Γι αυτό θα αφανιστεί η Ελλάδα.

Γι αυτό θα αφανιστεί η Ελλάδα.

5 Αυγούστου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:652
Μοίρασέ το

 

Προδοσίες επι προδοσιων με τον ανεύθυνο κομματικό ωχαδελφιστη ψηφοφόρο να επικροτεί και να συνεργάζεται δια της ψήφους του με τους προδότες και εγκληματίες.

 

“Μόνον ο ψυχικά αλλοτριωμένος Ελληνισμός είναι ευάλωτος.

Και αυτό το έχουν κατανοήσει και οι διάφοροι εχθροί μας, παλαιότεροι και νεότεροι, που μπορεί να εμφανίζονται συχνά ως φίλοι και σύμμαχοί μας.

Γι αυτό και η άλωση και η διαστροφή του εθνικού μας φρονήματος είναι ο στόχος τους.

Γιατί είναι ο ευκολότερος τρόπος διαλύσεώς μας.”

Δεν είναι δικά μου λόγια, αλλά Η ΑΛΗΘΕΙΑ, δια στόματος του μακαριστού πατρός Γεωργίου Μεταλληνού.

Εμείς, τον έχουμε κάνει ποτέ τον απολογισμό μας, ώστε να δούμε και τις δικές μας ευθύνες σ’ όλη αυτή την ραγδαία κατάπτωση ως λαός;;;

Η Ελλάδα καίγεται.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΕΜΕΙΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΜΑΣ.

Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αν δεν καεί μέχρι και το τελευταίο φυλλαράκι σε αυτή την δύσμοιρη χώρα δεν θα σταματήσει αυτό το κακό.

Φυσικά οι αιτίες είναι παρά πολλές και σε συνδυασμό και συνέργεια πάντα.

Κλοπή από τους μεταπολιτευτικους ολων των πορων και χρηματων που απαιτούνται για την έγκαιρη πρόβλεψη, αποτροπή και δραση κατά την διάρκεια των πυρκαγιών.

Έλλειψη προφύλαξης με εξαφάνιση της δασοφυλακής, αγροφυλακής, χωροφυλακης.
Τουρκοπράκτορες της ΜΙΤ και ΜΚΟ πολλές φορές αλωνίζουν και πυρπολούν ελέω προδοτικής πολιτικής και διάλυσης των συνόρων.

Άχρηστα και ξεπερασμενα μέσα καταπολέμησης πυρκαγιών.

Πολλά σκάφη είναι παλαιού τύπου και φυσικά δεν έχουν πολλές φορες και τα ανταλλακτικά για να σηκωθούν αφού έχουν κλαπεί τα χρήματα που απαιτούνται για σωστή συντήρηση.

Έλλειψη προγραμματισμού προβλεψης πυρκαγιών και έλλειψη αντιπυρικών ζωνών.

Εγκληματική και άνευ όρων πολεοδόμηση.

Εσκεμμένη αδιαφορία από τους κυβερνώντες σε συγκεκριμένα συμφέροντα που καρπώνονται αναδασώσεις και πωλήσεις δασοτεμαχιων.

Έλλειψη εφαρμογής ποινών σε ολους ανεξαιρετως εφόσον η δικαιοσύνη είναι σάπια και κατευθύνεται.

Προδοσίες επι προδοσιων με τον ανεύθυνο κομματικό ωχαδελφιστη ψηφοφόρο να επικροτεί και να συνεργάζεται δια της ψήφους του με τους προδότες και εγκληματίες.

Και… και… και… τόσα άλλα.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 652


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα