Γενετιστής: μετά από μερικούς μήνες τα αντισώματα των εμβολίων mRNA μπορεί να επιτεθούν στα όργανα σας

Γενετιστής: μετά από μερικούς μήνες τα αντισώματα των εμβολίων mRNA μπορεί να επιτεθούν στα όργανα σας

14 Απριλίου, 2021 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,655
Μοίρασέ το

Θα πεθαίνουν όλοι σαν κατσαρίδες.

Οι θάνατοι δεν θα μπορούν να συσχετιστούν πάντα με τον θάνατο από τον “αόρατο” αλλά θα είναι από τα συμπτώματα που προκαλούν τα εμβόλια mRNA, όταν αυτά θα επιτεθούν στα όργανα με αποτέλεσμα τον θάνατο.

Έχουν παρατεθεί και στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και σε άλλα ιστολόγια που δεν έχουν υποταχθεί στο ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, χιλιάδες αναρτήσεις με έρευνες ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΙΟΜΑΦΙΕΣ, που αποτελεί μείζον και πρωτεύον ερώτημα, γιατί ο κόσμος αποδέχεται στην πλειοψηφία του την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ και κυρίως γιατί οδεύει στον θάνατο με… αυτοκτονικές τάσεις εμβολιασμού.
Τόσο το τέλος του 2021, όσο και στα επόμενα τρία με πέντε χρόνια, οι σατανικές ΕΛΙΤ, θα έχουν φτάσει τους στόχους αποπληθυσμού της ανθρωπότητας, αν οι ρυθμοί εμβολιασθέντων αυξηθούν.
Και πολύ φοβάμαι πως αυτό θα γίνει επειδή ΟΙ ΛΑΟΙ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

 

Εμείς πιστεύουμε ότι θα επιτεθούν!!! και όχι το “μπορεί να επιτεθούν” γιατί αν δεν ζούσαμε σε ακραίες συνθήκες όπως έχετε ήδη καταλάβει (μερικοί) πως θα έκαναν… την ανακύκλωση δισεκατομμυρίων ψυχών στην μεγαλύτερη Συγκομιδή επάνω στον πλανήτη; 

Διαβάστε στα αγγλικά εν συντομία τι μας εξηγεί μιας ειδικός στο θέμα της γενετικής και πως οι μαύροι εκπρόσωποι της ιατρικής θα μπορέσουν να αφανήσουν εκατομμύρια λόγω των εμβολιασμών με mRNA.

Εξηγεί ότι μετά από μερικούς μήνες από τον εμβολιασμό θα δεχθούν επίθεση τα όργανα του ανθρώπου από το mRNA των εμβολίων και θα πεθαίνουν όλοι σαν κατσαρίδες. Οι θάνατοι δεν θα μπορούν να συσχετιστούν πάντα με τον θάνατο από τον αόρατο αλλά θα είναι από τα συμπτώματα που προκαλούν τα εμβόλια mRNA, όταν αυτά θα επιτεθούν στα όργανα με αποτέλεσμα τον θάνατο.


KORAKAS NEWS

 

Πηγή

Προβολές : 1,655


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα