“ΒΟΜΒΕΣ” Κωνστανίνου Βαθιώτη στην σημερινή του συνέντευξη. “Η 22α Ιουλίου 2021, πρέπει να καθιερωθεί ως ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η κυβέρνηση, κατέλυσε το άρθρο 2 του Συντάγματος, που ορίζει την προστασία της  Αξιοπρέπειας του Ανθρώπου!” (βίντεο)”

“ΒΟΜΒΕΣ” Κωνσταντίνου Βαθιώτη στην σημερινή του συνέντευξη. “Η 22α Ιουλίου 2021, πρέπει να καθιερωθεί ως ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η κυβέρνηση, κατέλυσε το άρθρο 2 του Συντάγματος, που ορίζει την προστασία της  Αξιοπρέπειας του Ανθρώπου!” (βίντεο)”

23 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
“ΒΟΜΒΕΣ” Κωνστανίνου Βαθιώτη στην σημερινή του συνέντευξη. “Η 22α Ιουλίου 2021, πρέπει να καθιερωθεί ως ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η κυβέρνηση, κατέλυσε το άρθρο 2 του Συντάγματος, που ορίζει την προστασία της  Αξιοπρέπειας του Ανθρώπου!” (βίντεο)”

“Στον ανάποδο κόσμο που διάγουμε, γιορτάζουμε την δημοκρατία σε εποχή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Και ανάποδος κόσμος σημαίνει… ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.”

 

“ΒΟΜΒΕΣ” Κωνστανίνου Βαθιώτη στην σημερινή του συνέντευξη. “Η 22α Ιουλίου 2021, πρέπει να καθιερωθεί ως ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η κυβέρνηση, κατέλυσε το άρθρο 2 του Συντάγματος, που ορίζει την προστασία της  Αξιοπρέπειας του Ανθρώπου!” (βίντεο)”

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Όταν ακούς τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Βαθιώτη, ακούς έναν ΑΝΘΡΩΠΟ, που δεν παρέκκλινε ούτε στο ελάχιστο στις Αρχές του και στην υπεράσπιση της Αλήθεια.

Στην σημερινή εκπομπή του στον FOCUS FM, ήταν και πάλι συγκλονιστικός.

Πύρινος, ανεξάρτητος και οξύνους ο τρόπος που κατέθεσε τις απόψεις του χωρίς φόβο αλλά με το πάθος της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Ο κ. Βαθιώτης, έκανε λόγο για τις ζοφερότερες μέρες της μεταπολίτευσης, που διάγει η Πατρίδα μας και ο Ελληνικός λαός.

“Η 22α Ιουλίου 2021, πρέπει να καθιερωθεί ως ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Η κυβέρνηση, κατέλυσε το άρθρο 2 του Συντάγματος, που ορίζει την προστασία της  Αξιοπρέπειας του Ανθρώπου.

Ζούμε σε μονοκομματικό καθεστώς και όλα τα κόμματα, ενδύθηκαν διαφορετικούς ρόλους, ώστε να νομίζει ο πολίτης, ότι έχει βουλευτές στο Κοινοβούλιο, που διατυπώνουν διαφορετική άποψη.

Πιθανόν έγινε διανομνή ρόλων.

Μήπως έχουμε πο-ΛΥΚΟ-κομματικό ΚΑΘΕΣΤΩΣ;

Οι πολίτες, πρέπει να είναι πολύ υποψιασμένοι πλέον με το ζόρι της κυβέρνησης να μετατρέψει τον ελληνικό λαό σε πειραματόζωο και μάλιστα με κίνδυνο της ζωής του.

Τα εμβόλια, είναι πειραματικά και με πολλές αποδεδειγμένες παρενέργειες”, τόνισε ο κ. Βαθιώτης.

Μιλώντας για την πρόσφατη εμπειρία του από επίσκεψη σε πόλη της Ελλάδος, είπε ότι πληροφορήθηκε με τρόμο, ότι ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΕΡΤΑ!!!

Εξήγησε δε τους λόγους για τους οποίους οι εμβολιασμένοι κρατούν το στόμα τους κλειστό.

“ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΝ”!

Λάβρος κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου, ήταν ο κ. Βαθιώτης και μάλιστα προκάλεσε τα συστημικά ΜΜΕ, να τον βγάλουν κατ’ αντιπαράθεση με τον Πικραμμένο, τον Αλεβιζάτο και τον Βενιζέλο…

Κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να γίνει, γιατί όλους αυτούς ο κ. Βαθιώτης θα τους διαλύσει και θα καταρρίψει τα ψευδή αφηγήματά τους, μπροστά στα μάτια όλου του ελληνικού λαού.

Πρότεινε δε και προκάλεσε να υπάρξει ένας δημόσιος διάλογος με αρνητές του εμβολίου και υπερασπιστές του, προκειμένου ο λαός να πληροφορηθεί την αλήθεια και να βγάλει τα συμπεράσματά του..

“Οι συνταγματολόγοι ξέχασαν το ποινικό δίκαιο. Έχουμε πεδίο άδηλης εγκληματικότητας, όσο δεν δηλώνονται οι παρενέργειες.”

Ήταν καταπέλτης κατά της ηθικής και ποινικής ευθύνης που φέρει η κυβέρνηση, η οποία δίνει χρήματα σε γιατρούς και φαρμακοποιούς, προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο.

“ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ”, δήλωσε ο κ. Καθηγητής.

Επανέλαβε δε το ερώτημά του – πρόκληση:

“ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟΛΑΓΝΟΥΣ;”

Λάβρος ήταν ο κ. Βαθιώτης, και κατά του μητροπολίτη Αργολίδας και των επαίσχυντων δηλώσεών του.

“Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως στο παιχνίδι του εμβολιασμού, μπήκαν και οι ιεράρχες.

Είναι και θρησκευτικό το ζήτημα” τόνισε και υπενθύμισε την προφητεία του Πατροκοσμά (Κοσμά του Αιτωλού”, ότι οι ιεράρχες θα γίνουν οι ασεβέστεροι όλων.

Ζήτησε από τους ακροατές του σταθμού, “οι πολίτες να αναποδογυρίζουν όσα τους λένε οι προπαγανδιστές του εμβολίου.

“Ο καθηγητής Αλεβιζάτος, είπε πως το εμβόλιο  δεν είναι του Εωσφόρου. Στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ”, τόνισε με έμφαση ο κ. Βαθιώτης.

Στην συνέχεια ο κ. Βαθιώτης αναφέρθηκε στην πρόσφατη τροπολογία στον Ν.4675 και στα όσα ΥΠΟΥΛΑ αποσιωπήθηκαν με την ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ αυτή.

“Ο κ. Μητσοτάκης, έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το Σύνταγμα, τις Αποφάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης και τους Διεθνείς Νόμους και Συνθήκες.

Είμαστε σε περίοδο βιοτρομοκρατίας.

Έχουμε την ΟΜΕΡΤΑ των νομικών, των γιατρών και των ιερέων.

ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ” ανέφερε με έμφαση ο κ. Βαθιώτης.

Και ερχόμαστε σε ένα πολύ σημαντικό σημείο της εξαιρετικής του συνέντευξης. Στο θέμα των προσφυγών στην δικαιοσύνη.

“Ζητούν οι πολίτες από τους νομικούς, να γίνουν προσφυγές στην δικαιοσύνη.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

ΠΟΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Αντιλαμβάνομαι πως οι πολίτες από κάπου θέλουν να κρατηθούν.

Ας το κάνουν, αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”.

Σαφής και με πολλούς αποδέκτες το μήνυμα του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη και ο νοών, νοεί το…

Αναφερόμενος στα μέτρα ενός ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ο κ. Βαθιώτης επικαλέστηκε βιβλίο ξένου ψυχιάτρου, ο οποίος τα ορίζει ως εξής:

“ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ – ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ – ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ – ΑΠΕΙΛΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ – ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ / ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ – ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ – ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.

“Είναι η απόδειξη πως έχουμε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ”, είπε.

“Πότε άλλοτε είχαμε ειδικά διοικητικά μέτρα;

Πότε η διοίκηση εκτόπησε στα ξερονήσια τους αντιφρονούντες;” ρώτησε τον δημοσιογράφο ο κ. Βαθιώτης, για να καταλήξει πως αυτά έγιναν επί εποχής δικτατορίας του ’67.

Κλείνοντας την συγκλονιστική συνέντευξη του Καθηγητή Κωνσταντίνου Βαθιώτη, θα σταθώ σε δυο σημαντικές δηλώσεις του:

  1. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  2. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΑΚΗΣ!

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την “γιορτή της δημοκρατίας”, ο κ. Βαθιώτης, απάντησε:

“Στον ανάποδο κόσμο που διάγουμε, γιορτάζουμε την δημοκρατία σε εποχή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Και ανάποδος κόσμος σημαίνει… ΔΙΑΒΟΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.”

 

Ακούστε την εξαιρετική του συνέντευξη και … διαδώστε την.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

“ΒΟΜΒΕΣ” ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Προβολές : 1,029


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα