Για όσους έχουν την ικανότητα να αντιληφθούν τι ακριβώς εννοεί ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Για όσους έχουν την ικανότητα να αντιληφθούν τι ακριβώς εννοεί ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

8 Μαΐου, 2021 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,182
Μοίρασέ το

 

 

Έχω γράψει πολλάκις, πως το παιχνίδι που παίζεται σε βάρος όλων των λαών, είναι τρομακτικό και ασύλληπτο.

Έχω γράψει πολλάκις, πως έχουν εμφανιστεί πολλοί “σωτήρες” που έχουν προθυμοποιηθεί να βοηθήσουν.

Έχω γράψει επίσης, για τον ρόλο του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, πως ελέγχεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό από τον Σόρος, δηλαδή τον ταμία του Ρότσιλντ.

Διαβάζοντας το παρακάτω κείμενο του πρ. Καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, “έπιασα” το σκεπτικό του για τους κατωτέρω αναφερόμενους.

Τι προσδοκά η Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής, από την προσφυγή της στο Δικαστήριο της Χάγης;;;

Γιατί ο Γερμανός δικηγόρος, προσφεύγει στα Αγγλοσαξωνικά δικαστήρια και όχι στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης;;;

Ο κ. Βαθιώτης, έχει πιάσει το νόημα… ελπίζω να το πιάσουν και οι αναγνώστες…

Το μόνο που μπορώ  να πω προς το παρόν είναι, πως αν ο Γερμανός δικηγόρος κερδίσει την υπόθεση, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τα κράτη όλα.

Και θα προτείνω να αποθηκεύσουν οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, αυτή την ανάρτηση.

Όταν έρθει η ώρα, θα δοθούν οι απαντήσεις…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Διαβάστε προσεκτικά και τα σχόλια που επέλεξα… είναι σημαντικά

 

Συγχαρητήρια θερμά στους κ.κ. Καραβέλο και Παπαντωνίου για την συνεργασία τους με τον Γερμανό Δικηγόρο Reiner Füllmich, ο οποίος τονίζει για μία ακόμη φορά ότι η “πανδημία” του κορωνοϊού διαμορφώθηκε επί εσφαλμένης βάσεως, δηλ. επί των PCR-Test του κ. Drosten.
Εκεί πρέπει να δοθεί η μεγάλη μάχη!
Ωστόσο, όταν ο κ. Καραβέλος (43.52) προθυμοποιείται να βοηθήσει στο ζήτημα της Χάγης, ο κ. Füllmich ξεκαθαρίζει (43.52-44.18): “This is an idea, that is not correct. I don’t have anything to do with the criminal court”.
Η θέση του αυτή γεννά εύλογες απορίες σε σχέση με όσα κυκλοφορούν στο fb και εν γένει στο διαδίκτυο.

Special Session: International Legal Offensive – Part 2

 

ΣΧΟΛΙΑ

Κωστας Ανεστος

Αυτή η επικέντρωση της προσπάθειας μόνο στην αποδόμηση του PCR, μου φαίνεται προβληματική.
Γιατί μπορεί να λύσει το πρόβλημα με αυτόν τον ιό και αυτό το τεστ αλλά αφήνει κερκόπορτες ανοιχτές για το μέλλον.
Οι ιοί πάντα υπήρχαν και θα υπάρξουν και άλλοι και στο μέλλον.
Επίσης ,αύριο μεθαύριο, μπορεί να βγει και ένα αξιόπιστο τεστ.
Τι θα συμβεί σε μια τέτοια υποθετική περίπτωση, αν στην προσπάθεια που γίνεται τώρα δεν περιληφθεί και η κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων?
Πολύ απλά, με το επιχείρημα του αναξιόπιστου τεστ να μην ισχύει πια, ο οποιοσδήποτε νέος ιός ,θα εργαλειοποιηθεί όπως και αυτός με σκοπό τη χειραγώγηση.
Πρέπει λοιπόν η προσπάθεια να αναπτυχθεί οπωσδήποτε και στους δύο άξονες ,αν θέλουμε να μπει ένα τέλος σε τέτοια εγκλήματα μια για πάντα.

Liana Daskalaki

Κωστας Ανεστος, το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δε λύνεται στα αστικά δικαστήρια.
Πρέπει πρώτα να αποδειχθεί η πρόθεση για τη σκόπιμη κατάργηση τους με το ψεύτικο τεστ και μετά να κυνηγηθούν οι υπεύθυνοι.
Και αυτό μόνο σε αγγλοσαξονικό δικαστήριο, σύμφωνα με τον Füllmich στο ρωμαϊκό δίκαιο μόνο για απάτη μπορούν να καταδικαστούν οι υπαίτιοι.
Όμως, με δεδομένη την πρόθεση της Unesco να ανοίξει το θέμα του πατενταρίσματος του ανθρώπινου γονιδιώματος και όχι μόνο, ενδέχεται η Χάγη να είναι το ζητούμενο και από την πλευρά των παγκοσμιοποιητών.
Για την ακρίβεια γι’αυτό μπορεί να είναι τόσο ακραίοι παγκοσμίως, για να προκαλέσουν μία Νυρεμβέργη με άλλο success story.
Σε κάθε περίπτωση η Χάγη είναι δίκοπο μαχαίρι αφού ουσιαστικά είναι Δικαστήριο που υπάγεται στον ΟΗΕ και δεν είναι πάνω απ’αυτόν, γι’αυτό και οι σκεπτικισμοί φαντάζομαι, παρ’όλα αυτά είναι δικαίωμα του καθενός να προσφύγει σ’αυτήν, το αν θα δεχθεί να εκδικάσει την υπόθεση ή ποια θα είναι η ετυμηγορία είναι άλλη ιστορία.
Ενδέχεται επίσης να έχει και οργανωτικό έλλειμμα αφού συνήθως για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας συγκροτούνται ειδικά δικαστήρια με συμφωνία των χωρών.
Γι’αυτό φαντάζομαι ότι ο Füllmich ενδιαφέρεται για κάποιες χώρες μπροστάρηδες, το Δικαστήριο της Χάγης δεν είναι σε θέση να εκδικάσει υποθέσεις πολιτών εναντίον νόμιμα εκλεγμένων κυβερνήσεων τους (τουλάχιστον δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα), μόνο ίσως για λογαριασμό μειονοτήτων μέσα σε χώρες.
Και σίγουρα όχι για το σύνολο των κυβερνήσεων, γι’αυτό άλλωστε πάνε όλοι μαζί αντάμα, για να μη μπορεί κανείς να στραφεί εναντίον κανενός.

Liana Daskalaki

Αυτό που έχει ειπωθεί από τους Ισραηλινούς δικηγόρους είναι ότι ο Füllmich θα καταθέσει την υπόθεση του υποστηρικτικά μαζί με τη δική τους προσφυγή.
Είναι ο τρόπος που λειτουργεί η Χάγη, το είχε εξηγήσει σε παλαιότερη συνέντευξη του, πρέπει να κατατεθεί προσφυγή μέσω του αγγλοσαξονικού δικαίου, στο ρωμαϊκό δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί η υπόθεση έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Ακόμα και το ΕΔΑΔ εκδικάζει με βάση το δικό του καταστατικό που δεν ταυτίζεται απόλυτα με τη χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ.
Η προσφυγή των Ισραηλινών δικηγόρων έγινε για λογαριασμό μιας συναγωγής στις ΗΠΑ και μέσω αυτής της οδού ακολούθησαν η Ιταλία, η Νορβηγία και ίσως η Κόστα Ρίκα.

Vasileios Syranastasis

Εφόσον όλες οι χώρες παγκοσμίως που παίρνουν παράλογα, επικίνδυνα και φασιστικά μέτρα για τη πανδημία στηρίζονται σε νομικό-συνταγματικό βαθμό στην αρχή της “Προστασίας της Δημόσιας Υγείας” για να διαγράψουν κυριολεκτικά κάθε Ανθρώπινο Δικαίωμα και κάθε δικαίωμα Ελευθερίας και Δημοκρατίας και κάθε ανθρώπινη επαφή.
Και επειδή η ανάγκη της “Προστασίας της Δημόσιας Υγείας” προέκυψε επειδή ξαφνικά ένας ασύμμετρος κίνδυνος εμφανίστηκε ως απειλή, ήτοι ένας επικίνδυνος ιός προηγουμένως ανύπαρκτος, όπως δηλώθηκε αλλά ουδέποτε αποδείχθηκε.
Τότε ο μόνος τρόπος να κόψεις αυτό το Γόρδιο Δεσμό που έχει έντεχνα δημιουργηθεί είναι να κόψεις τα θεμέλια.
Δηλαδή να αποδείξεις αδιαμφισβήτητα ότι ο SARS-COV-2 είναι ένας από τους πολλούς άγνωστους ιούς που σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού, προϋπάρχοντας, ενδημικός και εποχικός.
Άρα εφόσον κάθε προηγούμενο χρόνο “κυκλοφορούσε” τότε όποιοι θάνατοι θεωρούνται ας πούμε υπερβάλλοντες το 2020, αυτοί είναι αποτέλεσμα των μέτρων, του πανικού, της τρομοκρατίας και του φόβου, των παρεμβάσεων αλλά και των ιατρικών πειραματικών παρεμβάσεων και πρωτοκόλλων και όχι ενός ιού που πάντα ήταν μαζί μας, είτε σχετίζεται αιτιολογικα με RTI, είτε όχι.
Και επειδή σχεδόν πάντοτε η επιστημονική κοινότητα επιβεβαιώνει αν κάτι που βλέπει για πρώτη φορά είναι όντως κάτι ΝΕΟ και προηγουμένως ανύπαρκτο με μια απλή μεθοδολογία, είναι ευκολονόητο το ότι όταν έχεις μια καινούρια μέθοδος να βλέπεις κάτι, δε σημαίνει ότι αυτό το κάτι που είδες πρώτη φορά ΔΕΝ υφίσταται ΠΡΙΝ 1 ή 5 ή 10 χρόνια.
Ο μόνος τρόπος που μπορείς να ελέγξεις αν κάτι ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ τα προηγούμενα χρόνια είναι οι ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΙ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΟΙ έλεγχοι σε αποθηκευμένα δείγματα.
Και η επιστημονική βιβλιογραφία μας λέει ξεκάθαρα πως όσες φορές έλεγξαν αναδρομικά, εκ “εκπλήξεως” πάντα ανίχνευαν αυτό που θεωρούσαν στην αρχή πως είναι κάτι νέο και προηγουμένως ανύπαρκτο.
Και αυτός θεωρώ είναι ο λόγος που κανένας από την ΠΛΗΡΩΣ ελεγχόμενη (με χορηγίες, κλπ) επιστημονική κοινότητα δεν έχει κάνει αυτή την ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΗ μελέτη μέχρι σήμερα και δέχονται σχεδόν άπαντες, ασυζητητί τις φυλογενετικες προβλέψεις προγραμμάτων με βάση το Νόμο των Πιθανοτήτων.
Με λίγα λόγια ξεφτιλίζουν την επιστήμη.
Συνεπώς πάλι, ΑΝ αύριο κάποιο γενναίοι επιστήμονες εκτελέσουν μια τέλεια δομημένη και μεθοδολογικά αδιαμφισβήτητη ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΜΕΛΈΤΗ και φυσικά ανιχνεύσουν τον φαντομα ιό και 5 και 10 και …. χρόνια πριν.
Τι θα σημαίνει αυτό?
1ον η δικαιολογία, το νομικό πρόσχημα των αρμοδίων για να κατακρεουργήσουν Σύνταγμα, Διεθνείς Νομοθεσίες, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ, την ανθρώπινη επαφή αλλά και την ανθρώπινη υπόσταση, θα πάψει να ισχύει πλέον.
Και το πιο σημαντικό.
2ον Όσοι θάνατοι έχουν θεωρηθεί υπερβάλλοντες σε σχέση Π.χ. με το Μ.Ο των 5 τελευταίων ετών (euromomo) ΘΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΑΝ για το ΦΑΝΤΟΜΑ ΙΟ εφόσον και τα 5 προηγούμενα έτη ήταν μαζί μας ο SARS-COV-2 αλλά πέθαιναν λιγότεροι και όλα ήταν φυσιολογικά.
Η προϋπάρχουσα ανοσία στον πληθυσμό είναι επιστημονικά πλέον βέβαιη, αρκεί να ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ και για τον ιό στο παρελθόν μόνο και η πανδημία γκρεμίζεται και το μεγαλύτερο έγκλημα της χιλιετίας αποδεικνύεται
Παραθέτω και ως επιπρόσθετη απόδειξη ενός προϋπάρχοντα ιού, με μια “genomic sequencing and phylogenetic analysis study” εξαίρεση, όπου οι ερευνητές απλά ακούμπησαν επιφανειακά το θέμα του υποτιθέμενου Μάνδρα “a Novel & emerged virus” (εις το οποίο βασίστηκαν οι αρμόδιοι για να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τα ανθρώπινα δικαιώματα κατ’ ελάχιστο) το οποίο εν ολίγοις καταρρίπτεται.
“Therefore, SARS-CoV-2 might have cryptically circulated within humans for years before being recently noticed”
Και να σας θυμίσω εκείνο το άρθρο στους Reuters όπου επιστήμονες έλεγξαν δείγμα λυμάτων από το Μάρτιο του 2019 για τον ιό και φυσικά τον ανίχνευσαν.
Αν και δήλωσαν πως θα ερευνήσουν το θέμα περαιτέρω, μήνες μετέπειτα πλέον το δεδομένο αυτό έχει θαφτεί και κανένας δεν έχει ελέγξει περαιτέρω δείγματα λυμάτων. (REUTERS, June 27.
“Coronavirus traces found in March 2019 sewage sample, Spanish study shows)
Με μια ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ μελέτη ορθά δομημένη και τυφλή η πΛανδημία ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ άμεσα.(εδώ)

 

Πηγή

Προβολές : 1,182


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα