Γ. Τράγκας: Στο τέλος, θα δείτε. Θα με θυμηθείτε: Μπορεί να κατηγορηθούν για ψευδομαρτυρία τα ανήλικα θύματα του Λιγνάδη

Γ. Τράγκας: Στο τέλος, θα δείτε. Θα με θυμηθείτε: Μπορεί να κατηγορηθούν για ψευδομαρτυρία τα ανήλικα θύματα του Λιγνάδη

24 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:573
Μοίρασέ το
Γ. Τράγκας: Στο τέλος, θα δείτε. Θα με θυμηθείτε: Μπορεί να κατηγορηθούν για ψευδομαρτυρία τα ανήλικα θύματα του Λιγνάδη

 

Ως πατέρας τριών παιδιών έπρεπε να μην έχει ως πρότυπο την ομοφυλοφιλία και να μην προβάλλει προσωπικότητες που ουδείς γνωρίζει αν έχουν διαβεί, και πόσες φορές στη ζωή τους, τα σύνορα με την παιδοφιλία και έχουν προσηλυτίσει αθώες ψυχές.

Με τον τρόπο που συμπεριφέρεται σήμερα το Μαξίμου προκαλεί τη δικαιολογημένη απέχθεια σύσσωμης της κοινωνίας απέναντι στις τακτικές της σημερινής κυβέρνησης.

 

 

 

 

Τώρα είναι αργά για κλάματα… αυτά τα κτήνη, κάποιοι τα ψήφισαν (χωρίς να παραβλέπω τις νοθείες της SINGULAR LOGIC και της επερχόμενης PALANTIR και CIA).

Την Ελλάδα την κυβερνάει μια κλίκα διεστραμμένων ψυχικά, νοητικά και σωματικά, επιβεβαιώνοντας πως έχουμε ένα Ιου@αϊκο Κράτος… η λέπρα ήταν πάντα στο αίμα τους…

Δεν ξέρω πως θα τελειώσει όλος αυτός ο εφιάλτης…

Αυτό που ξέρω είναι πως ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, είναι το ίδιο σάπια όπως κι αυτοί που μας κυβερνούν.

Ανοχές επί δεκαετίες κάναμε ως λαός, παρ’ όλο που βλέπαμε όλη αυτή τη σαπίλα, και τώρα ο φαρισαϊσμός μας κτυπάει καμπανάκι πλήρους αποσύνθεσης.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;; Θα αποδεχθούμε τον βέβαιο θάνατό μας, ή θ’ αντιδράσουμε;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γ. Τράγκας: Στο τέλος, θα δείτε. Θα με θυμηθείτε: Μπορεί να κατηγορηθούν για ψευδομαρτυρία τα ανήλικα θύματα του Λιγνάδη

 

Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης θα επιστρέψει κάποια στιγμή στη θέση του, στο Εθνικό Θέατρο, άσπιλος και αμόλυντος.

Χθες η γραμμή του γνωστού ποινικολόγου που ανέλαβε την υπεράσπισή του, Αλέξη Κούγια, ήταν η απάντηση στο οξύτατο πολιτικό πρόβλημα, η λύση του «γόρδιου δεσμού» για την κυβέρνηση: Δε φταίει η κυβέρνηση. Δε φταίει η κυρία Λίνα Μενδώνη. Δεν ευθύνονται οι υπηρεσίες προστασίας ανηλίκων. Δεν υπάρχει ουδεμία ευθύνη στους εποπτεύοντες στις δομές φιλοξενίας ανηλίκων.

Δεν κοιμόταν το κράτος δικαίου.

Δεν βίασε ούτε ασέλγησε ούτε βασάνισε ανήλικα παιδιά ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Όλα αυτά τα ανήλικα παιδιά είχαν μακρόχρονες, οικειοθελείς ερωτικές σχέσεις μαζί του.

Τον κατήγγειλαν, όπως άκουσα στα δελτία ειδήσεων, από έρωτα και πάθος.

Για όλα φταίνε τα οργανωμένα ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να πλήξουν την υπουργό Πολιτισμού, γιατί αντιστέκεται υπερασπιζόμενη το δημόσιο συμφέρον στα θέματα του Ελληνικού.

Η όλη δικογραφία είναι «τηλεγραφική», σύμφωνα με την υπεράσπιση του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη.

Κανένα παιδάκι δεν αποπλανήθηκε.

Όνειρα έβλεπαν οι κάτοικοι στην περιοχή του Αγίου Παύλου. Δεν υπήρξαν ποτέ πραγματικά ουρλιαχτά, ποτέ πραγματικές οιμωγές.

Όλα είναι ψέματα.

Όλα είναι συκοφαντίες.

Ποτέ ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης δεν πλησίασε ανήλικα.

Ουδέποτε υπήρξε παιδεραστής.

Όλο αυτό είναι μια συνωμοσία που έχει να κάνει με συμφέροντα που θέλουν να πλήξουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο Αλέξης Κούγιας διακεκριμένος ποινικολόγος των Αθηνών, συνεργαζόμενος επί πολλά έτη ως νομικός σύμβουλος με επιχειρήσεις που ανήκουν σε πολιτικούς φίλους του Μαξίμου, κραύγασε χθες στο Mega Channel: “Είναι αναξιόπιστοι οι μάρτυρες, και τα θύματα δεν βιάστηκαν ποτέ.

Αντιθέτως, μετείχαν σε παράφορους μακροχρόνιους έρωτες με τον κατηγορούμενο Δημήτρη Λιγνάδη.”

Έτσι χθες μάθαμε όλοι μας από το Mega Channel και τα υπόλοιπα κανάλια, ότι όσοι κυλίστηκαν στο βούρκο του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ανήλικοι «εθελοντές», δεσμώτες της κρεβατοκάμαρας του σκηνοθέτη ηθοποιού.

Όλη η χώρα έμαθε ότι η υπερασπιστική γραμμή του καλλιτέχνη, αυτή που αποφάσισε το βαθύ κράτος και η σηψαιμική ελίτ, είναι να αποδοθεί πάνλευκο στον καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ήδη άρχισαν να σβήνουν στα δελτία ειδήσεων οι κραυγές των θυμάτων.

Ήδη άρχισαν να κοπάζουν οι οιμωγές.

Δεν άκουγαν κραυγές οι γείτονες και όσοι υποστηρίζουν ότι τις άκουγαν.

Τα έβλεπαν όλα στον ύπνο τους.

Για όλα φταίνε ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα που κίνησαν τα νήματα εναντίον της κυρίας Λίνας Μενδώνη.

Στο τέλος, θα δείτε. Θα με θυμηθείτε: Μπορεί να κατηγορηθούν για ψευδομαρτυρία τα ανήλικα θύματα.

Οπωσδήποτε η κυρία Λίνα Μενδώνη δεν έχει ουδεμία ευθύνη. Ούτε για την τοποθέτηση ούτε για την απόλυση.

Όπως είπε και ο κύριος Γεραπετρίτης, είχε δώσει εντολή να φύγει από το Εθνικό Θέατρο, αλλά δεν το είπαν για να μην αμαυρωθεί το όνομά του.

Μπορεί να σπιλωθεί ή να λασπωθεί το όνομα οποιουδήποτε Έλληνα για ασήμαντη αφορμή.

Μπορεί χιλιάδες Έλληνες διαμαρτυρόμενοι ή πεινασμένοι να χαρακτηριστούν «γραφικοί», «εξτρεμιστές» ή «ψεκασμένοι» ή «συνωμοσιολόγοι», αλλά το όνομα του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη έπρεπε να παραμείνει «λευκό» όπως το πρώτο χιόνι, έστω και αν ανάλωνε τον περισσότερο χρόνο της ζωής του «διδάσκοντας» ανήλικα.

Αφού δεν φταίει, λοιπόν, η κυρία Λίνα Μενδώνη σε τίποτα, γιατί να φταίει το Μαξίμου;

Και γιατί να έχει οποιαδήποτε πολιτική ευθύνη ο σημερινός πρωθυπουργός;

Πολύ περισσότερο γιατί να ευθύνονται οι υπηρεσίες ανηλίκων, κάποιες ΜΚΟ και οι υπεύθυνοι δομών φιλοξενίας;

Πριν ακόμη αποφανθεί η Δικαιοσύνη, ο πολιτικός κόσμος και η ελληνική τηλεόραση από χθες πρόλαβαν την άποψη των Δικαστών.

Οργανωμένα ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα έστησαν συνωμοσία βάζοντας ανήλικα να καταγγείλουν τον Δημήτρη Λιγνάδη για να πλήξουν την Λίνα Μενδώνη που υποστηρίζει τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε τον κύριο Λιγνάδη να προσγειώνεται σε ένα γαλάζιο, παχύ, «πολιτικό χαλί» και να επιστρέφει στη θέση του ή να αναλαμβάνει ακόμη και διεύθυνση φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών!

Ουδείς βέβαια απαντάει στο βασικό ερώτημα:

Ήταν ή όχι σε γνώση του κυρίου Μητσοτάκη οι χειρισμοί της κυρίας Λίνας Μενδώνη;

Ήταν ή όχι σε γνώση του κυρίου Μητσοτάκη ότι ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης ήταν παιδόφιλος, παιδεραστής και ομοφυλόφιλος.

Γιατί η κυβέρνηση για το Υπουργείο Πολιτισμού επί 20 μέρες δεν διέταζε έρευνα στο σπίτι του κυρίου Λιγνάδη ή δεν κινητοποιούσε την Δικαιοσύνη, αφού η πρώτη καταγγελία έγινε στις 6 Φεβρουαρίου;

Ποιοι τον κάλυψαν για να εξαφανίσει από το σπίτι υπολογιστές και άλλα ενδεχομένως ενοχοποιητικά στοιχεία;

Γιατί δεν έγινε άμεση άρση απορρήτου στο κινητό του για να διαπιστώσουμε με ποιους επικοινωνούσε, και να φύγει εντελώς η ένοχη σκιά και η υποψία ότι μιλούσε με την κυρία Μενδώνη ή με στελέχη του Μαξίμου;

Αναρωτιέται η Αντιπολίτευση, και έχει δίκιο: Γιατί η κυρία Μενδώνη προσέφυγε στη Δικαιοσύνη μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι στις 19 Φεβρουαρίου κατετέθη μήνυση για μη παραγραμμένο αδίκημα;

Ποιος ή ποιοι έδωσαν εντολή να κερδίσει πάνω από δύο εβδομάδες ο κύριος Λιγνάδης, ώστε να προετοιμαστεί με την ησυχία του, να προετοιμάσει την άμυνά του και να εξαφανίσει τυχόν επιβαρυντικά στοιχεία για τον ίδιο ή και ενδεχόμενο κύκλωμα με άλλα πρόσωπα;

Είναι εύλογα τα ερωτήματα για το αν ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έστειλε τις αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν έρευνα στο σπίτι του.

Ρώτησα και χθες, ρωτάω και σήμερα: Έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του, για να διαπιστώσουν οι δικαστικές αρχές με ποιους μιλούσε όλο αυτό το διάστημα;

Εδώ που τα λέμε όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο, αφού η κυβέρνηση φαίνεται ότι θέλουν να ρίξουν στα μαλακά τον σκηνοθέτη -ηθοποιό για να γλιτώσουν άλλοι.

Και κυρίως θέλουν να αμβλύνουν τη γενική εντύπωση που υπάρχει στον πληθυσμό της χώρας ότι επί ημερών του κυρίου Μητσοτάκη προβάλλονται, επιλέγονται και προωθούνται, έως ένα σημείο εξωφρενικά και περιέργως, εκπρόσωποι της ενήλικης ομοφυλοφιλίας αλλά και άτομα τα οποία επιδίδονται σε παιδεραστία και παιδοφιλία.

Η επιλογή του έμπειρου Αλέξη Κούγια, η εκδοχή – σενάριο για ξένα επιχειρηματικά συμφέροντα που έστησαν συνωμοσία εναντίον της κυρίας Λίνας Μενδώνης χρησιμοποιώντας ανήλικα εναντίον του κυρίου Λιγνάδη, και η σπουδή της κυβέρνησης να μετατρέψει μια υπόθεση σε βάρος ανηλίκων σε απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το Μαξίμου προσπαθεί να περιορίσει το τεράστιο κόστος που προκαλεί η αποκάλυψη ότι τοποθετούνται και προωθούνται σε διάφορες κυβερνητικές θέσεις άτομα που κινούνται στα δυσδιάκριτα όρια μεταξύ ομοφυλοφιλίας και προσηλυτισμού ανηλίκων σε αυτήν και την παιδοφιλία και παιδεραστία.

Εκεί στο Μαξίμου λειτουργούν όπως παλιά στο Βατικανό. Προσπαθούν να καλύψουν τις ευθύνες του Πάπα για την ομοφυλοφιλία και την παιδοφιλία των Καρδιναλίων και των Επισκόπων σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

Φοβούνται ότι η μνήμη των πολιτών θα συναρμολογήσει τα σημερινά γεγονότα με την πρωθυπουργική αδυναμία στον καταδικασθέντα για παιδοφιλία φίλο του Νίκο Γεωργιάδη, διευθυντή επί σειρά ετών του πολιτικού του γραφείου του.

Για αυτό το λόγο μεταφέρουν τη σύγκρουση και στη Βουλή κατηγορώντας την Αντιπολίτευση για εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής.

Χυδαίο και έγκλημα ιδιαζόντως ειδεχθές είναι ο βιασμός ανηλίκων.

Χυδαίο και έγκλημα ιδιαζόντως ειδεχθές είναι προσηλυτισμός και η αποπλάνηση ανηλίκων στην ομοφυλοφιλία.

Χυδαία δεν είναι η αναζήτηση πολιτικής ευθύνης για εγκλήματα που συντελούνται από λειτουργούς τοποθετημένους από το Μαξίμου ή από Υπουργεία.

Με τον τρόπο που συμπεριφέρεται σήμερα το Μαξίμου προκαλεί τη δικαιολογημένη απέχθεια σύσσωμης της κοινωνίας απέναντι στις τακτικές της σημερινής κυβέρνησης.

Ο κύριος Μητσοτάκης είναι πατέρας τριών παιδιών και όφειλε να ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι έγινε ένα λάθος και ότι δεν ερεύνησε ο ίδιος το παρελθόν του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη πριν διοριστεί στο Εθνικό Θέατρο.

Το ίδιο και η κυρία Λίνα Μενδώνη.

Όφειλε επίσης ως πατέρας τριών παιδιών να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι οπαδός της ομοφυλοφιλίας που προσηλυτίζει τρυφερές ηλικίες και τις εμπλέκει στα γρανάζια παιδεραστίας και παιδοφιλίας.

Έπρεπε να σκεφτεί ότι ακόμη και ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ υποχρεώθηκε να παραιτηθεί από την έκταση της ομοφυλοφιλίας και της παιδεραστίας στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας.

Ως πατέρας τριών παιδιών έπρεπε να μην έχει ως πρότυπο την ομοφυλοφιλία και να μην προβάλλει προσωπικότητες που ουδείς γνωρίζει αν έχουν διαβεί, και πόσες φορές στη ζωή τους, τα σύνορα με την παιδοφιλία και έχουν προσηλυτίσει αθώες ψυχές.

Είναι υπερήφανος που είχε διευθυντή του πολιτικού γραφείου του τον κύριο Νίκο Γεωργιάδη;

Είναι υπερήφανος που καταβάλλονται χρήματα στις ιστοσελίδες προκειμένου να προβάλλεται η διαφορετικότητα της κυβέρνησής του;

Και ο νοών νοείτω!

Αισθάνεται καλά που έβαλε τον κύριο Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή;

Έχει αντιληφθεί ότι διέλυσε τη χώρα;

 

Πηγή

Προβολές : 573


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα