Γιώργος Τράγκας: “Ετοιμαστείτε για πόλεμο ή για βαθύτατη επώδυνη εθνική, διπλωματική ήττα επί των ημερών του γερμανόφιλου Μητσοτάκη.”

Γιώργος Τράγκας: “Ετοιμαστείτε για πόλεμο ή για βαθύτατη επώδυνη εθνική, διπλωματική ήττα επί των ημερών του γερμανόφιλου Μητσοτάκη.”

15 Οκτωβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Γιώργος Τράγκας: “Ετοιμαστείτε για πόλεμο ή για βαθύτατη επώδυνη εθνική, διπλωματική ήττα επί των ημερών του γερμανόφιλου Μητσοτάκη.”

Ο κύριος Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για αυτή την πρωτοφανή εθνική ταπείνωση, για αυτήν την περιφρόνηση που δέχεται η πατρίδα μας από την πλευρά της Τουρκίας.

Δεν γνωρίζουμε, ακόμη, πώς θα αντιδράσει το εσωτερικό της ΝΔ και οι Ένοπλες Δυνάμεις απέναντι σε αυτή την πολιτική που φέρνει την Ελλάδα από μέρα σε μέρα σε χειρότερη θέση και βαθύτερη ταπείνωση.

Γιώργος Τράγκας: “Ετοιμαστείτε για πόλεμο ή για βαθύτατη επώδυνη εθνική, διπλωματική ήττα επί των ημερών του γερμανόφιλου Μητσοτάκη.”

Το ποιός ήταν και είναι ο Μητσοτάκης, ήταν και είναι γνωστό… παρ’ όλα αυτά, ψηφίστηκε από τα ίδια σκατά που είναι και ο ίδιος.

Κι αυτοί που τον ανέβασαν στην εξουσία, είναι τα παγκόσμια κόπρανα της παγκόσμιας ιστορίας…

Αν οι Ένοπλες Δυνάμεις, δεν αρθούν στο ύψος τους και επιτρέψουν να χαθεί έστω και μια σπιθαμής  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ Ή ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ, τότε, να βάλουν στριγκάκια και να καθήσουν να τους φορέσουν πρώτα οι τούρκοι το… οθωμανικό και μετά ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Είναι τυχαίο μωρέ, που ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ;;;

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό που έχω επιλέξει, δεν είναι τυχαίο…

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΩΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ.

 

Η ανάσυρση της μαυρίλας της Χρυσής Αυγής με την καταδίκη της πολιτικής ηγεσίας της και των μελών της, δεν μπορεί να καλύψει την βαθύτατη εθνική ταπείνωση και την ήδη υπάρχουσα συρρίκνωση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων επί ημερών Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχει κράτος σε ολόκληρο τον κόσμο, μικρό ή μεγάλο, πολύ περισσότερο στο Δυτικό ημισφαίριο που να παραδίδεται άνευ όρων, και η κυβέρνησή του να σφυρίζει έως και αδιάφορα.

Η εστία του παγκόσμιου πολιτισμού, η χώρα του Παρθενώνα και της Δημοκρατίας, προσβάλλεται καθημερινά άμεσα χωρίς η κυβέρνησή της να κινητοποιεί τη διεθνή κοινή γνώμη, χωρίς ο πρωθυπουργός της να αρθρώνει τον απαραίτητο αμυντικό λόγο, χωρίς να κινητοποιεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, και κυρίως χωρίς να θέτει σε συναγερμό τον πληθυσμό της.

Ακόμα, και κάποια φυλή στον Αμαζόνιο ή οι άτακτοι και διάσπαρτοι Εσκιμώοι κάπου στον Νότιο Πόλο, θα είχαν αντιδράσει εάν ξένοι εισβολείς παραβίαζαν καθημερινά την περιοχή τους.

Ο κύριος Μητσοτάκης είναι υπεύθυνος για αυτή την πρωτοφανή εθνική ταπείνωση, για αυτήν την περιφρόνηση που δέχεται η πατρίδα μας από την πλευρά της Τουρκίας.

Ένα χρόνο και κάτι στην εξουσία εφάνη όχι μόνο ένας υπάκουος υπηρέτης του Βερολίνου αλλά και ο πλέον πολιτικά ατάλαντος στην περίοδο της Μεταπολίτευσης.

Ουδέποτε η χώρα είχε τόσο μικρό πολιτικό ανάστημα στον πρωθυπουργικό θώκο.

Ουδέποτε η πατρίδα μας είχε άνθρωπο τόσο ζαρωμένο και αναποτελεσματικό.

Η χώρα οδηγείται σε defacto εθνικό ακρωτηριασμό.

Ο Ερντογάν δεν θέλει διαπραγματεύσεις. Θέλει παράδοση άνευ όρων.

Όσα είχε πει ενώπιον του Προκόπη Παυλόπουλου στις 7 Δεκεμβρίου του 2017, τα υλοποιεί ένα προς ένα έχοντας απέναντί του έναν πολύ αδύναμο, ατάλαντο και καθοδηγούμενο από τους Γερμανούς πρωθυπουργό.

Επιβάλλει την κυριαρχία της Τουρκίας με τη διέλευση του τουρκικού στόλου μέσα από κυριαρχικά δικαιώματά μας.

Ούτε για φυσικό αέριο ψάχνει ούτε για πετρέλαια. Απλά δείχνει σε όλη την ανθρωπότητα ότι η Ελλάδα παραμένει σιωπηλή, ανήμπορη και δεκτική στις απαιτήσεις του.

Ουσιαστικά μετά από πολλά έτη παραβιάσεων του εναέριου χώρου, τώρα εμπεδώνει απόλυτη κυριαρχία και χρησικτησία του θαλάσσιου χώρου.

Χωρίς παρατηρητές, χωρίς πολυμερή διάσκεψη, καταργώντας και την έννοια των απευθείας διαπραγματεύσεων και του ρόλου του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, αρπάζει ό,τι βρίσκει μπροστά του.

Επισημοποιεί την ΑΟΖ Τουρκίας- Λιβύης που περνάει πάνω από Κρήτη και Ρόδο.

Καταπίνει σε ένα πρωινό την Αμμόχωστο.

Και αμφισβητεί, ψεκάζοντας με προπαγάνδα όλον τον διεθνή περίγυρο, ότι η πλειονότητα των κατοίκων της Δωδεκανήσου δεν είναι Έλληνες.

Είναι θέμα χρόνου να θέσει αίτημα αυτονόμησης της Δυτικής Θράκης, με το επιχείρημα ότι η πλειοψηφία των κατοίκων είναι Τούρκοι Μουσουλμάνοι.

Δηλαδή είναι θέμα χρόνου να τον ακούσουμε να ζητά την πλήρη Κοσσοβοποίηση της Δυτικής Θράκης με το επιχείρημα ότι οι Μουσουλμάνοι «υποφέρουν» εκεί σε σχέση με τους λιγότερους Χριστιανούς.

Αυτό είχε υποστηρίξει και στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον του Προκόπη Παυλόπουλου.

Η κατεχόμενη επί δέκα έτη μνημονιακή Ελλάς, με ένα πολιτικό προσωπικό ελλιποβαρές, χαμηλού διεθνούς κύρους και κατεχόμενο από ιδιοτέλεια και κομματική εσωστρέφεια, άφησε εγκαταλελειμμένα τα σύνορά της και τους Ακρίτες της, ως να ήθελε να μείνουν ή να γίνουν ευάλωτα.

Ετοιμαστείτε για πόλεμο ή για βαθύτατη επώδυνη εθνική, διπλωματική ήττα επί των ημερών του γερμανόφιλου Μητσοτάκη.

Επί των ημερών του πλέον αδύναμου πολιτικού κρίκου θα χάσουμε εδάφη.

Μέσα σε 24 ώρες εφάνη ότι η πατρίδα μας έχει κυβέρνηση-παράρτημα της Καγκελαρίας του Βερολίνου.

Προχθές είχε δοθεί εντολή στον ΣΚΑΪ και σε όλα τα κανάλια να προβάλλουν τον θυμό της γερμανικής κυβέρνησης και της κυρίας Μέρκελ για την ασυνέπεια και την προκλητικότητα των Τούρκων.

Μόλις, όμως, κάποια ευρωπαϊκά χείλη ψέλλισαν ότι πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία, το Βερολίνο έσπευσε να απορρίψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Έσπευσε να παγώσει οποιαδήποτε αντίδραση κατά της Τουρκίας που βιάζει τα σύνορα της Ελλάδος αλλά και τα σύνορα της Ευρώπης.

Οι ανθέλληνες του Βερολίνου έσπευσαν να μπλοκάρουν οποιαδήποτε συζήτηση για κυρώσεις κατά του Ερντογάν.

Όπως όλα δείχνουν, έχουν παγώσει και οι θερμές σχέσεις Ελλάδος με το Παρίσι, όπως και κάθε υπογραφή Συμφώνου ιδιαίτερης Στρατιωτικής Συνεργασίας με τη Γαλλία.

Οι Τούρκοι αρμενίζουν στο Αιγαίο αλλά πέραν του Ελληνικού Στόλου ουδείς σπεύδει να δείξει ότι στηρίζει την Ελλάδα.

Η Μέρκελ, κατέχουσα ως μπανανία τη χώρα μας, βάζει βέτο προς κάθε κατεύθυνση υπέρ του Ερντογάν.

Όλα δείχνουν ότι πάμε για συρρίκνωση των εθνικών συνόρων με το επιχείρημα της σταθερότητας στις σχέσεις Ευρώπης Τουρκίας αλλά και της Νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ.

Μουδιασμένα τα χρυσοπληρωμένα κανάλια, αφού περιέγραψαν χθες τη μεγάλη νίκη της Δημοκρατίας μετά από πεντέμισι χρόνια δίκης της Χρυσής Αυγής, ανέφεραν ότι οι Γερμανοί μας δούλεψαν για μια ακόμη φορά κανονικά.

Έστειλαν τον υπουργό Εξωτερικών στην Αθήνα και την Λευκωσία για να μπλοκάρουν οποιαδήποτε αντίδραση σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατά της επιτιθέμενης Τουρκίας.

Στην πλάτη της πολύπαθης και ισοπεδωμένης χώρας μας, παίζεται ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι.

Τίποτα δεν ήταν τυχαίο από την είσοδο του μνημονίου και την οικονομική κατοχή έως σήμερα.

Στο Καστελόριζο ξεκίνησε η περίοδος της οικονομικής σφαγής και αποδυνάμωσης του ελληνικού λαού.

 

Και στην περιοχή του Καστελορίζου εξελίσσεται ο επίλογος της Λοζάνης και της αναθεώρησης των συνόρων.

Ο Γιώργος Παπανδρέου οποίος κατέστρεψε το πολιτικό οικοδόμημα του πατέρα του, ο εθνοπροδότης και πράκτορας των Γερμανών Σημίτης, και τώρα ο γερμανόφιλος γιός Μητσοτάκης, παραδίδουν άνευ όρων εθνικά, κυριαρχικά δικαιώματα.

Μεσολάβησε δόλια και βρωμερή προπαρασκευή, με μπόλικη τουρκική κουλτούρα από κανάλια που προσέφεραν τηλεοπτικά σκουπίδια, με πολιτική παθητικοποίηση, και κυρίως με το άλλοθι σε μια κατεχόμενη και υπόδουλη οικονομικά κοινωνία ότι «όλοι μαζί μπορούμε».

Δηλαδή να μαζεύουμε φαγητά και αποφάγια και όποια φάρμακα περισσεύουν για να ταΐζουμε και να περιθάλπουμε τα εκατομμύρια των συμπατριωτών μας που είναι θύματα των Γερμανών και των μνημονιακών περικοπών.

Ετοιμαστείτε για πόλεμο ή για μεγάλη ταπεινωτική ήττα.

Ο Μητσοτάκης είναι ακατάλληλος να διαπραγματευτεί εθνικά θέματα.

Είναι πολιτικά ατάλαντος και αυτό φαίνεται.

Αισθάνεται, και το δείχνει, υπάλληλος των Γερμανών και έρμαιο τόσο του Βερολίνου όσο και των Αμερικανών.

Δεν έχει ισχυρή πολιτική φωνή, δεν έχει πολιτικό λόγο, δεν έχει το πρέπον ανάστημα για τέτοιου είδους κρίσεις και καταστάσεις.

Αυτό είναι εμφανές και ήδη συζητείται σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας.

Μοιάζει με υπηρεσιακό πρωθυπουργό, έναν Φούχτελ, που τοποθετείται και από την Μέρκελ, για να τρέξει την παράδοση εθνικών δικαιωμάτων και εθνικών εδαφών.

Δεν γνωρίζουμε, ακόμη, πώς θα αντιδράσει το εσωτερικό της ΝΔ και οι Ένοπλες Δυνάμεις απέναντι σε αυτή την πολιτική που φέρνει την Ελλάδα από μέρα σε μέρα σε χειρότερη θέση και βαθύτερη ταπείνωση.

 

Ο Μητσοτάκης εντός ολίγου θα είναι στο μυαλό των περισσοτέρων Ελλήνων ως ο εκλεγμένος Ιωαννίδης, ο άνθρωπος που θα ευθύνεται για την συγκλονιστική παράδοση μέρους του Αιγαίου και δεν ξέρουμε τι άλλο στους Τούρκους.

Ο πατέρας του είχε ρίψει κάποτε την ιδέα της Συνομοσπονδίας Τουρκίας – Ελλάδος.

Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, ο εξόχως φιλογερμανός πατέρας του είχε ρίξει την ιδέα του φινλανδικού συνδρόμου εδώ στην περιοχή μας.

 

Η σκιά της μεγάλης Τουρκίας πάνω στην μικρή Ελλάδα.

Ούτε ο ΣΚΑΪ ούτε οι μνημονιακοί παρουσιαστές ούτε η ελίτ των Αθηνών θα σώσουν ή θα καλύψουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν χαθεί έστω και ένας βράχος από όσα είχαμε και έχουμε.

 

Πηγή

Προβολές : 463


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα