Βρισκόμαστε σε φάση διάλυσης του συστήματος ελέγχου – Μεγάλη αφύπνιση. ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ”  TOY ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

23 Ιουλίου, 2020 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:746
Μοίρασέ το

Υπάρχει μια μεγάλη αναταραχή στην ιεραρχία των κύριων ομάδων ελέγχου, η οποία αποκαλύπτει τη σκοτεινότερη σκοτεινή πλευρά της εξαπάτησης και την ανησυχητική κατάχρηση εξουσίας, τη δωροδοκία, τη διαφθορά, η οποία μας οδηγεί στην ανησυχητική αλήθεια των σατανιστικών τελετουργικών πρακτικών. 

 
 

 
Η μεγάλη αφύπνιση, θα έρθει μέσα από την γνώση…
Ξεχάστε όσα μας έμαθαν στα σχολεία…
 
Πολλά ήταν τα ψέμματα, μα πιο πολλά ήταν αυτά που μας έκρυψαν…
ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ…
 
ΠΟΙΟΙ;
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ… ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ…
 
ΩΣ ΕΔΩ…
ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ… ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ…
 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ “ΑΥΤΟΥΣ”…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

 
 
Βρισκόμαστε σε φάση διάλυσης του συστήματος ελέγχου.
Και παρακολουθήστε την απελευθέρωση του τι κρύβεται πίσω από την τρισδιάστατη πρόσοψη. Εάν συνεχιστεί ο εσωτερικός αγώνας για έλεγχο, θα αποκαλύπτει την πραγματική φύση αυτής της πραγματικότητας κάθε μέρα. 
Είναι η ώρα να είσαι γενναίος, θαρραλέος και σίγουρος. Είμαστε όλοι σε αυτήν την κατάσταση μαζί, και είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία μέσω της οποίας όλοι οι άνθρωποι έχουμε την ικανότητα να αναπτύξουμε τη συνείδησή μας με τρόπο που υπερβαίνει την ανάγκη για συνεχή επιβίωση.

Μια πλανητική αλλαγή λαμβάνει χώρα επί του παρόντος στους κύριους παράγοντες που έχουν ελέγξει και κυριαρχήσει**  στον κόσμο μας για αιώνες.

Υπάρχει μια μεγάλη αναταραχή στην ιεραρχία των κύριων ομάδων ελέγχου, η οποία αποκαλύπτει τη σκοτεινότερη σκοτεινή πλευρά της εξαπάτησης και την ανησυχητική κατάχρηση εξουσίας, τη δωροδοκία, τη διαφθορά, η οποία μας οδηγεί στην ανησυχητική αλήθεια των σατανιστικών τελετουργικών πρακτικών. 

Για όσους δεν είναι προετοιμασμένοι για τα στρώματα της αποκάλυψης και της αποκάλυψης της αλήθειας μέσα στην ιεραρχία στην πολιτική, τα οικονομικά, την κυβέρνηση, την ψυχαγωγία κ.λπ., αυτό θα είναι αίτιο  για πολλές οδυνηρές και απελπιστικές στιγμές.

Πολλοί αρχίζουν να βλέπουν μέσα από την τρισδιάστατη πρόσοψη και τη βαριά κατάχρηση εξουσίας την εξαπάτηση. Αυτή η πρόσοψη έχει καλυφθεί από τα mainstream μέσα ενημέρωσης σε μια προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου της ανθρωπότητας για να σκεφτεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο. 

Πολλοί απομακρύνονται από τα mainstream media και τους πολλούς αφηγηματικούς κλάδους τους. Οι άνθρωποι αναζητούν αλήθεια και εναλλακτικές λύσεις σε αυτήν την εξαπάτηση.
Ανακαλύπτουμε τις άσχημες και απίστευτα οδυνηρές αλήθειες που κρύβουν τα κύρια μέσα από τον ανθρώπινο πληθυσμό.
Όλοι πρέπει να αναρωτηθούν πώς η ανθρωπότητα έφτασε στην κατάσταση της συνείδησης στην οποία βρίσκεται… 

  • Πώς δημιουργήσαμε αυτές τις συνθήκες στη γη;
  • Πώς επιλέγονται οι παγκόσμιοι ηγέτες;
  • Πώς παραμένουν στην εξουσία; 
  • Πώς ορίστηκαν σταυροφόροι, δολοφόνοι ζωής και φύσης χωρίς τύψεις; 
Όταν κάνουμε τέτοιου είδους ερωτήσεις, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την παροιμιώδη τρύπα κουνελιών που πολλοί προτιμούν να αγνοούν.
 
Χρειάζεται να απελευθερωθούμε από τα όρια της αυτοεξυπηρέτησης, της σκοτεινής άγνοιας, της προσκόλλησης σε υλικά πράγματα, τα δεινά και την βιαιότητα της μεθόδευσης του διανοητικού διαχωρισμού και να απελευθερωθούμε από αυτά.

Το ίδιο το σύστημα δηλώνει ότι ενισχύει τους συνεχιζόμενους κύκλους του θανάτου και της μετενσάρκωσης στα κατώτερα επίπεδα χωρίς συνειδητή μνήμη, σκουπίζει τις ταυτότητές μας και μας απομακρύνει από την πνευματική σύνδεση.

 
Μας κρατούν σκλάβους στον υλικό κόσμο. Αλλά ήδη βρισκόμαστε στη διαδικασία αλλαγής της ανθρώπινης συνείδησης από τους χαμηλότερους δονούμενους υλικούς κόσμους στους υψηλότερους δονούμενους πνευματικούς κόσμους.

Πώς θα ήταν η ζωή μας αν μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτό το “κατάστημα” πληροφοριών των προηγούμενων ζωών μας και των προηγούμενων κόσμων που έχουμε βιώσει;

Αυτό είναι το θεμέλιο που βάζουμε για τη μελλοντική κατεύθυνση της ανθρώπινης φυλής καθώς το εξελίσσουμε σε αυτό το ανερχόμενο χρονοδιάγραμμα.

Υψηλότερη ευαισθητοποίηση είναι υψηλότερη νοημοσύνη,υψηλότερη συνειδητοποίηση και εκλεπτυσμένη σκέψη.

Όταν αποκτούμε πρόσβαση στην ψυχή μας και στις πνευματικές μας δυνάμεις, αυτό φέρνει απίστευτες γνώσεις και ικανότητες που η ανθρωπότητα δεν θα μπορούσε καν να καταλάβει στα χαμηλών διαστάσεων επίπεδα… 

Πολλοί από εσάς βιώνετε επί του παρόντος αμφίβολες καταστάσεις συνείδησης. Αυτό έχει να κάνει με τη διαδικασία βαθμονόμησης του φυσικού/υλικού σας σώματος για αυτές τις εισερχόμενες υψηλότερες συχνότητες . 
Αυτές οι ταυτόχρονες καταστάσεις συνειδητότητας που βιώνουμε πλανητικά, αποτελούν μαρτυρία για την πολυδιάστατη φύση μας  ως όντα, που πραγματικά υφίσταται και ενεργεί αυτόνομα.

[ Πηγή ] – Διαμόρφωση/προσθ.στη μετάφραση:Α.Τ.

 

         ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Οργανικές Πύλες


** Παράγοντες που έχουν ελέγξει και κυριαρχήσει στόν κόσμο μας για αιώνες:


ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ”  TOY ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1989. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΠΟΝΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΜΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ & ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΕΠΟΧΗ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΡΠΗΔΟΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΟΠΟΥ Ο ΣΟΛΥΜΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΠΗΔΟΝΑ ΙΔΡΥΣΕ ΤΑ ΣΟΛΥΜΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ. ΟΠΟΥ ΕΔΟΘΗΣΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΤΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 38 ΚΑΙ ΤΟ 116 Μ.Χ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟ.

ΤΟ ΕΤΟΣ 38 ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΑ ΕΠΙ ΚΛΑΥΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΝΩ ΤΟ 117 ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ 220.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΗΝΑΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΑΠΟ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 70 Μ.Χ. ΕΧΟΥΜΕ 240.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΟΥ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ “ΒΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ”.

ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΚΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΓΟΝΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΦΑΝΗ ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ & ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΛΙΑΘ.

ΟΠΟΥ Ο ΓΟΛΙΑΘ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΥΙΔ ΦΥΣΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΣ ΔΑΥΙΔ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ΓΟΛΙΑΘ.

 
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΓΑΝΤΑΣ Ο ΓΟΛΙΑΘ;
 
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ,  ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ.

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ’ΑΥΤΟΥΣ.

ΣΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ 1821.

ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ ’22 ΟΠΟΥ 600 ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .

ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΟΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΠΛΗΘΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ, ΟΠΟΥ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ,Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΜΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΣΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΛΑΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ & ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΦΑΞΑΝΕ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ “ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ“…

ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠ’ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ

ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ & ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ !

 

 

Πηγή

Προβολές : 746


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα