Για «πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων» προειδοποιεί η Διοίκηση Στρατηγικών Όπλων (STRATCOM) των ΗΠΑ

Για «πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων» προειδοποιεί η Διοίκηση Στρατηγικών Όπλων (STRATCOM) των ΗΠΑ

20 Απριλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Για «πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων» προειδοποιεί η Διοίκηση Στρατηγικών Όπλων (STRATCOM) των ΗΠΑ

 

Επίπεδο πορτοκαλί συναγερμού κήρυξε η STRATCOM

Η Στρατηγική Διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών (USSTRATCOM) με αυτή την ανακοίνωση περιγράφει ένα εφιαλτικό ενδεχόμενο ξεσπάσματος πυρηνικού πολέμου το οποίο δεν θα μπορεί να προβλεφθεί, καθώς θα επέλθει ως μία ραγδαία, μη προβλέψιμη επιδείνωση σύγκρουσης!

 

 

Αυτά όλα, είναι γραμμένα και προαποφασισμένα στα πρωτόκολλα της Σιών.

Και θυμίζω τον ελευθεροτέκτονα εβραιοσιωνιστή Άλμπερτ Πάϊκ, που εκατό χρόνια πριν, είχε γράψει για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ότι πρέπει να υποδαυλιστεί ανάμεσα στους Χριστιανούς και τον Μουσουλμανικό Κόσμο, ώστε να διεξαχθεί πόλεμος με τέτοιο τρόπο, ώστε Χριστιανισμός και Ισλάμ να αλληλοκαταστραφούν, αφήνοντας την ανθρωπότητα στα χέρια των Πολιτικών Σιωνιστών.

Αν δείτε πίσω από την κουρτίνα της Αμερικής, υπάρχουν οι σιωνιστές.

Αυτοί θα κάνουν και τον νέο Παγκόσμιο Πόλεμο, οπως έκαναν και τους άλλους.

Πολλά είναι και τα σημάδια επερχόμενης έκρηξης των Μουσουλμάνων… 

Το δεδομένο είναι πως μέχρι στιγμής, τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Για «πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων» προειδοποιεί η Διοίκηση Στρατηγικών Όπλων (STRATCOM) των ΗΠΑ

H Στρατηγική Διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών (USSTRATCOM) προειδοποιεί για «πιθανότητα χρήσης πυρηνικών όπλων»! 

Συγκεκριμένα με ανάρτηση της στο Twitter, την οποία έκανε προ ολίγου, υποστηρίζει πως πρέπει να ληφθεί υπόψιν η πιθανότητα σύγκρουσης που πολύ γρήγορα θα οδηγούσε σε χρήση πυρηνικών όπλων.

Η διοίκηση στρατηγικών όπλων των ΗΠΑ αναφέρεται στην κρίση που υπάρχει στην Ουκρανία η οποία μπορεί να ξεσπάσει και σε άλλο σημείο του πλανήτη, είναι πρώτη φορά που δίνεται τέτοιου είδους ανακοίνωση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. 

Η συγκεκριμένη διοίκηση υπάγεται στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ και έχει ως αντικείμενο την διεθνή στρατιωτική παρέμβαση των ΗΠΑ, όχι μόνο στο θέμα του συμβατικού πολέμου αλλά σε ένα πλήθος δράσεων, που συμπεριλαμβάνουν και τα πυρηνικά χτυπήματα.

Το tweet:

«Προεπισκόπηση δήλωσης – θέσης: Το φάσμα των συγκρούσεων σήμερα δεν είναι ούτε γραμμικό ούτε προβλέψιμο. Πρέπει να λάβουμε υπόψη την πιθανότητα σύγκρουσης που οδηγεί σε συνθήκες που θα μπορούσαν πολύ γρήγορα να οδηγήσουν έναν αντίπαλο να θεωρήσει την χρήση πυρηνικών όπλων ως τη λιγότερο κακή επιλογή.»

 

Η Στρατηγική Διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών (USSTRATCOM) με αυτή την ανακοίνωση περιγράφει ένα εφιαλτικό ενδεχόμενο ξεσπάσματος πυρηνικού πολέμου το οποίο δεν θα μπορεί να προβλεφθεί, καθώς θα επέλθει ως μία ραγδαία, μη προβλέψιμη επιδείνωση σύγκρουσης!

Και βέβαια θεωρεί ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν πυρηνικό χτύπημα, ή ακόμα καλύτερα, να λειτουργήσουν αποτρεπτικά ώστε ο εχθρός να μην προλάβει να το πραγματοποιήσει.

Με έδρα Αεροπορική βάση στην Νεμπράσκα, η USSTRATCOM είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική αποτροπή, την στρατιωτική δράση παγκοσμίου βεληνεκούς και τη λειτουργία του Παγκόσμιου Δικτύου Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας.

Παρέχει επίσης πολλές δυνατότητες για την υποστήριξη των άλλων διοικήσεων μάχης, συμπεριλαμβανομένης της ολοκληρωμένης πυραυλικής άμυνας. και την παγκόσμια διοίκηση ελέγχου σε επικοινωνίες, διαδίκτυο, συλλογή πληροφοριών (Intelligence), επιτήρηση και αναγνώριση (C4ISR).

Στόχος της συγκεκριμένης στρατιωτικής διοίκησης, είναι να παρέχει στην κυβέρνηση των ΗΠΑ έναν ενιαίο πόρο για μεγαλύτερη κατανόηση συγκεκριμένων απειλών σε όλο τον κόσμο και τα μέσα για να ανταποκριθούν γρήγορα σε αυτές τις απειλές.

 

 

Πηγή

Προβολές : 138


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα