Για ποιό εμβόλιο μιλάτε;;; Για ποιές δοκιμές; ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Η πιο σημαντική, ουσιαστική φάση των δοκιμών εμβολίων CV-19 μόλις έχει αρχίσει, πόσο μάλλον έχει ολοκληρωθεί

Για ποιό εμβόλιο μιλάτε;;; Για ποιές δοκιμές; ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Η πιο σημαντική, ουσιαστική φάση των δοκιμών εμβολίων CV-19 μόλις έχει αρχίσει, πόσο μάλλον έχει ολοκληρωθεί

20 Ιανουαρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:611
Μοίρασέ το

Είναι σαφές ότι υπάρχει η πιθανότητα τα εμβόλια να συμβάλουν σε περισσότερους θανάτους από την ασθένεια από την οποία υποτίθεται ότι προστατεύουν τους ευάλωτους ανθρώπους.

Ενώ η Pfizer και η BioNTech ολοκλήρωσαν μόνο δοκιμές του εμβολίου σε 39 σχετικά άτομα δοκιμής, τα αποτελέσματα, ακόμη και από αυτή την πρακτικά ασήμαντη προσπάθεια, δείχνουν ότι ο κίνδυνος από το εμβόλιο είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο που παρουσιάζει το COVID 19. Με μεγάλη διαφορά.

 

Ίαν Ντέιβις

Οι δοκιμές εμβολίων COVID 19 φαίνεται να έχουν προκαλέσει κάποια σύγχυση.

Ας ελπίσουμε ότι, αυτό το άρθρο θα μπορούσε να βοηθήσει να ξεκαθαρίσω τα πράγματα λίγο.

Οι άνθρωποι πραγματικά φαίνεται να πιστεύουν ότι τα εμβόλια COVID 19 έχουν υποβληθεί σε κλινικές δοκιμές και έχουν αποδειχθεί ότι είναι τόσο ασφαλή και αποτελεσματικά. Αυτή η πεποίθηση είναι απλά λάθος.

Το κύριο θέμα είναι αυτό. Εάν αποφασίσετε να έχετε το πειραματικό εμβόλιο BNT162b2 (BNT) με βάση το MRNA και τη BioNTech, ή οποιοδήποτε άλλο ισχυρίστηκε εμβόλιο COVID 19 για εκείνο το θέμα, είστε ένα αντικείμενο δοκιμής σε μια δοκιμή φαρμάκων.

Το mRNA στο εμβόλιο BNT ήταν σε ακολουθία από την 3η επανάληψη του αρχικού WUHAN δημοσιευμένο γονιδίωμα SARS-CoV-2 (MN908947.3).

Ωστόσο, τα πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. η Pfizer που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του mRNA δεν φαίνεται να προσδιορίζουν τυχόν νουκλεοτίδες ακολουθίες που είναι μοναδικές για τον ιό SARS-CoV-2.

Όταν ο ερευνητής Fran Leader ρώτησε την Pfizer επιβεβαίωσαν:

Το πρότυπο DNA δεν προέρχεται απευθείας από έναν απομονωμένο ιό από ένα μολυσμένο άτομο.

Επίσης, δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες κλινικές δοκιμές για αυτά τα εμβόλια. Οι δίκες συνεχίζονται.

Αν είστε jabbed με ένα, είστε το ινδικό χοιρίδιο. Αυτό μπορεί να είναι εντάξει μαζί σας, αλλά δεν είναι ένα άλμα της πίστης εγώ ή οι αγαπημένοι μου επιθυμούν να λάβουν. Ωστόσο, ο καθένας είναι διαφορετικός.

Στις 8 Δεκεμβρίου το BBC ανέφερε μια μελέτη στο Lancet και δήλωσε κατηγορηματικά:

Το εμβόλιο Oxford/AstraZeneca Covid είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, παρέχοντας καλή προστασία, επιβεβαίωσαν οι ερευνητές

Το BBC δεν είχε καμία δικαιολογία για να υποβάλει αυτόν τον ισχυρισμό. Η μελέτη στο Lancet δεν επιβεβαίωσε τίποτα τέτοιο.

Οι ερευνητές έγραψαν:

Το ChAdOx1 nCoV-19 έχει αποδεκτό προφίλ ασφάλειας και έχει βρεθεί αποτελεσματικό έναντι του συμπτωματικού COVID- 19 σε αυτή την ενδιάμεση ανάλυση των εν εξελίξει κλινικών δοκιμών.

Αυτή ήταν μια ενδιάμεση ανάλυση που χρηματοδοτήθηκε, μεταξύ άλλων, από το CEPI και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Η ανάλυση βασίστηκε σε δοκιμές που είναι χρόνια από την ολοκλήρωση και δεν έχουν αναφέρει τίποτα.

Οι ερευνητές δήλωσαν επίσης:

Δεν υπήρχαν δημοσιεύσεις που να έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους σχετικά με την αποτελεσματικότητα οποιουδήποτε σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου coronavirus 2 (SARS-CoV-2) εμβόλια …

Δεν υπάρχουν σαφή επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ούτε την ασφάλεια ούτε την αποτελεσματικότητα των προτεινόμενων εμβολίων COVID 19. Το BBC και άλλες εκθέσεις MSM ότι αυτά τα στοιχεία υπάρχουν είναι ψευδείς.

Θα επικεντρωθούμε στο εμβόλιο BNT της Pfizer και της BioNTech, αλλά όλοι οι κατασκευαστές έχουν ουσιαστικά εκμεταλλευτεί το ίδιο τέχνασμα.

Οι ρυθμιστικές αρχές και οι κυβερνήσεις συνεργάστηκαν με τις φαρμακευτικές εταιρείες για να συγχωνεύουν τα περιορισμένα δεδομένα από τις αρχικές, ή φάσης ένα, δοκιμές με την ελλιπή και συνεχιζόμενη συλλογή δεδομένων από τις σημαντικά μεγαλύτερες δοκιμές φάσης δύο και τριών. Στη συνέχεια, ο ΜΔΚ ισχυρίστηκε ψευδώς ότι οι 1,2,3 δοκιμές φάσης είναι πλήρεις και υπαινισσόθηκαν ότι τα μη δοκιμασμένα δεδομένα αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολίου.

Στην πραγματικότητα, όχι μόνο η αναφορά των υφιστάμενων δεδομένων έχει χειραγωγηθεί για να δείξει την αποτελεσματικότητα που δεν είναι εμφανής στα ίδια τα ανεπεξέργαστα δεδομένα, οι πιο σημαντικές και ουσιαστικές φάσεις των δοκιμών έχουν μόλις αρχίσει, πόσο μάλλον έχουν ολοκληρωθεί.

Πρόσφατα, οι Financial Times του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφεραν ότι οι ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου (η MHRA) πρόκειται να εγκρίνουν Astrazeneca / Oxfords AZD1222 [ChAdOx1] COVID 19 Εμβόλιο.

Η FT αποκάλυψε μια ανώνυμη δήλωση από το Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου:

Ο ρυθμιστής φαρμάκων εξετάζει τα τελικά δεδομένα από τις κλινικές δοκιμές φάσης 3 του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης/AstraZeneca για να διαπιστώσει εάν το εμβόλιο πληροί τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

Δίνοντας έτσι στο κοινό την εντύπωση ότι οι δοκιμές έχουν ολοκληρωθεί και ότι οι ρυθμιστικές αρχές έχουν αυστηρά πρότυπα ασφαλείας. Η δοκιμή φάσης 1,2,3 για το AZD1222 καταχωρήθηκε στο Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ ως κλινική δοκιμή NCT04516746 [Αρχειοθετήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2020]. Είναι ελλιπής και η εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης είναι η 21η Φεβρουαρίου 2023.

Η πολιτεία του CDC:

Δεν δημοσιεύτηκε αποτελέσματα μελέτης

Astrazeneca είναι χρόνια μακριά από την αναφορά τυχόν “τελικά στοιχεία.” Είναι αδύνατο για το Υπουργείο Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου να το επανεξετάσει, επειδή δεν υπάρχει.

NCT04516746 είναι μία από τις τέσσερις δοκιμές του AZD1222.

Ένας άλλος ρωσικός βραχίονας της δοκιμής AZD1222 ανεστάλη μετά από ένα ύποπτο απροσδόκητο σοβαρό ανεπιθύμητο συμβάν (SUSAR).

Η SUSAR υποτίθεται ότι συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από μια 37 ετών γυναίκες ανέπτυξαν φλεγμονή της σπονδυλικής χορδής.

Φαίνεται ότι το ρωσικό Υπουργείο Υγείας δεν έχει ακόμη αποκαταστήσει το σκέλος της δίκης Astrazeneca/Oxford, ενώ έχει ξαναρχίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και αλλού.

ΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Στις 18 Νοεμβρίου η Pfizer και η BioNTech ανακοίνωσαν ότι ολοκλήρωσαν τη δοκιμή φάσης 3 της BNT.

Είχαν αποδείξει την αποτελεσματικότητα του 95% και των ΗΠΑ Τροφίμων και Φαρμάκων Διοίκησης (FDA) Έκτακτης Ανάγκης Άδεια Χρήσης (EUA) ορόσημο δεδομένων ασφαλείας είχε επιτευχθεί.

Το μόνο μέρος αυτού του ισχυρισμού που ήταν αλήθεια ήταν η συμμόρφωση με fda ορόσημα δεδομένων ασφαλείας έκτακτης ανάγκης.

Δεν έχουν ολοκληρώσει τις δοκιμές φάσης τριών. Δεν έχουν ολοκληρώσει καν πλήρως την πρώτη φάση.

Σύμφωνα με το άρθρο 564 της Ομοσπονδιακής Τροφίμων, Φαρμάκων και Καλλυντικών Act (FD & C Act)τα λεγόμενα “μη εγκεκριμένα” φάρμακα επιτρέπονται στην αγορά σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ομοίως, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η έγκριση βάσει του κανονισμού 174 των κανονισμών για την ανθρώπινη ιατρική του 2012 (όπως τροποποιήθηκε) επιτρέπει το ίδιο.

Έχοντας επίσης εγκριθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ρυθμιστικός Οργανισμός Φαρμάκων και Προϊόντων Υγειονομικής Περίθαλψης (MHRA) αναφέρει:

Αυτό το φαρμακευτικό προϊόν δεν διαθέτει άδεια κυκλοφορίας του Ηνωμένου Βασιλείου

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο Pfizer και BioNTech BNT εξηγεί επίσης γιατί το κράτος fda:

Πρόσθετες ανεπιθύμητες ενέργειες, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να είναι σοβαρές, μπορεί να γίνουν εμφανείς με την ευρύτερη χρήση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19.

Η FDA σημείωσε επίσης:

[Υπάρχει]… επί του παρόντος ανεπαρκή στοιχεία για να συναγάγουν συμπεράσματα σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου σε υποπληθυσμούς, όπως παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών, έγκυες και θηλάζουσες άτομα, και ανοσοκατεσταλμένα άτομα ….. [ο] κίνδυνος της νόσου που ενισχύεται από το εμβόλιο με την πάροδο του χρόνου, που ενδεχομένως σχετίζεται με την εξασθένιση της ανοσίας, παραμένει άγνωστος.

Ωστόσο, οι πρώτοι άνθρωποι που έλαβαν αυτό το εμβόλιο είναι οι πιο ευάλωτοι στην κοινωνία, πολλοί από τους οποίους είναι ανοσοκατεσταλμένοι. Η αρχή της προφύλαξης φαίνεται να έχει εγκαταλειφθεί. Η ιδέα ότι ο σκοπός της εφαρμογής του εμβολίου BNT είναι η διάσωση της ζωής φαίνεται ανυπόφορη.

Η ανακοίνωση της Pfizer επέτρεψε στους πολιτικούς να προσποιούνται ότι κλαίνε στην εθνική τηλεόραση, ενώ άλλοι ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι. Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι ήταν «φανταστικά νέα» και το BBC δήλωσε ότι ήταν «καλά νέα» και «πραγματικά ενθαρρυντικά». Όλοι εντυπωσιάστηκαν πλήρως με την αποτελεσματική αξίωση 95%.

Ωστόσο , αυτό βασίστηκε στη σχετική μείωση του κινδύνου. Αυτή είναι η δηλωμένη ποσοστιαία διαφορά μεταξύ της πιθανότητας 8/18310 της εμβολιασμένων ομάδας (0,044%) ανάπτυξης covid 19 έναντι 162/18319 (0,88%) covid 19 συμπτώματα χωρίς το εμβόλιο. Καθώς αυτή η μεγαλύτερη ομάδα 43.000 ανθρώπων δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί, δεν υπάρχει καμία βάση για αυτό το διεκδικούμενο αποτέλεσμα. Αλλά είναι αυτό που είναι, και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία που αναφέρθηκαν εδώ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό αναφέρεται μόνο σε μια υποτιθέμενη μείωση των συμπτωμάτων COVID 19 μεταξύ εκείνων που έχουν τον ιό. Τα τελικά σημεία που δοκιμάστηκαν δεν αποδεικνύουν ότι το εμβόλιο είτε θα μειώσει την εξάπλωση της λοίμωξης είτε θα σώσει ζωές. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τα στοιχεία αυτά υποδηλώνουν ότι η απειλή από το COVID 19 είναι ολοένα και μικρότερη.

Χρησιμοποιώντας τα στοιχεία της Pfizer, η σχετική μείωση του κινδύνου είναι 100(1 – (0,044/0,88)). Που είναι 95%. Voila!

Αυτό ακούγεται φανταστικό και είναι μια πολύ καλύτερη στρατηγική μάρκετινγκ από την υποβολή εκθέσεων για την απόλυτη μείωση του κινδύνου. Ο απόλυτος κίνδυνος εμφάνισης συμπτωμάτων COVID 19 χωρίς το εμβόλιο είναι δήθεν 0,88% και με το εμβόλιο 0,044%. Σε απόλυτες τιμές, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι (0,88-0,044)%.

Μείωση κινδύνου 0,84%. Ω! Μια ελάχιστα αισθητή “αποτελεσματικότητα”.

Με τη χρήση του σχετικού αντί της απόλυτης μείωσης του κινδύνου, τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης (MSM) ήταν ελεύθερα να εμπορεύονται το εμβόλιο mRNA για την Pfizer και BioNTech (και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη) με εντυπωσιακές αξιώσεις ηχώντας. Αυτά δεν ήταν εξ αποστάσεως ειλικρινής, όχι μόνο επειδή στηρίχθηκε σε στατιστική χειραγώγηση, αλλά επειδή κανείς δεν είχε ιδέα για την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα bnt του. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχουν αποτελέσματα κλινικών δοκιμών.

ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Μια ανάλυση των διαθέσιμων θετικών δοκιμών RT-PCR και τα αποτελέσματα θνησιμότητας οδήγησε το Oxford Centre for Evid Based Medicine εκτιμάται ότι ένα πολύ διστακτικό ποσοστό θνησιμότητας περιπτώσεων COVID 19 (CFR) περίπου 1,4%. Με βάση τα στοιχεία που αναφέρθηκαν στο FDA από την Pfizer και BioNTech, αυτό δείχνει ένα ευρύ πληθυσμό με βάση τον κίνδυνο θνησιμότητας από COVID 19 του 1,4 (0,88/100), η οποία είναι 0,012%.

Παρακαλούμε να έχετε αυτό το απίστευτα απομακρυσμένο κίνδυνο κατά νου, όπως συζητάμε την έγκαιρη ένδειξη της φαινομενικής απειλής για τη δημόσια υγεία που παρουσιάζεται από το εμβόλιο mRNA.

Είναι λογικό να εργαζόμαστε από την άποψη του κινδύνου πληθυσμού, διότι, ενώ η πιθανότητα θνησιμότητας covid 19 φαίνεται να αυξάνεται με την ηλικία, με τη μέση ηλικία θανάτου να είναι 82 ετών και μια κατανομή θνησιμότητας αδιαχώριστη από την τυπική θνησιμότητα, η πρόθεση είναι να δοθεί το εμβόλιο σε όλους.

Αν εξετάσουμε το “V-Safe Active Surveillance για COVID 19 Εμβόλια” που αναφέρθηκαν από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC), οι πρώτες ενδείξεις των καταγεγραμμένων “Συμβάντα Επιπτώσεων στην Υγεία” (HIE) αποκαλύπτουν ένα ανησυχητικό επίπεδο ανεπιθύμητων ενεργειών από το εμβόλιο mRNA.

Το CDC ορίζει ένα HIE ως:

Ανίκανος να εκτελέσει τις κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, ανίκανος να εργαστεί, που απαιτείται η προσοχή από το γιατρό ή τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης

Στις 18 Δεκεμβρίου 112.807 άτομα εγχέθηκαν με το εμβόλιο Pfizer/BioNTech στις ΗΠΑ. Από αυτούς, 3.150 ήταν στη συνέχεια σε θέση να εκτελέσει κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, ανίκανοι να εργαστούν, απαιτείται φροντίδα από το γιατρό ή τον επαγγελματία υγείας. Πρόκειται για ποσοστό HIE 2,8%.

Αυτό υποδηλώνει ότι μεταξύ των πρώτων 10 εκατομμυρίων ανθρώπων που λαμβάνουν το εμβόλιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου 280.000 μπορεί να βρεθούν σε θέση να εκτελούν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, ανίκανοι να εργαστούν και να απαιτούν ιατρική περίθαλψη ως αποτέλεσμα.

Δεδομένου ότι είναι οι πιο ευάλωτοι που είναι οι πρώτοι που λαμβάνουν αυτό το εμβόλιο, δεδομένου του μικρού κινδύνου θνησιμότητας από τη νόσο COVID 19, δεν είναι καθόλου σαφές ότι αυτός είναι ένας κίνδυνος που αξίζει να πάρετε.

Όχι ότι κανένα από τα άλλα εμβόλια φαίνεται καλύτερο. Μέχρι στιγμής το CDC έχουν σημειώσει περισσότερα από 5.000 HIE για όλα τα εμβόλια που δοκιμάζονται στον πληθυσμό. Είναι σαφές ότι υπάρχει η πιθανότητα τα εμβόλια να συμβάλουν σε περισσότερους θανάτους από την ασθένεια από την οποία υποτίθεται ότι προστατεύουν τους ευάλωτους ανθρώπους.

Η δοκιμή Pfizer/BioNTech καταχωρήθηκε ως αριθμός κλινικών δοκιμών NCT04368728 με το CDC.

Έχοντας συζητήσει πρόσφατα τι πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας με ανθρώπους που απλά αρνήθηκαν να πιστέψουν τα αποδεικτικά στοιχεία των δικών τους ματιών, νομίζω ότι είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι αυτή είναι η φάση 3 κλινική δοκιμή που η Pfizer ισχυρίστηκε ότι είχε καταλήξει στο δελτίο τύπου τους. Δεν υπάρχει άλλο. Αυτό είναι, αυτό είναι.

Η πολιτεία του CDC:

Όταν είναι διαθέσιμες, οι πληροφορίες για τα αποτελέσματα της μελέτης περιλαμβάνονται στο αρχείο της μελέτης στην καρτέλα Αποτελέσματα μελέτης…….Μετά την υποβολή πληροφοριών για τα αποτελέσματα της μελέτης στο ClinicalTrials.gov, αλλά πριν από τη θέση της, η καρτέλα αποτελεσμάτων στην εγγραφή της μελέτης φέρει την ένδειξη “Αποτελέσματα που υποβλήθηκαν.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης (21 Δεκεμβρίου 2020), όπως φαίνεται κατά την ημερομηνία του αρχειοθετηθείσα ClinicalTrials.gov ιστοσελίδας, η καρτέλα Αποτελέσματα μελέτης έχει ως εξής: “Δεν δημοσιεύτηκε αποτελέσματα.” Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν δημοσιευμένα ή υποβληθέντα αποτελέσματα από τη δοκιμή Της Pfizer BioNTech του εμβολίου BNT162b2:

Δεν αποτελέσματα μελέτης δημοσιεύτηκε στις ClinicalTrials.gov για αυτή τη μελέτη

Mainstream εκθέσεις των μέσων ενημέρωσης, δίνοντας την εντύπωση ότι αυτά τα εμβόλια έχουν βρεθεί να είναι αποτελεσματικά και ασφαλή δεν είναι αποδεικτικά στοιχεία και δεν βασίζονται στην επιστήμη. Βασίζονται στην πολιτική πολιτική και αναφέρουν επικίνδυνες ψευδοεπιστημονική φλυαρία, μεταμφιεσμένες σε επιστημονική δημοσιογραφία.

Θα υπάρξουν φυσικά άμυαλοι αντι-ορθολογιστές που θα ονομάσουν αυτήν την επικίνδυνη ανοησία antivaxxer. Όλη την ώρα επιμένοντας ότι είναι απολύτως ασφαλές να δώσουμε ένα εμβόλιο με ένα αμφισβητήσιμο προφίλ ασφάλειας, για το οποίο δεν υπάρχουν ολοκληρωμένες κλινικές δοκιμές, στους πιο ευάλωτους ανθρώπους στην κοινωνία μας.

Μου τελειώνει η υπομονή με αυτούς τους ανθρώπους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Η ημερομηνία έναρξης για το NCT04368728 ήταν η 29η Απριλίου και η εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης της δοκιμής είναι η 27η Ιανουαρίου 2023. Η εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης της κύριας ή φάσης 1 της τριφασικής δοκιμής είναι η 13η Ιουνίου 2021.

Σύμφωνα με τα«Τρέχοντα πρωτογενή μέτρα έκβασης», το ελάχιστο χρονικό πλαίσιο για την Pfizer για την αξιολόγηση σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών (SAE) είναι «6 μήνες μετά την τελευταία δόση». Αυτός είναι ο ελάχιστος όρος για την αξιολόγηση του ΣΑΕ στην πρώτη φάση της δίκης.

Η πρώτη φάση είναι το μόνο μέρος της δοκιμής NCT04368728 που έχει ολοκληρωθεί και δημοσιευθεί. Δημοσιεύθηκε στις 14 Οκτωβρίου, 5 μήνες και δύο εβδομάδες μετά την ημερομηνία έναρξης. Το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου αυτής πραγματοποιήθηκε με την πρόσληψη ενός κονδυλίου. Ο ελάχιστος όρος για την αξιολόγηση του ΣΑΕ δεν έχει τηρηθεί κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης.

Κατά τη διάρκεια της Πρώτης Φάσης, 195 συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 13 ομάδες των 15 ατόμων. Σε κάθε ομάδα 12 έλαβαν έναν από τους δύο πιθανούς υποψηφίους εμβολίων mRNA (είτε BNT162b1 είτε BNT162b2) και 3 εικονικό φάρμακο.

39 άτομα ηλικίας μεταξύ 18-55 και άλλα 39 άτομα ηλικίας μεταξύ 65-85 έλαβαν το εμβόλιο BNT, το οποίο έχει πλέον εγκριθεί για παγκόσμια διανομή. Η απειλή του COVID 19, αν και μικρή συνολικά, είναι στατιστικά μηδενική για τα άτομα ηλικίας 18-55. Εκείνοι με οποιοδήποτε μετρήσιμο κίνδυνο από covid 19 ήταν στην παλαιότερη ηλικιακή ομάδα.

Από τους 39 ηλικιωμένους που έλαβαν 2 δόσεις BNT περίπου οι μισοί από αυτούς παρουσίασαν «κόπωση»,περίπου το 15% είχαν «ρίγη» και 3 από αυτούς είχαν πυρετό. Οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες της BNT περιελάμβαναν ναυτία, κεφαλαλγία (μια πολύ συχνή διαταραχή του νευρικού συστήματος που προκαλείται από BNT) αρθραλγία και μυαλγία (πολύ συχνές), κόπωση, ρίγη και πυρετό (και πάλι πολύ συχνές.) Εκτός από την κόπωση, κανείς στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου δεν υπέστη αυτά τα προβλήματα.

Ασφάλεια και ανοσογονικότητα δύο υποψηφίων εμβολίων Covid-19 με βάση το RNA: Σχήμα 3, «Συμμετέχοντες ηλικίας 65 – 85 ετών» [Αρχειοθετηθεί στις 29.10.2020][Πρωτότυπο]

Η μελέτη αναφέρει:

Η Pfizer ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό της δοκιμής· για τη συλλογή, την ανάλυση και την ερμηνεία των δεδομένων· και για τη σύνταξη της έκθεσης.

Ως εκ τούτου, είναι λογικό να συμπεράνει ότι ενώ η Pfizer δείτε τις παρενέργειες του εμβολίου τους ως κόπωση, ρίγη και πυρετό, το CDC αναφέρονται σε αυτά ως άτομα που δεν μπορούν να εργαστούν και χρειάζονται ιατρική περίθαλψη.

Ο Ρυθμιστικός Οργανισμός Για τα Ιατρικά και Υγειονομικά Προϊόντα του Ηνωμένου Βασιλείου (MHRA) ενέκρινε το εμβόλιο BNT, το οποίο θα χορηγηθεί σε ευάλωτους Βρετανούς, βάσει μελέτης 39 ηλικιωμένων. Αυτή η μελέτη ανέφερε ένα αρκετά υψηλό ποσοστό ανεπιθύμητων ενεργειών. Παρήχθη αποκλειστικά από την Ε&Α του κατασκευαστή εμβολίων. Η MHRA δεν αμφισβήτησε τίποτα.

«Ενέκριναν» την BNT γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχαν ολοκληρωμένες κλινικές δοκιμές για αυτό το εμβόλιο. Στη δημόσια έκθεση αξιολόγησης αναφέρουν:

Κατά τη στιγμή της σύνταξης, η κύρια κλινική μελέτη εξακολουθεί να είναι on-going….It κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το BNT162b2 έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην πρόληψη του COVID-19. Επιπλέον, οι ανεπιθύμητες ενέργειες που παρατηρούνται με τη χρήση αυτού του εμβολίου θεωρούνται παρόμοιες με εκείνες που παρατηρούνται με άλλα εμβόλια. Ως εκ τούτου, η MHRA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα οφέλη είναι μεγαλύτερα από τους κινδύνους.

Αυτό το συμπέρασμα και η έγκριση όχι μόνο στερείται αποδεικτικών στοιχείων είναι εντελώς σε αντίθεση με ό, τι είναι γνωστό για BNT.

Ενώ η Pfizer και η BioNTech ολοκλήρωσαν μόνο δοκιμές του εμβολίου σε 39 σχετικά άτομα δοκιμής, τα αποτελέσματα, ακόμη και από αυτή την πρακτικά ασήμαντη προσπάθεια, δείχνουν ότι ο κίνδυνος από το εμβόλιο είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο που παρουσιάζει το COVID 19. Με μεγάλη διαφορά.

Αυτό εξηγεί αναμφίβολα γιατί η MHRA διέταξε λογισμικό από ευρωπαίους προμηθευτές για να αντιμετωπίσει το πλήθος των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου που πιθανώς προβλέπουν.

Δήλωσαν:

Η MHRA επιδιώκει επειγόντως ένα εργαλείο λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης (AI) για την επεξεργασία του αναμενόμενου μεγάλου όγκου του εμβολίου Covid-19 Ανεπιθύμητες Ενέργειες Φαρμάκων (ADR)….

Από τον τρόπο με τον οποίο οι κατασκευαστές, οι πολιτικοί, οι ρυθμιστικές αρχές και ο ΜΔΚ έχουν προσεγγίσει την ασφάλεια των εμβολίων, είναι σαφές ότι συλλογικά έχουν πλήρη περιφρόνηση για την ευημερία των ευάλωτων ανθρώπων. Πρέπει πραγματικά να αφήσουμε κατά μέρος αυτή την παιδική αντίληψη ότι “οι αρχές” νοιάζονται για εμάς ή τους αγαπημένους μας. Δεν εννοούμε τίποτα γι’ αυτούς.

Το COVID 19 αποτελεί σημαντικό μόνο κίνδυνο για τους πλέον ευάλωτους στην κοινωνία.

Αποτελεί κίνδυνο για τους ανάπηρους ηλικιωμένους και τα άτομα με υπάρχουσες απειλητικές για τη ζωή συνθήκες.

Αν εξετάσουμε τα κριτήρια αποκλεισμού για τη Φάση Ένα, αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν στην ομάδα που δοκιμάστηκε. Οποιοσδήποτε με υψηλή αρτηριακή πίεση, άσθμα, διαβήτη ή υψηλό ΔΜΣ εξαιρέθηκαν από την υποτιθέμενη δοκιμή ασφάλειας. Αλλά το εμβόλιο χορηγείται πρώτα στους πιο ευάλωτους.

Από τους 39 ηλικιωμένους που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο στη μελέτη της πρώτης φάσης, κανένας από αυτούς δεν είχε τις σοβαρές συννοσηρότητες που η συντριπτική πλειοψηφία εκείνων που πεθαίνουν “με” COVID 19 κατέχουν. Τα άτομα που πραγματικά διατρέχουν κίνδυνο από το COVID 19 εισήλθαν ονομαστικά στις δοκιμές BNT στη φάση 2 και 3. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να περιοριστεί, αν όχι να αφαιρεθεί εντελώς, ο αριθμός τους επίσης. «Ανοσοκατεσταλμένα ή άτομα με γνωστή ή ύποπτη ανοσοανεπάρκεια», εξαιρέθηκαν.

Η ανοσοανεπάρκεια προκαλείται από ένα ευρύ φάσμα συνθηκών υγείας. Καταστάσεις όπως η υποδιατροφή, το πολυτραύμα, το στρες μετά από χειρουργική επέμβαση, ο διαβήτης και ο καρκίνος οδηγούν σε ανοσοανεπάρκεια. Τα άτομα με τις συννοσηρότητες που σχετίζονται με τους λεγόμενους θανάτους covid 19 ήταν πρακτικά αποκλειστεί από τις δοκιμές εμβολίων BNT.

NCT04368728 σχεδιάστηκε ως μια δοκιμή 1,2,3 με όλες τις φάσεις που εκτελούνται ταυτόχρονα. Όσον αφορά την αξιολόγηση της ασφάλειας, η Pfizer περιέγραψε τα συστημικά συμβάντα ως:

Πυρετός, κόπωση, πονοκέφαλος, ρίγη, έμετος, διάρροια, νέος ή επιδεινωμένος μυϊκός πόνος, και νέος ή επιδεινωμένος πόνος στις αρθρώσεις, όπως αυτο-αναφέρεται σε ηλεκτρονικά ημερολόγια.

Τα πρώτα 360 άτομα που τυχαιοποιήθηκαν στις δοκιμές φάσης 2 και 3 υποβλήθηκαν σε παρακολούθηση για συστηματικά συμβάντα για λιγότερο από μία εβδομάδα, μετά από κάθε δόση:

Στους πρώτους 360 συμμετέχοντες τυχαιοποιήθηκαν στη Φάση 2/3, ποσοστό συμμετεχόντων που ανέφεραν συστηματικά συμβάντα [ Χρονικό πλαίσιο: Για 7 ημέρες μετά τη δόση 1 και τη δόση 2 ]

Η ίδια ομάδα 360 πειραματόζωων παρακολουθήθηκαν επίσης για σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες (SAE) για έως και 6 μήνες στη φάση 2 και 3:

Στους πρώτους 360 συμμετέχοντες τυχαιοποιήθηκαν στη Φάση 2/3, ποσοστό συμμετεχόντων που ανέφεραν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες [ Χρονικό πλαίσιο: Από τη δόση 1 έως 6 μήνες μετά την τελευταία δόση]

Η Pfizer σκοπεύει επίσης να αναφέρει το ποσοστό όλων των ατόμων που πάσχουν από ΣΑΕ:

Ποσοστό συμμετεχόντων στη Φάση 2/3 που αναφέρουν ανεπιθύμητες ενέργειες [ Χρονικό πλαίσιο: Από τη δόση 1 έως 6 μήνες μετά την τελευταία δόση ]

Αλλά δεν υπάρχουν αναφερόμενα αποτελέσματα είτε από τη φάση 2 είτε από την 3η. Κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την υγεία της BNT, ειδικά για εκείνους που υποτίθεται ότι έχει σχεδιαστεί για την προστασία, και κανείς στην εξουσία δεν δίνει δεκάρα. Φάση 2 / 3 κλινικές δοκιμές είναι τώρα ένα αμφισβητήσιμο σημείο ούτως ή άλλως.

Οι ρυθμιστικές υπηρεσίες έχουν ήδη εγκρίνει το εμβόλιο και οι υπηρεσίες υγείας έχουν αρχίσει την ένεση ατόμων με BNT. Το πράττουν αφού οι κατασκευαστές απέτυχαν να ελέγξουν σωστά την ασφάλειά του σε 39 άτομα που ήταν στην ομάδα κινδύνου, αλλά δεν είχαν την συννοσηρότητα που οδηγεί σε ισχυρισμούς COVID 19 θανάτους.

Ο βαθμός στον οποίο οι άνθρωποι έχουν παραπλανηθεί να πιστεύουν ότι αυτά τα εμβόλια είναι γνωστό ότι είναι είτε ασφαλή ή αποτελεσματική είναι σχεδόν πέρα από τη φαντασία.

Δυστυχώς, δεν χρειαζόμαστε φαντασία. Τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα.

***

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα από το έργο του Iain στο blog του Σε Αυτό Μαζί

 

Πηγή

Προβολές : 611


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα