Γιατί 9 άτομα στα εορταστικά δείπνα των εορτών; Βίντεο με σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Γιατί 9 άτομα στα εορταστικά δείπνα των εορτών; Βίντεο με σοκαριστικές αποκαλύψεις.

24 Δεκεμβρίου, 2020 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,754
Μοίρασέ το
Γιατί 9 άτομα στα εορταστικά δείπνα των εορτών; Βίντεο με σοκαριστικές αποκαλύψεις.

 

Ο Σατανισμός στο μεγαλείο του… αυτόν που υπηρετούν αυτοί που μας κυβερνούν.

Γιατί 9 άτομα στα εορταστικά δείπνα των εορτών; Βίντεο με σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Όχι… δεν είναι τυχαίος ο αριθμός “9” που επέλεξαν για τους πιστούς στην εκκλησία, για τα άτομα που μας επιτρέπουν να είμαστε σήμερα και τις μέρες των εορτών.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Ακούστε αυτό το βίντεο… όσο και να σας ξενίζουν κάποια πράγματα, είναι μέσα από την ΙΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ. ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ… ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ – ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΟΝΟΜΑ ΦΥΛΗΣ… 

 

Καλλιόπη Σουφλή 

Γιατί 9 άτομα στα εορταστικά δείπνα των εορτών; Το ΣΟΚ που σας χρειάζεται

 

Πανικός στην Ιερουσαλήμ – Εκπλήρωση προφητείας με την θέαση 12 αλεπούδων στο Όρος των Ναών

 

– Τα γεγονότα, η «Αποκάλυψη», οι προφητείες και ο τρίτος Ναός του Σολομώντος- Τι αναφέρει το «Ταλμούδ»?…

Όλα έχουν την σημασία τους και για αυτό το λόγο πρέπει να αποσαφηνίσω ότι το αρχικό άρθρο δημοσιεύθηκε στο αρχικό blog του nyxtobath στις 12 Αυγούστου 2019 και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ  

Προς επιβεβαίωση όλων των παρακάτω ΕΔΩ θα βρείτε το σχετικό άρθρο από την The Jerusalim Post 

H παρατήρηση εκπλήρωσης προρρήσεων και προφητειών όπως και η ανάγνωση των λεγόμενων «Σημείων των Καιρών» είναι «tricky work» καθώς οι…προφήτες, οι σαμάνοι και οι Άγιοι της Ορθοδοξίας όπως και γενικώς οι «Holly Men» των θρησκειών ήταν οι μεγάλοι γεωπολιτικοί αναλυτές άλλων καιρών και άλλων εποχών και καθοδηγητές των λαών τους.

Φυσικά ως Έλληνες Ορθόδοξοι δίνουμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στις προρρήσεις των δικών μας Αγίων αλλά όλα τα ιερά κείμενα απανταχού έχουν την σημασία τους και τον ρόλο τους για όποιον θέλει να «βλέπει» όπως λένε και οι σαμάνοι ινδιάνοι στην αμερικανική ήπειρο.

Έτσι λοιπόν κάτι που έχει ειπωθεί εκατοντάδες χρόνια έως και χιλιάδες χρόνια πριν έχει την ιδιαίτερη αξία του όταν παρατηρείται ως τεκταινόμενο σε μια μακρινή εποχή (αν και μπορεί να γίνει αυτό περισσότερο της μιας φοράς) και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η θέαση δώδεκα αλεπούδων στο Όρος του Ναού της Ιερουσαλήμ εντάσσεται στο πλαίσιο της έγερσης του περιβόητου Τρίτου Ναού του Σολομώντος.

Οι αλεπούδες εντοπίστηκαν στις αρχές της εβδομάδας δηλαδή λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νηστείας Tisha Bav που ξεκινάει επισήμως σήμερα 10 Αυγούστου.

Μνημονεύει την καταστροφή των δύο ναών στην Ιερουσαλήμ, πρώτα από τους Βαβυλώνιους και αργότερα από τους Ρωμαίους.

«Κανείς δε μπορεί να μην κλάψει μπροστά στην εκπλήρωση της προφητείας ότι “αλεπούδες θα προχωρήσουν σε αυτόν”» δήλωσε ο Shmuel Rabinowitz ραβίνος του Δυτικού Τείχους και των ιερών τοποθεσιών.

Αναφερόταν στο βιβλίο των θρησκειών (5:18), ένα απόσπασμα που αναφέρει την ιστορία της καταστροφής του πρώτου ναού στην Ιερουσαλήμ από τους Βαβυλώνιους και μια προφητεία ότι η περιοχή θα κατοικηθεί κάποτε από αλεπούδες.

Αυτό το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι, με τη σειρά του, δεμένο με μια προφητεία από τον Προφήτη Ζαχαρία, όπως εξηγείται στο Ταλμούδ (Makkot 24b) ότι ο ναός θα ξαναχτιστεί.

«Μέχρι την εκπλήρωση της προφητείας του Ουριά σχετικά με την καταστροφή της πόλης, φοβόμουν ότι η προφητεία του Ζαχαρία δεν θα εκπληρωθεί, καθώς οι δύο προφητείες συνδέονται», αναφέρει ο Τρακτέκ Μακώτ 24β.

The Temple Mount in Jerusalem

Η ομάδα περίπου δώδεκα αλεπούδων εμφανίστηκαν στη νοτιοδυτική περιοχή του Δυτικού Τείχους τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για το μοναδικό τμήμα του Δεύτερου Εβραϊκού Ναού που σώζεται μέχρι σήμερα. Το βιβλίο των θρησκειών (5:18) διαβάζεται παραδοσιακά κατά τη διάρκεια του επερχόμενου θρησκευτικού φεστιβάλ.

Το Όρος του Ναού είναι ένα από τα πιο ιερά σημεία στην Ιερουσαλήμ και αποτελεί επίκεντρο για την εβραϊκή, χριστιανική και μουσουλμανική πίστη.

Πάντως ο Τρίτος Ναός μπορεί να είναι πολυπόθητος για την Εβραϊκή Θρησκεία αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Χριστιανισμό καθώς συνδέεται με την έλευση του «βδελύγματος, του υιού της ανομίας» του περιβόητου μελλοντικού (με βάση την χριστιανική Πίστη και ιδιαιτέρως την Ορθόδοξη) παγκόσμιου ηγεμόνα του Αντίχριστου.

Η απόφαση του Ν.Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ εκτός του γεγονότος ότι θα προκαλέσει απρόβλεπτες καταστροφικές συνέπειες όχι μόνο σε όλη την Μέση Ανατολή αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, ανοίγει και πάλι την συζήτηση για εκπλήρωση των γραφόμενων της Αποκάλυψης περί δημιουργίας του Τρίτου Ναού από τον οποίο θα αναγγείλει κατά τας Γραφάς ο Αντίχριστος την παγκόσμια κυριαρχία του στον κόσμο.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Ν.Τραμπ ένας βαθιά θρησκευόμενος Χριστιανός (Προτεστάντης που ανήκει στην ομολογία των Πρεσβυτεριανών) προχώρησε σε μια τέτοια ενέργεια αν και γνώστης της Βίβλου και της Αποκάλυψης του Ιωάννη.

Ανοίγει ένα ζήτημα το οποίο θα ακολουθάει όλο τον πλανήτη για πολλές δεκαετίες.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τον λεγόμενο Τρίτο Ναό;

Για να γίνει κατανοητό πρέπει να υπάρξει μια μικρή ιστορική αναδρομή

Το όρος του Ναού ή Χαράμ αλ-Σαρίφ (εβραϊκά: הַר הַבַּיִת, Χαρ χαΜπάγιτ, ή הַר הַמוריה, Χαρ χαΜόρια, αραβικά: الحرم القدسي الشريف, αλ-χαράμ αλ κουντσί ασ-σαρίφ ή πιο απλά χαράμ αλ-σαρίφ, κυριολεκτικά: ευγενές βουνό) είναι ένας από τους σημαντικότερους θρησκευτικούς χώρους στην Ιερουσαλήμ.

Το βουνό είναι σημαντικός θρησκευτικός χώρος για τους Εβραίους, τους Χριστιανούς, τους Ρωμαίους και τους Μουσουλμάνους.

Οι μελετητές της Βίβλου το έχουν ταυτίσει με δύο βουνά, το όρος Μοριά, όπου ο Αβραάμ έδεσε τον Ισαάκ για τον θυσιάσει, και το όρος Σιόν, όπου βρισκόταν το οχυρό των Ιεβουσαίων.

Στον Ιουδαϊσμό, το βουνό θεωρείται ως το μέρος το οποίο διάλεξε ο Θεός για να αναπαυθεί η θεϊκή παρουσία.

Σύμφωνα με τη βίβλο είναι το μέρος στο οποίο βρίσκονταν οι δύο ιουδαϊκοί ναοί, αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις για την εκείθε παρουσία του πρώτου ναού.

Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, ο πρώτος ναός κατασκευάστηκε από τον Σολομώντα το 957 Π.Κ.Χ. και καταστράφηκε από τους Βαβυλώνιους το 586 Π.Κ.Χ.

Ο δεύτερος ναός κατασκευάστηκε το 516 Π.Κ.Χ. από τον Ζοροβάβελ και καταστράφηκε από τους Ρωμαίους το 70 Κ.Χ..

Σήμερα διακρίνονται σημεία από τα ερείπια του Ιουδαϊκού ναού, όπου έχουν χτιστεί τα τωρινά Ισλαμικά τεμένη.

Κατά την περίοδο του δεύτερου ναού ήταν το οικονομικό κέντρο της πόλης.

Επίσης, η παράδοση αναφέρει ότι θα κατασκευαστεί και τρίτος ναός.

Το βουνό είναι ο πιο ιερός τόπος στον Ιουδαϊσμό και το μέρος στο οποίο στρέφονται οι Εβραίοι όταν προσεύχονται.

Εξαιτίας της ιερότητάς του πολλοί Εβραίοι δεν περπατούν επάνω στο βουνό, από φόβο μην εισέλθουν εκεί που βρίσκονταν τα άδυτα των αδύτων, όπου σύμφωνα με τον ραβινικό νόμο, βρίσκεται η θεϊκή παρουσία.

Για τους Σουνίτες Μουσουλμάνους, το βουνό είναι ο τρίτος ιερότερος τόπος στο Ισλάμ.

Το βουνό θεωρείται πως είναι το σημείο από το οποίο μεταφέρθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας ο Μωάμεθ και αναλήφθηκε ώστε να συναντήσει το Θεό.

Μετά την κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τους Άραβες το 637 οι Ομεϋάδες χαλίφηδες κατασκεύασαν στο βουνό το τέμενος αλ-Ακσά και το Θόλο του Βράχου.

 

Ο Θόλος ολοκληρώθηκε το 692 και είναι ένα από τα παλαιότερα σωζόμενα δείγματα ισλαμικής αρχιτεκτονικής. Ο Θόλος βρίσκεται στο κέντρο του βουνού, περίπου στη θέση όπου σύμφωνα με τη Βίβλο βρισκόταν ο Ναός

Εξαιτίας των διεκδικήσεων τόσο του Ιουδαϊσμού όσο και του Ισλάμ, είναι ένα από τα πιο αμφισβητίσιμους θρησκευτικούς χώρους στον κόσμο.

Μετά τις Σταυροφορίες, η μουσουλμανική κοινότητα της Ιερουσαλήμ έχει διαχειριστεί το μέρος ως βακουφικό.

Δεδομένου ότι η περιοχή αποτελεί τμήμα της παλιάς πόλης, η οποία ελέγχεται από το Ισραήλ από το 1967, τόσο από το Ισραήλ όσο και η Παλαιστινιακή Αρχή αξιώνουν την κυριαρχία τους στο βουνό, και παραμένει ένα σημαντικό σημείο τριβής της αραβο-ισραηλινής διένεξης.

Σε μια προσπάθεια να διατηρήσει το στάτους κβο, η ισραηλινή κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να ελέγχεται από τις Ιορδανικές αρχές ο χώρος με τα δύο Ισλαμικά τεμένη, ενώ εφαρμόζει μια αμφιλεγόμενη απαγόρευση προσευχής σε μη μουσουλμάνους επισκέπτες.

Για τους απλούς επισκέπτες του χώρου η κατάσταση είναι δύσκολη, αφού κάθε απόπειρα στοχοποιείται από εξτρεμιστές Μουσουλμάνους που επιτίθενται στους τουρίστες, έτσι γίνεται απαραίτητη συνεχώς η αστυνομική προστασία.

Οι Εβραίοι δεν έπαψαν ποτέ να θέλουν την ανοικοδόμηση του ναού τους. Στην δικιά τους εσχατολογική θεολογία η ανοικοδόμηση του Ναού είναι ταυτισμένη με την έλευση του Μεσσία.

Στην χριστιανική εσχατολογική παράδοση όμως η ανοικοδόμηση του Ναού είναι ταυτισμένη με την έλευση του Αντίχριστου και ο νοών νοείτω

Στο Ισραήλ σήμερα πραγματοποιούνται συνεχώς ανασκαφές στο χώρο γύρω από το τέμενος του Ομάρ εξοργίζοντας τους Άραβες που κατηγορούν τους Εβραίους ότι προσπαθούν να «γκρεμίσουν» το τέμενος για να κατασκευασθεί στην θέση του ο Τρίτος Ναός

Οι θρησκευόμενοι Ιουδαίοι συνδέουν την οικοδόμηση του Τρίτου Ναού με την έλευση του «Μεσσία», (που ακόμα περιμένουν).

Οι Ορθόδοξοι Ιουδαίοι ισχυρίζονται ότι πρέπει να έρθει πρώτα ο «Μεσσίας», ο οποίος και θα οικοδομήσει το Ναό, ενώ οι Μεμονίδες Ιουδαίοι θεωρούν ότι πρέπει πάντοτε και πριν από την εμφάνιση του «Μεσσία», να γίνονται προσπάθειες για την ανοικοδόμησή του.

Υπάρχουν όμως και άλλοι που πιστεύουν ότι πιο σημαντικό είναι να παρουσιαστεί ο Ναός σαν ένα μεγάλο βήμα προς μια «πνευματική παγκοσμιοποίηση», παρά σαν μία εθνική επιχείρηση…

Το παράξενο είναι ότι εκτός από τους Ιουδαίους μεγάλο ενδιαφέρον για το χτίσιμο του Ναού έχουν οι λεγόμενοι «χριστιανοί σιωνιστές» οι οποίοι δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο αλλά ανήκουν στους κύκλους των Προτεσταντών εκεί δηλαδή που ανήκει και ο Πρόεδρος Ν.Τραμπ.

Αξίζει να πούμε ότι οι Προτεστάντες γενικότερα έχουν πολύ μεγάλες διαφορές από την Ελληνορθοδοξία.

Οι Προτεστάντες δίνουν βάρος περισσότερο στην Παλαιά Διαθήκη παρά στην Καινή.

Πιστεύουν στην Τιμωρία και όχι στην Μετάνοια.

Είναι η λεγόμενη προτεσταντιική πουριτανική ηθική η οποία όμως οδηγεί σε νευρώσεις και υποκρισία

Παρόμοια ηθική έχουν και οι Γερμανοί οι οποίοι κτυπούν την Ελλάδα ανελέητα.

Η Ορθοδοξία από την άλλη δίνει ιδιαίτερο βάρος στην Μετάνοια, στην Καινή Διαθήκη, δηλαδή στον Χριστό και περισσότερο βάρος στην Ιερά Παράδοση (ότι δηλαδή λένε οι Άγιοι-Ήρωες της Ορθοδοξίας που αντικαθιστούν τους Ήρωες των αρχαίων Ελλήνων) από την Παλαιά Διαθήκη, η οποία ενσωματώθηκε σε αυτό που ονομάζεται Αγία Γραφή, στην Β’ Οικουμενική σύνοδο.

Υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες ότι το κτίσιμο του Ναού αποτελεί επιδίωξη και των Μασόνων, οι οποίοι ανυπομονούν να παρουσιάσουν το «νέο» χριστό..(βλ. «Ο ναός της Μασονίας είναι το σπίτι του Χριστού» (Edward Waite, «A New Encyclopedia of Freemasonry and of Cognate Instituted Mysteries: The Rites, Literature and History»,1970) όπως αναφέρει η αξιόπιστη ιστοσελίδα redskywarning

Σύμφωνα με την Ιουδαϊκή θρησκεία, ένα στοιχείο που πρέπει να έχει ο Μεσσίας, είναι να φέρει την «παγκόσμια ειρήνη»…

Θα είναι, όπως λένε, ένας ηγέτης που όμοιό του δεν γνώρισε το ανθρώπινο γένος…

Κάτω από την καθοδήγησή του θα εμπνεύσει ολόκληρο τον κόσμο να αλλάξει πορεία…

Σύμφωνα με την κρατούσα άποψη, για τους χριστιανούς η ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού θα γίνει από τον «Άνθρωπο της Αμαρτίας», τον επερχόμενο Παγκόσμιο Κυβερνήτη, τον Αντίχριστο.

«Και κατόπιν (ο Αντίχριστος) θα οικοδομήσει το Ναόν στα Ιεροσόλυμα και θα τον ανυψώσει ταχύτητα και θα τον αποδώσει στους Ιουδαίους» (Αγίου Ιππολύτου ΒΕΠΕΣ 6,285).

Οι Προφητείες της Αγίας Γραφής αναφέρουν ότι ο 3ος Ναός στην Ιερουσαλήμ θα κατασκευαστεί εντός των πρώτων 3 1/2 ετών της Θλίψης.

Στην Αποκάλυψη 11:2 αναφέρει σαφώς το Ναό, ο οποίος έχει ήδη κατασκευαστεί από το σημείο του μέσου της 7ετούς διάρκειας της βασιλείας του Αντιχρίστου, που εντοπίζεται στην Αποκάλυψη στο 13:01

«Την αυλή, όμως, που είναι έξω από το αγιαστήριο του ναού, άφησέ την εντελώς έξω και μην τη μετρήσεις, επειδή έχει δοθεί στα έθνη και αυτά θα καταπατήσουν την άγια πόλη+σαράντα δύο μήνες

Και θα κάνω τους δύο+ μάρτυρές μου να προφητεύσουν. Και θα κάνω τους δύο μάρτυρές μου να προφητεύσουν χίλιες διακόσιες εξήντα ημέρες ντυμένοι με σάκο»

Η κατασκευή αυτού του 3ου Ναού κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης περιόδου των 3 1/2 ετών θα είναι μια πρωταρχική αιτία της μαζικής αιματοχυσίας, του τρόμου και του θάνατου που θα προκύψει σε όλο τον κόσμο εκείνη την εποχή.

Το ένα “τέταρτο” της γης θα πεθάνει μέσα σε λίγους μήνες από την “έναρξη” της περιόδου αυτής στα 7 χρόνια, εν μέρει από τον πόλεμο. [Αποκάλυψη 6: 4,8]

«Και βγήκε ένα άλλο άλογο, πυρόχρωμο· και σε εκείνον που καθόταν πάνω σε αυτό επιτράπηκε να αφαιρέσει την ειρήνη από τη γη για να σφάξουν ο ένας τον άλλον· και του δόθηκε ένα μεγάλο σπαθί.

Και όταν άνοιξε την τρίτη σφραγίδα, άκουσα το τρίτο ζωντανό πλάσμα+ να λέει: «Έλα!» Και είδα ένα μαύρο άλογο· και εκείνος που καθόταν πάνω σε αυτό είχε ζυγαριά στο χέρι του.

Και άκουσα μια φωνή σαν να έβγαινε ανάμεσα+ από τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα να λέει: «Ένα λίτρο σιταριού για ένα δηνάριο, και τρία λίτρα κριθαριού για ένα δηνάριο·και μη βλάψεις το ελαιόλαδο και το κρασί».

Και όταν άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου ζωντανού πλάσματος να λέει: «Έλα!»

Και είδα ένα ωχρό άλογο· και εκείνος που καθόταν πάνω σε αυτό είχε το όνομα Θάνατος. Και ο Άδης τον ακολουθούσε από κοντά. Και τους δόθηκε εξουσία πάνω στο ένα τέταρτο της γης, για να σκοτώσουν με μακρύ σπαθί και με πείνα και με θανατηφόρα πληγή και μέσω των θηρίων της γης.»

Βδέλυγμα της ερήμωσης [Δανιήλ .9: 27]

«καὶ δυναμώσει διαθήκην πολλοῖς, ἑβδομὰς μία· καὶ ἐν τῷ ἡμίσει τῆς ἑβδομάδος ἀρθήσεταί μου θυσία καὶ σπονδή, καὶ ἐπὶ τὸ ἱερὸν βδέλυγμα τῶν ἐρημώσεων, καὶ ἕως τῆς συντελείας καιροῦ συντέλεια δοθήσεται ἐπὶ τὴν ἐρήμωσιν».

Μόλις ολοκληρωθεί, τότε ο Αντίχριστος θα είναι ο μοναδικός παγκόσμιος ηγέτης ο οποίος θα μπει στο 3ο Ναό εν μέσω της περιόδου των επτά χρόνων της Θλίψης.

Ο άνθρωπος της αμαρτίας “παίρνει τη θέση του στο ναό του Θεού, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως Θεό .” (Β’ Θεσσαλ.2: 4, Rev.13 :1-18, Δαν 9:27.).

«ὁ ἀντικείμενος καὶ ὑπεραιρόμενος ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα, ὥστε αὐτὸν εἰς τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ ὡς Θεὸν καθίσαι, ἀποδεικνύντα ἑαυτὸν ὅτι ἐστὶ Θεός.»

Αυτή η πράξη θα ξεκινήσει τη Μεγάλη Δοκιμασία , η πιο τρομακτική και νεκρική περίοδος στα 3 1/2 έτη, που θα συμβεί ποτέ στην παγκόσμια ιστορία και ο Θεός να βάλει το χέρι του…

 

Πηγή

Προβολές : 1,754


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα