ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ Π.Ο.Υ, WEF, ΓΚΕΪΤΣ, ΕΜΒΟΛΙΩΝ, με ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ. ΕΝΟΧΟΣ Ο... “ΤΣΙΟΔΡΑΣ” ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ Π.Ο.Υ, WEF, ΓΚΕΪΤΣ, ΕΜΒΟΛΙΩΝ, με ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ. ΕΝΟΧΟΣ Ο... “ΤΣΙΟΔΡΑΣ” ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

18 Δεκεμβρίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:740
Μοίρασέ το
ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ Π.Ο.Υ, WEF, ΓΚΕΪΤΣ, ΕΜΒΟΛΙΩΝ, με ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ. ΕΝΟΧΟΣ Ο... “ΤΣΙΟΔΡΑΣ” ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Ο Δρ Markus Kühbacher, ένας ειδικός που διερευνά την επιστημονική απάτη, όπως και τις λογοτεχνικές διατριβές, κατηγορεί το Πανεπιστήμιο, για συγκάλυψη μιας διατριβής που ουδέποτε είχε κατατεθεί και έπρεπε να υπάρχει σε τρία αντίτυπα. Τα δύο αντίγραφα ..«εξαφανίστηκαν» και το τρίτο και μοναδικό έχει υποστεί ζημιά, από το νερό!

Ο Drosten θ΄αντιμετωπίσει κατηγορία, για κατοχή ψευδούς διδακτορικού τίτλου.

 

 

 

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΜΥΑΛΩΝ.

Κι οι λαοί, ακόμα να εξεγερθούν και να πάρουν τις ζωές τους στα χέρια τους.

Σήμερα, αν υπήρχε δικαιοσύνη σε κάθε χώρα, θα έπρεπε ΟΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ… ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΑ…

Πότε άραγε θα γίνει αυτό;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ Π.Ο.Υ, WEF, ΓΚΕΪΤΣ, ΕΜΒΟΛΙΩΝ, με ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ. ΕΝΟΧΟΣ Ο... “ΤΣΙΟΔΡΑΣ” ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Ενα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στην Γερμανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά την δημοσίευση συμπερασμάτων 23 διεθνών ιολόγων, μικροβιολόγων και σχετικών επιστημόνων, που αποδεικνύουν ότι :

όλα τα τεστ PCR, σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR) βγαίνουν “ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ”! (Εκθεση Μπόργκερ).

Σ΄αυτά τα τεστ βασίστηκε όλη η πολιτική «αντιμετώπισης της πανδημίας».

Οι έρευνες, οι δρακόντιες επιστημονικές συμβουλές, για οικονομικά λοκντάουν, για πρόστιμα, ξύλο, συλλήψεις, κοινωνική αποστασιοποίηση.

Το σκάνδαλο περιλαμβάνει τον ας τον πούμε «Τσιόδρα της Γερμανίας», επικεφαλής της συμβουλευτικής ομάδας της Μέρκελ, για τον ιό, δόκτωρα Cristian Drosten…

Από τις 23 Ιανουαρίου του 2020, όταν οι θάνατοι, στην Κίνα, έφταναν μόλις τους 6 νεκρούς, ο Drosten με αρκετούς συναδέλφους του, στο Ινστιντούτο Ιολογίας του Νοσοκομείου «Sarite», καθώς και με τον επικεφαλής μιας μικρής εταιρίας βιοτεχνολογίας στο Βερολίνο , την «TIB Molbiol Syntheselabor GmbH» δημοσίευσε μία μελέτη, στο επιστημονικό περιοδικό «Eurosurveillance», του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων της ΕΕ. 

Το άρθρο είχε τίτλο «Detection of 2019 novel coronavirus (2019-nCoV) by real-time RT-PCR» (Eurosurveillance 25 (8) 2020).

Ο Drosten και η ομάδα του ισχυρίζονταν ότι ανέπτυξαν την πρώτη αποτελεσματική δοκιμή, για την ανίχνευση του ιού.

Τα νέα χαιρετίστηκαν με άμεση έγκριση του τεστ, από τον διεφθαρμένο Γενικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του ΜΟΝΟΥ MH γιατρού επικεφαλής, Tendro Anchanom.

Το ίδιο έκανε και η Μέρκελ.

Έκτοτε, το τεστ, που υποστηρίζεται από τον Drosten για τον ιό, έχει εξαπλωθεί μέσω του Π.Ο.Υ. σε όλο τον κόσμο, ως το πιο χρησιμοποιούμενο πρωτόκολλο δοκιμών για να προσδιορίσει εάν ένα άτομο μπορεί να έχει COVID-19.

Η πρώτη κίνηση που έκαναν οι 23 επιστήμονες, στις 27 Νοεμβρίου, μετά από μελέτες, ήταν να ζητήσουν από το επιστημονικό περιοδικό, την απόσυρση του «πονήματος» Drosten, κατηγορώντας αυτόν και την ομάδα του, για «θανατηφόρα» επιστημονική ανικανότητα και ελαττώματα στην προώθηση των τεστ.

“Το έγγραφο Corman-Drosten υποβλήθηκε στην Eurosurveillance στις 21 Ιανουαρίου 2020 και έγινε δεκτό για δημοσίευση στις 22 Ιανουαρίου 2020.

Στις 23 Ιανουαρίου 2020 το έγγραφο ήταν online”, τονίζουν οι επιστήμονες.

Και μάλιστα, το πρωτόκολλο δοκιμής του Drosten είχε αποσταλεί και υιοθετηθεί, από τον Π.Ο.Υ., ως παγκόσμιο τεστ, που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του ιού, στις 17 Ιανουαρίου, ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ, στο επιστημονικό περιοδικό!

Τόσο ο Drosten, όσο και ο συν-συγγραφέας της «έρευνας» δεν αποκάλυψαν, ούτε την σύγκρουση συμφερόντων, που υπήρχε.

Ηταν και οι δύο μέλη της συντακτικής ομάδας του επιστημονικού περιοδικού.

Ενα ακόμη μέλος της ομάδας του Drosten, που έδωσε μια κάλυψη φαινομενικής αξιοπιστίας του τεστ, ήταν ο Landt Olfert, επικεφαλής της εταιρίας «Tib-Molbiol», στο Βερολίνο, που ανέλαβε την παραγωγή των τεστ και που ούτε κι αυτός αποκάλυψε την δεύτερη ιδιότητα του.

Ο ίδιος ο Drosten και οι επικεφαλής, στο Πανεπιστήμιο Goethe της Φρανκφούρτης, όπου ισχυρίζεται ότι έλαβε το διδακτορικό του το 2003, κατηγορούνται για απάτη πτυχίου.

Ο Δρ Markus Kühbacher, ένας ειδικός που διερευνά την επιστημονική απάτη, όπως και τις λογοτεχνικές διατριβές, κατηγορεί το Πανεπιστήμιο, για συγκάλυψη μιας διατριβής που ουδέποτε είχε κατατεθεί και έπρεπε να υπάρχει σε τρία αντίτυπα. Τα δύο αντίγραφα ..«εξαφανίστηκαν» και το τρίτο και μοναδικό έχει υποστεί ζημιά, από το νερό!

Ο Drosten θ΄αντιμετωπίσει κατηγορία, για κατοχή ψευδούς διδακτορικού τίτλου.

Με απλά λόγια, όλο το οικοδόμημα του Ιδρύματος Gates, της κυβέρνησης Μέρκελ, του Π.Ο.Υ. και του Παγκόσμιου Οργανισμού Φαρμάκων(WEF), όπως και τα μη δοκιμασμένα εμβόλια, στηρίχθηκαν στ΄αποτελέσματα ενός τεστ PCR, που δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ακριβοπληρωμένο σκουπίδι!

Ιωάννα Υψηλάντη

Επισυνάπτεται η μελέτη των 23 επιστημόνων!!!

Review report Corman-Drosten et al. Eurosurveillance 2020

Όσοι επιθυμούν και γνωρίζουν και καλά Αγγλικά, ας διαβάσουν και αυτά τα άρθρα : 

1) Coronavirus Scandal Breaking in Merkel’s Germany

2) FDA staff recommends watching for Bell’s palsy inModerna and Pfizer vaccine recipients

 

Πηγή

Προβολές : 740


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα