Βρώμικα σιωνιστικά σχέδια : Γενοκτονία, κέρδος καί πολιτικοί πίσω ἀπό τήν ἀπάτη/COVID

Βρώμικα σιωνιστικά σχέδια : Γενοκτονία, κέρδος καί πολιτικοί πίσω ἀπό τήν ἀπάτη/COVID

8 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Βρώμικα σιωνιστικά σχέδια : Γενοκτονία, κέρδος καί πολιτικοί πίσω ἀπό τήν ἀπάτη/COVID

Νομίζω πώς ὅλο καί περισσότερο ξεκαθαρίζει ὁ στόχος τῶν σατανιστῶν/καμπαλιστῶν σιώνων.

Ὅλο καί περισσότεροι,θέλω νά πιστεύω,πώς τό ἀντιλαμβάνονται πλέον.

Τό θέμα εἶναι αὐτό θά τούς ἐμποδίσῃ ἀπό τό νά πᾶνε ὡς πρόβατα ἐπί σφαγή καί νά κάνουν τό θανατηφόρο μπόλι;

Ἤ, ἡ «θανατηφόρα μετάλλαξη Δ» ἀποδειχθῇ ἕνα ἱσχυρό χαρτί στά χέρια τῶν σατανάδων; 

 

 

 

 

 

 

Ερώτημα καίριο και βασικότατο:

Όταν από το φθινόπωρο, οι εβραιοσιωνιστές που μας κυβερνούν, εφαρμόσουν την επόμενη διαταγή των αφεντικών τους, που είναι ο γενικευμένος εμβολιασμός και παράλληλα ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ … ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ;;;

Ή θα κάτσουμε σαν κοτούλες, βολεμένοι στη μιζέρια και θα μπολιαστούμε ανοίγοντας ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ ΜΑΣ,  τους ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ;;;

ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ;;;

Ας απαντήσει ο καθένας στον εαυτό του, ως που είναι αποφασισμένος να πολεμήσει για τη Ζωή του, την Οικογένειά του, την Πίστη του και την Πατρίδα του.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η κοινωνία είναι όμηρος των παγκοσμιοποιημένων προδοτών (οι «ηγεσίες μας», οι αξιωματούχοι υγείας) υπό την πληρωμή των σατανιστών εβραίων τραπεζιτών και των ψυχοπαθών τους μασσώνων που θέλουν να την σφαγιάσουν και να την ελέγξουν.

Ἀπό τόν Patrick O’Carroll
(henrymakow.com)
 
 Στη Βρετανία σήμερα, η μέση ηλικία ενός θανάτου,σε εθνικό επίπεδο,είναι 82 χρονών, αλλά η μέση ηλικία ενός θανάτου COVID είναι 83 χρονών. 
Και αυτό σημαίνει ότι ο COVID δεν ήταν ποτέ καν πρόβλημα. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία φανερώνουν ότι το προσδόκιμο ζωής είναι υψηλότερο για όσους αρρωσταίνουν από COVID και επιλέγουν να ΜΗΝ εμβολιαστούν.
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται επίσης από τις αντίστοιχες στατιστικές των ΗΠΑδήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη , η Δρ Jennifer Daniels MD και από τα αντίστοιχα στατιστικά στοιχεία δεκάδων άλλων «προηγμένων» χωρών στον κόσμο.
Το 1918-1921, αντιθέτως, η μέση ηλικία του θανάτου της Ισπανικής Γρίπης ήταν 28 χρονών και αυτό ήταν καθ᾿ ολοκληρία άλλο πράγμα επειδή η Ισπανική Γρίπη ήταν μια πραγματική και επιστημονικώς αποδεδειγμένη, πανδημία, ενώ η «πανδημία» COVID, η οποία επιστημονικά δεν επαληθεύεται ως τέτοια, είναι μόνο μια πλάνη, απάτη/πανδημία
Η ψεύτικη ορολογία «πανδημία» ενσωματώθηκε στο σενάριο, όταν το 2009 η Χειρότερη Οργάνωση Υγείας του ΟΗΕ (Worst Health Organization- WHO) επαναπροσδιόρισε την «πανδημία» για να μπορεῖ να σημαίνει οτιδήποτε αυτή η λέξη, ο ΠΟΥ, θεωρούσε πως είναι «απειλή» κάθε φορά που αυθαίρετα επέλεγε να το αποφασίσει αυτό και όποτε ήθελε να το κάνει. Τι απόλυτη καταστροφή είναιπραγματικά ο Χειρότερος Οργανισμός Υγείας του ΟΗΕ (ΠΟΥ).

Ο καθηγητής Δρ John P.A. Ιωαννίδης του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ Santa Clara CA αναφέρει στατιστικά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το 99,8 % των πασχόντων από COVID που ΔΕΝ έχουν υποβληθεί σε θεραπεία αναρρώνουν.

Και αυτό σημαίνει ότι, πέρα ​​από την αξία του καθεστώτος μιας επιστημονικά επαληθευμένης πανδημίας, ο COVID είναι απλώς μια μορφή γρίπης που πρέπει να την αξιολογήσουν οι άνθρωποι με τον φυσιολογικό τρόπο, αλλά επίσης και να επιλέξουν του πώς να το αντιμετωπίσουν χρησιμοποιώντας όλα τα κλασικά μέσα, τα στοιχειώδη όπως Βιταμίνη D, βιταμίνη C, ψευδάργυρος κ.λπ.

Ο καθηγητής Ιωαννίδης δήλωσε επίσης το εξαιρετικά προφανές. ότι υπάρχουν εκατοντάδες ιατρικοί λόγοι σχετικά με το ότι τα περιοριστικά μέτρα στους υγιείς ανθρώπους συμβάλλουν πραγματικά στους υπερβολικούς θανάτους και γιατί αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως.
Μόνον οι θεωρητικοί της συνωμοσίας που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου πιστεύουν ότι η προστασία από ασθένειες μπορεί να προέλθει από ένα εμβόλιο. Στην πραγματικότητα, η μόνη προστασία είναι από ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο αποτοξινώνει, καθαρίζει και προστατεύει με τον φυσιολογικό τρόπο. Με άλλα λόγια, η ανθρώπινη υγεία σπάνια εξαρτάται από το τι βγαίνει από μια σύριγγα, αυτό είναι μόνο η πλύση εγκεφάλου των συστημικών μμε.

Πρόσφατα, η εξαιρετικά οξύνους Catherine Austin Fitts επεσήμανε ότι αυτό που η εξουσιαστική ελίτ και οι υπηρέτες τους των μέσων ενημέρωσης προσπαθούν να χαρακτηρίσουν ως “Deadly Delta Variant” ( θανατηφόρα μετάλλαξη Δ) είναι στην πραγματικότητα ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ-ΒΛΑΒΗ που προκαλείται από το πρώτο τρύπημα της πειραματικής έγχυσης-COVID-Βιο-όπλοECBI , Όχι ένα “Εμβόλιο”).

Έτσι, ό, τι κι αν κάνετε, ΜΗΝ εξαπατάσθε ώστε να πιστέψετε ότι οποιαδήποτε “Θανατηφόρα Μετάλλαξη Δέλτα” είναι κάτι άλλο εκτός από το αποτέλεσμα του πρώτου τρυπήματος της Πειραματικής έγχυσης (COBID-Bioweapon-Injection (ECBI, όχι εμβόλιο”): επειδή το να πέσεις στην παγίδα και πιστέψεις αυτό το συγκεκριμένο ψέμα των μμε, το οποίο είναι ένα ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ, μπορεί να αποβεί,ακόμα και μοιραίο για σένα ή για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ο Max Igan γνωρίζει πόσο λατρεύει η εξουσιαστική ελίτ να χρησιμοποιεί ειδικές λέξεις/κώδικες για να προσδιορίζει τις ψυχολογικές της επιχειρήσεις.

Ένας τετοιος προσδορισμός/ονομασία είναι «the Atom Bomb» (προφέρεται ως «βόμβα του Αδάμ» που σημαίνει η βόμβα του Σατανά για να σκοτώσει τον ΑδάμΑδάμ» με την σημασία ολοκλήρου της ανθρωπότητος).

Ένας άλλος τέτοιος προσδιορισμός είναι “το αμερικανικό όνειρο” επειδή μόνο οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κατάσταση «ύπνου» μπορούν να το πιστέψουν.
Σήμερα, ο Igan επιβεβαιώνει επίσης ότι είναι πολύ ξεκάθαρο ότι το “Deadly Delta Variant” καλείται μετά από το Delta-Wave του βαθύ ύπνου, επειδή μόνον οι άνθρωποι που αποκοιμούνται γρήγορα ενδέχεται να πέσουν στην παγίδα, επειδή πιστεύουν στην απάτη που λέγεται “Θανατηφόρα Μετάλλαξη Δέλτα” .
Ο Δρ Michael Yeadon MD ( *) είναι πρώην στέλεχος της Pfizer που είπε ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί μια καλή δικαιολογία πίσω από αυτό που ανέλυσε στον υπάρχοντα σχεδιασμό του Experimental-COVID-Bioweapon-Injection (ECBI, όχι “εμβόλιο”). ( Πειραματικό-COVID-Βιο-όπλο-ένεση)

Με άλλα λόγια, ο Yeadon υπαινίχθηκε σαφώς ότι πίστευε πως υπάρχει γενοκτονική πρόθεση πίσω από το Experimental-COVID-Bioweapon-Injection (ECBI, όχι “εμβόλιο”). Όταν κάποιος λέει “δεν υπάρχει μία καλή δικαιολογία“, αυτό συνήθως μεταφράζεται ότι σημαίνει : επιβλαβές,βλαπτικό, δυσμενές, ολέθριο, καταστρεπτικό, θανατηφόρο κ.λπ.

 Με λίγα λόγια, ο Yeadon υπαινίσσεται τη γενοκτονία και τη γενοκτονική πρόθεση εκ μέρους της εξουσιαστικής ελίτ, των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών και των συστημικών μμε.
Οι διαδόσεις λένε ότι η εξουσιαστική ελίτ έχει σχεδιάσει ένα «διττό όπλο» για να σκοτώσει περισσότερους “άχρηστους καταναλωτές“, το πρώτο μισό αυτού του διττού όπλου είναι 5G και το δεύτερο μισό είναι η πειραματική COVID/βιο-όπλο-ένεση 
Λαμβάνοντάς τα μαζύ, λέγεται ότι σχηματίζουν ένα σύστημα διττόύ όπλου που προορίζεται να αυξήσει τις αιμορραγικές διαταραχές ( ανωμαλίες πήξεως του αίματος), ώστε να σκοτώσει περισσότερους «άχρηστους καταναλωτές».
Στο “Fullerton Informer” ο ιστότοπος του Joe Imbriano 5GDANGERS.COM , έχει δηλώσει εδώ και πολύ καιρό:Το 5G είναι πόλεμος για το οξυγόνο, το ιώδιο, το σίδηρο, την αιμοσφαιρίνη και τον πόλεμο στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Το 5G θα προκαλέσει ασθένεια που θα κατηγορηθεί για έναν ψεύτικο ιό και εξαναγκασμό εμβολιασμών σε ανθρώπους “.
Σε πολλά βίντεο εκεί, δίνει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και δηλώνει τις σοβαρές ανησυχίες του σχετικά με, και την απόλυτη απογοήτευσή του για αυτό που τώρα κυκλοφορεί παγκοσμίως.

Υπάρχει πολύ λίγος ανθρωπισμός σε όλα αυτά. Φαίνεται ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά γενοκτονία, κέρδος και πολιτικοί.

Τα σωστά φάρμακα και η ανθρώπινη μεταχείριση του ανθρωπίνου γένους φαίνεται να έχουν χαθεί εδώ και πολύ καιρό.

Κάθε ανόητος μπορεί να δει ότι συμβαίνει κάτι πολύ πιο σκοτεινό εδώ. Και η γλώσσα του σώματος αυτών των «προφητικών» «ειδημόνων» που ονομάζονται ζεύγος Γκέιτς μας λέει ότι πιθανώς γνωρίζουν κάτι κολοσσιαίο που, δυστυχώς, δεν έχουμε ακόμη ανακαλύψει.
φωτό

Γιά νά δεῖτε πῶς τό σχέδιό τους προχωρᾷ ὅπως τό ἔχουν σχεδιάση,εἰδικῶς μέ τήν καινούργια ἀπάτη «μετάλλαξη Δ» συνδυᾶστε  αὐτό πού εἶπε ὁ καθηγητής Ἰωαννίδης ;

υπάρχουν εκατοντάδες ιατρικοί λόγοι σχετικά με το ότι τα περιοριστικά μέτρα στους υγιείς ανθρώπους συμβάλλουν πραγματικά στους υπερβολικούς θανάτους και γιατί αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως.
Μέ τά νέα μέτρα-περιορισμούς πού θέλουν νά ἐπιβάλλουν,τῇ ἀναγκαίᾳ καί ἄκρως ἀπαραίτητον συμβολή,γιά τήν «ἐγκυρότητα» τοῦ θέματος,τοῦ ΠΟΥ:
Ο επικεφαλής του προγράμματος εκτάκτων καταστάσεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Μάικ Ράιαν προέτρεψε σήμερα τις χώρες να είναι πάρα πολύ προσεκτικές όταν ξανανοίγουν τις οικονομίες τους μετά τους περιορισμούς της Covid-19 έτσι ώστε «να μην χάσουν τα κέρδη που έκαναν» λόγω μιας πρόωρης άρσης των μέτρων
Η άρση της καραντίνας και το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού είναι «τοξικό μίγμα»
Καί μέ τήν πρεμοῦρα τους νά ἐμβολιάσουν ὅσο μεγαλύτερο ποσοστό τῆς ανθρωπότητος γίνεται. Εἶχαν πῆ στήν ἀρχή γιά ἕνα 70-75 % , τώρα μέ τήν νέα ἀπάτη τό πῆγαν στό 85 % ! 
«Ο εμβολιασμός θα κάνει τη διαφορά», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Γενς Σπαν, επισημαίνοντας ότι «όποιος θέλει να κάνει πολλά, είτε να πάει στο γήπεδο είτε σε πάρτι είτε να επισκεφθεί την οικογένειά του, πρέπει να εμβολιαστεί». Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι το καλοκαίρι θα υπάρξει στη Γερμανία ένα «εμβολιαστικό ρεύμα» και απηύθυνε έκκληση για «προσοχή» ενόψει και του φθινοπώρου.
«Μπορούμε να εμβολιάσουμε το 85% των ενηλίκων ή όχι; Πολλά θα κριθούν από αυτό
σύντομα θα έχει επιτευχθεί ο εμβολιασμός των πολιτών άνω των 60 ετών σε ποσοστό 90%, αλλά παραδέχθηκε ότι στις ηλικίες 12-59 «χρειάζεται να γίνει ακόμη διαφήμιση προκειμένου να πετύχουμε επίπεδα εμβολιασμού της τάξης του 85%».
Νομίζω πώς ὅλο καί περισσότερο ξεκαθαρίζει ὁ στόχος τῶν σατανιστῶν/καμπαλιστῶν σιώνων. Ὅλο καί περισσότεροι,θέλω νά πιστεύω,πώς τό ἀντιλαμβάνονται πλέον.
Τό θέμα εἶναι αὐτό θά τούς ἐμποδίσῃ ἀπό τό νά πᾶνε ὡς πρόβατα ἐπί σφαγή καί νά κάνουν τό θανατηφόρο μπόλι;
Ἤ, ἡ «θανατηφόρα μετάλλαξη Δ» ἀποδειχθῇ ἕνα ἱσχυρό χαρτί στά χέρια τῶν σατανάδων; 
 
Θά ᾿δοῦμε…
 

 

Πηγή

Προβολές : 613


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα