ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ: ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΜΕ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ 80.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ: ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΜΕ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ 80.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ

3 Μαρτίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,164
Μοίρασέ το

«Το ε#βόλιο Covid είναι ιατρική συσκευή, όχι φάρμακο.

• Επειδή αντιστοιχεί στον ορισμό του CDRH [Κέντρο για συσκευές και ακτινολογική υγεία] για μια συσκευή.

Είναι φτιαγμένο για να σας κάνει να αρρωστήσετε.

• Το 80% των ατόμων που φέρεται ότι εκτέθηκαν στον ιό [SARS-Cov-2] δεν έχουν καθόλου συμπτώματα.

Το 80% των ατόμων που λαμβάνουν ένεση έχουν κλινική ανεπιθύμητη ενέργεια.

• Σας χορηγείται ένεση με χημική ουσία για να προκαλέσετε ασθένεια και όχι για να προκαλέσετε [ανοσολογική μετάδοση (αντίδραση).

Με άλλα λόγια, κανένα από αυτά δεν θα σας εμποδίσει να μεταδώσετε τίποτα.

Πρόκειται για να σας κάνει να αρρωστήσετε.

Τα δικά σας κύτταρα θα είναι αυτό που σε κάνει να αρρωσταίνεις.

 

 

Επιτέλους, ακούστε τους ιατρούς που δεν χρηματοδοτούνται από τις φαρμακοΜΑΦΙΕΣ.

Σώστε τις ζωές σας και τις ζωές των δικών σας ανθρώπων.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο εμπειρογνώμονας αναμένει 80.000 θανάτους και 4 εκατομμύρια θύματα ε#βολίων από τον εξαναγκασμένο ε#βολιασμό κο#ωναϊού στη Γερμανία.

Πριν από δέκα χρόνια ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε τη «Δεκαετία των Ε#βολίων».

Στο τέλος της δεκαετίας, «ανταμείφθηκε» με μια πανδημία που του δόθηκε και τους διευθυντές του φίλους από φαρμακευτικούς γίγαντες, οι οποίοι χρειάζονταν επειγόντως αγορές πωλήσεων για την τεράστια διευρυμένη γκάμα προϊόντων ε#βολίων.

Σήμερα, σχεδόν κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο κο#οναϊός προήλθε από τα εργαστήρια της φαρμακευτικής βιομηχανίας και ελευθερώθηκε σκόπιμα.

Ο Καθηγητής, Δρ. Stefan Hockertz, είναι ανοσολόγος και τοξικολόγος.

Σε μια συνέντευξη εκφράζει τον εαυτό του όντας επικριτικός για τον μαζικό ε$βολιασμό του κο#ωναϊού που προφανώς σχεδιάστηκε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τον περιγράφει ως «σκόπιμη σωματική βλάβη».

Όπως πολλοί άλλοι ειδικοί, ο Hockertz επισημαίνει επίσης ότι αυτός ο ε#βολιασμός στεφανιαίας mRNA είναι μια επέμβαση γενετικής μηχανικής που αλλάζει το ανθρώπινο γονιδίωμα.

Το βίντεο της συνέντευξης με τον καθηγητή Hockertz έχει διαγραφεί από το YouTube, όπως τόσα πολλά βίντεο που επικρίνουν τα μέτρα του κορωναϊού.

Ωστόσο, μπορεί να προβληθεί από το πρόγραμμα βίντεο Bitchute.

Das Coronavirus macht uns nicht krank – Prof. Dr. Stefan Hockertz 24.03.2020 – Bananenrepublik

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Hockertz μίλησε για τις συγκεκριμένες επιπτώσεις ενός μαζικού ε@βολιασμού κορώνας στον πληθυσμό της Γερμανίας – πάνω από 80 εκατομμύρια άτομα (πηγή).

https://www.pravda-tv.com/2020/07/toedlicher-impfwahn-experte-rechnet-mit-80-000-toten-und-4-mio-impfgeschaedigten-durch-corona-zwangsimpfung-in-deutschland/

Εδώ είναι το αντίστοιχο απόσπασμα:

Καθηγητής Dr. Στέφαν Χόκερτζ: «Γνωρίζουμε τώρα από τις εκτιμήσεις μας ότι ένα ε@βόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης, δηλαδή, δεν έχει δοκιμαστεί για περίοδο 5 έως 8 ετών και, ειδικότερα, δεν έχει εξεταστεί προσεκτικά προκλινικά, (ότι) πρέπει να αναμένουμε βλάβη στο εμβόλιο. «

Ο Stefan Hockertz πιστεύει ότι η χρήση αυτού του επίσημα μη εγκεκριμένου ε#βολίου έχει «ζημία ε@βολίου 5%».

Τότε – και το κοινό μπορεί να μετρήσει – 4 εκατομμύρια άτομα με βλάβη ε#βολίου.

Αυτό είναι 4 εκατομμύρια φορές πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Αυτό είναι 4 εκατομμύρια φορές γνωρίζοντας ότι ένα εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί σωστά μετά από τρεις μήνες σκόπιμης επίθεσης. Αυτό είναι ποινικό αδίκημα.

* Αν μπορούμε τώρα να υποθέσουμε ότι με αυτό το ε@βόλιο βλάβη, με αυτά τα 4 εκατομμύρια άτομα που έχουν τραυματιστεί σκόπιμα σωματικά, αναμένεται περίπου 0,1 τοις εκατό θάνατος, τότε πρέπει να περιμένουμε ότι εάν το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας αποφασίσει να ε@βολιάσει δυναμικά 83 εκατομμύρια άτομα μέσω των νόμων περί έκτακτης ανάγκης (και αυτό είναι υπό συζήτηση), ότι με 0,1% θνησιμότητα από αυτόν τον ε#βολιασμό, μπορούμε να αναμένουμε 80.000 θανάτους μόνο στη Γερμανία.

(Εφαρμόζεται στον παγκόσμιο πληθυσμό των 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, οι προγραμματισμένοι μαζικοί ε@βολιασμοί θα κόστιζαν τη ζωή τους 7.000.000 άτομα.) 80.000 νεκροί είναι η εξάλειψη μιας πόλης όπως η Konstanz ή Μπάμπεργκ.

Σύμφωνα με τις δικές του δηλώσεις σε τηλεοπτική συνέντευξη, ο επιχειρηματίας του ε$βολίου Μπιλ Γκέιτς αναμένει «μόνο» 700.000 θύματα («παρενέργειες») παγκοσμίως από τον μαζικό ε$βολιασμό κορωναϊού.

Σύμφωνα με τον Γκέιτς, τα έξοδα για την αποζημίωση βαρύνουν τα επιμέρους κράτη – τελικά τα ίδια τα άτομα που έχουν ε#βολιαστεί βίαια. Και όχι η βιομηχανία ε#βολίων.

Ε$βόλιο γονιδίου κορωναϊού: Έως 100% παρενέργειες.

Μια μελέτη φάσης Ι με ε$βόλιο γονιδίου κο$ώναϊού έδειξε ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών έως και 100% σε εντελώς υγιή ενήλικα άτομα δοκιμής.

Αλλά οι συγγραφείς είναι ευχαριστημένοι με την «ισχυρή ανοσοαπόκριση».

Εν τω μεταξύ, ο κατασκευαστής ξεκινά την παραγωγή έως και 1 δισεκατομμυρίου δόσεων ε$βολίου.

Εκ μέρους των αρχών υγείας των ΗΠΑ, ένα ε#βόλιο mRNA κατά του κορώναϊού από τον κατασκευαστή Mo@erna δοκιμάστηκε την άνοιξη του 2020.

Μια προσωρινή κατάσταση δημοσιεύθηκε στις 14 Ιουλίου (σχετικά με τη μελέτη εδώ).

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2022483

Συνολικά 45 υγιή άτομα δοκιμής μεταξύ των ηλικιών 18 και 55 έλαβαν διάφορες δόσεις ενός πειραματικού ε$βολίου mRNA κατά του κο$ωναϊού.

Ο πρώτος ε#βολιασμός έγινε στις 16 Μαρτίου και ο δεύτερος ε$βολιασμός στις 14 Απριλίου 2020, 28 ημέρες αργότερα.

15 άτομα δοκιμής έλαβαν το καθένα είτε 25, 100 είτε 250 μικρογραμμάρια του ε#βολίου (Μελέτη πρωτοποριακών: Επικίνδυνα νανοσωματίδια που μολύνουν πολλά εμβόλια).

https://www.pravda-tv.com/2020/06/bahnbrechende-studie-gefaehrliche-nanopartikel-die-viele-impfstoffe-kontaminieren/

• Ήπιες συστηματικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον πρώτο ε#βολιασμό: 5 άτομα δοκιμής από τα 15 (33%) στα 25 μικρογραμμάρια.

Τα άτομα δοκιμής της ομάδας 10 στα 15 (67%) στα 100 μικρογραμμάρια. %) στην ομάδα των 250 μικρογραμμαρίων

• Τα «ήπια» συμπτώματα που παρατηρήθηκαν ήταν κόπωση, ρίγη, κεφαλαλγία, μυϊκοί πόνοι και πόνος στο σημείο της ένεσης.

• Συστημικές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον δεύτερο ε#βολιασμό: 7 υποκείμενα δοκιμής στα 13 (54%) στα 25 μικρογραμμάρια. Ομάδα 15 δοκιμαστικά άτομα στα 15 (100%) στην ομάδα 100 μικρογραμμάρια 250

Τρία στα 14 άτομα που εξετάστηκαν (21%) στην ομάδα υψηλών δόσεων παρουσίασαν έως και τρεις σοβαρές συστηματικές παρενέργειες μετά τον δεύτερο ε$βολιασμό.

• Συνολικά τρία από τα 45 (7%) άτομα δοκιμής έπρεπε να απομακρυνθούν από τη μελέτη μετά τον πρώτο εμβολιασμό: Ένα άτομο δοκιμής από την ομάδα χαμηλής δόσης υπέστη κνίδωση και στα δύο πόδια 5 ημέρες μετά τον εμβολιασμό.

Οι παρενέργειες ήταν μεγαλύτερες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό, ειδικά με την υψηλότερη δόση, την ομάδα των 250 μικρογραμμαρίων.

Το παρασκεύασμα mRNA COVID19 δεν είναι εμβόλιο

Σε αυτό το σύντομο απόσπασμα βίντεο, οι γιατροί David Martin και Judy Mikovits μιλούν στον Robert Kennedy Jr. και τον δικηγόρο Rocco Galati, ο οποίος εκπροσωπεί μια καναδική ομάδα ελευθερίας που μηνύει την κυβέρνηση για όλη την απάτη COVID

Παραθέτουμε, αναφορά:

Interview with Dr. David Martin, Robert F. Kennedy Jr. Rocco Galati and Judy Mickovits PhD

• «Το ε@βόλιο Covid είναι ιατρική συσκευή, όχι φάρμακο.

• Επειδή αντιστοιχεί στον ορισμό του CDRH [Κέντρο για συσκευές και ακτινολογική υγεία] για μια συσκευή.

• Είναι φτιαγμένο για να σας κάνει να αρρωστήσετε.

• Το 80% των ατόμων που φέρεται ότι εκτέθηκαν στον ιό [SARS-Cov-2] δεν έχουν καθόλου συμπτώματα.

• Το 80% των ατόμων που λαμβάνουν ένεση έχουν κλινική ανεπιθύμητη ενέργεια.

• Σας χορηγείται ένεση με χημική ουσία για να προκαλέσετε ασθένεια και όχι για να προκαλέσετε [ανοσολογική μετάδοση (αντίδραση).

Με άλλα λόγια, κανένα από αυτά δεν θα σας εμποδίσει να μεταδώσετε τίποτα.

Πρόκειται για να σας κάνει να αρρωστήσετε.

Τα δικά σας κύτταρα θα είναι αυτό που σε κάνει να αρρωσταίνεις.

https://connectiv.events/das-mrna-covid19-praeparat-ist-kein-impfstoff/

Αν δεν βλέπετε τα βίντεο, πατήστε εδώ να τα δείτε

Πηγή

Προβολές : 1,164


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα