Βρισκόμαστε ήδη στο 1984 και σε μια πραγματικά Οργουελιστική εποχή, ήμαστε ήδη στο END GAME και το τι θα κάνουμε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και σαν ΑΤΟΜΑ θα καθορίσει το μέλλον μας.

Βρισκόμαστε ήδη στο 1984 και σε μια πραγματικά Οργουελιστική εποχή, ήμαστε ήδη στο END GAME και το τι θα κάνουμε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και σαν ΑΤΟΜΑ θα καθορίσει το μέλλον μας.

27 Ιουνίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:419
Μοίρασέ το
 

Αν οι Ιατροί επιλέξουν να συνεχίζουν να παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια της εξουσίας (αλλά και των φαρμακευτικών εταιριών, αλλά και της συνεχιζόμενης πρακτικής συγκάλυψης των ιατρογενών σφαλμάτων) με αοριστολογίες και γενικολογίες κριμένοι πίσω από διαταγές ανώτερων ή κριμένοι πίσω από κρυφά και απροσπέλαστα (έστω για ανάγνωση) γκρούπ στο φατσοβιβλίο, απλά απαξιώνουν τον όρκο τους και περιγελούν το λειτούργημα της Ιατρικής και την ίδια την Υγεία.

Ναι αν δεν το γνωρίζετε έχουν ήδη φτιάξει γκρουπ (κρυφά και μόνο για ιατρούς) και συζητάνε για εμάς χωρίς εμάς. {Coronavirus medical group Greece) και αν βλέπατε τι συζητάνε και πως συζητάνε και τι άγνοια υφίσταται θα φρικάρατε (ας ανοίξουν το γκρουπ στο κοινό για να βλέπουν οι απλοί πολίτες τους ειδικούς να συζητάνε).

 

Είναι από τα ελάχιστα άρθρα που πρέπει όχι μόνον να διαβαστούν, αλλά να αποτελέσουν έναυσμα σκέψης και αποφάσεων ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά και τα όσα αποκαλύπτει ο NICK KILO, πρέπει να μας προβληματίσουν και να διώξουν τον φόβο που προσπαθουν να μας επιβάλλουν κυβερνώντες, ιατροί, ΜΜΕ και Παγκόσμιοι Δυνάστες.

Θα το επαναλάβω κι ας γίνομαι κουραστική:

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ.

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Θα ακολουθήσει ακόμα μια ειδική ανάλυση και μια παρουσίαση δεδομένων (με επιλεγμένες παραπομπές από την ιατρική βιβλιογραφία) και από στοιχεία αρμόδιων φορέων της ΕΕ βάση των οποίων θέτω συγκεκριμένα ερωτήματα προς ΟΛΟΥΣ τους νοσοκομειακούς ιατρούς εις Ελλάδα και πιο ειδικά στους διευθυντές των ΜΕΘ.

Απλά και μόνο γιατί ΔΙΑΤΑΓΕΣ σε γιατρούς, του τύπου μη ΜΙΛΑΤΕ αν δεν συνεννοηθείτε με το υπουργείο δείχνουν το βαθμό της παραπληροφόρησης, της παραπλάνησης, της απόκρυψης δεδομένων, την απόκρυψη των πραγματικών αιτιών θανάτου και την σχεδιασμένη τρομοκρατία για ειδεχθής λόγους.

Η απόκρυψη δεδομένων για κάθε περίπτωση θανάτου και η ΜΗ-τεκμηρίωση με συγκεκριμένη παθογέννηση και επιστημονικά τεκμηριωμένη μεθοδολογία ντροπιάζει την ίδια την Ιατρική και όσους την υπηρετούν.

Μερικά σημαντικά ερωτήματα προς όλους αυτούς που τυπικά έχουν δώσει όρκο να προστατεύουν την Ιατρική και την Υγεία, αλλά μάλλον τον έχουν ξεχάσει και πιστεύουν ότι η υποχρέωση τους είναι μόνο απέναντι στα αφεντικά τους και στα θέσφατα του επαγγέλματος και όχι στους ασθενείς τους και στη ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Παρακαλούνται όλοι οι αρμόδιοι αλλά και όλοι οι Διευθυντές νοσοκομείων και δη ΜΕΘ, να δημοσιεύσουν όλα τα κάτωθι επίσημα στοιχεία για όλα τα έτη από 2010 ως 2019.

Απλά και μόνο για να μπορούμε να συγκρίνουμε και να διακρίνουμε το τρομακτικό εύρος αυτού του ‘’φονικού’ φαντομά ιού αλλά ίσως και ‘’πως ακριβώς’’ σκοτώνει, αλλά και όλους τους άλλους παραπλήσιους κινδύνους.

Καταρχάς κάθε νοσοκομείο να δημοσιεύσει τον αριθμό ανά μήνα (μήνες από Οκτώβριο ως Μάρτιο και στο σύνολο του έτους) όσων νοσηλεύθηκαν τα έτη 2010 ως 2019 και ανά ασθένεια και με τις κάτωθι λεπτομέρειες.

1. Περιστατικά και θάνατοι ανά μήνα από όλων των ειδών των νοσοκομειακών λοιμώξεων γενικά και αιτιολογική παθογένεια θανάτου ειδικά.

2. Περιστατικά και θάνατοι ανά μήνα από HAP (Hospital acquired pneumonia) νοσοκομειακή πνευμονία και αιτιολογική παθογένεια θανάτου https://www.erswhitebook.org/…/acute-lower-respiratory-inf…/ από την λευκή βίβλο για την πνευμονία στην Ευρώπη διαβάζουμε «The incidence of HAP is ~0.5–2.0% among all hospitalised patients, and while it is the second-commonest nosocomial infection, it is first in terms of mortality (ranging from 30% to more than 70%). The incidence in different hospitals and different wards of the same hospital varies considerably»…«ECDC estimates that there are 702.315 cases of HAP each year in EU/EEA countries» …

Αν δε το καταλάβατε ως και το 2% των ανθρώπων που θα νοσηλευθούν σε νοσοκομεία, ασχέτως αιτίου και ασθένειας θα πάθουν ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ όπου η θνητότητα της κυμαίνεται από 30% ως 70% και ναι ο εκτιμώμενος αριθμός νοσοκομειακής πνευμονίας το 2011 ήταν περίπου 700 χιλιάδες. Στην εποχή του Φαντομά ιού σχεδόν ΟΛΕΣ αυτές οι πνευμονίες μπορούν να καταλογιστούν από ένα προβληματικό σύστημα έντεχνης συγκάλυψης στον Φαντομά ιό και που όπως διαφαίνεται από τις ισχνές και ελλιπέστατες δηλώσεις από τους εκπρόσωπους τύπου μάλλον αυτή είναι η αλγεινή πραγματικότητα και όχι ένας ‘’δολοφονικός ιός’’ που πιθανόν πάντα προΰπαρχε αλλά δεν τον βλέπαμε με τα σπέσιαλ τεστ.

3. Περιστατικά και θάνατοι ανά μήνα από VAP (ventilator acquired pneumonia) πνευμονία λόγω αναπνευστήρα σε βάθος ενός χρόνου από την ημέρα της ασθένειας διότι απλούστατα αυτή η πνευμονία αφήνει τεράστιες βλάβες στους πνεύμονες (ναι παρόμοιες αλλά και χειρότερες βλάβες που εντελώς τυχαία ‘βλέπουν’ σε ασθενείς Covid-19) και η θνητότητα της αγγίζει ως και το 90%.

4. Περιστατικά και θάνατοι ανά μήνα από CAP (Community acquired pneumonia) πνευμονία της κοινότητας γενικά και ανεξαρτήτως ανιχνευθέντως μικροβιακού παράγοντα αλλά και ανά ανιχνευθέντα μικροβιακό παράγοντΑ και ΜΗ-ανιχνευθέντα.

5. Περιστατικά και θάνατοι ανά μήνα από λοίμωξη του αναπνευστικού με εργαστηριακή επιβεβαίωση του ιού της γρίπης και αιτιολογική παθογένεια θανάτου

6. Περιστατικά και θάνατοι ανά μήνα από λοίμωξη του αναπνευστικού με εργαστηριακή επιβεβαίωση άλλου (συγκεκριμένα και ανά είδος) ιού και αιτιολογική παθογένεια θανάτου.

7. Περιστατικά και θάνατοι ανά μήνα από λοίμωξη του αναπνευστικού με εργαστηριακή επιβεβαίωση βακτηρίου (συγκεκριμένα και ανά είδος) και αιτιολογική παθογένεια θανάτου.

8. Περιστατικά και θάνατοι ανά μήνα από ιογενής λοίμωξη του αναπνευστικού ΧΩΡΙΣ εργαστηριακή ΑΝΕΥΡΕΣΗ οποιουδήποτε γνωστού ιού και αιτιολογική παθογένεια θανάτου.

9. Περιστατικά και θάνατοι ανά μήνα από βακτηριακή λοίμωξη του αναπνευστικού ΧΩΡΙΣ εργαστηριακή ΑΝΕΥΡΕΣΗ οποιουδήποτε γνωστού βακτηρίου και αιτιολογική παθογένεια θανάτου.

10. Περιστατικά και θάνατοι ανά μήνα από λοιμώξεις του αναπνευστικού όπου ανιχνεύθηκαν πάνω από δύο μικρόβια (βακτήριο-βακτήριο, βακτήριο-ιός, ιός-ιός, κλπ) και συνδυασμοί αυτών και αντίστοιχη αιτιολογική παθογένεια θανάτου

11. Περιστατικά (νοσηλείες) και θάνατοι ανά μήνα από και ανά είδος ασθένειας, Χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, βρογχοπνευμονία, σηψαιμία, πολυοργανική ανεπάρκεια, σεπτικό σοκ, μηνιγγίτιτδα, μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, πνευμονική εμβολή και θρόμβωση, χρόνια ασθένεια του κατώτερου αναπνευστικού, άλλες οξείες λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού, άσθμα, οξεία βρογχίτιδα, εμφύσημα βρογχίτιδας, κλπ

12. Στατιστική ανάλυση σε σχέση με το είδος και την ποσότητα των εμβολίων που είχαν λάβει σε βάθος πενταετίας (λαμβάνοντας υπόψη το πρόβλημα της ΔΥΣΒΙΩΣΗΣ που προκαλείται στην ομοιόσταση του ανθρώπινου μικροβιώματος από εμβόλια και φάρμακα όπως έχει αναδειχθεί από επίσημες μελέτες), στατιστική ανάλυση με το είδος των φαρμάκων που έπαιρναν (γενικά αλλά και ανά υποκείμενη χρόνια ασθένεια ) και ειδικά τα αντιγριπικά ως πρόληψη γρίπης (ταμιφλού, κλπ)

13. Στατιστική ανάλυση των περιπτώσεων όπου ανιχνευθήκαν περισσότερα του ενός μολυσματικοί παράγοντες (ιοί, βακτήρια, κλπ)

14. Στατιστική ανάλυση ανά ανιχνευθέντα μικρόβιο και μη ανιχνευθέντα και ανά βαθμό ασθένειας και ποσοστό θνητότητας.

15. Θάνατοι ανά έτος για παρενέργειες φαρμάκων γενικά και περιγραφή όλων των παρενεργειών που υφίσταται για όλα τα φάρμακα και τους συνδυασμούς αυτών σε κοκτέιλ που χρησιμοποιούνται εξαρχής σε Covid-19 ασθενείς, όπως καταγράφονται στην Ιατρική Βιβλιογραφία (1000 σελίδες βιβλίο για Ιατρούς «Side Effects of drugs an Annual, A worldwide yearly survey of new data in adverse drug reactions and interactions 35η έκδοση.

Αν και νομίζω δεν είναι η τελευταία και με βάση αυτής να μας πουν πόσοι από τους ιατρούς στις ΜΕΘ γνωρίζουν και τις 1000 σελίδες από έξω και ανακατωτά ΠΡΙΝ ξεκινήσουν την οποιαδήποτε αγωγή, απλά για να προλάβουν το ‘κακό’ βρε και τι Risk Assesment Μεθοδολογία ακολούθησαν για να περιορίσουν τις πιθανές βλάβες και τους πιθανούς θανάτους από τα σπέσιαλ κοκτέιλ φαρμάκων και πως έλεγχαν την πιθανή σχέση του κάθε φαρμάκου με την επιδείνωση του ασθενή όχι μόνο).

16. Τέλος, Όλοι οι ιατρικοί φάκελοι όσων έχουν θεωρηθεί ότι πέθαναν ΑΠΟ (και ΜΕ) τον SARS-COV-2 να δημοσιευθούν (με κωδικούς για την απόκρυψη των προσωπικών στοιχείων) στην Ιατρική βιβλιογραφία, ούτως ώστε να γίνει λεπτομερή ανάλυση από ειδικούς επιστημονικούς ερευνητές και ιατρούς για την αιτιολογική παθολογία των θανάτων αφού κανένας δεν εκτέλεσε μια τυπική νεκροψία και επειδή κανένα νοσοκομείο μέχρι σήμερα δεν παρέθεσε με σαφήνεια και λεπτομέρεια τη πορεία έστω ενός ασθενή από τη πρώτη μέρα νοσηλείας μέχρι το θάνατο. Με τεκμηριωμένη παράθεση αποδείξεων ότι ο εκάστοτε θάνατος προκλήθηκε με βεβαιότητα από τον φαντομά-ιό.

Μαζί με το είδος της δειγματοληψίας (από πού πάρθηκε το δείγμα και πότε) και το είδος του τεστ ανίχνευσης που χρησιμοποιήθηκε και μαζί με την πιστοποίηση της ΜΗ-επιμόλυνσης των δειγμάτων που είναι συνήθης σε τέτοια δείγματα και μαζί και τη πιστοποίηση της ακρίβειας των τεστ σε σχέση με το ακριβές ποσοστό του ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΟ και φυσικά το αποτέλεσμα όλων των τεστ κατά τη διάρκεια της εκάστοτε νοσηλείας (π.χ. σε μια 15νθημερη νοσηλεία αν έγιναν 10 τεστ ποια ήταν τα αποτελέσματα σε διάγραμμα, απλά και μόνο γιατί από τα πρώτα διαγράμματα που δημοσιεύθηκαν σε ασθενείς στη Κίνα φαινόταν ξεκάθαρα σε πλείστα από αυτά ότι ασθενείς βρίσκονταν θετικοί στον ιό, μετά αρνητικοί, μετά ξανά θετικοί μετά ξανά αρνητικοί μετά ξανά θετικοί και όποιος έχει σώας τα φρένας καταλαβαίνει ότι είναι αδύνατο κάποιος να μολυνθεί μετά να ‘καθαρίσει’ τον ιό, μετά να ξαναμολυνθεί, μετά να ξανακαθαρίσει τον ιό και μετά να ξαναμολυνθεί).

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ στις οποίες βασίζονται οι άνωθεν σοβαρές ερωτήσεις …..

-Ο ορισμός της ασθένειας (στοιχεία από Emergency Medicine update) που βάφτισαν COVID-19 είναι κυριολεκτικά μια γενικολογία ως ακολούθως και σαφέστατος ορισμός δεν υφίσταται πουθενά. Και όπως λένε, Μπορεί να ποικίλει (may vary)/ Μπορεί να περιλαμβάνει (may include) ήτοι {τυπικά μπορεί να συμπεριλαμβάνει τη κλινική εικόνα δεκάδων νόσων} …Πυρετός, Κρυάδες, πονοκέφαλος, μυαλγία, ρινική καταρροή, πονόλαιμος, δύσπνοια, πόνους στο στήθος, βήχας, φλέγματα και με μικρότερη συχνότητα ναυτία, εμετός, διάρροια, απώλεια όσφρησης και γεύσης. «δεν έχουμε ακόμα βρει κάποια συμπτώματα με τα οποία να υφίσταται πρόγνωση ως προς κάποια επακόλουθη επιδείνωση. {προς ενημέρωση, Κρυάδες, πονοκέφαλος, μυαλγία, δύσπνοια, πόνους στο στήθος και ναυτία είναι συμπτώματα και του ΦΟΒΟΥ, ήτοι καθαρά ψυχολογικής αιτιολογίας}.

-Αυτή η ασάφεια που έχουν έντεχνα δημιουργήσει τους δίνει την ευχέρεια να φουσκώσουν πολύ εύκολα ένα ‘’ανύπαρκτο’’ πρόβλημα (το ανύπαρκτο με την έννοια ότι μας την έπεσαν οι νυχτεριδοιοί και όχι ότι υφίσταται γενικά ασθενείς για οποιοδήποτε λόγο και αίτιο).

-«Οι «οξείες λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος» είναι ένας από τους πρωτεύοντες λόγους ασθένειας και θνησιμότητας και στους ενήλικες και στα παιδιά παγκοσμίως.

Δυστυχώς ο ορισμός αυτής της ασθένειας δεν είναι ομοιόμορφα καθορισμένος και μάλλον αυτό είναι εμπόδιο στη κατανόηση της επιδημιολογικής σημαντικότητας του. Από επιδημιολογική άποψη ο ορισμός «οξείες λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος» συμπεριλαμβάνει την οξεία βρογχίτιδα, βρογχιολίτιδα, γρίπη και πνευμονία.»

-«Η συχνότητα της οξεία βρογχίτιδας στους ενήλικες είναι πολύ υψηλή,, μεταξύ 30 ως 50 ανά 1000 κατοίκους το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι στην Ευρώπη περίπου 16.5 μύρια κρούσματα καταγράφονται στη πρωτεύοντα φροντίδα. Τα κλινικά συμπτώματα διαρκούν περίπου 2 βδομάδες.»

-«Η αναγνώριση παθογόνων αιτιολογικά για την οξεία βρογχίτιδα είναι πολύ δύσκολος και οι περισσότερες κλινικές δοκιμές αναφέρουν ότι η αναγνώριση είναι δυνατή σε λιγότερο από το 30%. Περίπου το 90% των περιπτώσεων συσχετίζονται με ΙΟΥΣ, όπως adenovirus, CORONAVIRUS, parainfluenza, influenza and rhinovirus και λιγότερο από το 10% σχετίζονται με βακτήρια»

-«Η Πνευμονία της Κοινότητας (CAP) είναι η πιο συχνή αιτία θανάτου από λοιμώξεις στη Ευρώπη (αυξανόμενη τις τελευταίες 2 δεκαετίες, μαντέψτε γιατί ή δείτε στο τέλος) και περίπου ένα εκατομμύριο νοσηλεύονται ετησίως και περίπου στο 80% των περιπτώσεων όπου ανιχνεύεται το βακτήριο του πνευμ/κου, οι ορότυποι είναι ανθεκτικοί στα αντιβιοτικά.»

-«Η νοσοκομειακή πνευμονία (HAP) είναι η δεύτερη πιο κοινή και συνήθη νοσοκομειακή λοίμωξη και η πιο θανατηφόρα από όλες τις νοσοκομειακές λοιμώξεις σε σοβαρά αρρώστους ασθενείς. Η συχνότητα είναι μεταξύ 5 ως 20 ανά 1000 νοσηλείες και τα υψηλότερα ποσοστά στους ανοσοκατασταλμένους, χειρουργημένους και ηλικιωμένους ασθενείς (σ.σ. τα ποσοστά να είστε σίγουροι ότι είναι πιο μεγάλα).

Περίπου το 1/3 των περιπτώσεων νοσοκομειακής πνευμονίας, με τη πλειονότητα αυτών Πνευμονία του Αναπνευστήρα (VAP) καταλήγουν στη ΜΕΘ. (σ.σ. Αν δε το καταλάβατε ως και το 2% των ανθρώπων που θα νοσηλευθούν σε νοσοκομεία, ασχέτως αιτίου και ασθένειας θα πάθουν ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ όπου η θνητότητα της κυμαίνεται από 30% ως 70%.

Στην εποχή του Φαντομά ιού αν έχεις μια κλινική εικόνα βρογχίτιδας ή και γρίπης ή πιθανής πνευμονίας ή βρίσκεσαι σε κρίση πανικού, θα σε νοσηλέψουν με το ζόρι και έτσι σχεδόν ΟΛΕΣ αυτές οι πνευμονίες που φυσικά δύναται να συμβούν μετά την νοσηλεία, θα καταλογιστούν από τους ιατρούς και το διεστραμμένο σύστημα στον Φαντομά ιό.

Όσοι έχουν σώας τας φρένας τι νομίζετε? ο φαντομάς ιός τις προκάλεσε?

Το πρόβλημα των νοσοκομειακών λοιμώξεων αλλά και παρενεργειών φαρμάκων και των θανάτων εξ αυτών είναι γνωστότατο στην ιατρική κοινότητα εδώ και δεκαετίες (μη πω κανά αιώνα) αλλά ακόμα και σήμερα δεν έχουν κωδικοποιήσει τέτοιους θανάτους για να έχουμε όσο το δυνατό πιο ακριβή στατιστικά δεδομένα, για τον απλό λόγο ότι δεν θέλουν να βγάζουν τα ματάκια τους μόνοι τους και δε θέλουν φυσικά να γνωρίζουν τα πρόβατα πόσες είναι οι πιθανότητες τους να τα τινάξουν άμα πάνε στο νοσοκομείο ή άμα πάρουν ότι τους πουν οι ιατροί.)»

– «Η συχνότητα της νοσοκομειακής πνευμονίας είναι από 0.5 ως 2% για το σύνολο των νοσηλειών ανά έτος και η δεύτερη πιο συχνή νοσοκομειακή λοίμωξη αλλά η πρώτη σε θνητότητα (η οποία κυμαίνεται από 30% ως και πάνω από 70%) και η συχνότητα της διαφέρει σημαντικά από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και ακόμα από πτέρυγα σε πτέρυγα (σ.σ. πόσο νομίζετε είναι το ποσοστό στο ελλαδιστάν και στα δημόσια υπέροχα νοσοκομεία μας?).»

-«Το ECDC της ΕΕ, υπολογίζει (2011) ότι κάθε χρόνο έχουμε 702.315 κρούσματα Νοσοκομειακής Πνευμονίας σε όλες τις χώρες τις ΕΕ.

Με βάση το ποσοστό θνητότητας όπως δίνει η Λευκή Βίβλος των πνευμονολόγων και πληθώρα μελετών σε νοσοκομεία παγκοσμίως ήτοι το εύρος θνητότητας=30-70% απλά σημαίνει ότι κάθε χρόνο πεθαίνουν κάπου μεταξύ 30% χ 702.315=210,695 ως 70% χ 702.315=491,620 επειδή απλά έτυχε να νοσηλευθούν για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας και έπαθαν νοσοκομειακή πνευμονία …..ΣΩΣΤΑ? …

Αν πάτε όμως πάλι στη σελίδα του ECDC οι κουφαλίτσες αρμόδιοι λένε ότι εκτιμούν μόνο 26,972 θανάτους ετησίως από νοσοκομειακή πνευμονία και όπως καταλαβαίνετε αυτό είναι ΨΕΜΑΤΑΡΑ ΟΛΚΗΣ.

Η βιβλιογραφία για το ποσοστό θνητότητας από νοσοκομειακή πνευμονία και από πνευμονία του αναπνευστήρα είναι τεράστια με εκατοντάδες μελέτες και όλες κυμαίνονται σε αυτά τα ποσοστά (30-70%) και αν η παρακολούθηση όσων την γλυτώσουν είναι ως και ένα χρόνο μετά το εξιτήριο αυτή η θνητότητα, ειδικά για την πνευμονία του αναπνευστήρα μπορεί να φτάσει ως και το 90%.»
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6092912/

 

–«Την ημέρα έναρξης της έρευνας ένας στους 80 ασθενείς των νοσοκομείων είχε διαγνωσθεί με νοσοκομειακή πνευμονία και ένας στους 12 από τους ασθενείς σε ΜΕΘ και όπως ήταν αναμενόμενο η επίπτωση ήταν υψηλότερη σε ασθενείς με μεγαλύτερη παραμονή στο νοσοκομείο και σε ηλικιωμένους»

-«περίπου ένας στους έξι διασωληνωμένους ασθενείς έπασχε από νοσοκομειακή πνευμονία την ημέρα της έναρξης της έρευνας του ECDC (15%).

Αλλά τα 2/3 όλων των ασθενών με νοσοκομειακή πνευμονία δεν ήταν διασωληνωμένοι τις 48 ώρες πριν την εμφάνιση της νοσοκομειακής πνευμονίας.

Επιπρόσθετα το 15% των ασθενών με ΝΠ που διασωληνώθηκαν την ημέρα της απογραφής, διασωληνώθηκαν μετά την εμφάνιση της ΝΠ. Αυτό επιβεβαιώνει ότι αν και η διασωλήνωση παραμένει ο βασικός κίνδυνος για ΝΠ, ΝΠ συμβαίνει και σε μη διασωληνωμένους ασθενείς (σ.σ. να χαρώ εγώ σιγουριά).»

-«ένα σχετικά υψηλό ποσοστό ασθενών στην Αγγλία και Ιρλανδία υπέφεραν από νοσοκομειακή πνευμονία σύμφωνα με τους γιατρούς αλλά δεν πληρούσαντα εξειδικευμένα κριτήρια της έρευνας του ECDC και τον εξειδικευμένο ορισμό που είχε τεθεί και αυτό είναι ένα πρόβλημα με την εφαρμογή ενός τόσο πολύπλοκου ορισμού (σ.σ. εδώ οι συντάκτες απλά ας λένε ότι είναι τόσο περίπλοκος ο ορισμός της νοσοκομειακής πνευμονίας όπως έχει τεθεί από τους αρμόδιους που πολλές περιπτώσεις δεν συμπεριλαμβάνονται, άρα τα πραγματικά ποσοστά φαίνονται μικρότερα, ήτοι το πρόβλημα συγκάλυψης μέσω ορισμού ως συνήθως).»

-«Μικροβιακοί παράγοντες ευρέθησαν μόνο στο 40% των ασθενών (ενώ στην αντίστοιχη έρευνα εις Αμέρικα το ποσοστό ήταν 79%) το οποίο μάλλον αναδεικνύει διαφορές στις διαγνωστικές πρακτικές ή τις διαδικασίες της εκάστοτε έρευνας. Κάποια από τα πιο συνήθη μικρόβια που ανευρέθηκαν ήταν παρόμοια και στις 2 έρευνες (Staphylococcus aureus, Klebsiella spp., P. aeruginosa), επιπρόσθετα κάποια από τα ευρεθέντα μικρόβια σπάνια είναι αίτια πνευμονίας και μάλλον η ανίχνευση/απομόνωση αυτών αναδεικνύει επιμόλυνση ή και αποίκηση δειγμάτων παρά μόλυνση και λοίμωξη.

Αλλά αφού μια βέβαιη απόφαση για την υποκείμενη αιτιολογία της νοσοκομειακής πνευμονίας ΔΕΝ ήταν δυνατή αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε αυτά τα αποτελέσματα σε άλλο κεφάλαιο. Το ECDC PPS μας παρείχε την ΠΡΩΤΗ ‘εικόνα-snapshot’ των νοσοκομειακών λοιμώξεων στις χώρες της EU/EEA επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ υγείας στα νοσοκομεία»
-«το 2023 εκτιμάται ότι το 1/3 του πληθυσμού της ΕΕ θα είναι άνω των 65 ετών άρα το πρόβλημα της πνευμονίας θα αυξάνεται συνεχώς τα επόμενα χρόνια (πρόγνωση του 2004).»

-Η τεκμηριωμένη θέση μου μέχρι τώρα βάση των δεδομένων που έχω παραθέσει από το πρώτο πόστ σχετικά με τη στημένη επιδημία του Φαντομα-Βαμπίρ-Ιού, είναι ότι ο ΝΕΟΣ και ΑΝΑΔΥΘΕΝΤΑΣ ιός, δεν είναι καθόλου νέος και αναδυθέντας, πάντα προΰπαρχε και πάντα συσχετίζονταν με κάποιο ποσοστό των άνω των 100 εκατομμυρίων λοιμώξεων του αναπνευστικού {όπως υπολογίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ή καλύτερα όχι υγείας αλλά εξαπάτησης) και πλειάδα επιστημόνων εδώ και πολλά χρόνια} όπου ΔΕΝ ανίχνευαν ΚΑΝΕΝΑ γνωστό Ιό.

Π.χ. Από τα στατιστικά της ΕΕ για τη πνευμονία της κοινότητας για το έτος 2011 και για την Ιταλία παραθέτω τη συχνότητα ανίχνευσης αιτιολογικών μικροβίων για τη πνευμονία της κοινότητας
Frequency of isolation of causative organisms of community-acquired pneumonia in selected European countries
• S.pneumoniae = 11,2%
• H. Influenzae = 5.1%
• Legionella = 4.9%
• Staphylococcus = 6.5%
• Moraxella = 1%
• Mycoplasma pn = 7%
• Chlamydophila = 2.4%
• Coxiella bur= 0.4%
• Viruses = 11.6% (adenovirus, coronavirus, parainfluenza, rhinovirus, κλπ)

• Gram Neg Bac = 24.3% {είναι το κύριο αίτιο της νοσοκομειακής πνευμονίας, Gram-negative pathogens are the main cause of HAP. P. aeruginosa, Acinetobacter baumannii, microorganisms belonging to the family Enterobacteriaceae (Klebsiella spp., Enterobacter spp., Serratia spp., etc.) }

• No Pathogen = 67.3% (ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΟΣ ή ΒΑΚΤΗΡΙΟ)

Από ότι βλέπετε η συχνότητα ανίχνευσης μικροβίων που ορίζουν τη νοσοκομειακή πνευμονία ήταν 24.3% …

Και η συχνότητα ανίχνευσης του ΤΙΠΟΤΑ ήταν το υπέρογκο 67.3% (το σύνολο όλων δε βγαίνει 100% γιατί απλά μετράνε συχνότητα ανίχνευσης, ήτοι στα 100 δείγματα που πήρα δεν ανίχνευσα τίποτα στο 67.3%).

Με βάση αυτά τα δεδομένα το βαρέλι όπου δύναται να ανιχνεύσουν ένα ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ στέλεχος μιας γνωστής οικογένειας ιών, που ανέκαθεν προΰπαρχε, είναι τεράστιο (και υπόψη μελετάνε την επιδημιολογική εικόνα και τον επιπολασμό αυτής της οικογένειας ιών εδώ και 2 δεκαετίες).

Παρένθεση, ΑΝ ΠΑΣ στο νοσοκομείο επειδή νοιώθεις δύσπνοια, κρυάδες και πόνους στο στήθος και η επιθετική τους παρέμβαση και η εισαγωγή σου στον αναπνευστήρα σου προκαλέσει αυτό που Ιατρικώς ονομάζεται VAP (ventilator associated pneumonia) πνευμονία λόγω αναπνευστήρα και στο τέλος βρεθείς στα θυμαράκια, αγαπητέ αφελή δεν σε σκότωσε η δύσπνοια ή κάποιος ιός που μπορεί να ανίχνευσαν στη ρινοφαρυγγική κοιλότητα, ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και αν δεν μπορείς να το κατανοήσεις αυτό, τότε λυπάμαι για την κατάντια σου.

Το ίδιο ισχύει αν πας στο νοσοκομείο και πάθεις κάποια νοσοκομειακή λοίμωξη, δη, νοσοκομειακή πνευμονία και πας αδιάβαστος, δε σε σκότωσε ο κορωνοιός που μπορεί να ανίχνευσαν πάλι πιθανόν σε ρινικό δείγμα αλλά η νοσοκομειακή πνευμονία (και ακόμα και εκεί πάλι δε θα σου πούνε με σιγουριά γιατί και πως).

Αν οι Ιατροί επιλέξουν να συνεχίζουν να παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια της εξουσίας (αλλά και των φαρμακευτικών εταιριών, αλλά και της συνεχιζόμενης πρακτικής συγκάλυψης των ιατρογενών σφαλμάτων) με αοριστολογίες και γενικολογίες κριμένοι πίσω από διαταγές ανώτερων ή κριμένοι πίσω από κρυφά και απροσπέλαστα (έστω για ανάγνωση) γκρούπ στο φατσοβιβλίο, απλά απαξιώνουν τον όρκο τους και περιγελούν το λειτούργημα της Ιατρικής και την ίδια την Υγεία.

Ναι αν δεν το γνωρίζετε έχουν ήδη φτιάξει γκρουπ (κρυφά και μόνο για ιατρούς) και συζητάνε για εμάς χωρίς εμάς. {Coronavirus medical group Greece) και αν βλέπατε τι συζητάνε και πως συζητάνε και τι άγνοια υφίσταται θα φρικάρατε (ας ανοίξουν το γκρουπ στο κοινό για να βλέπουν οι απλοί πολίτες τους ειδικούς να συζητάνε).

Και αν αγαπητοί Ιατροί επιλέξετε ακόμα μια φορά να ακολουθήσετε τις προσταγές της ΦΙΜΩΣΗΣ τότε σίγουρα δεν ενδιαφέρεστε για τη δημόσια υγεία και πολύ περισσότερο για την ανθρώπινη ζωή και το ΕΥ ΖΗΝ της κοινωνίας μας.

Ας μας αποδείξουν λοιπόν όλοι οι ιατροί ότι η αγάπη τους δεν είναι μόνο απέναντι στη προστασία του επαγγέλματος τους αλλά στοχεύει αυτούς που υφίσταται την ιατρική και αυτούς που είναι οι παραλήπτες των ιατρικών παρεμβάσεων τους και δη των πειραματικών χωρίς να υφίσταται ούτε κατ’ελάχιστο, Ιατρική Βασισμένη σε Αποδείξεις.

Αν όλοι αυτοί που αντιπροσωπεύουν την Ιατρική και νοιάζονται τόσο πολύ για την Υγεία μας δεν διαθέσουν αυτά τα στοιχεία, παρακαλώ την Δικαιοσύνη αυτού του τόπου (αν υφίσταται ακόμα) και τους εισαγγελείς να επέμβουν αυτεπάγγελτα και να προβούν στις ανάλογες διαδικασίες απόκτησης τους και να τιμωρήσουν αντίστοιχα όσους πιθανόν τα αποκρύπτουν εσκεμμένα και συστηματικά και όχι να στοχεύουν πολίτες που δεν ακολουθούν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ και ναζιστικές πρακτικές των Ες-Ες, περιορισμού κυκλοφορίας και ελέγχου κίνησης.

Όλα τα άνωθεν στοιχεία δείχνουν τη κατάσταση της Δημόσιας Υγείας και τα πραγματικά αίτια θανάτου σε πολλές περιπτώσεις και πρέπει να παρέχονται στους πολίτες κάθε έτος και με λεπτομέρεια, όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε δημοκρατική δίκαιη πολιτεία που σέβεται τους πολίτες της.

Το ποστ αυτό έγινε γιατί όταν επισημάνθηκε πριν ένα μήνα σε ένα διευθυντή ΜΕΘ (που ‘κατά λάθος’ στο ποστ του σύγκρινε εσφαλμένα τη δηλωθείσα θνητότητα με κορωνοιό με τη θνησιμότητα του ιού της γρίπης και όπου από τους δεκάδες χιλιάδες που του είπαν συγχαρητήρια για το φόβο που διέσπειρε μόνο 3, από όσο είδα στα σχόλια, του επισήμαναν το παιδιάστικο στατιστικό σφάλμα που έκανε συγκρίνοντας δύο διαφορετικά ποσοστά, κάτι που δείχνει το επίπεδο της ηθελημένης ΑΓΝΟΙΑΣ της αγέλης, ε!!! αφού το λέει ο γιατρός σωστό είναι, εμ!! Δεν είναι προβατάκια) ότι ακόμα και το 20% που έδινε ως πιθανή θνητότητα εισαγωγής στη ΜΕΘ με κορωνοιό είναι παραπλανητικά εκφοβιστικό διότι ‘’ξέχασε’’ να αναφέρει ότι η θνητότητα στους εισαχθέντες στις ΜΕΘ ανέκαθεν ήταν υψηλή ειδικά σε ARDS ως και 50-60% πριν τον φαντομά-ιό, όπως επίσης ότι και η θνητότητα από νοσοκομειακή πνευμονία αλλά και πνευμονία του αναπνευστήρα ήταν ανέκαθεν πολύ υψηλή και με follow up των ασθενών φθάνει ως και 90% λόγω επιπλοκών μετέπειτα,,,,, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ,, παρά μόνο ένα μικρό ΟΚ απευθυνόμενο σε άλλο σχολιαστή στην επισήμανση της ‘’κατά λάθος’’ εκφοβιστικής εσφαλμένης σύγκρισης διαφορετικών ποσοστών θνητότητας/θνησιμότητας.

Υ.Γ

Πόσες φορές στη ζωή σας δεν έχετε πάει στο γιατρό άρρωστοι και σας έχει πει ο γιατρός να βρε κυκλοφορεί μια ίωση και όλος ο κόσμος ταβλιάζεται?

ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ και πότε σας είπαν πόσες από αυτές έστειλαν χιλιάδες συμπολίτες στον άλλο κόσμο?

ΠΟΤΈ

– άρα ή ΞΥΠΝΑΤΕ ή ΦΟΒΑΣΤΕ ή είστε υπήκοοι ή είστε ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες.

-Ο ιός του ΤΡΟΜΟΥ δημιουργήθηκε από την ΑΓΝΟΙΑ και όχι σε κάποιο εργαστήριο ή από κάποιες νυχτερίδες μια ΑΓΝΟΙΑ που προΰπαρχε και δημιουργήθηκε έντεχνα από τους κυβερνώντες σε βάθος αιώνων και τα χειρότερα είναι καθ’οδόν, ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΛΟΥΦΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ.

Και μάλλον κλείνω με μια ακόμα απλή και λογική ερώτηση.

Τι στο διάολο έχουμε το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Νομοθεσίες που προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα όταν ανά πάσα στιγμή οι κυβερνώντες υπογράφουν ένα χαρτί και στα στερούν όλα γιατί έτσι γουστάρουν ή γιατί ακόμα χειρότερα έτσι τους είπαν οι μπιστήμονες??

Ποιος ακριβώς προστατεύει το Σύνταγμα την Ελευθερία σας, τα
ανθρώπινα δικαιώματα σας και την ακεραιότητα του σώματος σας ?

Σίγουρα όχι ως σήμερα οι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης (δικηγόροι, δικαστές, εισαγγελείς, αστυνομικοί) και σίγουρα όχι οι πολιτικοί και σίγουρα όχι η πλέον διεφθαρμένη ιατρική (που έχει πάψει προ πολλού να είναι λειτούργημα και είναι πλέον η πιο κερδοφόρα βιομηχανία στο πλανήτη με θύμα την ΥΓΕΙΑ).

Επειδή μάλλον δεν γνωρίζεται είναι μια απλή λέξη με αναγραμματισμό
ΠΟΛΙΤΗΣ >>> ΟΠΛΙΤΗΣ

Το καταβάλατε τώρα?

Αν όχι?

Τότε Δεν έχετε σωτηρία και είστε πλέον σκλάβοι και αντικείμενα όποτε τους καπνίσει και όποτε ‘βρουν’ κάποιο αόρατο εχθρό για να σας τρομοκρατήσουν.

Ο καθένας μας ΜΠΟΡΕΙ να απεμπολήσει την ηθελημένη ΑΓΝΟΙΑ του και τον υποκείμενο φόβο του, ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ

(το ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ στη πραγματικότητα σημαίνει ΔΕΝ ΘΕΛΩ ).

Και το κερασάκι στη τούρτα…. EPIVAC STUDY…….

Από τους πίνακες της μελέτης στο πληθυσμό στη Καταλονία είναι εμφανέστατο ότι οι πολλαπλά εμβολιασμένοι ενήλικοι πληθυσμοί έχουν και αυξημένα κρούσματα πνευμονίας και αυξημένη θνησιμότητα και αν λάβουμε υπόψη ότι η πολυπαραγοντική διόρθωση που έγινε στο τέλος για να μειώσει έντεχνα την εμφανέστατη αρνητική αποτελεσματικότητα ενός όγκου 3 εμβολίων (μιας και αυτό που πουλάνε είναι ότι όλες οι ευαίσθητες ομάδες του ενήλικου πληθυσμού χρειάζονται ΠΟΛΛΑ εμβόλια για να είναι ασφαλείς), τότε το Age and sex adjusted hazard ratio για τη πνευμονία της κοινότητας 3.42 (all cause pneumonia) και γενική θνησιμότητα 1,68 μας δείχνει μάλλον την αλγεινή πραγματικότητα των αυξημένων θανάτων ανά περιόδους γρίπης (αλλά και ως covid19) σε όσες χώρες σπρώχνουν ανερυθρίαστα αυτά τα προβληματικά προϊόντα στους ευάλωτους πληθυσμούς τους. Ακόμα και τη πολυπαραγοντική διόρθωση να λάβουμε ως ορθή και αντικειμενική ο βαθμός κινδύνου για πνευμονία παραμένει αυξημένος κατά 69% (στους πολλαπλά εμβολιασμένους ευάλωτους πληθυσμούς και κατά 7% αυξημένης θνησιμότητας)

Το 3,42 HR σημαίνει ότι αν έπαθαν πνευμονία 100 από τους ανεμβολίαστους (και λιγότερα άλλα εμβόλια) τότε αντίστοιχα έπαθαν πνευμονία 342 από τους εμβολιασμένους και αν πέθαιναν 100 ανεμβολίαστοι αντίστοιχα πέθαιναν 168 εμβολιασμένοι. Η αύξηση της πνευμονίας της κοινότητας (ειδικά σε ενήλικες) είναι εμφανέστατη της τελευταίες 2 δεκαετίες από πάρα πολλές μελέτες, Αγγλία, Ολλανδία, Δανία,, κλπ μαζί με την συνεχιζόμενη τυφλή προώθηση προϊόντων που υποτίθεται σε προστατεύουν (εμβόλια γρίπης, πνευμο/κου PCV13 & PPV23, μηνιγγ/κου) και φυσικά αυτά τα παράδοξα αγνοούνται συστηματικά και εν τέλει μας την έπεσε και ο Φαντομάς-Ιός (βρε κάτι συμπτώσεις πάλι). Μην ανησυχείτε βρε οι αρμόδιοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την Υγεία σας, απλά συμπτώσεις είναι ότι όσο πιο πολύ εμβολιάζεις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, τόσο πιο πολύ αυξάνεται το πρόβλημα για το οποίο εμβολιάζεις (π.χ. πνευμονία all causes).

Βρισκόμαστε ήδη στο 1984 και σε μια πραγματικά Οργουελιστική εποχή, ήμαστε ήδη στο END GAME και το τι θα κάνουμε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και σαν ΑΤΟΜΑ θα καθορίσει το μέλλον μας.

Οι επιλογές είναι δύο.

1ον – πλήρη υπακοή και υποταγή στο φόβο σας και στις προσταγές της διεφθαρμένης εξουσίας (με τη βοήθεια της διεφθαρμένης μερίδας της επιστημονικής κοινότητας ) με άμεσο επακόλουθο την πλήρη απαλοιφή κάθε ελευθερίας και της Ανθρωπιάς σας.

2ον – πλήρη ανυπακοή και απαλοιφή του αδικαιολόγητου φόβου σας με άμεσο επακόλουθο τη διατήρηση της ελευθερίας σας και της ανθρωπιάς σας και ένα πιο φωτεινό δίκαιο μέλλον.

Η επιλογή ακόμα είναι δική σας και το πολύ μέχρι το τέλος του μήνα, διότι μετέπειτα ΔΕΝ θα έχετε ούτε καν το δικαίωμα επιλογής.

Το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και όλοι οι υπερεθνικής νομοθετικής ισχύος ΔΙΕΘΝΕΊΣ συνθήκες προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν καταπατηθεί και καταλυθεί πλήρως και όλοι όσοι υποτίθεται προστατεύουν το Σύνταγμα και τη Δικαιοσύνη παραμένουν τυφλοί, μουγγοί και κουφοί και συνυπογράφουν αυτήν την εξόφθαλμη καταπάτηση και κατάλυση του Συντάγματος, συνεπώς η τήρηση του Συντάγματος και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων και όλων των πολιτών των άλλων χωρών αντίστοιχα.

ΜΟΝΟ το ΣΥΝΤΑΓΜΑ έχει πραγματική και απαρέγκλιτη ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ισχύ και όποιος αστυνομικός, δικαστής, εισαγγελέας, δημόσιος υπάλληλος κλπ, τηρεί και ακολουθεί νομοθετήματα, διαταγές, εντολές, υπουργικές αποφάσεις που το καταπατούν και καταλύουν τότε απλούστατα εγκληματεί.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 
 

Πηγή

Προβολές : 419


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα