Βρε βρε τι ακούμε;;; Μέχρι και ο Ζούκι, αμφισβητεί το εμβόλιο του κοροϊδοϊό... (βίντεο)

Βρε βρε τι ακούμε;;; Μέχρι και ο Ζούκι, αμφισβητεί το εμβόλιο του κοροϊδοϊό... (βίντεο)

19 Φεβρουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:445
Μοίρασέ το

 

Συγκεκριμένα, ο Ζούγκερμπεργκ ισυρίζεται ότι ανησυχεί σε σχέση με τις παρενέργειες που μπορεί να έχει ένα εμβόλιο για τον COVID-19 στο DNA και το RNA ενός ανθρώπου.

 

ΝΤΡΟΠΗ! Το face book να του απαγορεύσει να κάνει αναρτήσεις για τρεις μήνες.

Ακούς εκεί το παλιόπαιδο… το ΄παλιοε@πετο-ο#ραίι$ο…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Εμένα και χιλιάδες φατσομπουκεράδες, ρε τ@όλι, γιατί μας κατεβάζεις τις αναρτήσεις και μας απαγορεύεις να κάνουμε αναρτήσεις;

ΓΙΑΤΙ, ΡΕ;;;

Πού είδες ρε μακάκα, την σεξουαλική εκμετάλλευση ενηλίκων;

Ποιοί είναι οι γαμημένοι όροι, που εσείς οι ίδιοι δεν τηρείτε;;

 

Μία «αντιεμβολιαστική άποψη» εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, πράγμα που προσκρούει στους κανόνες λειτουργίας του κοινωνικού του δικτύου.

Σε βίντεο που διέρρευσε, ο Ζούκερμπεργκ εκφράζει την ανησυχία του για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα εμβόλια mRNA στο ανθρώπινο DNA.

Το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε από το «Project Veritas» δείχνει μία εσωτερική σύσκεψη στο Facebook από τον Ιούλιο του 2020, και διέρρευσε χάρις στο θάρρος κάποιου «Insider» στον τεχνολογικό κολοσσό.

Συγκεκριμένα, ο Ζούγκερμπεργκ ισυρίζεται ότι ανησυχεί σε σχέση με τις παρενέργειες που μπορεί να έχει ένα εμβόλιο για τον COVID-19 στο DNA και το RNA ενός ανθρώπου.

το λινκ εδώ

«Θέλω όμως απλά να ξεκαθαρίσω, ότι θέλω να είμαι προσεκτικός σε σχέση με αυτό το εμβόλιο, γιατί δε γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειές του, τι προξενεί η δυνατότητα παραγωγής αυτών των αντισωμάτων και αν προκαλεί μεταλλάξεις ή άλλους κινδύνους κατά την περαιτέρω διαδικασία της ανοσοποίησης…», λέει ο Ζούκερμπεργκ στο βίντεο.

Λίγους μήνες αργότερα, το Νοέμβριο του 2020, κράτησε βέβαια μία διαφορετική στάση, όταν συμμετείχε σ’ ένα εικονικό φόρουμ με τον Δόκτορα Άντονι Φάουτσι, τον κορυφαίο κυβερνητικό επιδημιολόγο των ΗΠΑ. «Μόνο για να ξεκαθαρίσω ένα σημείο, αυτό που καταλαβαίνω είναι, ότι αυτά τα εμβόλια δεν αλλάζουν το DNA ή το RNA σου. Αυτό είναι λοιπόν ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να ξεκαθαριστεί», είχε πει ο Ζούκερμπεργκ.

Ο Φάουτσι είχε τότε απαντήσει: «Όχι, για ακόμη μια φορά, το DNA στα κύτταρά σας διατηρείται. Όταν κάποιος προσθέτει κάτι το ξένο, αυτό στο τέλος εξαλείφεται.»

Το Facebook ανακοίνωσε στις 8 Φεβρουαρίου, ότι θα διαγράφει ακόμη περισσότερες αναρτήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό και τα εμβόλια, οι οποίες κρίνονται εσφαλμένες με βάση τους επίσημους οργανισμούς υγείας ή από τους δικούς του λεγόμενους FACTCHECKERS, τους ελεγκτές εγκυρότητας δηλαδή.

Βίντεο με «προσωπικές» τοποθετήσεις του Ζούκρεμπεργκ είχε ξαναδιαρρεύσει μέσω του «Project Veritas», με τον ιδιοκτήτη του Facebook να εκφράζει το θαυμασμό του για τα πρώτα διατάγματα που ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν υπέγραψε.

Το βέβαιο είναι ότι όποιος «κοινός θνητός» εκφράζει αντίστοιχες επιφυλάξεις στο δίκτυό του Ζούκερμπεργκ, αυτές διαγράφονται ως «αναληθείς». Το πώς βέβαια μία ΑΠΟΨΗ μπορεί να είναι αναληθής δε θα το μάθουμε ποτέ!

 

 

Πηγή

Προβολές : 445


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα