Γι αυτό γελοιοποίησαν την ΛΑΜΠΡΗ και όλη την ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ;;; Στα άδυτα της Μασονίας πολιτικοί και ιερείς σοδομιστές.

Γι αυτό γελοιοποίησαν την ΛΑΜΠΡΗ και όλη την ΜΕΓΑΛΟΒΔΟΜΑΔΑ;;; Στα άδυτα της Μασονίας πολιτικοί και ιερείς σοδομιστές.

3 Μαΐου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,855
Μοίρασέ το

Αποκαλύψεις από έναν μασσόνο 90ού βαθμού, για τον ρόλο της Μασσονίας και την σχέση της με τον Παπισμό και όχι μόνον…

Ένα χρόνο σχεδόν πριν, δημοσίευσα την παρακάτω συγκλονιστική ανάρτηση.
Η Μεγαλοβδομάδα που πέρασε και κυρίως η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ… ιδίως Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ, που “συνέπεσε” με την γιορτή των οβριών, ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΗΔΑΛΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΕΩΝ, προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις μόνον σε ένα μικρό δυστυχώς  τμήμα του ελληνικού λαού, που αρνήθηκε ΟΡΘΩΣ να συμμετάσχει στο ΜΑΣΣΟΝΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΦΙΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ.
Λίγοι οι μητροπολίτες που αντιστάθηκαν, λίγοι οι ιερείς και ελάχιστοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ, που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις διαταγές των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ…
Και η προ ενός έτους ανάρτηση, γίνεται πιο επίκαιρη από ποτέ.
Παραθέτω στοιχεία.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Να θυμάστε πως Ο ΑΕΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, θα πατήσει ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ.

 

Δυστυχώς, αν και κάποια βιβλία θα έπρεπε να βρίσκονται σε όλες τις βιβλιοθήκες των πολιτών, ώστε η γνώση για ότι συμβαίνει στην ανθρωπότητα, να γίνει οικεία και να υπάρξει αντίσταση από τον λαό ή και τους λαούς, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν τι σημαίνει ΜΑΣΣΟΝΙΑ, ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… και κυρίως ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ανεβαίνουν τα σκαλιά της εξουσίας…

 

Το βιβλίο του DR. D.C. YERMAK – “Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ”, αποκαλύπτει τον σατανικό και διεστραμμένο κόσμο των μασσόνων – τεκτόνων της εξουσίας.

«… ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΦΟ ΝΟΜΟ, ΟΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ, ΑΝΘΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ…» 
Αξίζει να διαβαστεί και το βιβλίο του WERNER GERSON – “O NAZΙΣΜΟΣ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, ΣΕΛ. 139-140, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΒΡΗΣ.
Στα άδυτα της Μασονίας πολιτικοί και ιερείς σοδομιστές. Αποκαλύψεις από έναν μασσόνο 90ού βαθμού, για τον ρόλο της Μασσονίας και την σχέση της με τον Παπισμό και όχι μόνον... (2 βίντεο)

 

 

Ας δούμε τώρα και τα… “εντός του Χριστιανισμού, από τους ιεράρχες”…

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Μήπως να θεωρήσουμε πως το σχόλιο στο παρακάτω αποκαλυπτικό θέμα, αληθεύει;;;

“ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ η ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ.λ.Π ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ 18ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ….ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΟΔΟΜΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ ΣΕΞ, ΚΟΙΝΩΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΑ , ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΕΦΙΡΩΘ ΔΗΛΑΔΗ ΤΣΑΚΡΑ …Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ “ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ” ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Ο ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ….ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ”…

ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.”

Αν λοιπόν αληθεύουν τα όσα αναφέρει το σχόλιο, μήπως εξηγούνται πολλά για την αδιάφορα προκλητική θέση του Ιερώνυμου και των μητροπολιτών, στο θέμα των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, στο θέμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, και την υποταγή τους στο θέμα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;;;

ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος τιμήθηκε με τον ΜΑΣΟΝΙΚΟ αστέρα των Ναϊτών

Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από… το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών και του απενεμήθη το σχετικό Δίπλωμα καθώς και επιταγή 1.000 δολαρίων ως πρώτη δόση για τα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού.
Αυτό διαβάζουμε σε δημοσίευμα του εντύπου “Ναϊτικά Νέα”.
Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι ο μακαριώτατος έδωσε τον Νοέμβριο του 2009 εντολή στον μητροπολίτη Μαραθώνος κ. Μελίτωνα να παραστεί ως εκπρόσωπός του σε «Τελετή Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών».

Διαβάζουμε λοιπόν στα Ναϊτικά Νέα (τεύχος 1-Ιανουάριος-Μάρτιος 2010), στην τέταρτη σελίδα:

“Στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, ο Μέγας Διοικητής του Παγκοσμίου Τάγματος, Στρατηγός PATRIC E.REA, συνοδευόμενος από τον Μεγάλο Προκαθήμενο Σταμάτη Κοντογεώργη, τον Μεγάλο Καγκελάριο Δημήτριο Τζίμα, τον Διοικητή Αθηνών Στέλιο Κατσέλη και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Γεώργιο Παπαχρήστο, επισκέφθηκαν εθιμοτυπικώς τον Μακαριώτατο αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμο τον Β’.

Ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για το Διεθνές Τάγμα των Ιπποτών του ναού των Ιεροσολύμων, το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί και ανεπτύχθη η σύσφιξη των σχέσεων των δύο πλευρών.
Τέλος ο Στρατηγός Μέγας Διοικητής παρέδωσε στον Μακαριώτατο, το ποσό των 1.000 δολαρίων, σαν πρώτη δόση, για τη συμβολή του προσωπικά στα έργα επισκευής του Καθεδρικού Ναού Αθηνών.
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή για την ευγενική προσφορά.
Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το Τάγμα και έδωσε εντολή όπως κατά την Τελετή της Εθνικής Περικοσμήσεως των Νέων Ιπποτών την 28η Νοεμβρίου 2009, να παραστεί και τον εκπροσωπήσει ο Μητροπολίτης Μαραθώνος κ.κ.ΜΕΛΙΤΩΝ.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή του ΑΣΤΕΡΑ του ΤΑΓΜΑΤΟΣ από τον Στρατηγό Μεγάλο Διοικητή προς τον Μακαριώτατο και ανεγνώσθη το σχετικό ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ”.

http://apollonios.pblogs.gr/
http://paterikiparadosi.blogspot.gr/
http://sfairika.gr/

 

Πηγή

 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!

“το άνοιγμα των Σεφιρώθ” και ο νοών νοείτω!!


Σοδομικές τελετές και μυστικές εταιρείες
 Όσον αφορά το αποκρυφιστικό Ο.Τ.Ο. (Ordo Templis Orientis) έχουμε να αναφέρουμε τα εξής αποκαλυπτικά:
“Το Ο.Τ.Ο. όπως όλες σχεδόν οι οργανώσεις του είδους χωρίζεται σε δύο “κύκλους”. Έναν εξωτερικό ή “προπαρασκευαστικό”, κι έναν εσωτερικό ή “διευθυντικό”.
Έφτασε στα χέρια μας το καταστατικό του πρώτου από τους δύο κύκλους. Βασισμένο στα σύμβολα των αστρολογικών οίκων, φαίνεται εντελώς ακίνδυνο και αθώο από πρώτη ματιά.
Γίνεται όμως, λιγότερο αθώο μόλις λάβουμε υπ’όψη μας ότι η διδασκαλία και η “μύηση”, που ήταν αυστηρά προσωπικές, εμπιστευτικές και προφορικές, βασίζονταν σε μια σεξουαλική τεχνική που “εφαρμόζοταν” ομαδικά.
Ας δούμε, όμως, μερικές από τις πιό ουσιαστικές διατάξεις αυτού του καταστατικού, αμέσως παρακάτω.
Θα πρέπε, φυσικά, να προσπαθήσουμε να διαβάσουμε πίσω από τις λέξεις για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τα πραγματικά νοήματα, ιδιαίτερα σ’ότι αφορά τους “εταίρους”, τους “υπηρέτες” και τα “παιδιά”.
Διευκρινίζουμε επίσης ότι, εκτός από τις ομαδικές σεξουαλικές τελετές, που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε σαν “φυσιολογικές”, πριν περάσει κανείς στον εσωτερικό κύκλο της εταιρείας, έπρεπε να υποστεί σοδομικές δοκιμασίες ενεργητικές και παθητικές, που στην μυστική συμβολική ορολογία λέγονταν “το πέρασμα της αβύσσου”, (αναφορά σ’ ένα απο τα μυστήρια της Καββαλά, σχετικό με το διαχωρισμό των επτά κατώτερων Σεφιρόθ από τα τρία ανώτερα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να διαβάσει κανείς τα έργα του Πώλ Βυλλιό).
Πηγή: Το έγκυρο ιστορικό βιβλίο “Ναζισμός μυστική εταιρεία” του Verner Gerson
Εδώ να προσθέσουμε ότι εκτός από το Ο.Τ.Ο. οι συγκεκριμένες ανώμαλες παθητικές σοδομικές τελετουργίες πραγματοποιούνται σε ολόκληρο το φάσμα της ανώτερης μασονικής ιεραρχίας και για να εισέλθει κανείς στον εσωτερικό κύκλο αυτών των οργανώσεων θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσει απ’αυτές.
 Στη θεοσοφική μασονία (Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τη Θεοσοφική Εταιρεία) οι τελετές αυτές ονομάζονται κωδικοποιημένα “το πέρασμα της αβύσσου”, στη δε φιλοσοφική μασονία (Στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τη Στοά της Μεγάλης Ανατολής της Ελλάδος) ονομάζονται “ο διαχωρισμός των Σεφιρώθ”
Είναι γεγονός γνωστό επίσης στους εσωτερικούς κύκλους αυτών των εταιρειών ότι οι συγκεκριμένες τελετουργίες βιντεοσκοπούνται κρυφά ούτως ώστε αυτό το υλικό να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον ενδεχομένως εκβιαστικά και ανάλογα με την περίπτωση και το πρόσωπο που θέλουν να ελέγξουν.
                                                                                                                                    andromedios

 

Πηγή

Προβολές : 1,855


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα