Γερμανία: Το Κοινοβούλιο Προωθεί Το «Σήμα Του Τέρατος» Με Επικύρωση Της Ατζέντας ID2020

Γερμανία: Το Κοινοβούλιο Προωθεί Το «Σήμα Του Τέρατος» Με Επικύρωση Της Ατζέντας ID2020

12 Φεβρουαρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:496
Μοίρασέ το

 

Σχεδιασμένο από κανέναν άλλο εκτός από τον Bill Gates, Ατζέντα ID2020 είναι μέρος ενός μεγαλύτερου “πακέτο εμβολιασμού” που χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Rockefeller, Accenture, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), και η Παγκόσμια Συμμαχία για τα εμβόλια και την ανοσοποίηση (GAVI), τώρα αναφέρεται ως η Συμμαχία Εμβόλιο.

Επιχείρηση Lockstep του Ιδρύματος Rockefeller: «Κάτω από το πρόσχημα μιας πανδημίας, θα δημιουργήσουμε ένα κράτος φυλακών»

 

Και πως χαρακτηρίζεται όλο αυτό το εφιαλτικό σκηνικό που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα οι παρανοϊκοί ε@ραιο@ιωνιστές της ελίτ;

Είναι ή δεν είναι ΣΑΤΑΝΙΚΟ;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΟΝΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν ξεχνάμε πως η υπουργός Α-Παιδείας Νίκη Κεραμέως δηλώνει περήφανη που συμμετείχε στην Τριμερή Επιτροπή του ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ και πως ο “δημοσιογράφος” Αλέξης Παπαχελάς, ήταν κι αυτός μέλος της ίδιας επιτροπής.

Υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος που σέβεται  τον εαυτό του και το θαύμα του Θεού, στην δημιουργία του ανθρώπινου είδους, που να συμμετέχει και να υποστηρίζει τέτοια ανθρωπόμορφα κτήνη;

 

Στις 29 Ιανουαρίου, το γερμανικό κοινοβούλιο (Bundestag) κινήθηκε για να επικυρώσει την Ατζέντα ID2020, ένα κεντρικό πρόγραμμα συλλογής δεδομένων που θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη του τελικού Μάρκου του Κτήνους και την υποδούλωση όλης της ανθρωπότητας για πάντα.

Germany Parliament Agenda Id2020

Αν και πρέπει ακόμη να εγκριθεί από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, οι εκθέσεις δείχνουν ότι η Ατζέντα ID2020 πιθανότατα θα συναντήσει ελάχιστη αντίσταση από εδώ και πέρα, και τελικά θα περάσει.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, τα προσωπικά δεδομένα όλων των Γερμανών, και τελικά όλων των ανθρώπων, θα τεθούν στη διάθεση κάθε κυβερνητικής υπηρεσίας, αστυνομικού τμήματος και εταιρείας του ιδιωτικού τομέα που το θέλει.

“Καλύπτει όλα όσα είναι γνωστά για έναν μεμονωμένο πολίτη, τώρα μέχρι 200 σημεία των πληροφοριών και, ενδεχομένως, περισσότερο με τον καιρό συνεχίζεται, από τον τραπεζικό λογαριασμό σας για τις συνήθειες αγορών σας, τα αρχεία υγείας (αρχεία εμβολιασμού, φυσικά), τις πολιτικές κλίσεις σας, και πιθανώς ακόμη και τις συνήθειες χρονολόγησης σας και άλλες καταχωρήσεις στην ιδιωτική σφαίρα σας,” γράφει ο Peter Koenig για την Global Research (Καναδάς).

Σχεδιασμένο από κανέναν άλλο εκτός από τον Bill Gates, Ατζέντα ID2020 είναι μέρος ενός μεγαλύτερου “πακέτο εμβολιασμού” που χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Rockefeller, Accenture, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), και η Παγκόσμια Συμμαχία για τα εμβόλια και την ανοσοποίηση (GAVI), τώρα αναφέρεται ως η Συμμαχία Εμβόλιο.

Επιχείρηση Lockstep του Ιδρύματος Rockefeller: «Κάτω από το πρόσχημα μιας πανδημίας, θα δημιουργήσουμε ένα κράτος φυλακών»

Ο Bill Gates Έπαιξε Μεγάλο Ρόλο Στην Ανάπτυξη Mark Of The Beast “Εμβόλια” Για Τον Παγκόσμιο Έλεγχο

Η Συμμαχία Εμβολίων, η έδρα της οποίας βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας, μια ευρέως αναγνωρισμένη τοποθεσία βαθιάς κρατικής δραστηριότητας, είναι μια άλλη δημιουργία του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς.

Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στα κεντρικά γραφεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), και θεωρείται μια σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα – “[το] δημόσιο μέρος είναι ο ΠΟΥ, συν αρκετές αναπτυσσόμενες χώρες”, σημειώνει ο Κένιγκ.

Άλλοι ιδιωτικοί συνεργάτες της GAVI περιλαμβάνουν τους φαρμακευτικούς γίγαντες Johnson & Johnson (J&J), GlaxoSmithKline (GSK), Merck & Co., και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Συγκλονιστικό: Ένα ένζυμο που ονομάζεται LUCIFERASE είναι αυτό που κάνει Bill Gates εμφυτεύσιμη εργασία εμβόλιο

Δεν συμφωνούν όλοι στη Γερμανία με το σχέδιο του Gates, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Reiner Füllmich, συνιδρυτή της Επιτροπής Corona, μιας κοινοπραξίας ιατρών, ιολόγων, ανοσολόγων, δικηγόρων και καθηγητών πανεπιστημίου.

Ο Δρ Füllmich ανησυχεί ότι Wuhan coronavirus (COVID-19) εμβόλια από τους ομοίους της Pfizer-BioNTech και Moderna μπορεί να περιέχει κρυμμένα νανοσωματίδια που θα μπορούσαν να είναι προσβάσιμα μέσω ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, όπως το είδος που απελευθερώνεται από 5G και σύντομα-να-να 6G.

Γνωρίζουμε ήδη ότι gates και Σια έχει απασχολημένος εργάζονται για “εμβόλιο” τεχνολογίες που θα πρέπει να συνδυάζεται με μικροτσίπ και άλλα νέα σύνεργα παγκόσμιας τάξης για τον παγκόσμιο έλεγχο.

Είναι εξ ολοκλήρου μέσα στη σφαίρα της πιθανότητας ότι μια τέτοια τεχνολογία έχει ήδη αναπτυχθεί πλήρως και κρύβεται μέσα στα «διορθωτικά μέτρα» που προσφέρονται για τον κινεζικό ιό.

 

Η Ελβετία χρησιμοποιεί ήδη μια τέτοια τεχνολογία που έρχεται με μια ενσωματωμένη, όλα-ηλεκτρονική πλατφόρμα αναγνώρισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελβετική κυβέρνηση έχει αναθέσει τη διαχείριση του προγράμματος Agenda ID2020 στον ιδιωτικό τομέα, πράγμα που σημαίνει ότι οι μεγάλες εταιρείες θα είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση των δεδομένων.

Σε κάποιο σημείο, τα “εμβόλια” που προσφέρονται από τους ομοίους του Bill Gates θα περιέχουν ανοιχτά αυτή την τεχνολογία.

Προς το παρόν, το βαθύ κράτος θέλει όλοι μας να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι παίρνουν απλά “εμβολιαστεί” για τα κινεζικά μικρόβια, συμπεριλαμβανομένων των μυστικών εμβολίων κρυμμένα μέσα στον κινεζικό ιό “κιτ δοκιμών.”

Gates έχει ήδη παραδεχθεί ανοιχτά ότι το σχέδιο είναι να έχουν κάθε πρόσωπο στον πλανήτη – εκτός από τον εαυτό του, φυσικά – εμβολιαστεί για τον κινεζικό ιό.

 

Τα περίπου επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πάρουν επίσης ένα τσιπ ταυτότητας που εισάγεται στο σώμα τους, το οποίο θα βοηθήσει τους ελιτίστικους να διαχειριστούν καλύτερα το παγκόσμιο «κοπάδι» τους.

Klaus Schwab: Μεγάλη επαναφορά θα οδηγήσει σε εμφυτεύσιμα μικροτσίπ που θα διαβάσετε τις σκέψεις σας

«Με ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και με 5G / 6G EM-κύματα που επιτρέπουν τις εισροές και την πρόσβαση των δεδομένων στο σώμα σας – ο έλεγχος του κάθε ατόμου είναι σχεδόν πλήρης,” προειδοποιεί Koenig.

“Το “σχεδόν” αναφέρεται στην προγραμματισμένη πρόσβαση στα εγκεφαλικά σου κύματα.”

 

Πηγή

 

 

Προβολές : 496


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα