ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, η ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για τα παιδιά από την Πάτρα!!! ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑΣ!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, η ανάρτηση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για τα παιδιά από την Πάτρα!!! ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑΣ!!!

22 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:392
Μοίρασέ το

 

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων είναι ένα από τα πρόσωπα που κάνουν καθημερινές αναφορές και σχόλια στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα.

Με έξι λέξεις, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, “φωτογράφησε” ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑΣ.

Όλα πλέον είναι θέμα χρόνου… και ο χρόνος, μετράει αντίστροφα για τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΥΣ.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ, ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ, Σ’ ΕΝΑΝ ΕΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ;;;

Δεν το χωρά η ψυχή και το μυαλό μου…

 

«Η πράξη καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων είναι ένα από τα πρόσωπα που κάνουν καθημερινές αναφορές και σχόλια στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά από την Πάτρα.

Κάποιες φορές εξηγεί τα επιστημονικά δεδομένα και άλλες φορές θέλει να μοιραστεί διαλόγους και απόψεις συναδέλφων του, που και εκείνοι παρακολουθούν έκπληκτοι τα όσα διαδραματίζονται. Μπροστά στις κάμερες επαναλαμβάνει ότι το απόλυτο θρίλερ βρίσκεται στην τελική του ευθεία και περιμένει να λάμψει η αλήθεια.

Στην περίπτωση γονέων που πήγαιναν τα παιδιά τους στο νοσοκομείο επειδή ισχυρίζονταν ότι αντιμετώπιζαν καρδιολογικά προβλήματα και τελικά αποδείχθηκε μετά από βιντεοσκόπηση ότι οι ίδιοι προκαλούσαν αυτά τα επεισόδια στα παιδιά τους, αναφέρεται με τη νέα ανάρτησή του ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, παρουσιάζοντας την περιγραφή του βιβλίου ιατροδικαστικής DiMaio για τον θάνατο παιδιών που του έστειλε – όπως αναφέρει- συνάδελφός του από την Αμερική.

«Οι γονείς που είναι μάρτυρες αυτών των επεισοδίων είναι μόνοι τους με τα παιδιά στο δωμάτιο του νοσοκομείου την ώρα που συμβαίνουν αυτά. Μετά την έξοδο από το νοσοκομείο «τα επεισόδια» συνεχίζονται μέχρι είτε να βγει διάγνωση ή τα παιδιά να τα σκοτώσουν.

Ήταν οι πρώτοι που περιέγραψαν επαναλαμβανόμενη καρδιοαναπνευστική ανακοπή, οφειλόμενη σε απόφραξη από τη μητέρα. Η πράξη καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Το πρώτο παιδί ήταν 5 μηνών κοριτσάκι και εισήχθη στο νοσοκομείο για καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια. Ο 4 ετών αδελφός της είχε παρόμοιο ιατρικό ιστορικό. Η μητέρα έδωσε το ιστορικό, αναφέροντας ότι υπήρχαν σχεδόν καθημερινά επεισόδια άπνοιας, κυάνωσης, βραδυκαρδίας και απουσία αισθήσεων από την ηλικία της μιας εβδομάδας των παιδιών. Τα επεισόδια ήταν πολύ συχνά με τη μεγαλύτερη περίοδο ανάμεσα σε δυο περιστατικά να είναι 72 ώρες.

Αυτά τα επεισόδια συνέβαιναν είτε όταν το παιδί κοιμόταν ή μόλις ξυπνούσε. Το παιδί είχε ελεγχθεί αναλυτικά από μαγνητική τομογραφία και του είχε δοθεί πολύπλευρη φαρμακευτική θεραπεία. Είχε πολλαπλά επεισόδια άπνοιας στο νοσοκομείο και βρισκόταν σε άπνοια, με κυάνωση, βραδυκαρδία και χωρίς να αντιδρά. Με παροχή οξυγόνου και μαλάξεις πάντα γινόταν ανάνηψη στο παιδί.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι γιατροί έγιναν καχύποπτοι και χρησιμοποιώντας βιντεοσκόπηση μπόρεσαν να καταγράψουν τη μητέρα να φιμώνει το παιδί τοποθετώντας την παλάμη του δεξιού της χεριού στο πρόσωπό του. Κρατούσε το χέρι στη θέση αυτή για 90 δευτερόλεπτα. Η καρδιά άρχιζε να ρίχνει σφυγμούς 30 δευτερόλεπτα μετά την απόφραξη της αεροφόρου οδού… Όταν αυτό το σύνδρομο έγινε γνωστό ανάμεσα στους παιδιάτρους και επειδή χρησιμοποιήθηκαν τα βίντεο, έγιναν και άλλες περιπτώσεις γνωστές».

 

 

 

Πηγή

Πηγή ανάρτησης ιατροδικαστή Γρηγόρη Λεων

Προβολές : 392


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα