Βρετανικές NATOϊκές δυνάμεις εισήλθαν στo Kίεβο- Αναπτύχθηκαν Patriot στα σύνορα με Ουκρανία! (βίντεο)

Βρετανικές NATOϊκές δυνάμεις εισήλθαν στo Kίεβο- Αναπτύχθηκαν Patriot στα σύνορα με Ουκρανία! (βίντεο)

10 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:559
Μοίρασέ το

 

Για σύρραξη με το ΝΑΤΟ μιλά ήδη η Ρωσία

Ο κίνδυνος να μετατραπεί- ή καλύτερα να αναβαθμιστεί- η σύρραξη αυτή σε πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ είναι μεγάλος.

Αναμενόμενο… από τον Ιούνιο του 2021, φαινόταν που πήγαινε η κατάσταση, όταν έγινε η άσκηση του ΝΑΤΟ, στον Εύξεινο Πόντο…

Επρόκειτο για την μεγαλύτερη και επιθετικότερη άσκηση του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας με μια τρομακτική συγκέντρωση δυνάμεων.

Ο λαός της Ουκρανίας, είναι πλέον εγκλωβισμένος σε έναν τριακονταετή ακήρυχτο πόλεμο, ανάμεσα στις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΡΩΣΙΑ, παρά το γεγονός πως ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, είχαν δώσει το 1985 υπόσχεση στον τότε Ρώσο Πρόεδρο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, πως το ΝΑΤΟ δεν θα επεκτείνετο πέρα του ποταμού Έλβα…

Όλα πλέον οδηγούν στο συμπέρασμα πως το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για μια μεγάλης κλίμακας ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία, κατά παράβαση της Διακήρυξης της Ρώμης του 2002.

Εισέρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ…

Μην ξεχνάμε πως στον στρατό του ΝΑΤΟ, υπηρετούν και έλληνες στρατιωτικοί… με ότι αυτό σημαίνει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αρθρογράφος: Bασίλης Καπούλας

Εσπευσμένη ανακοίνωση εξέδωσε το βρετανικό υπουργείο Άμυνας με την οποία γνωστοποιεί ότι “ένας αριθμός εν ενεργεία Βρετανών στρατιωτών έχει εισέλθει στην Ουκρανία για να πολεμήσει τους Ρώσους χωρίς άδεια”!

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα ώστε σε περίπτωση αιχμαλωσίας τους από ρωσικές δυνάμεις να μην θεωρηθεί από την Μόσχα πως υπάρχει ευθεία στρατιωτική εμπλοκή ΝΑΤΟ.

Κάτι για το οποίο, όπως θα δούμε παρακάτω, κάνει λόγο ήδη η Ρωσία.

Patriot στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας

Παράλληλα, το WarNews247 επιβεβαιώνεται ξανά, καθώς οι αμερικανικές δυνάμεις ανέπτυξαν δύο αντιαεροπορικές συστοιχίες Patriot PAC-3 δίπλα στα σύνορα Πολωνίας-Ουκρανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία, οι δύο αντιαεροπορικές συστοιχίες αναπτύχθηκαν στο πολωνικό αεροδρόμιο Rzeszow, 70 μόλις χλμ από τα σύνορα με την Ουκρανία.

Αμερικανικές πηγές αναφέρουν πως “η ανάπτυξη Patriot στην νοτιοδυτική Πολωνία από την Αμερικανική Διοίκηση Ευρώπης έχει ως στόχο την αντιμετώπιση πιθανών απειλών εναντίον του εδάφους του ΝΑΤΟ, των αμερικανικών δυνάμεων και των συμμάχων τους”.

Οι Patriot αναπτύχθηκαν στο αεροδρόμιο Rzeszow-Jasionka (Podkarpackie Voivodeship).

Ρωσικές πηγές αναφέρουν πως ησυγκεκριμένη τοποθεσία Podkarpackie Voivodeship, έχει μετατραπεί σε μια τεράστια λογιστική βάση, σε ένα κόμβο μεταφοράς πυρομαχικών, υλικοτεχνικής υποστήριξης και όπλων προς τη Δυτική Ουκρανία.

Οι Αμερικανοί ανέπτυξαν Α/Α συστήματα Patriot για να προστατέψουν το σημείο μεταφόρτωσης όπλων, υλικών και ανθρώπινου δυναμικού με τελικό προορισμό την Δυτική Ουκρανία”.

 

Δείτε τον χάρτη και τα βίντεο

 

Βρετανοί στρατιώτες εισήλθαν στην Ουκρανία

Όπως αναφέραμε, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας με ανακοίνωση του γνωστοποιεί ότι “ένας αριθμός στρατιωτών έχει εισέλθει στην Ουκρανία για να πολεμήσει τους Ρώσους χωρίς άδεια”!

Ο εκπρόσωπος του βρετανικού Υπουργείου Άμυνας ανέφερε πως “γνωρίζουμε ότι ένας μικρός αριθμός μεμονωμένων στρατιωτών παράκουσαν τις διαταγές και απουσιάζουν χωρίς άδεια.

Αυτοί οι στρατιώτες έχουν πάει στην Ουκρανία με την προσωπική τους ιδιότητα.

Τους ενθαρρύνουμε ενεργά και σθεναρά να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο” 

Απαγορεύεται σε όλο το Προσωπικό να ταξιδεύει στην Ουκρανία μέχρι νεωτέρας.

Αυτό ισχύει είτε ο Υπηρεσιακός υπάλληλος βρίσκεται σε άδεια είτε όχι. Το προσωπικό που ταξιδεύει στην Ουκρανία θα αντιμετωπίσει πειθαρχικές και διοικητικές συνέπειες» κατέληξε ο εκπρόσωπος του βρετανικού Στρατού.

Ρωσία: Πολεμάμε ήδη με το ΝΑΤΟ

Παράλληλα, η κατάσταση στο ουκρανικό έδαφος τείνει να τεθεί εκτός ελέγχου.

Η Ουκρανία πολεμά την Ρωσία με όπλα του ΝΑΤΟ, σκέφτεται να αποκτήσει μαχητικά από χώρες του ΝΑΤΟ, συγκεντρώνονται στρατιώτες από χώρες μέλη του ΝΑΤΟ. Τέλος επιχειρεί με δεδομένα και πληροφορίες που μεταφέρονται από υπηρεσίες πληροφοριών και κατασκοπευτικά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ.

Συνεπώς ο κίνδυνος να μετατραπεί- ή καλύτερα να αναβαθμιστεί- η σύρραξη αυτή σε πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ είναι μεγάλος.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ΝΑΤΟϊκά AWACS και άλλα κατασκοπευτικά αεροσκάφη επιχειρούν στην Πολωνία συγκεντρώνοντας πληροφορίες και δεδομένα για λογαριασμό του ουκρανικού Στρατού.

Η ηγεσία των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων προσπαθεί να αναπληρώσει την έλλειψη πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση στον αέρα λαμβάνοντας δεδομένα στο Αρχηγείο της Αεροπορίας στη Βίνιτσια από αεροσκάφη E-3A του συστήματος AWACS-NATO.

Αυτά τα αεροσκάφη πετούν διαρκώς στον πολωνικό εναέριο χώρο», είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Πρόσθεσε επίσης:

“Tο ουκρανικό σύστημα αεράμυνας είναι μόνο εστιακού χαρακτήρα και δεν είναι ικανό να παράσχει σημαντική αντεπίδραση στη ρωσική αεροπορία» καταλήγει το ρωσικό ΥΠΑΜ υπονοώντας πως τα χτυπήματα που δέχεται ο ρωσικός Στρατός και η Αεροπορία προέρχονται από το ΝΑΤΟ…

 

Πηγή

Προβολές : 559


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα