Γελάνε κι οι σύριγγες με τη λογική του Υπουργείου Υγείας! Βροχή οι μηνύσεις στις ΗΠΑ!

Γελάνε κι οι σύριγγες με τη λογική του Υπουργείου Υγείας! Βροχή οι μηνύσεις στις ΗΠΑ!

18 Απριλίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:924
Μοίρασέ το

Με λίγα λόγια, ο κόσμος εμβολιάζεται για έναν ιό ο οποίος δεν έχει απομονωθεί και ταυτοποιηθεί.

Διότι ποιος άλλος λόγος θα υπήρχε ώστε το CDC να μη δίνει τα απομονωμένα στελέχη του;

Με απλά λόγια, τα «κρούσματα covid19», είναι απλώς κρούσματα γρίπης τύπου Α ή τύπου Β’…

 

 

 

Το αφήγημα περί “πανδημίας”, έχει καταπέσει από επιστήμονες κύρους.

Όσοι δεν το έχουν αντιληφθεί και εξακολουθούν να τρέμουν μια απλή γρίπη, να φορούν μάσκες, να κάνουν τέστ και εμβόλια, είναι πρόβατα επί σφαγή.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

γράφει ο Καταχανάς (Γεώργιος Μεταξάς)

Ειλικρινά, δε γνωρίζω εάν υπάρχει όριο στη γελοιότητα του Υπουργείου Υγείας αλλά και του Μαξίμου. Όλες τους οι κινήσεις δείχνουν σαφέστατα ότι μόνο δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

Ή ότι είναι παντελώς ηλίθιοι, ή ότι έχουν ριχτεί μανιωδώς στη μάχη εξόντωσης των Ελλήνων.

Φυσικά, πάντα υπάρχει και η τρίτη επιλογή: να είναι και παντελώς ηλίθιοι και να έχουν ριχτεί μανιωδώς στη μάχη εξόντωσης των Ελλήνων. Προσωπικά, τείνω προς την τρίτη εξήγηση…

«Θα υπάρξει πιθανόν ανάγκη για μια τρίτη δόση κάπου ανάμεσα στους 6 με 12 μήνες και από κει και πέρα, θα υπάρχει ετήσιος εμβολιασμός, είπε ο Μπουρλά στο CVS Health, όπως μας ενημερώνει το newsbeast. Κι εννοείται ότι η Κουλοκυβέρνηση έσπευσε να το ασπαστεί τάχιστα.

Ωστόσο, άρθρο του Sportime μας ενημερώνει ότι στην Ελλάδα, εμβόλια της Moderna και της Pfizer, μας… τελείωσαν… Οι εμβολιασμοί γίνονται με Astra-Zeneca.

Καθώς όμως η μία μετά την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες αποσύρουν το εμβόλιο της Astra-Zeneca λόγω των πολλών προβλημάτων κι ιδιαίτερα μετά την κατάρρευση της Διευθύντριας του Οργανισμού Φαρμάκων της Δανίας, τα ξεφτέρια του Υπουργείου Υγείας συνεχίζουν την παροχή του, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Τέτοιο ενδιαφέρον για την υγεία των εμβολιαζόμενων, είναι συγκινητικό. Τι; Όχι;

Στο μεταξύ, ενώ έχει συμφωνηθεί η αγορά των εμβολίων της Johnson & Johnson (α, ρε Σωτηράκη μεγαλεία…) και του ρωσικού Sputnik V, κανένα από τα δύο δεν προχωράει καθώς θέλουν πάση θυσία να εμβολιαστεί το 30% του πληθυσμού με τα mRNA εμβόλια. Ωστόσο, οι ΗΠΑ μπαίνουν σε διαδικασία εξέτασης παύσης του Johnson & Johnson εμβολίου, μετά από σοβαρές αναφορές για πρόκληση θρόμβων και άλλων προβλημάτων. Εννοείται πως η Κουλοκυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα…

Κι όλα αυτά τα ευτράπελα συμβαίνουν τη στιγμή που οι μηνύσεις στις ΗΠΑ πέφτουν βροχή! Κι όχι! Δεν πέφτουν από πολίτες. Τις μηνύσεις τις κάνουν επιστήμονες CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) των ΗΠΑ!

Πιο συγκεκριμένα, μηνύεται το CDC για μαζική απάτη σε 7 πανεπιστήμια καθώς οι μετέπειτα εξετάσεις που διεξήγαγαν επιστήμονες απέδειξαν ότι οι εξετασθέντες δεν είχαν Covid, αλλά απλώς στατιστικά στοιχεία της Γρίπης Α ή Β.

Παράλληλα, τα στοιχεία της ΕΕ δείχνουν ότι ο covid19 σχεδόν εξαφανίστηκε.

Δρ. Derek Knauss που διεξήγαγε την έρευνα, τόνισε ότι : «Όταν η εργαστηριακή μου ομάδα και εγώ υποβάλαμε τα 1500 υποτιθέμενα θετικά δείγματα Covid-19 στα αξιώματα του Koch και τα τοποθετήσαμε σε ένα SEM (ηλεκτρονικό μικροσκόπιο), δεν βρήκαμε ούτε ένα με covid στα 1500 δείγματα. Διαπιστώσαμε ότι και τα 1500 δείγματα ήταν κυρίως η γρίπη Α και κάποια γρίπη Β, αλλά δεν υπήρχαν περιπτώσεις Covid. Δεν χρησιμοποιήσαμε τα μαλακισμένα PCR.» (πηγή: greatreject.org)

Ο Δρ. Derek Knaus, έχει PhD στην ιολογία.

Ο Δρ Knaus, συνεχίζει: «Πρέπει ακόμα να βρω ένα βιώσιμο δείγμα με το Covid-19 για να δουλέψω.

Εμείς που πραγματοποιήσαμε το εργαστηριακό τεστ με αυτά τα 1500 δείγματα στα 7 πανεπιστήμια, μηνύουμε τώρα το CDC για απάτη Covid-19.

Το CDC δεν μας έστειλε ακόμα ένα βιώσιμο, απομονωμένο και καθαρό δείγμα Covid-19. Εάν δεν μπορούν ή δε θέλουν να στείλουν, τότε λέω ότι δεν υπάρχει Covid-19. Είναι φανταστικό.»

Και συμπληρώνει: «Οι τέσσερις ερευνητικές εργασίες που περιγράφουν τα εκχυλίσματα γονιδιώματος του ιού Covid-19 δεν κατάφεραν ποτέ να απομονώσουν και να καθαρίσουν τα δείγματα. Και οι τέσσερις εργασίες περιγράφουν μόνο μικρά κομμάτια RNA που έχουν μήκος μόνο 37 έως 40 ζεύγη βάσεων. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ. Ένα ιικό γονιδίωμα έχει συνήθως 30.000 έως 40.000 ζεύγη βάσεων.»

Και φυσικά, διερωτάται ο άνθρωπος: «Τώρα που υποτίθεται ότι το Covid-19 είναι τόσο άσχημο παντού, πώς κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν έχει απομονώσει και καθαρίσει εντελώς αυτόν τον ιό;». Για να συμπεράνει: «Αυτό συμβαίνει επειδή δεν βρήκαν ποτέ τον ιό. Το μόνο που ανακάλυψαν ποτέ ήταν μικρά κομμάτια RNA που δεν ταυτοποιήθηκαν ούτως ή άλλως. Έτσι αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι ένα άλλο στέλεχος γρίπης, όπως κάθε χρόνο. Το Covid-19 δεν υπάρχει και είναι φανταστικός

Όσο και να αντιδρούν οι υπέρμαχοι του covid19, η πραγματικότητα είναι ότι κανένα ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο δε δικαιούται να κάνει covid tests, παρά μόνο όσα έχει ορίσει το εκάστοτε υπουργείο υγείας.

Αυτό, ενισχύει τη θέση του Δρ. Knaus ότι δεν υπάρχει εργαστηριακή απομόνωση του στελέχους covid19 και ΑΝ υπάρχει δε δίνεται δημόσια. Τι είδους ιός είναι αυτός ο οποίος θα πρέπει να ελέγχεται μόνο από «ημέτερους»;

Εάν σε αυτά προσθέσουμε την απαγόρευση διενέργειας νεκροψίας και εργαστηριακών αναλύσεων από μη «ημέτερους», τότε η υπόθεση έρχεται και κλείνει.

Κι επειδή κάποιοι θα πουν ότι η νεκροψία πτώματος γίνεται μόνο σε περιπτώσεις βίαιου θανάτου, θα τους απαντήσω ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει νεκροψίες σε ανθρώπους που είχαν πεθάνει από κάποιον ιό προκειμένου να εντοπιστεί ο τρόπος θανατηφόρας λειτουργίας του ιού. Δηλαδή, της δράσης εκείνης που προκάλεσε το θάνατο του ασθενούς.

Με λίγα λόγια, ο κόσμος εμβολιάζεται για έναν ιό ο οποίος δεν έχει απομονωθεί και ταυτοποιηθεί. Διότι ποιος άλλος λόγος θα υπήρχε ώστε το CDC να μη δίνει τα απομονωμένα στελέχη του;

Όμως, ο Knaus, δεν είναι ο μόνος που τα λέει αυτά. Η γερμανική ομάδα του Samuel Eckert και το Isolate Truth Fund υποσχέθηκαν μια ανταμοιβή τουλάχιστον 265.000 $ για κάθε επιστήμονα που μπορεί να παράσχει αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί και ως εκ τούτου υπάρχει. Τόνισαν επίσης ότι κανένα εργαστήριο στον κόσμο δεν μπόρεσε ακόμη να απομονώσει αυτόν τον κορωναϊό.

Επίσης, μια ομάδα γύρω από την Καναδή ερευνήτρια δημοσιογράφο Christine Massey υπέβαλε τουλάχιστον 40 αιτήματα νόμου περί δημόσιας πρόσβασης σε ιατρικές αρχές σε όλο τον κόσμο με το απλό αίτημα για απόδειξη ότι ο ιός SARS-CoV-2 έχει απομονωθεί και ως εκ τούτου η ύπαρξή του μπορεί να αποδειχθεί αντικειμενικά. Κανένας από τους οργανισμούς και τις αρχές στις οποίες γράφτηκε δεν μπόρεσε να παράσχει αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία.

Και δεν είναι ΜΟΝΟ αυτοί.

Ο Δρ. Tom Cowan, ο Δρ. Andrew Kaufman και η Sally Fallon Morell δημοσίευσαν πρόσφατα μια δήλωση σχετικά με τη «συνεχιζόμενη διαμάχη σχετικά με το εάν ο ιός SARS-CoV-2 είναι απομονωμένος ή καθαρισμένος.

Αλλά βάσει του επίσημου ορισμού της «απομόνωσης» της Οξφόρδης, η κοινή λογική, οι νόμοι της λογικής και οι κανόνες της επιστήμης υπαγορεύουν ότι οποιοδήποτε αμερόληπτο άτομο πρέπει να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν έχει απομονωθεί ή καθαριστεί ποτέ. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί να δοθεί επιβεβαίωση για την ύπαρξη του ιού.»

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μεγαλύτερη εταιρεία βιοτεχνολογίας στον κόσμο, η Κινεζική BGI, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο τεστ PCR που μπορεί ταυτόχρονα να δοκιμάσει τη γρίπη Α, Β και covid.

Εκτός από το αποδεδειγμένο γεγονός, που αναγνωρίζεται μέσω διαφόρων αγωγών, ότι ένα τεστ PCR δεν μπορεί να αποδείξει μόλυνση με οποιονδήποτε ιό, η εξήγηση του BGI ότι και οι δύο ασθένειες είναι τόσο δύσκολο να διακριθούν μεταξύ τους και ότι, επομένως, έχουν κάνει μόνο ένα τεστ, λέει περισσότερα από αρκετά .

Ίσως δεν υπάρχει καθόλου διαφορά, το «Covid» είναι απλώς ένα άλλο όνομα για «παλιούς γνωστούς» ιούς της γρίπης και αυτό είναι ένα άλλο έξυπνο τέχνασμα μάρκετινγκ; (πηγή: xandernieuws.net)

Με απλά λόγια, τα «κρούσματα covid19», είναι απλώς κρούσματα γρίπης τύπου Α ή τύπου Β’…

Περαστικά μας…

 

kanenazori.com

Πηγή

Προβολές : 924


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα