ΓΙΑΤΙ Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ, ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ... Διότι η εστίαση είναι:

ΓΙΑΤΙ Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ, ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ... Διότι η εστίαση είναι:

12 Φεβρουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,222
Μοίρασέ το

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τα αναφερθέντα ούτε και από τα συμβαίνοντα των τελευταίων 12 μηνών, είναι ή ηθελημένα μη σωστά ενημερωμένος (λόγω κομματικού φανατισμού, ή εγωισμού, ή πνευματικής τεμπελιάς), ή χαμηλότατης πολιτικής & κοινωνικής νοημοσύνης…

Δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του λαού, που αμφιβάλω αν είναι αυτόχθονες και ελληνογενείς, ανήκει και στα δυο αυτά κομμάτια του συρφετού.

Και αυτό, το μαρτυρά η ανύπαρκτη αντίσταση του λαού.

Και μην μου πείτε για … συγκεντρώσεις σαν αυτήν της Κυριακής, γιατί στην περίπτωση που ούτε αυτό το έχετε αντιληφθεί, είναι ΠΑΓΙΔΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΓΙΑΤΙ Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ, ΡΩΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ…
Διότι η εστίαση είναι:
1) Χώρος διακίνησης ιδεών, ιδιαίτερα επικίνδυνος για την οποιαδήποτε εξουσία.
Ο πολίτης συζητά με άλλους, μαθαίνει, συγκρίνει, συμπεραίνει, σκέφτεται.
2) Χώρος πολλών οικονομικά ανεξάρτητων πολιτών με μεσαία ή υψηλά εισοδήματα. Και τούς θέλουν όλους εξαρτημένους από επιδόματα…
3) Χώρος χαλάρωσης πολιτών.
Ο πολίτης δεν πρέπει να χαλαρώσει, ή να ξεκουραστεί ψυχολογικά. Επιβάλλεται να τελεί συνέχεια υπό καθεστώς άγχους και στρες, ώστε να καθίσταται εύκολα καθοδηγούμενος και χειραγωγούμενος.
4) Χώρος κοινωνικής συναναστροφής.
Ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον και μπαίνοντας σε απομόνωση αλλάζει επί τα χείρω ψυχικά και πνευματικά.
Μαθαίνει να είναι ανασφαλής, παθητικός, πειθήνιος.
Όλα καταλήγουν (και όχι μόνο βέβαια λόγω τού κλεισίματος τής εστίασης) στο “The Great Reset” – “Η Μεγάλη Επανεκκίνηση”, όπως οι ίδιοι οι παγκοσμιοποιητές ομολογούν δημόσια – σε όλα τα επίπεδα.
Οικονομικό, πνευματικό, συμπεριφορικό (ατομικά και κοινωνικά).
Με σκοπό τον πλήρη εκμαυλισμό ανθρώπων και κοινωνιών (πολύ περισσότερο από όσο ήδη ισχύει σήμερα).
Με βασικό ισχυρότατο όπλο, πλέον, τον ΦΟΒΟ (κάτι που δεν υπήρχε προ “πανδημίας”).
Και αν ρωτήσει κάποιος “γιατί όλα αυτά;”, η απάντηση είναι μία και αυταπόδεικτη εκ των πραγμάτων (δυστυχώς όχι για την πλειονότητα των πολιτών, ακόμη):
Η ΑΠΟΛΥΤΗ – ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΜΑΖΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ.
Επίτευξη στόχου η οποία για τούς παγκοσμιοποιητές μεταφράζεται σε περαιτέρω εξουσία και χρήμα (ναι μην εκπλήσσεστε, θέλουν ακόμη περισσότερα από αυτά που έχουν, δεν σκέφτονται όπως ο απλός άνθρωπος).
Για όσους, δε, πιστεύουν ακόμη ότι η παγκοσμιοποίηση είναι “συνωμοσιολογία”, παραπέμπω σε πρόσφατη δήλωση (και) τής συστημικότατης Ντόρας Μπακογιάννη:
“Η παγκοσμιοποίηση με την πανδημία ήρθε και θα μείνει”!
(Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει επίσης μιλήσει, πολύ προ κορωνοϊού, για την ανάγκη παγκόσμιας διακυβέρνησης…).
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται τα προαναφερθέντα ούτε και από τα συμβαίνοντα των τελευταίων 12 μηνών, είναι ή ηθελημένα μη σωστά ενημερωμένος (λόγω κομματικού φανατισμού, ή εγωισμού, ή πνευματικής τεμπελιάς), ή χαμηλότατης πολιτικής & κοινωνικής νοημοσύνης…
Θανάσης Γκόρδης

 

Πηγή

Προβολές : 1,222


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα