Γάλλος γιατρός: είμαι γιατρός, όχι μπάτσος. Μας ζητούν έναντι bonus να συμβάλουμε στο contact tracing.

14 Μαΐου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:82
Μοίρασέ το

“Αυτός είναι ο νεοφιλελευθερισμός που ακύρωσε κάθε ηθική αξία ως και την ανθρώπινη ζωή στο όνομα της ”ανθρώπινης ζωής” …..

Τι υποκρισία…..

Αυτός είναι ο κυβερνο-ολοκληρωτισμός το Ψηφιακό Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ του Νεοφιλελεύθερου Ολοκληρωτισμού….αυτός είναι ο ανεφέλωτος Παράδεισος της Ευρωπαϊκής Ένωσης…”

 

”Είμαι γιατρός, όχι μπάτσος! Να περιθάλπτουμε ΝΑΙ ν΄αστυνομεύουμε ΟΧΙ.”

« Μας ζητούν έναντι κάποιων euros να σας αστυνομεύουμε » να προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας να μοιράσουμε τα δεδομένα σας όπου θα έχουν πρόσβαση και άσχετοι με την Υγεία”.

Τάδε έφη ο Karim Khelfaoui εξεγερμένος γιατρός για το contact tracing.

Είναι γιατρός παθολόγος στο Samu 13 στο Παρίσι.

Διαβεβαιώνει ότι το ίδιο αίσθημα αγανάκτησης έχουν κι άλλοι συνάδελφοί του….

Καταγγέλει 3 παραβιάσεις του ιατρικού απορρήτου που οργανώνει επιστημονικά η κυβέρνηση και τα bonus..

”Τώρα μας ζητείται να παραβιάσουμε το ιατρικό απόρρητο! Η κυβέρνηση, αυτή τη στιγμή, οργανώνει μια επαίσχυντη μπατσοποίηση των πληροφοριών της υγεία σας. Οι συνέπειες θα είναι πολύ βαριές για όλους!

Μοιράστε το ώστε όλοι να γνωρίζουν!”

55€ για έναν ασθενή covid19 με τα δεδομένα της οικογενείας του.

2€ επιπλέον για ν΄αποκτήσουμε επαφές πέραν του οικογενειακού πυρήνα και 4€ αν οι πληροφορίες επιτρέπουν να υπάρξει πρόσβαση σε συμπληρωματικές επαφές του.

Καλώς ήρθατε στο φακέλωμα κατά καθήκον που θα ζητηθεί από γιατρούς μετά το lockdown!

Aλλά αυτό δεν είναι παρά η 1η φάση.

Μετά, θέση στις υγειονομικές Ταξιαρχίες : μισθωτοί της Assurance Maladie που θα έχουν πρόσβαση στα υγειονομικά δεδομένα σας.

Bye bye το ιατρικό απόρρητο!

Αυτοί οι μικροί στρατιώτες θα είναι είναι επιφορτισμένοι για τον εντοπισμό των δυνητικών ασθενών και την έρευνα π.χ μέσω τηλεφωνικών ανακρίσεων.

3η φάση : οι Big Data ! Προβλέπονται 2 εθνικά αρχεία.

Το« Sidep » θα κάνει ανασκόπηση στα βιολογικά δεδομένα των ατόμων που είναι θετικά στο covid.

Ενώ το « contact tracing » θα καταγράφει πρόσωπα που συγχρωτίσθηκαν με τον ασθενή.

Όλα τα άτομα που θα φιγουράρουν σε αυτά τα αρχεία θα « προσκαλούνται» από τις Υγειονομικές Ταξιαρχίες ν΄απομονωθούν.

Αυτά τα δεδομένα προβλέπεται να φυλάσσονται για 1 χρόνο και θα είναι διαθέσιμα σ’ένα σωρό άτομα εκτός του γιατρού.

Μια ευκαιρία για τους GAFAM που αποπειράθηκαν ανυπόμονα να τελειοποιήσουν τις business τους του traçage χάρη στην υγεία !

 

Έτσι στη Γαλλία η Microsoft υπολογίζει πολύ να πάρει μερίδιο από την πίτα.

Αυτή προτείνει έτσι την Health Data Hub της στην κυβέρνηση.

Μια διεπαφή μεταξύ παραγωγών δεδομένων : εμείς και οι χρήστες των δεδομένων : π.χ ερευνητές.

Κι αύριο ποιος ξέρει…ιδιωτικές εταιρίες, ασφάλειες ή ασφαλιστικές !

Ένας καλός λόγος να πιστεύουμε ότι μετά από ένα χρόνο θα υπάρξει συνέχεια σε αυτό που αναμφίβολα έγινε αγορά.

Εδώ είμαστε.

Είμαστε η εταιρεία που επινόησε εφαρμογές εντοπισμού τσέπης, οι οποίες θα έχουν μετατρέψει τους γιατρούς και την ασφάλιση υγείας σε πράκτορα της Stasi, αλλά είναι αυτή που έστειλε στο μέτωπο τους νοσηλευτές με ληγμένες μάσκες κι άφησε τους ηλικιωμένους να πεθάνουν μακριά από τους χώρους ανάνηψης ή σε θλιβερά γηροκομεία που διαχειρίζονται συνταξιοδοτικά ταμεία.

YΓ. Αυτή είναι η δημοκρατία το καλύτερο των πολιτευμάτων, αυτός είναι ο υπαρκτός καπιταλισμός αυτός είναι ο νεοφιλελευθερισμός που ακύρωσε κάθε ηθική αξία ως και την ανθρώπινη ζωή στο όνομα της ”ανθρώπινης ζωής” …..

Τι υποκρισία…..

Αυτός είναι ο κυβερνο-ολοκληρωτισμός το Ψηφιακό Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ του Νεοφιλελεύθερου Ολοκληρωτισμού….αυτός είναι ο ανεφέλωτος Παράδεισος της Ευρωπαϊκής Ένωσης…

Πήγε πολύ μακριά η βαλίτσα…..και γύρισε γεμάτη με μικροτσιπ,ηλεκτρονικά βραχιόλια,ID,μάσκες, συμβόλαια της Microsoft,χάρτες απαγόρευσης κυκλοφορίας, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, drones επιτήρησης πληθυσμού, εμβόλια νανοεμβόλια κλπ..

Πηγή

Προβολές : 82


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα