντρώσεις συνδέονται με τη μετάδοση της γρίπης και αυτό το θέμα συνεχίζεται με τη συμπερίληψη νέων στοιχείων για την ενημερωμένη έκδοση.

Ορισμένες μοναδικές εκδηλώσεις όπως το Hajj, εξειδικευμένες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών και στρατιωτικών πλοίων – ένα νέο θέμα για αυτήν την επικαιροποίηση, εσωτερικοί χώροι και πολυσύχναστοι εξωτερικοί χώροι παρέχουν την κύρια βάση αποδεικτικών στοιχείων που υποδηλώνουν ότι μαζικές συγκεντρώσεις μπορούν να συσχετιστούν με εστίες γρίπης.

Ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι ο περιορισμός των μαζικών συγκεντρώσεων μαζί με άλλα μέτρα κοινωνικής απόστασης μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της μετάδοσης. Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία εξακολουθούν να μην είναι αρκετά ισχυρά ώστε να δικαιολογούν την υποστήριξη νομοθετικών περιορισμών.

Ως εκ τούτου, σε μια πανδημική κατάσταση, η προσεκτική πολιτική της εθελοντικής αποφυγής μαζικών συγκεντρώσεων θα ήταν το πιο συνετό μήνυμα. Θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά τα επιχειρησιακά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των πρακτικών επιπτώσεων της πολιτικής που αποσκοπεί στον περιορισμό των μαζικών συγκεντρώσεων.

Αφού διάβασα ολόκληρη την απάντηση του FOI, παραθέτω εδώ το δικό μου συμπέρασμα:

Η PHE παραδέχεται ότι η εικασία, της κυβέρνησης, της μετάδοσης της COVID-19 από άνθρωπο σε άνθρωπο βασίζεται σε ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!

Στο ΤΙΠΟΤΑ!

Στο ΜΗΔΕΝ!

Στο ΚΕΝΟ!

Πηγή και αναφορά: KevBoyle.blogspot.com;

Assets.publishing.service.gov.uk [pdf]

Δικτυογραφία:

1.– Bombshell! Public Health England Admits it Cannot Scientifically Prove That COVID-19 is Contagious

https://humansarefree.com/2021/03/bombshell-public-health-england-admits-it-cannot-scientifically-prove-that-covid-19-is-contagious.html?cf_lbyyhhwhyjj5l3rs65cb3w=hk1zqxdr6rt6dnm3lkjy0i

 

Πηγή

Προβολές : 1,071


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα