ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ παραμένει ο…ΤΡΑΜΠ!!! Ελληνίδα του Χόλιγουντ: Ο Τζο Μπάιντεν ΔΕΝ κάθεται στον Λευκό Οίκο αλλά στα στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!

ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ παραμένει ο…ΤΡΑΜΠ!!! Ελληνίδα του Χόλιγουντ: Ο Τζο Μπάιντεν ΔΕΝ κάθεται στον Λευκό Οίκο αλλά στα στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!

10 Φεβρουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:716
Μοίρασέ το
ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ παραμένει ο…ΤΡΑΜΠ!!! Ελληνίδα του Χόλιγουντ: Ο Τζο Μπάιντεν ΔΕΝ κάθεται στον Λευκό Οίκο αλλά στα στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!

 

Θα συγκλονιστείτε!!!…

 

Αποκάλυψη Ελληνίδας δημοσιογράφου του Χόλιγουντ: “Ο Τζο Μπάιντεν ΔΕΝ κάθεται στον Λευκό Οίκο αλλά στα στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!…”

ΒΟΜΒΑ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ παραμένει ο…ΤΡΑΜΠ!!! Ελληνίδα του Χόλιγουντ: Ο Τζο Μπάιντεν ΔΕΝ κάθεται στον Λευκό Οίκο αλλά στα στούντιο του…ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ!!!

Πόσα χρόνια πριν, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, φιλοξενούσαν τις πολυετείς έρευνες της Βενετίας Κάντζια, που αναφέρονταν στο γεγονός πως ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;;

Τα έγραψε στη συνέχεια και ο ομογενής μας δημοσιογράφος Γιάννης Κουντούρης.

Κάποιοι σχολιαστές τότε, ειρωνεύονταν… 

Μετά από πέντε χρόνια, και οι δυο, επαληθεύονται.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πότε είπαμε πως ορκίζεται ο Τράμπ, ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ;;;

Στις 4 Μαρτίου;;;

ΚΟΥΛΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ … ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΤΕΣΤ… ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΘΕΤΙΚΟ… 


 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Τι συμβαίνει πραγματικά;;; Γιατί φαίνεται πως ο Μπάιντεν ΔΕΝ είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μήπως ο Τράμπ εξακολουθεί να είναι ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ;;;

Τα ακόλουθα σημεία της έρευνάς μας πάνω σε αυτό θα σας κάνουν να…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ. Οπότε, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ…ΓΕΡΑ…!!!…

1) Το μεγάλο αεροσκάφος του εκάστοτε Προέδρου των ΗΠΑ, Air Force One, ΔΕΝ έφερε τον Μπάιντεν στα “εγκαίνια του¨ – έπρεπε να πληρώσει για τη δική του διαδρομή. Περαιτέρω έρευνα διαπίστωσε ότι ήταν στη πραγματικότητα η…ΚΙΝΑ που τα πλήρωσε όλα!!!

Στο άρθρο μας με τίτλο ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;;, σας γράψαμε…

Την ημέρα της ορκωμοσίας του Μπάιντεν, Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν και την ομάδα μεταβασεώς του την χρήσιν ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την…ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΝ ΤΟΥ.

 

Στο άρθρο του μεγάλου σάιτ TMZ.com με τίτλο ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ – ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΚΤΟΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ (JOE BIDEN DENIED GOVERNMENT AIRCRAFT – Flying Private To D.C. Inauguration), διαβάζουμε πως ο Μπάιντεν, στις 19 του μηνός, επιβιβάστηκε σε ένα ιδιωτικό τζετ για τη σύντομη πτήση προς την Ουάσιγκτον. Για τέτοιες περιστάσεις, το πρωτόκολλο πάντοτε ήταν ο επόμενος Πρόεδρος να πάρει ένα στρατιωτικό αεροσκάφος. Αυτή η παράδοση βασίζεται στη μεταφορά εξουσίας.

Αυτό είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε όλη την καταγεγραμμένη ιστορία των ΗΠΑ!!!

 

Ο εκάστοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, από τότε, δηλαδή, που υπήρξε αεροσκάφος σε αυτόν για την δική του μετάβαση στην εξουσία, όταν εξελέγετο πρόεδρος, πάντοτε μετέβαινε στην Ουάσινγκτον με κυβερνητικό αεροσκάφος για να αναλάβει τα καθήκοντά του. Κι όμως, αυτό ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ στην περίπτωση του Τζο Μπάιντεν!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

greeknewsondemand

ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;;

ΑΡΝΗΘΗΚΕ στον Τζο Μπάιτεν την χρήση ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΦΟΥΣ για την…ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση!!! Πετάει με στρατιωτικά αεροσκάφη ο…ΤΡΑΜΠ;;; -Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιω…

guteurls.deRead full article here

2) Σύμφωνα με αναφορές, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει κρατήσει τις ημερομηνίες 4-6 Μαρτίου σε συνεργασία με ιδιωτικούς εργολάβους για τα εγκαίνια…ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ. (Όχι 20 Ιανουαρίου).

3) Ο στρατός έδωσε στον Μπάιντεν ένα χαιρετισμό 4 όπλων -όπως θα έδιναν σε αξιωματούχους άλλης χώρας ή κάτα τη διάρκεια…ΚΗΔΕΙΑΣ– όχι τον χαιρετισμό των 21 όπλων που δίδεται στους…Προέδρους των ΗΠΑ.

4) Το γραφείο Resolute συρρικνώνεται σε μερικές φωτογραφίες. Το γραφείο Resolute, επίσης γνωστό ως γραφείο Hayes, είναι ένα γραφείο συνεργατών του 19ου αιώνα που έχει χρησιμοποιηθεί από αρκετούς προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου ως γραφείο του Οβάλ Γραφείου. Aλλά όσον αφορά το γραφείο του Μπάιντεν, έχει γρατσουνιές σε…λάθος μέρη.

5) Υπάρχει χώρος στάθμευσης έξω από το παράθυρο όταν ο Μπάιντεν βρίσκεται στο γραφείο του Οβάλ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!

6) Ο Μπάιντεν έκανε τον όρκο του σε μια Βίβλο που ήταν ΑΝΑΠΟΔΑ. Και έβγαλε το χέρι του από τη Βίβλο πριν τελειώσει την ορκωμοσία!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ «ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ» ΤΟΥ…ΑΚΥΡΗ!!!

7) Οι εταιρείες στοιχημάτων στο Λας Βέγκας δεν έχουν ακόμη πληρώσει τους τζογαδόρους που στοιχημάτισαν στη δήθεν «νίκη» του Μπάιντεν.

8) Ο ΛΑΘΟΣ δικαστής διεξήγε τις «ορκωμοσίες» Μπάιντεν και Χάρις και η Καμάλα Χάρις ορκίστηκε ΠΡΙΝ από τον Μπάιντεν!!! ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!

9) Οι ψευτο-ορκωμοσίες έλαβαν χώρα  περίπου 20 λεπτά ΠΡΙΝ από τοις 12:00 το μεσημέρι στις 20 Ιανουαρίου. Ωστόσο, το Σύνταγμα είναι πολύ συγκεκριμένο για την ώρα.

10) Ενώ έπρεπε η ορκωμοσία να γίνει ζωντανά ως συνήθως, ορισμένα προ-μαγνητοσκοπημένα κομμάτια των εγκαινίων μεταδόθηκαν τηλεοπτικά 11 ώρες…ΠΡΙΝ στην…Ισπανία !!! Εμείς από τα “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” (Greek News On Demand) συμπεραίναμε ότι η ορκωμοσία έγινε μέρες…ΠΡΙΝ. ΠΑΝΤΩΣ, δεν έγινε όπως θα έπρεπε να είχε γίνει σύμφωνα με το Πρωτίκολλο της κυβερνήσεως, άρα είναι…ΑΚΥΡΗ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΠΡΟΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ η…ΨΕΥΤΟ-ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν!!! για περισσότερα.

greeknewsondemand

ΠΡΟΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ η…ΨΕΥΤΟ-ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν!!!

ΠΡΟΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ η…ΨΕΥΤΟ-ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν!!! -Του ερευνητή

guteurls.deRead full article here

11) Ο Τραμπ έφυγε με την… Air Force One (AF1). Έχετε δει ποτέ τον Μπάιντεν να χρησιμοποιεί είτε το AF1 είτε το Marine 1 είτε την λιμουζίνα του Beast (Beast limo); ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!! Και το AF1 που υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί τώρα ο Μπάιντεν (δηλαδή εβδομάδες ΜΕΤΑ την ψευτο-ορκωμοσία του) είναι μικρότερα από το συνηθισμένο!!!

12) Ο Λευκός Οίκος είναι…ΑΔΕΙΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ δεν κατοικεί εκεί. Το σπίτι της «αντιπροέδρου» είναι ΑΔΕΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ δεν μένει εκεί. Όλα σκοτεινιασμένα εκεί!!!

Δείτε τώρα το εξής απόσπασμα από την σελίδα του Οβάλ Γραφείου του Λευκού Οίκου, όπως έχει καταχωρηθεί στους Χάρτες της Google. Και…ΤΙ ΛΕΕΙ;;; PERMANENTLY CLOSED, δηλαδή,…ΜΟΝΙΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!

 

13) Ο «στρατιωτικός» στα εγκαίνια του Τζο δεν ήταν πραγματικοί στρατιωτικοί αλλά… ηθοποιοί. Ήταν χωρίς γαλόνια, κτλ., με λάθος στολές και κρατούσαν τα τουφέκια τους σε λάθος θέση!

14) Έχετε δει ποτέ τον Μπάιντεν να βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Λευκού Οίκου;;; Έχετε δει ποτέ τον Μπάιντε να κάνει περπάτημα στο γκαζόν έξω από τον Λευκό Οίκο;;; ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!!!

15) Ο…ΣΤΡΑΤΟΣ αποτελεί εδώ και εβδομάδες την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ επειδή ο Ντόναλντ Τραμπ είχε υπογράψει τον Νόμο περι εξέγερσης για την οποίαν έχουνε ήδη βγάλει πολλά αποκαλυπτικά. Συμφώνως προς το Σύνταγμα των ΗΠΑ, εάν ο στρατός είναι υπεύθυνος, δεν μπορεί να διοριστεί ΚΑΝΕΝΕΑΣ νέος πρόεδρος.

Για περισσότερα, διαβάστε τα ακόλουθα…

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Μπάντεν ΔΕΝ θα γίνει πρόεδρος. Το πραξικόπημα είναι ήδη σε εξέλιξη. Συλλάβαμε ήδη τον Πάπα και θα συλλάβουμε και τους Δημοκρατικούς…!!!

«ΣΟΚ» (ή μάλλον όχι): Ο αμερικανικός Στρατός ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συνεργαστεί με τη νέα «κυβέρνηση»…ΜΠΑΙΝΤΕΝ. Χμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α…. ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ !!!

Ιδού τα τρία πρόσωπα-κλειδιά του…ΤΡΑΜΠ, που είναι ΑΚΟΜΗ στην κυβέρνηση, και που μπορούν να ανατρέψουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ εν μια νυκτί…!!!

16) 26) Η μεγάλη λέσχη του Τράμπ Mar-a-Lago έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Δωρίστηκε για να είναι ο…«Χειμονιάκτος Λευκός Οίκος» ΌΛΩΝ των προέδρων των ΗΠΑ πριν το αγοράσει ο ίδιος ο Τράμπ πριν χρόνια. Διαθέτει 3 υπόγεια καταφύγια καθώς και και ένα…SCIF, δηλαδή, ένα ασφαλές δωμάτιο για επικοινωνία με τον…στρατό. Γιατί να χρειστεί κάτι τέτοιο ο Τραμπ αφού «δεν είναι Πρόεδρος»; Η Mar-a-Lago αποτελούσε χρόνια ένα ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Η Mar-a-Lago τυχαίνει να είναι τώρα η μόνιμη κατοικία του…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοινώνει το «Γραφείο του πρώην προέδρου» – Θα συνεχίσει την ατζέντα της διοίκησης του Τραμπ σας γράψαμε τα εξής…

Ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε ότι δημιούργησε το «Γραφείο του πρώην Προέδρου». Θα χρησιμοποιήσει αυτό το γραφείο για να συνεχίσει την ατζέντα της διοίκησης του Trump…

Ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε ότι δημιουργεί επίσημα το «Γραφείο του Πρώην Προέδρου». Το ανακοίνωσε σήμερα στο Telegram:

 

 

 

Αυτή είναι μια από τις πρώτες ενέργειες που προήλθε από τον Πρόεδρο από τότε που αναχώρησε από την Ουάσιγκτον.

 

Ο Πρόεδρος Τραμπ κέρδισε το βράδυ των εκλογών με εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους σε πολλές πολιτείες, αλλά νωρίς το επόμενο πρωί, οι δημοκρατικοί πράκτορες πρόσθεσαν εκατοντάδες χιλιάδες επιπλέον ψηφοδέλτια στις εκλογές και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τα κράτη που κέρδισαν ο Πρόεδρος στις εκλογές η νύχτα δόθηκαν στον Joe Biden.

 

Τυχόν δόλιες δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτά τα γεγονότα δεν έχουν ελεγχθεί ποτέ εγκληματικά και οι δικαστικές υποθέσεις που περιβάλλουν την φαινομενική απάτη δεν επέτρεψαν ποτέ την παρουσίαση αποδεικτικών στοιχείων.

 

Οι εκλογές των ΗΠΑ δεν θα είναι ποτέ ελεύθερες και δίκαιες στο μέλλον έως ότου διερευνηθεί όλη η απάτη και να αντιμετωπιστεί επαρκώς και ανεξάρτητα. Οι εκλογές του 2020 ήταν η μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια ιστορία. Όλοι εκτός από τον Πρόεδρο και τον αμερικανικό λαό συμμετείχαν.

 

ΠΟΛΛΟΙ λένε ότι ο Τράμπ τρέχει ένα…ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΕΚ ΤΗΣ ΜΑΡΟ -ΛΑΚΓΟ!!!

17) Ο Τζο Μπάιντεν υπογράφει «εκτελεστικά διατάγματα»…ΨΕΥΤΙΚΑ!!! Σας το αποδείξαμε αυτό τις προάλλες στο άρθρο μας με τίτλο  ΔΕΙΤΕ τον Μπάιντεν να υπογράφει «εκτελεστικά διατάγματα»…ΚΕΝΑ!!! Γιατί Άραγε;;;

Και γράψαμε…

Αυτό αναφέρεται εδώ και μέρες, ότι αυτά τα «εκτελεστικά διατάγματα» που υπογράφει συνέχεια (μέχρι τώρα παραπάνω από 40!) ο ΔΗΘΕΝ «νέος πρόεδρος των ΗΠΑ» Τζο Μπάιντνεν είναι…ΚΕΝΑ…ΑΝΕΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, κτλ!!!

 

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

 

Μήπως αυτό είναι μια ένδειξις του γεγονότος ότι τόσο η «εξουσία» του ως «προέδρου» όσο και η “εκλογή” του ως «προέδρου» είναι…ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και, επομένως, …ΑΚΥΡΕΣ???

 

Πάντως, αυτό που παρατηρούμε σε αυτές τις κενές σελίδες αυτών των δήθεν «εκτελεστικών διαταγμάτων» του Μπάιντεν είναι…ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ διότι δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο από κανένενα προηγούμενο πρόεδρο των ΗΠΑ…!!!

 

Δείτε τώρα το βίντεο…

 

Συνήθως, τα «εκτελεστικά διατάγματα» εμφανίζονται αμέσως στο εθνικό μητρώο. Τα όμως του Τζο καθηστερούν και λένε…«σε εκκρεμότητα».

 

18) Δείτε τώρα μερικές φωτογραφίες του «Οβαλ Γραφείου» των…ΣΤΟΥΝΤΙΟ Castlerock του Χόλιγουντ στην πολή Culver City της νότιας Καλιφόρνια. Αυτό, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, είναι όπου ο Τζο υπογράφει τα «εκτελεστικά» του «διατάγμα». Πολλές από τις λεπτομέρειές του ΔΕΝ ταιριάζουν με το πραγματικό Οβάλ Γραφείο της Ουάσινγκτον. Τα παράθυρα δεν είναι ξύλινα, όπως θα έπρεπε, οι ταπετσαρίες δεν είναι οι ίδιες, ούτε οι σημαίες, οι φωτογραφίες στον τοίχο, κ.λπ.

 

 

19) Ο αριθμός τηλεφώνου του Λευκού Οίκου εἰναι αποσυνδεδεμένος εδώ και ημέρες.

20) Τα φώτα του Λευκού Οίκου σβήνουν κάθε βράδυ από τις 10 η ώρα. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

 

21) Η μυστική υπηρεσία δεν έχει επιλέξει παρατσούλι για τον Μπάιντεν, όπως κάνουν για όλους τους Προέδρους. (το ψευδώνυμο του Τράμπ ήταν «Μογκούλ»). Όσο για τον Μπάιντεν, εμείς προτείνουμε το όνομα…«Ο ΤΖΟ Ο…ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ», “SLEEPY JOE”…!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

22) Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν τώρα να κατηγορήσουν «επίσημα» τον Τράμπ με εκείνη την «δίκη»-παρωδία επειδή τον…ΦΟΦΟΥΝΤΑΙ διότι όπως γράψαμε στο χθεσινό μας άρθρο Σε περίπτωση που δεν το ακούσατε, ο Τράμπ κερδίζει τις αγωγές του στα δικαστήρια για την…ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!, η…ΔΙΚΑΙΩΣΙΣ του Τράμπ έχει αρχίσει να διαφαίνεται πλέον κι οι αντίπαλοί του βρίσκονται σε…ΠΑΝΙΚΟ!!!

greeknewsondemand

Σε περίπτωση που δεν το ακούσατε, ο Τράμπ κερδίζει τις αγωγές του στα δικαστήρια για την…ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!!!

Σε περίπτωση που δεν το ακούσατε, ο Τράμπ κερδίζει τις αγωγές του στα δικαστήρια για την

guteurls.deRead full article here

23) Και το…ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, υπάρχει μια Ελληνο-Αμερικανίδα δημοσιογράφος με το ψευδώνυμο ChicGreekGeek  στο Youtube που μένει εδώ στη Νότια Καλιφόρνια, κοντά στο Χόλιγουντ,  και που πάει συνέχεια στο προαναφερόμενο «Λευκό Οίκο» του Χόλιγουντα στην πόλη Culver City για να κάνει ρεπορτάζ εκεί διότι σύμφωνα με πολλούς, ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ «ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ» του…ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ!!!….

Δείτε τώρα τα βίντεο της ChicGreekGeek …

Πηγή

Προβολές : 716


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα