Για τη Ρουμάνα Πνευμονολόγο Flavia Groșan, το πρωτόκολλο του Covid που εφαρμόστηκε στα νοσοκομεία σκοτώνει τους ασθενείς! (βίντεο)

Για τη Ρουμάνα Πνευμονολόγο Flavia Groșan, το πρωτόκολλο του Covid που εφαρμόστηκε στα νοσοκομεία σκοτώνει τους ασθενείς! (βίντεο)

24 Μαρτίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:985
Μοίρασέ το
Για τη Ρουμάνα Πνευμονολόγο Flavia Groșan, το πρωτόκολλο του Covid που εφαρμόστηκε στα νοσοκομεία σκοτώνει τους ασθενείς! (βίντεο)

Η πνευμονολόγος σημειώνει ότι η υπερβολική δόση οξυγόνου που χορηγείται σε νοσοκομεία προκαλεί εγκεφαλικά οιδήματα, που αποτελούν μια από τις αιτίες θνητότητας των ασθενών.

 

Πόσες φορές θα το πούμε, πως ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΠΙΟΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΘΕΝΟΥΣ, ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ 4.000 ΕΥΡΩ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Για τη Ρουμάνα Πνευμονολόγο Flavia Groșan, το πρωτόκολλο του Covid που εφαρμόστηκε στα νοσοκομεία σκοτώνει τους ασθενείς! (βίντεο)

Η Flavia Groșan,μια Ρουμάνα Πνευμονολόγος : το πρωτόκολλο Covid που εφαρμόστηκε μέσα στα νοσοκομεία είναι αυτό που σκοτώνει τους ασθενείς!

«Μια Ρουμάνα Πνευμονολόγος κάνει θαύματα : θεράπευσε 100% τους ασθενείς της με Covid » – Υπό αυτόν τον τίτλο εμφανίστηκε ένα άρθρο μακροσκελές στη ρουμάνικη εφημερίδα Național, που βρίσκεται στα κιόσκια σε όλη τη χώρα. Το μυστικό αυτής της γυναίκας γιατρού της Oradea; Για να θεραπεύσει τους ασθενείς της δεν εφαρμόζει το ιατρικό πρωτόκολλο του οποίου η χρήση έγινε υποχρεωτική σχεδόν παντού.

Η συνέντευξη που δημοσιεύθηκε από την Național μεταφράστηκε από ουγγαρέζικο site :

« Το portail πληροφοριών national.ro έρχεται να δημοσιεύσει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία μια πνευμονολόγος της Oradea μας εξηγεί ότι αποφασίζοντας να μην λογαριάσει το πρωτόκολλο Covid επίσημα σε ισχύ [στη Ρουμανία], προτίμησε να βασιστεί στην δική της εμπειρία της πνευμονολογίας για ν΄αντιμετωπίσει με τρόπο παραδοσιακό αυτούς από τους ασθενείς της που έφθαναν με πνευμονία μετά από μια ιογενή λοίμωξη – συμπεριλαμβανομένων αυτών που λέγεται ότι υποφέρουν από « Covid »,μέθοδος που τελικά κατέληξε σε μια εντυπωσιακή επιτυχία: στην πράξη 100% των ασθενών της θεραπεύθηκαν χωρίς την παραμικρή νοσοκομειακή φροντίδα.

Σύμφωνα με αυτή την γιατρό, στην πραγματικότητα είναι το πρωτόκολλο Covid που εφαρμόστηκε που σκοτώνει τους ασθενείς μέσα στα νοσοκομεία.

Η Flavia Groșan,πνευμονολόγος στην Oradea (διαμέρισμα του Bihor) είναι μια από τους γιατρούς που δεν συμφωνούν με το πρωτόκολλο θεραπείας που συνταγογραφείται-προβλέπεται από το υπουργείο Υγείας [Ρουμανίας] και σύμφωνα με το οποίο υποτίθεται ότι πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία ασθενείς που έχουν μολυνθεί με Covid-19.

Αφήνοντας κατά μέρος αυτήν τη συνταγή, θεραπεύει τους μολυσμένους ασθενείς με τις δικές της μεθόδους, εκκινώντας από τις γνώσεις που οφείλει στην εμπειρία της ως γιατρός και όλα φαίνεται να δείχνουν ότι το κάνει πολύ καλά: η θεραπεία της έχει εφαρμοστεί σε σχεδόν χίλιους ασθενείς φτάνοντας στη γιατρό σε διαφορετικά στάδια της ασθένειας λόγω SarS-CoV-2.

Το 100% των ασθενών της θεραπεύθηκε χωρίς να χρειαστεί η παραμικρή νοσηλευτική φροντίδα.

Η γιατρός Groșan αντιμετωπίζει τις συνέπειες της λοίμωξης από τον ιό SARS-CoV-2 ως μια ατυπική πνευμονία.

Δήλωσε πως τα νοσοκομεία διαπράττουν τεράστια λάθη και ότι στην πραγματικότητα είναι το πρωτόκολλο Covid που σκοτώνει τους ασθενείς.

« Το Covid είναι μια πνευμονία – βέβαια ατυπική, αλλά είναι μια πνευμονία– κι οφείλει ν΄αντιμετωπιστεί ως τέτοια » –διαβεβαίωσε.

«Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πανδημία, στόχος μου ήταν κανένας ασθενής να μην καταλήξει σε διασωλήνωση, γιατί είναι μια διαδικασία που οδηγεί σε θάνατο.

Χρησιμοποιώ τις τυπικές θεραπείες φαρμάκων που περιλαμβάνουν την κλαριθρομυκίνη, ένα αντιβιοτικό μακρολίδης.

Υπάρχουν μόνο τρία αντιβιοτικά σε αυτήν την οικογένεια: η ερυθρομυκίνη,την οποία όλοι γνωρίζουν, η αζιθρομυκίνη και η κλαριθρομυκίνη.

Δεν μου αρέσει πραγματικά η αζιθρομυκίνη, η οποία είναι ένα εξασθενημένο αντίγραφο της κλαριθρομυκίνης.

Έχω συμμετάσχει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κλινική έρευνα για την πνευμονία όπου έχω δει τη δύναμη της κλαριθρομυκίνης να μειώνει τη φλεγμονή όπως κανένα άλλο αντιβιοτικό.

Η πνευμονολόγος σημειώνει ότι η υπερβολική δόση οξυγόνου που χορηγείται σε νοσοκομεία προκαλεί εγκεφαλικά οιδήματα, που αποτελούν μια από τις αιτίες θνητότητας των ασθενών.

 

Σε αυτό το θέμα, είπε τα εξής:

«Πάνω από 80% κορεσμού, χορηγώ πολύ μικρές δόσεις οξυγόνου στους ασθενείς μου, της τάξης των 2-3 λίτρων ανά λεπτό, υπό τη μορφή σύντομων ημερήσιων χορηγήσεων, 4 έως 5 ώρες στο μέγιστο.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το πλεόνασμα οξυγόνου αναστέλλει τον εγκέφαλο, διότι γενικά, ο εγκέφαλος ελέγχει το σώμα μας και όχι μια συσκευή.

Σε αυτό το σημείο, διαφωνούσα εντελώς με το ισχύον πρωτόκολλο Covid: οι υψηλές δόσεις οξυγόνου που συνταγογραφεί, της τάξης των 20 λίτρων, οδηγούν σε οξέωση, προκαλώντας εγκεφαλικά οιδήματα σε ασθενείς.Που, με τη σειρά τους, φυσικά οδηγούν σε θάνατο.

Η Flavia Groșan βλέπει ως βαρύ λάθος τη χορήγηση Kaletra και κωδεΐνης σε ασθενείς με Covid που μπορούν μόνο να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της νόσου.”

Ευτυχώς, υπήρξαν μερικές νοσοκόμες – αυτές που θεωρώ πραγματικές ηρωίδες – που παρακολούθησαν τους ασθενείς και τους προειδοποίησε, συμβουλεύοντάς τους να μην καταπιούν το Kaletra και να πετάξουν τα φάρμακα.

Μετά από αυτό, οι γιατροί που έρχονταν για τον έλεγχο τους εξεπλάγησαν από την απουσία διάρροιας και πόσο καλά ένιωθαν.

Ο λόγος ήταν ότι δεν είχαν πάρει το φάρμακο που ορίζεται από το πρωτόκολλο.

Με αυτόν τον τρόπο αυτοί οι φροντιστές έσωσαν πραγματικά τις ζωές των ασθενών τους.

Στην περίπτωση χρήσης κωδεΐνης, ο βήχας εμποδίζεται, ο ασθενής δεν μπορεί να φτύσει τις εκκρίσεις που σχηματίζονται στους πνεύμονες, και αυτές είναι οι εκκρίσεις που τον πνίγουν – όχι οι θρόμβοι του αίματος, αλλά οι συσσωρευμένες εκκρίσεις.

Φθάνοντας σε αυτό το σημείο, οι ασθενείς, όπως θα ήταν αναμενόμενο, μπαίνουν σε κατάσταση πανικού, επειδή δεν μπορούν πλέον να αναπνεύσουν:

ξαφνικά, τους χορηγούνται παυσίπονα και τίθενται σε αναπνευστήρα – από εκεί, υπάρχει μόνο το θεϊκό έλεος για να τους σώσει!

Αυτή η επιτυχημένη μέθοδος και η ατρόμητη στάση εξασφάλισαν αμέσως στην πνευμονολόγο της Oradea μια εθνική δημοφηλία.

Αμέτρητα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν τη μέθοδο που χρησιμοποιεί.

 

Σε αυτό το βίντεο, απαντά σε ερωτήσεις από ένα κρατικό κανάλι που εδρεύει στο Βουκουρέστι, του οποίου οι δημοσιογράφοι υιοθετούν έναν μάλλον εχθρικό και κατηγορηματικό τόνο απέναντί ​​της, αλλά η γιατρός παραμένει ακλόνητη.

 

Ακολουθεί μια σύνοψη της τηλεοπτικής συνέντευξης:

Flavia Groşan

Η πνευμονολόγος εφαρμόζει το δικό της πρωτόκολλο.

Συμβουλεύει on line και αντιμετωπίζει τους ασθενείς της εκκινώντας από την αρχή ότι έχουν άτυπη πνευμονία.

Για παράδειγμα, θεράπευσε πέντε μέλη της ίδιας οικογένειας, των οποίων οι ηλικίες κυμαίνονταν από 37 έως 97.

Η θεραπεία ήταν τόσο επιτυχημένη που αυτή η οικογένεια κατάφερε ήδη να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί.

Οι άρρωστοι φοβούνται πολύ – λέει – όλοι θέλουν να νοσηλευτούν, ενώ μπορούν να θεραπευτούν μένοντας στο σπίτι και παίρνοντας φάρμακο.

Έχει ήδη καταγγελθεί από έναν από τους συναδέλφους της επειδή δεν ακολουθεί το καθορισμένο πρωτόκολλο, αλλά αυτό την αφήνει αδιάφορη, επειδή βλέπει ότι το καθορισμένο πρωτόκολλο δεν είναι σωστό και ότι αντίθετα το πρωτόκολλό της είναι το καλό – η αρχή αυτού του τελευταίου είναι ότι, μόλις εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα, το ίδιο και με πυρετό 37,1 °, τοποθετεί τους ασθενείς της σε κλαριθρομυκίνη.

Ανακήρυξε τον εαυτό της μπερδεμένο, όταν είδε τους ιατρικούς φωστήρες να αλληλοδιαδέχονται ο ένας τον άλλον στην τηλεόραση για να τρομάξουν τον πληθυσμό, γιατί γι ‘αυτήν ήταν ξεκάθαρο από την αρχή του παιχνιδιού ότι έχει να κάνει με μια πνευμονία και ότι αυτή η παρατήρηση πρέπει επίσης να καθορίσει την θεραπεία.

visegradpost. 22/3/21

το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 985


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα