Βρε βρε τι διαβάζουν τα μάτια μας, για απατεώνες καθηγητές Πανεπιστημίου, για Τέκτονες – σωτήρες και για το Κατερινιώ. Καταρρίπτω και το αγιογράφημα για Παυλόπουλο..

14 Ιουνίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:910
Μοίρασέ το

Το Παιδείας, η ΕΡΤ, κάποιοι Τέκτονες-σωτήρες και το τρις εξαμαρτείν, σε 12 μήνες, της Αικατερ.Σακελλαροπούλου…

Νέα παρέμβαση Παυλόπουλου.

Όλα καλά Γιάννη Ντάσκα, με όλον αυτόν τον συρφετό της παρανομίας, αλλά αυτό το … αγιογράφημα για τον Πάκη, τι το ‘θελες χρυσό μου;;;
Επί ημερών του δεν ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
Επί ημερών του δεν ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;
Επί ημερών του δεν μπήκε όλος ο αχταρμάς των “επενδυτών”;
Ή μήπως δεν είναι κι αυτός στις … Τεκτονικές Στοές;;;
Θα καταρρίψω το … “αγιογράφημα” του Παυλόπουλου, με φωτογραφικό υλικό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Μια φορά μωρέ… μια φορά να περάσουν τα σκαλιά του Προεδρικού Μεγάρου και της Βουλής, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και τι στον κόσμο.
Υ.Γ.2. Την θαυμάστρια “NOT MY PRESIDENT” της σιωνίστριας ε@ραιοδικαστίνας που ψό#ησε πρόσφατα, πόσα φίλτρα χρειάστηκαν για να την σουλουπώσουν;;;

Γιάννης Ντάσκας

Πριν λίγες ώρες βγήκε στην τηλεόραση ένας γνωστός Ελληνας καρδιολόγος και μίλησε για την τραγωδία του δανού ποδοσφαιριστή Ερικσεν.Την κατάρρευσή του στη γήπεδο.

“Πέθανε και επανήλθε στη ζωή” είπε ο γιατρός της Εθνικής Δανίας.Προφανές είναι ότι ο γιατρός και οι συνεργάτες του έκαναν άριστα τη δουλειά τους και ιατρικά,αφού οργανωτικά βρέθηκαν δίπλα στον ημιθανή Ερικσεν σε 22 δευτερόλεπτα,καθώς δεν είχε γίνει άμεσα αντιληπτό ότι είχε πέσει…Αλλιώς θα βρισκόταν σε χρόνο κάτω των 20 δευτερελέπτων!

Πριν από χρόνια ο συγκεκριμένος γιατρός μας είχε συνοδεύσει στο σπίτι ενός καθηγητή Πανεπιστημίου.Πασίγνωστου την εποχή εκείνη και για δεκαετίες και πριν και μετά.

Κάποια στιγμή εκεί που μιλούσαμε ακούμε ποδοβολητό και είδαμε να κατεβαίνει καλπάζοντας τις σκάλες ένας ψηλός αθλητής και αφού χαιρέτισε έφυγε για μπάσκετ.Ο γυιός του κρατικού καθηγητή με την ωραία μονοκατοικία μέσα στο δάσος στο βουνό αυτό της Αττικής.

Οταν φύγαμε αρχίσαμε να εκφράζουμε τις απορίες για το πως κατάφερε ο δρόμος και έκανε μια παράκαμψη ,ώστε η μονοκατοικία να είναι μόνη της και κατ εξαίρεση μέσα στο δάσος.

“Αυτό δεν το ξέρω” μας είπε ο φίλος γιατρός και πρόσθεσε ότι “άλλο με προβληματίζει”.

Μας είπε ότι ο νεαρός  που κατέβαινε καλπάζοντας έπασχε απο καρκίνο πολύ προχωρημένου σταδίου.

“Κρίμα το παλληκάρι” είπαμε και κατάπιαμε τη γλώσσα μας ,γιατί ρωτούσαμε για το σπίτι.

“Πραγματικά κρίμα αν πάσχει πράγματι” μας είπε…

Το ψάξαμε.Φοιτητής σε χώρα του ανατολικού μπλοκ ο νεαρός.Το παρακολουθήσαμε.Πήρε -λόγω βαρειάς ασθένειας,όπως και πλείστα άλλα παιδιά επωνύμων,μεταγραφή για την Ελλάδα και θα είχε ενδιαφέρον να βρεθεί δίπλα του ένας και να αρχίσει να μιλάει μαζί του στη γλώσσα της χώρας όπου σπούδαζε.Γρι θα έχει;

Τις τελευταίες ημέρες τον είδαμε στην κρατική τηλεόραση να γράφει κάτω απο το όνομά του “Καθηγητής Πανεπιστημίου”.Ο πατέρας πήρε σύνταξη και ο γόνος στο πόδι.

Σήμερα είδαμε και τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας κ.Συρίγο,λαλίστατο για τα πάντα σε ΜΜΕ, να μιλάει στην κρατική τηλεόραση για τις εξετάσεις, με τις οποίες μπαίνουν στα ελληνικά πανεπιστήμια.Ο υπότιτλος κάτω από το όνομά του ήταν:

“Γιορτή αξιοκρατίας οι Πανελλαδικές Εξετάσεις”.

Σαν την παραπάνω αξιοκρατία κύριε Συρίγε,η δεν έχετε ακούσει ποτέ τίποτα;

Ακόμα περιμένουμε από την κυρία Κεραμέως να μας δώσει απαντήσεις για δυο καίρια ερωτήματα, τα οποία υπποβάλλαμε στο γραφείο της γραπτώς εδώ και …μήνες:

1.Τι απέγινε μια φοβερή και τρομερή αναφορά στελέχους του Υπουργείου;Περιέχει διευθύνσεις και ονόματα.Υποβλήθηκε στο Υπουργείο της για κυκλώματα χρηματισμού και κατάληψης θέσων με μεθόδους αναξιοκρατίας,έλλειψης πτυχίων,πλαστογραφιών κλπ.Εντός του Υπουργείου.Κιχ ακόμα…

2.Η διαφήμιση στη λεωφόρο Μεσογείων για Κολλέγιο με μοναδικές σπουδές είναι σωστή και …αξιοκρατική;

Ύστερα θυμηθήκαμε ότι πριν μερικά χρόνια είχε γίνει μέγας θόρυβος καθώς έπιασαν στα πράσα έναν καθηγητή Πανεπιστημίου χωρίς πτυχίο βασικών σπουδών…

Σκεπάστηκε όταν αποκαλύφθηκε εκείνη την εποχή και ο διορισμός ενός δημοσιογράφου σε θέση Διοικητή ,για την οποία απαιτείται πτυχίο Πανεπιστημίου και ο ίδιος είχε βγάλει μόνο το Λύκειο…

Τον είχε διορίσει ο Θόδωρος Πάγκαλος,ως αρμόδιος Υπουργός.Προφανώς είχε -θα λέγαμε-άλλα “θέλγητρα” αν και ηλικιωμένος ,αν  θα χρησιμοποιήσουμε το όρο που χρησιμοποίησε εκείνος για γυναίκα-στέλεχος της ΝΔ.Αλλά δεν θα χρησιμοποιήσουμε και διαγράφονται όλα αυτά…

Τον έλεγχο πτυχίων κάνει το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ και σήμερα ΔΟΑΤΑΠ.Είναι η υπηρεσία που έπνιξε ένα φοβερό πόρισμα ερευνητών του Κράτους για απίστευτες παρανομίες στην διακίνηση απο επωνύμους πτυχίων χωρίς πραγματικές σπουδές η ακόμα και πτυχίων που προέρχονται από πανεπιστήμια -μαίμούδες του εξωτερικού…Και ύστερα το έπνιξε και ένας νεαρός Εισαγγελέας…

Η Κρατική τηλεόραση (μακράν και σήμερα πολύ καλύτερη γενικά από τα περισσότερα,αν όχι όλα, τα ιδιωτικά) αφού μας τα είπε όλα αυτά στη συνέχεια έκανε ένα ρεπορτάζ για τον θόρυβο που γίνεται με κάποιο συνέδριο γονιμότητας.

Μία δημοσιογράφος,την ύπαρξη της οποίας αγνοούσαμε αυτά τα 45 χρόνια της διαδρομής μας, επελέγη ως η “βάση” για το συνέδριο αυτό.

Σκεφτήκαμε ότι δεν την γνωρίζαμε εξαιτίας της αποστροφής μας στο λεγόμενο “ιατρικό ρεπορτάζ” και άρα πρόβλημα δικό μας και όχι δικό της.

Ομως έγινε,λέει πρόβλημα δικό της,αλλά και πρόβλημα της ΕΡΤ,της προεδρίας της Δημοκρατίας και του ΑΝΤΕΝΝΑ  και ύστερα των κομμάτων και της κοινής γνώμης.Ηταν χορηγοί  οι ονομαστικά προαναφερόμενοι,στο συνέδριο που γινόταν στην ιδέα της δημοσιογράφου αυτής.Ακυρώθηκαν όλα ,λέει,γιατί το κείμενο της δημοσιογράφου που έγινε διαφημιστικό μήνυμα ήταν περίπου “για τα μπάζα” και όχι για γυναίκες που είναι κανονικοί άνθρωποι σαν όλους τους άλλους.

Ωωωωπα!

Η προεδρία της Δημοκρατίας γίνεται χορηγός χωρίς να ελέγξει τίποτα;Το βασικό διαφημιστικό σποτ το είδε κάποιος απο εκεί ,το εισηγήθηκε ,εγκρίθηκε και προχώρησε.ποιά ή ποιά (ξανα)παρέσυρε την προεδρίνα στο τρις εξαμαρτείν σε 12 μήνες;

Κείμενα σαν κι αυτό τα είχαν διαβάσει ποτέ;

«Το κόστος διαφέρει αν το ζευγάρι είναι μοναδικός λήπτης ή αν τα ωάρια που θα έχουμε θα τα μοιράσουμε σε παραπάνω ζευγάρια λήπτες – αν η δωρήτρια παράγει 15 ωάρια, μπορεί να τα μοιραστούν 3 ζευγάρια. Στην πρώτη περίπτωση το ποσό μπορεί να είναι 9.000 με 10.000 ευρώ, στη δεύτερη πέφτει στα 4.000 ευρώ. Τους το λες αυτό. Υπάρχουν κέντρα που δεν εξηγούν τίποτα, ανακοινώνουν απλώς μία ταρίφα. Μπορεί κάποιος να πάρει από μία δωρήτρια 15 ωάρια, να τα μοιράσει σε πέντε ζευγάρια και να αφήνει το κάθε ζευγάρι να νομίζει ότι είναι το μοναδικό».

Αυτά τα ρεπορτάζ τα είχαν υπόψη τους;


(Από το ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ 2012)
Ο τότε εικονιζόμενος Κ.Πάντος ήταν εκ των οργανωτών του συνεδρίου που τώρα πήγε στον Καιάδα.
Δήλωσε σχετικά και με νόημα:

«Το είχα δει το σποτ. Είναι αυτοβιογραφία μιας δημοσιογράφου που το έγραψε με βάσει τα δικά της δικαιώματα. Τη δείχνει να σβήνει τα κεριά των γενεθλίων της χωρίς παιδιά. Και καταλήγει, απευθυνόμενη προς τις γυναίκες, ότι εάν θελήσουν να αποκτήσουν παιδιά είναι καλύτερο να ενημερωθούν. Αυτό το σποτ είχε περάσει από τον αυστηρό έλεγχο του ΕΣΡ. Το είχε διορθώσει και όλας. Το σποτάκι έπαιζε δύο εβδομάδες στην ΕΡΤ και σε άλλα κανάλια» πρόσθεσε σχετικά με το σποτ.

«Η προσπάθεια δεν είχε σκοπό να προσβάλλει. Εγώ παρασύρθηκα όπως και άλλοι, γιατί το σποτ πέρασε από το ΕΣΡ και η προβολή του συνεχιζόταν. Η προσπάθεια έγινε με αγαθό σκοπό».

Πίσω στο προεδρικό Μέγαρο λοιπόν…

Ποτέ δεν μας είπε η κυρία Προεδρίνα ποιός της πήγε τον Λιγνάδη στις πρώτες μέρες στο προεδρικό και φωτογραφήθηκε μαζί του;

Ο ίδιος δήλωσε γείτονας και μπήκε;

Ήταν στην προσωπική παρέα της προέδρου απο πριν;

Ακόμα δεν μας είπε ποιός “έμπασε” στο προεδρικό μέγαρο επι των πρώτων ημερών της τον αστυνομικό που ζήτησε απο ομογενή επιχειρηματία “ρολόϊ ρόλεξ με πράσινο(πασοκικέ)καντράν για την κυρία Πρόεδρο” και ο επιχειρηματίας τα εξιστορεί αυτά σε αγωγή του,ισχυριζόμενος ότι έτσι έγιναν τα πράγματα και του έφαγε το κύκλωμα στο οποίο είναι μέλος και ο αστυνομικός και άλλα πεντακόσια τόσα χιλιάρικα ευρώ.

Θα πει κανείς “ανθρώπινα λάθη είναι”.

Ψάξαμε να βρούμε ανάλογα στην 5ετή θητεία του καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλου στην προεδρία της Δημοκρατίας.

Ούτε ΕΝΑ!

Ούτε μία ανάκληση χορηγίας!

Η διαφορά είναι εμφανής.

Αλλο απόφοιτος Λυκείου διοικητής οργανισμού,άλλο πανεπιστημιακός.

Αλλο πτυχιούχος νομικής πρόεδρος της Δημοκρατίας,άλλο καθηγητής Πανεπιστημίου με περγαμηνές.

Η αξιοκρατία του Κυριάκου έχει ονόματα και επίσης η υποκρισία του.

Μας είπε ότι δεν ήθελε τον Προκόπη γιατί δεν πολέμησε το πελατειακό κράτος.

Το τρις εξαμαρτείν της Αικατερίνης έχει να κάνει με την άθλια μορφή της της “πελατειακής λειτουργίας”.

Όχι της καλώς νοούμενης.

Η διαφορά της με τον Προκόπη Παυλόπουλο είναι εμφανής στις πράξεις της αλλά και στα λόγια.

Την ώρα που εκείνη προσπαθεί να μπαλώσει το τρίτο αμάρτημα ο Προκόπης Παυλόπουλος εκφωνούσε λόγο στην Κύπρο για τα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας και η διαφορά στην ποιότητα λόγου των δυο είναι η νύχτα με τη μέρα.

Ιδού ο λόγος του καθηγητή Παυλόπουλου και αναζητήστε λόγους της επιλογής του Κυριάκου ως διαδόχου του για να κάνετε σύγκριση:

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΚ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ ΚΥΠΡΟΥ

“…Γιορτάζοντας σήμερα μαζί σας, στα αιματοβαμμένα χώματα της Μαρτυρικής
Κύπρου, την επέτειο των 200 ετών από την Εθνεγερσία του 1821, με αφορμή
την ιστορική Μάχη της Αγίας Νάπας, την 17 η Μαρτίου 1826, θέλω να σας
διαβεβαιώσω, δανειζόμενος τα λόγια του Γιώργου Σεφέρη στην επιστολή του
προς την αδελφή του Ιωάννα Τσάτσου (25-10-1954) και στο ποίημά του
«Λεπτομέρειες στην Κύπρο», ότι ως Έλληνας από εδώ «βλέπω πλατύτερο τον
Τόπο μας» και ακούω καθάρια και δυνατή, σαν ήχο προαιώνιας καμπάνας,
«τη φωνή της Πατρίδας».


Α. Βλέποντας, έτσι, «πλατύτερο τον Τόπο μας» και «ακούγοντας τη φωνή της
Πατρίδας» στην Κύπρο μας, ανακαλώ στην κοινή μας μνήμη τα γεγονότα
της ιστορικής Μάχης της Αγίας Νάπας, την 17 η Μαρτίου 1826, όχι βεβαίως
για να σας εξιστορήσω γεγονότα πολύ γνωστά σ΄ εσάς και σε όλους μας.


1. Αλλά για να θυμηθούμε μαζί, αναλογιζόμενοι πρωτίστως τι σημαίνει
Ελληνισμός, ιδίως κατά την επέτειο των 200 ετών από την Εθνεγερσία του
1821, από την μια πλευρά την ιστορική διαδρομή μας και την βαριά μας
Εθνική Κληρονομιά. Και, από την άλλη πλευρά, το χρέος μας, ως
Ελλήνων, απέναντι στο Μαρτυρικό Νησί.


2. Η Μάχη της Αγίας Νάπας, την 17 η Μαρτίου 1826, μας διδάσκει, με
αφετηρία την Μαρτυρική Κύπρο, ότι στους Αγώνες για την Ελευθερία -η οποία είναι έννοια βιωματική για εμάς, τους Έλληνες, αφού μόνον
ελεύθεροι μπορούμε να υπερασπισθούμε την αξία μας και ν΄
αναπτύξουμε την προσωπικότητά μας- η Ελλάδα είμαι μία, ενιαία και
αδιαίρετη, και ότι ο Ελληνισμός στις κρίσιμες ώρες τηρεί, στο ακέραιο, το
καθήκον της αρραγούς ενότητας. Είναι τότε που ακόμη και η θάλασσα δεν
χωρίζει τις στεριές, μα γίνεται το «υγρό στοιχείο» που ανοίγει διαύλους για
την υπεράσπιση της Πατρίδας.


Β. Επέκεινα, ο εορτασμός των 200 ετών από την Εθνεγερσία του 1821 μας
δείχνει εδώ, στην Μαρτυρική Κύπρο, τον δρόμο του Εθνικού μας Χρέους,
το οποίο συμπυκνώνεται κυρίως στα εξής δύο, εμβληματικά, διδάγματα:


1. Δίδαγμα πρώτο: Η Επανάσταση της 25 ης Μαρτίου 1821 ονομάσθηκε
Εθνεγερσία, γιατί σηματοδότησε τον Αγώνα όλων των Ελλήνων ως
Έθνους, πέρα και έξω από τ΄ αμιγώς Ελλαδικά σύνορα, για την
ανατίναξη του αιμοσταγούς οθωμανικού ζυγού και για την κατάκτηση της
Ελευθερίας. Άρα, ιδίως στους σημερινούς κρίσιμους καιρούς όλοι οι
Έλληνες, καθένας κι ένα κομμάτι του Έθνους των Ελλήνων, υπό όρους
αρραγούς ενότητας μπροστά στα μεγάλα και τα σημαντικά, έχουμε
χρέος να υπερασπιζόμαστε, δίχως ίχνος υποχώρησης και
υπαναχώρησης και επιβάλλοντας την πλήρη εφαρμογή του Διεθνούς και
του Ευρωπαϊκού Δικαίου, τα Εθνικά μας Θέματα και τα Εθνικά μας
Δίκαια. Με άλλες λέξεις, έχουμε χρέος να καταβάλλουμε καθημερινά,
ακόμη και με το αίμα μας, τον «οβολό» μας στο ανεκτίμητης αξίας
ιστορικό «Θησαυροφυλάκιο» της Πατρίδας μας, της Ελλάδας.


2. Δίδαγμα δεύτερο: Η Εθνεγερσία του 1821, διακόσια χρόνια μετά,
συνεχίζεται εδώ, στην Μαρτυρική Κύπρο. Και, θα συνεχίζεται έως ότου
απελευθερωθεί από τον τουρκικό ζυγό το τελευταίο «υπόδουλο» τμήμα
του Ελληνισμού.


α) Και όχι μόνον αυτό, αλλά κατ΄ ουσία και το μόνο τμήμα Κράτους-
Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης το οποίο κατέχει, κατά
παράβαση κάθε έννοια του Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου,
τρίτο κράτος, αποτελώντας μια «αιμάσσουσα» πληγή που μπορεί
να έχει επικίνδυνες προεκτάσεις στο μέλλον. Οφείλουμε δε,αδιαλείπτως, όλοι οι Έλληνες, με μια Εθνική φωνή και γραμμή, να
υπενθυμίζουμε ότι αποτελεί πραγματικό όνειδος για τη Διεθνή
Κοινότητα και για την Ευρωπαϊκή Ένωση η μακροχρόνια ανοχή της
τουρκικής κατοχής σ΄ ένα μεγάλο μέρος του Κυπριακού εδάφους.
Πρόκειται, κατ΄ αποτέλεσμα, γι΄ ανοχή που προσβάλλει βάναυσα
την Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Νομιμότητα. Διότι κατά την φύση του
Διεθνούς και του Ευρωπαϊκού Δικαίου το κανονιστικό τους πλαίσιο
παραβιάζεται όχι μόνον από εκείνους, οι οποίοι δεν το σέβονται
εμπράκτως, αλλά και από κάθε άλλο που δεν αντιδρά, επίσης
εμπράκτως, σε αυτή την προκλητική έλλειψη σεβασμού της
Διεθνούς και της Ευρωπαϊκής Νομιμότητας.


β) Οφείλω δε από τον Μαρτυρικό τούτο Τόπο να υπενθυμίσω ότι το
χρέος μας, ως Ελλήνων, επιβάλλει τον άνευ όρων και ορίων αγώνα
για την εξεύρεση όχι μιας όποιας λύσης του Κυπριακού. Αλλά για
την επίτευξη λύσης απολύτως σύμφωνης με το Διεθνές και το
Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Ήτοι λύσης που εξασφαλίζει στην Κυπριακή
Δημοκρατία ομοσπονδιακή δομή υπό τις αυτονόητες εγγυήσεις της
Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας, με μια διεθνή νομική
προσωπικότητα, μια και ενιαία ιθαγένεια καθώς και πλήρη άσκηση
κυριαρχίας και κυριαρχικών δικαιωμάτων, άρα δίχως στρατεύματα
κατοχής και αναχρονιστικές εγγυήσεις τρίτων. Και δεν πρέπει να
υποτιμάται το γεγονός ότι, ιδίως υπό την σημερινή συγκυρία, ο
όρος «εγγυήσεις τρίτων», που δεν νοούνται για την Κυπριακή
Δημοκρατία, αφορά όχι μόνο την Τουρκία αλλά και κάθε άλλο
Κράτος, το οποίο δεν αποτελεί πλέον μέρος της Ευρωπαϊκής μας
Οικογένειας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σας παρακαλώ να δεχθείτε την έκφραση της ειλικρινούς ευγνωμοσύνης
μου γιατί μου δίνετε μια ακόμη ευκαιρία να προσκυνήσω τα Άγια Χώματα της
Κύπρου μας και ν΄ αναλογισθώ και το δικό μου χρέος, ως Έλληνας, απέναντί
της. Με αυτή την έννοια, σας παρακαλώ να θεωρήσετε αυτά τα λίγα λόγια ως
μια ταπεινή «σπονδή» ψυχής σ΄ εκείνη την Κύπρο, που δίνει πάντα σε όλους
μας «Γραμμή» – «Εθνική Γραμμή»- για να κλείσω με μια, και μόνο, λέξη του Γιώργου Σεφέρη, αυτή την φορά από το συγκλονιστικό Κυπριακό του ποίημα
«Οι Γάτες τ΄ Άι-Νικόλα».

ΥΓ1.Μια και η προεδρία της Δημοκρατίας έχει προσωπικό ας ψάξει να βρει τι απέγινε εκείνη η δικαστική έρευνα(διώξεις για κακουργήματα)για εγκληματική οργάνωση εμπορίας ωαρίων,φαρμάκων κλπ).Θα καταλήξει,φοβόμαστε ,στα αρχεία (και)της τεκτονικής στοάς,η οποία επενέβη όταν προχώρησαν οι έρευνες για 6-8 καθηγητές κρατικών πανεπιστημίων χωρίς ουσιαστικές βασικές σπουδές…

Η ΕΡΤ γενικά είναι μια …βυζαντινή ιστορία.Ποτέ (σχεδόν) τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο(συνήθως) φαίνονται και τα συμφέροντα (συνήθως) διαπλέκονται τόσο ,ώστε να εξαφανίζουν και πολύ σκληρές δικογραφίες…

ΥΓ2 Οι ερευντητές ρεπόρτερ μπορεί να είναι και αγράμματοι και να πάρουν βραβείο “πούλιτζερ”γιατί είχαν αποτέλεσμα εκεί που και καθηγητές δεν έχουν.Πούλιτζερ πήρε και μια κοπέλλα που είχε το θάρρος να αποτυπώσει το βασανιστήριο μέχρι θανάτου στον Φλόϊντ Τζώρτζ στις ΗΠΑ και στη συνέχεια να το δώσει στη δημοσιότητα.Η ΕΡΤ παρουσίαζε έναν ανταποκριτή και δεν μας είπε αν τον πήρε γιατί είναι σαϊνι έρευνας.Μακάρι να είναι.Να μας το πει ότι είναι όμως.Γιατί αλλιώς θα μας μείνει η φράση του Κυριάκου για το “πελατειακό”κράτος που δεν θέλει και θέλει το αξιοκρατικό.Και θα μας μείνει η ανταπόκριση του περι ού ο λόγος στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ που έλεγε στον Αλαφογιώργο “ο πρώτας συλληφθέντας,ο δεύτερος συλληφθέντας …”κλπ.Ευτυχώς που δεν υπάρχει ο 100ός “συλληφθέντας”…Και δεν είναι ο μόνος.

ΥΓ 3 Από το ΕΣΡ έχουμε απάντηση για το πως ενέκρινε το σπότ-σκάνδαλο για τη γονιμότητα;Ηταν σωστό;Και γιατί ο σάλος;Αν δεν ήταν σωστό ποιός παραιτήθηκε-καρατομήθηκε στο ΕΣΡ;

 

 

Πηγή

Προβολές : 910


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα