Γρηγόρης Πετράκος; “Κράτος και πολίτες, ελάτε στα συγκαλά σας, με το θέμα της υποχρεωτικότητας. Πρότυπο οι γιατροί που αντιστέκονται και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ”! Ήρεμος και συγκροτημένος λόγος για την τραγωδία που ζούμε (βίντεο)

Γρηγόρης Πετράκος; “Κράτος και πολίτες, ελάτε στα συγκαλά σας, με το θέμα της υποχρεωτικότητας. Πρότυπο οι γιατροί που αντιστέκονται και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ”! Ήρεμος και συγκροτημένος λόγος για την τραγωδία που ζούμε (βίντεο)

11 Μαΐου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:491
Μοίρασέ το

 

Και αυτό το βίντεο του Γρηγόρη Πετράκου, έγινε viral.

Άκουσα προσεκτικά το βίντεό του.

Συμφώνησα στην συντριπτική πλειοψηφία των λεγομένων του.

Θα διαφωνήσω μόνον στο σημείο της συνύπαρξης με τους αιρετικούς και τους προβατόσχημους λύκους.

Και σ΄αυτό είμαι κάθετη.

Δεν μπορώ να συνυπάρξω με τους λάτρεις της μάσκας, του τεστ, του εμβολίου.

Δεν μπορώ να συνυπάρξω με τους προβατόσχημους λύκους, όπως έγραψε χαρακτηριστικά και ο πρ. Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης. (εδώ)

 

Και δεν είναι τυχαίο που ο κ. Πετράκος, ΜΟΝΟΝ τους γιατρούς και  ΜΟΝΟΝ τον κύριο Κωνσταντίνο Βαθιώτη ανέφερε ως ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Και ο νοών, νοεί το.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

ΑΞΙΟΣ! Η ομιλία του Πετράκου που έριξε το διαδίκτυο | Rantar

 

Προβολές : 491


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα