ΓΙΑ να τελειώνουμε με τα παραμύθια περί μετάδοσης από ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ήτοι ΥΓΙΕΙΣ.....  Η ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα τεστ και τη μετάδοση του ιού από ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ από αρμόδια χείλη και με μια απλή αλλά ειδική επεξήγηση.

ΓΙΑ να τελειώνουμε με τα παραμύθια περί μετάδοσης από ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ήτοι ΥΓΙΕΙΣ..... Η ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα τεστ και τη μετάδοση του ιού από ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ από αρμόδια χείλη και με μια απλή αλλά ειδική επεξήγηση.

29 Ιουνίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:472
Μοίρασέ το
ΓΙΑ να χαλαρώσετε πριν σας παρουσιάσω ακόμα μια ΑΛΗΘΕΙΑ, ξαναβάζω το κερασάκι στη τούρτα του ψάλτη (που δίνει στον επίλογο της) και που φυσικά γκρεμίζει τις δικαιολογίες για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ φυλάκιση του ελληνικού λαού και την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων ζωών …..

 

 

 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξέσπασε η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ο NICK KILO, ήταν από τις πρώτες φωνές αντίστασης, επιστημονικής ενημέρωσης και αφύπνισης και οι πρώτες του έρευνες, δημοσιεύθηκαν στα κατηργημένα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, αλλά ευτυχώς τα έχω κρατήσει και θα τα επαναφέρω.

Και είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός, πως ενώνει τις δυνάμεις του, με τον έγκριτο δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη και τον ιατρό Φαίδωνα Βόβολη…

Εύχομαι κι άλλες φωνές αντίστασης, να ενωθούν, αλλά με ταπεινότητα και χωρίς προσωπικούς εγωισμούς…

Ο Ελληνικός λαός, τους χρειάζεται για να ξεπεράσει την παραπλάνηση και την παραπληροφόρηση της κυβερνητικής κλίκας, που έχει οδηγήσει την κοινωνία σε φτώχευση, ψυχολογικά προβλήματα και ίσως και … θανάτους.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ακολουθεί Η ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο η ΑΛΗΘΕΙΑ για τα τεστ και τη μετάδοση του ιού από ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ από αρμόδια χείλη και με μια απλή αλλά ειδική επεξήγηση.

DR BRIX ● ..”Coronavirus Response Coordinator for the White House Coronavirus Task Force” .

1ον –

“WHEN WE ARE IN A ASYMPTOMATIC PHASE WE ARE NOT PASSING THE VIRUS TO OTHERS'” — “Όταν ήμαστε σε μια ασυμπτωματική φάση ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ τον Ιό σε άλλους”

2ον –
Ειναι μια απλούστατη ανάλυση στατιστικής υφής (μιας και το σπουδασαμε το αντικείμενο) σε σχέση με όσα ΛΕΕΙ ή Dr. Brix ..”Coronavirus Response Coordinator for the White House Coronavirus Task Force” … ήτοι Ο ψάλτης στο Αμέρικα….

Δώστε προσοχή σε 2 σημαντικά δεδομένα που δίνει για τα τεστ και για τη μετάδοση του ιού από ασυμπτωματικους για να τελειώνουν τα παραμύθια

“These tests are NOT 100% sensitive or SPECIFIC… if you have 1% of your population infected and IF you have a test 99% specific ……. that means that when you find a positive then 50% of the time will be real positive and 50% of the time won’t be”

οοουυυππππςςςς …………..

Ενημερωτικά. Και επεξηγήσεις.

1ον ..Το ποσοστό επιπολασμου της νόσου (πόσοι έχουν την ασθένεια στο σύνολο του πληθυσμού το 1% που δίνει) στον πληθυσμό είναι ένας απο τους ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ παράγοντες που θα καθορίσει τη πιθανότητα του να έχεις πραγματικά μολυνθεί (ή ας πούμε να έχεις την “ασθένεια”) από τον ιό αν το τεστ είναι θετικό.

2. Το specificity αφορά το ποσοστό ακριβείας της ανίχνευσης του συγκεκριμένου ιού, υπόψη αν σας πούνε δήθεν ειδικοί χοαξακηδες, να το τεστ είναι εξαιρετικο και 99% specific ΔΕΝ σημαίνει ότι η πιθανότητα να είναι ψευδώς θετικό το αποτέλεσμα είναι μόνο 1%, ήτοι η πιθανότητα να έχεις την ασθένεια δεδομένου ότι το τεστ βγήκε θετικό είναι 99% (αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει ΚΑΙ το 1ον και φυσικα η Θεωρία πιθανοτήτων και το θεώρημα Μπευζ (Bayes Theorem) και φυσικα ποιό ποσοστό πιθανότητας αναζητείς (το Α δεδομένου του Β).

3ον. ΚΑΝΕΝΑ από τα τεστ που κυκλοφορούν παγκοσμίως ΔΕΝ έχει πιστοποιηθεί, αδειοδοτηθεί και ούτε καν αξιολογηθεί έτσι όπως επιβάλλεται (μια διαδικασία που παίρνει χρόνια και απαιτεί άπειρες συγκρίσεις) και το ότι οι κατασκευαστές πουλάνε και διαφημίζουν sensitivity, specificity, accuracy σε υψηλά ποσοστά απλά δείχνει πόσο προβληματικό είναι το σύστημα (δισεκατομμύρια ήδη έχουν ξοδευτεί για αυτά τα τσακ μπαμ τεστ).

4ον . Οι κανόνες και όσα αναφέρονται εδώ ισχύουν για κάθε είδους τεστ.

5ον . Η υπόθεση ως παράδειγμα που κάνει η ψάλτης στο Αμέρικα (99% specificity) είναι για ένα εξαιρετικό τεστ, που φυσικά ΔΕΝ υφίσταται και τα αποτελέσματα της (50-50) υποθέτουν επίσης ότι η πιθανότητα να έχεις μολυνθεί και το τεστ να βγει θετικο είναι 100% (με λίγα λόγια η ψάλτης σχολιάζει ένα ΤΕΛΕΙΟ τεστ, a Unicorn)

6ον στα σχόλια είναι ένα βίντεο (άσχετο με τον κορονοιο) που μπορώ να πω παρουσιάζει αε κατανοητό βαθμό το πώς υπολογίζεται η πιθανότητα (να είσαι μολυσμένος πραγματικά) να έχεις την ασθένεια δεδομένου ότι το τεστ βγήκε θετικό.

ΓΙΑ να χαλαρώσετε πριν σας παρουσιάσω ακόμα μια ΑΛΗΘΕΙΑ, ξαναβάζω το κερασάκι στη τούρτα του ψάλτη (που δίνει στον επίλογο της) και που φυσικά γκρεμίζει τις δικαιολογίες για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ φυλάκιση του ελληνικού λαού και την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων ζωών ….. ΓΙΑ να τελειώνουμε με τα παραμύθια περί μετάδοσης από ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ήτοι ΥΓΙΕΊΣ…..

 

“WHEN WE ARE IN A ASYMPTOMATIC PHASE WE ARE NOT PASSING THE VIRUS TO OTHERS'” — “Όταν ήμαστε σε μια ασυμπτωματική φάση ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ τον Ιό σε άλλους”

 

Θα δώσω τη φόρμουλα όπως τη παρουσιάζει στο βίντεο (στα σχολια) ο νέος και ελπίζω να γίνει κατανοητή. Και θα κάνω τον υπολογισμό, θεωρώντας τιμές πιο κοντά στη πραγματικότητα και με ολίγη γενναιοδωρία στους κατασκευαστές των Τεστ.

1ον …θα θεωρησω το τέλειο 100% sensitivity που υπέθεσε η ψάλτης,

2ον .. θα θεωρήσω ένα πιο λογικό specificity 95%

3ον .. θα θεωρησω και έναν επιπολασμο για την Ελλάδα της τάξης του 0.5% ήτοι ένας στους 200 να είναι μολυσμένος (ή να έχει την “ασθένεια”) κάτι που αντιστοιχεί σε 55000 θεωρητικά μολυσμένους/ασθενείς και που σίγουρα θα μπορούσε να είναι πολύ μικρότερος αλλά όχι μεγαλύτερος

############# Πάμε Παίδες Ελλήνων ############

Ζητάμε τη πιθανότητα να (είσαι μολυσμένος πραγματικά) να έχεις την ασθένεια δεδομένου ότι το τεστ βγήκε θετικό = ή πιθανότητα να έχεις την ασθένεια και το τεστ να είναι θετικό 1 × η πιθανότητα να έχεις την ασθένεια στο σύνολο του πληθυσμού 0.005 / η πιθανότητα να έχεις την ασθένεια και το τεστ να είναι θετικό 1 × η πιθανότητα να έχεις την ασθένεια στο σύνολο του πληθυσμού 0.005 + ή πιθανότητα να είναι θετικό και να μην έχεις την ασθένεια 0.05 × η πιθανότητα ότι δεν έχεις την ασθένεια στο σύνολο του πληθυσμού 0.995

Μαθηματικά…. 1 × 0.005 / 1 × 0.005 +( 0.05 × 0.995)= 9.1 % !!!!!!!!!

💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣

9.1% είναι η πιθανότητα να είσαι μολυσμένος “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ” (να έχεις την “ασθένεια”) δεδομένου ότι το τεστ βγήκε ΘΕΤΙΚΟ με βαση τις άνωθεν λογικές τιμές …………

ΑΥΤΗ αγαπητά μου προβατάκια είναι η πιθανότητα να είσαι μολυσμένος πραγματικά ΑΝ το τεστ βγει θετικο. ΞΕΚΑΘΑΡΑ έτσι όπως η ΕΠΙΣΤΗΜΗ αποδεικνύει. Τι είπατε?? Θα τρέξετε να κάνετε το τεστ ??

💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί η ψάλτης στο Αμέρικα έδωσε το παράδειγμα με ένα τέλειο τεστ και με μεγάλο επιπολασμο και όχι φυσικά ένα πιο κοντά στη πραγματικότητα παράδειγμα αν και ακόμα και στο ακραιο παράδειγμα της ή πιθανότητα είναι 50%.

Βάζω στο άνωθεν τύπο το παράδειγμα της ψάλτριας για να είστε σίγουροι 100% ότι η φόρμουλα είναι ΣΩΣΤΗ και δεν σας παραμυθιαζω (όπως οι ψάλτες, οι νταβατζήδες και οι λαμογιοχοαξακηδες)

Ο τύπος που αντιστοιχεί στο παράδειγμα της ψάλτριας ως ακολούθως

…. 1 × 0.01 / 1 × 0.01 + (0.01 × 0.99) = 50.2%…. 👍👍

💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣💣

Όσο θα τους αφήνουμε να παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους, τόσο πιο πολύ θα μας εκφοβιζουν και θα μας καταστρέφουν, ΣΥΝΕΠΩΣ τι μέλλει γενέσθαι αγαπητοί Συν-Έλληνες???

(λέει φυσικά και τα συνήθη για να κρατήσει την ψευδή εντύπωση πως υφίσταται πραγματική επιδημία, αλλα είναι απλά η συνήθης πρακτική εκφοβισμού)

 

Dr Birx – HALF of Covid POSITIVE tests may be FALSE (and CDC admits it)…IF PREVALENCE IS LOW

 

 

Bayes’ Theorem Example: Surprising False Positives

 

Πηγή

Προβολές : 472


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα