Γροθιά στο μαχαίρι, η επιστολή ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, στους βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: “Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ.”

Γροθιά στο μαχαίρι, η επιστολή ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, στους βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: “Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ.”

22 Ιουνίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:384
Μοίρασέ το

“Αξιότιμοι κύριοι/ες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος,

Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία έγινε Κυβέρνηση πριν από ένα χρόνο, είναι διότι την ψήφισε η πλειοψηφία των Ορθοδόξων Ελλήνων. 

Και την ψήφισαν για να απαλλαγούν από την ακραία εθνομηδενιστική και εκκλησιομάχο πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Οι άθεοι αριστεροί, πέρα από την ενδοτικότητά τους στα εθνικά θέματα (βλ. συμφωνία Πρεσπών), ψήφιζαν το ένα αντίχριστο νομοσχέδιο πίσω από το άλλο.”

 

Λαμβάνοντας σήμερα στο e-mail μου την παρακάτω επιστολή του εκπαιδευτικού Βασίλη Κερμενιώτη, ένοιωσα γροθιά στο στομάχι.

Ως κόρη εκπαιδευτικού, του οποίου η αίσθηση του Καθήκοντος απέναντι πρωτίστως στην Πατρίδα και στην Ορθοδοξία, οδηγούσε πάντα τα βήματά του, στο να αγκαλιάσει τους μαθητές του – “τα παιδιά μου”, όπως συνήθιζε να τα αποκαλεί – και να τους εμφυσήσει την αγάπη προς την Πατρίδα και την Ορθοδοξία, αλλά να τους μεταλαμπαδεύσει συνείδηση ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

Θα μου πείτε, άλλα χρόνια τότε… πιο αγνά… πιο καθαρά… 

Κι αυτό, φάνηκε μετά την μεταπολίτευση… τότε που ήρθαν … οι μέλησσες…

Είκοσι πέντε χρόνια προσωπικής υπηρεσίας στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, μ’ έκαναν να σιχαθώ και ν’ αηδιάσω από τα τεκταινόμενα και την αλλοίωση – παραχάραξη της Παιδείας, που άρχισε τα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας και συνεχίστηκε στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, και τα βρόντηξα κι έφυγα, γιατί δεν άντεχα να βλέπω την κατρακύλα και την απαξίωση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, και τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ που επικρατούσε σε βάρος της μαθητιώσσας  νεολαίας, και κυρίως που θα οδηγούσε Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ.

Η επιστολή του εκπαιδευτικού κ. Βασίλη Κερμενιώτη, αποδεικνύει με άπειρα στοιχεία, που οδηγεί όχι απλά την Εκπαίδευση, αλλά ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΕΡΑΜΕΩΣ.

Και λυπάμαι γιατί η πλειοψηφία των “εκπαιδευτικών”, είναι αριστεροφασίζουσας “λογικής”, και πλήρους ισοπέδωσης της έννοιας ΕΘΝΟΣ, αλλά και πλήρους ΑΘΕΪΣΜΟΥ, που κτίστηκε αργά αλλά σταθερά στα χρόνια της μεταπολίτευσης…

Και λυπάμαι, γιατί η δική μου γενιά και η επόμενη, έβγαλε γονείς στην πλειοψηφία τους ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Πραγματική γροθιά στο στομάχι η επιστολή του κ. Κερμενιώτη, είναι ένα φως στο απέραντο σκοτάδι που διάγουμε…

Φυσικά, και δεν περιμένω την παραμικρή απάντηση από τους βουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… είναι όλοι τους  παραδομένοι στην υπηρεσία της ΜΑΣΣΟΝΙΑΣ και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, όπως και ολόκληρο το ΚΥΝΟβούλιο.

Η επιστολή του κ. Κερμενιώτη όμως, θα παραμείνει ως ΜΝΗΜΕΙΟ αγωνίας, ενός ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥ, που βλέπει την Πατρίδα και τα νιάτα της, να αφανίζονται από τους πολιτικούς υπηρέτες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

“Καλημέρα.

Σας στέλνω, προς δημοσίευση, ένα άρθρο-επιστολή που, ως γονέας μαθήτριας λυκείου, απέστειλα στους βουλευτές της Ν.Δ.

Η ανοιχτή αυτή επιστολή ασκεί κριτική σε πολιτικές επιλογές της Υπουργού Παιδείας και στην εν γένει στάση της απέναντι στους Έλληνες πολίτες που είναι και Ορθόδοξοι Χριστιανοί. 

Το κύριο μέρος του άρθρου αφορά το μάθημα των Θρησκευτικών και στηρίζεται σε καταγγελίες της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων (Π.Ε.Θ.). 

 Σας παρακαλώ θερμά να το δημοσιεύσετε.

 Επειδή περιέχει πάνω από 30 φωτογραφίες- ντοκουμέντα, σας στέλνω το κείμενο σε δύο μορφές:

α.  Ξεκινάει με λίγες σειρές και παραπέμπει σε σύνδεσμο στο Google Drive

β.  Σαν κείμενο word 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση,

 

Βασίλης Κερμενιώτης

Εκπαιδευτικός, Πτολεμαΐδα.

Υ.Γ. Το κείμενο είναι ελεγμένο από δικηγόρο, είναι καθαρά πολιτική κριτική και δεν περιέχει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς ή κάτι νομικά μεμπτό.”

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΟΣ ΓΟΝΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Του Βασίλη Κερμενιώτη

 

  1. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ! ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ.

Αξιότιμοι κύριοι/ες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος,

 

ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία έγινε Κυβέρνηση πριν από ένα χρόνο, είναι διότι την ψήφισε η πλειοψηφία των Ορθοδόξων Ελλήνων. 

Και την ψήφισαν για να απαλλαγούν από την ακραία εθνομηδενιστική και εκκλησιομάχο πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Οι άθεοι αριστεροί, πέρα από την ενδοτικότητά τους στα εθνικά θέματα (βλ. συμφωνία Πρεσπών), ψήφιζαν το ένα αντίχριστο νομοσχέδιο πίσω από το άλλο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://drive.google.com/file/d/1IJBChtDxp6saLHbdIsBx9GyL4npBnqG8/view?usp=sharing

 

Πηγή email

Προβολές : 384


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα