Γ. Τράγκας: Το «σφιχταγκάλιασμα» χωρίς μάσκες Μητσοτάκη και Μπιλ Γκέιτς έγινε με τις ευλογίες του μεγάλου δωσίλογου Τζορτζ Σόρος

Γ. Τράγκας: Το «σφιχταγκάλιασμα» χωρίς μάσκες Μητσοτάκη και Μπιλ Γκέιτς έγινε με τις ευλογίες του μεγάλου δωσίλογου Τζορτζ Σόρος

6 Οκτωβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:513
Μοίρασέ το

Η χώρα στα χέρια του Μητσοτάκη δολοφονείται και μετατρέπεται σε Γουατεμάλα.

Ένα προτεκτοράτο υποθηκευμένο για έναν αιώνα.

Με έναν πρωθυπουργό που ενώ η χώρα πένεται και υποφέρει από τις επιλογές του, ενώ οι πολίτες δεν έχουν ψωμί και τυρί, αυτός τους μιλάει για ραπανάκια που ανοίγουν την όρεξη.

Τόσο η θρησκεία όσο και οι εθνικές παραδόσεις οδηγούνται στη δικαιοσύνη και στη λήθη επί ημερών του γερμανόφιλου Μητσοτάκη

Ξεκαθαρίζω πως κρατώ πολύ μικρό καλάθι και ως προς τον ρόλο του Τράμπ και δεν δίνω λευκή επιταγή.

Ως προς τον ρόλο του Μητσοτάκη, είναι τόσο βρώμικος και τόσο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ, που δεν έχει ταίρι.

Ακόμα και ο έτερος εβραίος Τσίπρας, φαίνεται ασήμαντος μπροστά του.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ.

ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΩΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Λυπάμαι, αλλά τα έγραφα και προεκλογικά για το οβραίικο ερπετό τον Κούλη του Μωϋσέως, βεβαίως βεβαίως.

Αλλά πως να βάλεις μυαλό σε μια μάζα ΗΛΙΘΙΩΝ, ΠΑΡΤΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΡΑΓΙΑΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ευχαριστώ θερμά όλους τους Μακεδόνες και όλους τους φίλους τηλεθεατές για την υποδοχή που μου επεφύλαξαν στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα. Επέστρεψα από χθες στις πέντε το απόγευμα στην τηλεόραση, και τις καλύτερες των εντυπώσεων απέσπασε η πανέμορφη Ζιζέλ, δηλαδή η κοπέλα του Αστερίξ και υποψήφια σύζυγός του. Όπως και να έχει από εδώ και πέρα θα τα λέμε πρωί και απόγευμα τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση.

Πραγματικό άρμα μάχης ο Ντόναλντ Τραμπ. Εξήλθε του νοσοκομείου, επέστρεψε στο Λευκό Οίκο και τα τελευταία γκάλοπ του Ipsos/Reuters δείχνουν ότι στις κρίσιμες Πολιτείες είναι στήθος με στήθος με τον Μπάιντεν, και στο ερώτημα «ποιος θα χειριστεί καλύτερα τα οικονομικά ζητήματα» της πληγωμένης Αμερικής, οι Αμερικανοί του δίνουν προβάδισμα 51%.

Ο Μπάιντεν δεν θεωρείται ικανός να διαχειριστεί αυτήν την ώρα τα οικονομικά και τη βαθιά ύφεση.

Το επόμενο debate μεταξύ των δύο υποψηφίων θα γίνει στη Φλόριντα με διαχωριστικό πλεξιγκλας.

Και εκεί ίσως παιχτούν τα πάντα.

Χθες αποκαλύφθηκε πόσο στενά είναι τα συμφέροντα της οικογένειας Μητσοτάκη με το ίδρυμα του Μπιλ Γκέιτς. Αποκαλύφθηκε γιατί με τόση θέρμη ο πρωθυπουργός και ο ΣΚΑΪ προώθησαν από την αρχή την ιδέα του lockdown, την ιδέα της τηλεργασίας και τα τόσα μέτρα που ισοπέδωσαν πλήρως την εθνική οικονομία. Τα μέτρα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την εξαθλίωση εκατομμυρίων πολιτών, τη διεύρυνση των ανισοτήτων και τον απέραντο φόβο που φώλιασε στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ενώ ο Τραμπ ανέβαζε ένα τουΐτ με το οποίο ανακοίνωσε ότι είναι καλά, ότι νίκησε τον covid19 και ότι εξέρχεται του νοσοκομείου, ο ΣΚΑΪ είχε πρώτο θέμα τον απαράδεκτο περίπατο του Προέδρου Τραμπ με το τεθωρακισμένο αυτοκίνητο του Λευκού Οίκου.

Μια διαδρομή που ξάφνιασε εκατομμύρια Αμερικανούς οι οποίοι περιμένουν πότε θα γίνει το δεύτερο και τρίτο debate με τον Μπάιντεν.

 

Άφρισε στην κυριολεξία και τα έδωσε όλα στο δελτίο του ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια, ανιψιά του πρωθυπουργού και σύζυγος του Δημάρχου, εναντίον του Αμερικανού Προέδρου.

Ήταν τόσο παράδοξη, τόσο τρελή αυτή η θέση εναντίον του Τραμπ, που ένας λογικός και ψύχραιμος άνθρωπος αναρωτιόταν αν ο ΣΚΑΪ είναι τηλεοπτικός σταθμός στην Αμερική ή στην Ελλάδα.

Αν ο ΣΚΑΪ έχει έδρα του στην Αλαμπάμα ή στο Ουισκόνσιν ή στο Νέο Φάληρο.

Δεύτερο θέμα στο δελτίο του, μετά τη λυσσαλέα επίθεση εναντίον του Τραμπ που τόλμησε να γίνει καλά και να πάει βόλτα, αποτέλεσε το «αγκάλιασμα» των συμφερόντων της κυβέρνησης και της «Αγίας Οικογένειας» με την Microsoft του Μπιλ Γκέιτς.

Ανακοινώθηκε μια επένδυση που είναι μια τεράστια φούσκα για την ελληνική οικονομία και τους Έλληνες ανέργους.

Μάλιστα ούτε ο πρωθυπουργός ούτε η Microsoft αναφέρθηκαν στο ύψος της επένδυσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να μπερδέψει το ελληνικό κοινό μίλησε για προστιθέμενη αξία. Ταυτόχρονα, ο ΣΚΑΪ είχε αποκλειστική συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Microsoft, υπάλληλο του Μπιλ Γκέιτς. Η εταιρεία, σύμφωνα με όσα ακούσαμε, πρόκειται να κάνει ένα κέντρο- data, δεξαμενισμού δεδομένων του ευρωπαϊκού χώρου. Αυτή η επένδυση γίνεται τώρα που η πατρίδα μας θα πάρει την ευρωπαϊκή ενίσχυση των 32 δις ευρώ λόγω covid19. Από αυτά, έχει προβλέψει η θεία Μέρκελ να πάει το 20% στις νέες τεχνολογίες, στην πληροφορική και στην πράσινη ενέργεια. Αυτό έχει πολύ μάσα για τα γερμανικά ταμία, τον Μπιλ Γκέιτς και την οικογένεια Μητσοτάκη. Αυτή η επένδυση, όπως θα διαπιστώσετε, δεν πρόκειται να μειώσει ούτε την ανεργία ούτε την ισοπέδωση του αστικού κόσμου και των μεσαίων επιχειρήσεων. Αντίθετα, εντάσσεται στο δόγμα του ΣΟΚ. Και θα αξιοποιήσει όλες τι ευφυείς πρωτοβουλίες που θα θελήσουν στη βοήθεια του κέντρου πληροφοριών. Ταυτόχρονα, αυτό που πάει να φτιάξει εδώ ο Γκέιτς έχει σχέση με μια σειρά επενδύσεων σε ηλεκτρονικές εφαρμογές και προϊόντα, όπως οι νέες ταυτότητες, που θα κοστίσουν από 200 έως 300 εκατομμύρια ευρώ.

Το «σφιχταγκάλιασμα» χωρίς μάσκες Μητσοτάκη και Μπιλ Γκέιτς έγινε με τις ευλογίες του μεγάλου δωσίλογου Τζορτζ Σόρος, του μεγάλου καταδότη των Εβραίων συμπατριωτών του στη Κατοχή.

Του ανθρώπου που ομολόγησε ο ίδιος στην αμερικανική τηλεόραση ότι κατέδιδε στους Γερμανούς όλα τα περιουσιακά στοιχεία των τραγικών Εβραίων, που ανέβαιναν στα τρένα για το Άουσβιτς και το Νταχάου.

Είναι πράγματι γελοίο να ακούς τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη και τη νύφη να επιτίθενται εναντίον της Χρυσής Αυγής ή να αγανακτούν για τις ρατσιστικές επιθέσεις στις ΗΠΑ, ενώ συναλλάσσονται πολιτικά και οικονομικά με το ίδρυμα Σόρος και διευθύνουν τα παραρτήματά του στην Ελλάδα. Δηλαδή η οικογένεια Μητσοτάκη έχει στενές σχέσεις διαχρονικά με το Βερολίνο, και, ταυτόχρονα, με έναν δωσίλογο που έστειλε στους θαλάμους αερίων δεκάδες χιλιάδες Εβραίους ομοεθνείς του.

Είναι, επίσης, ανατριχιαστικό ότι αυτή η κυβέρνηση συμμετέχει σε έναν τηλεοπτικό εσμό ο οποίος εξυπηρετεί στα ίσια και φανερά τα ιδρύματα Γκέιτς και Σόρος καθώς και τους σκοπούς του Πεκίνου στην υπόθεση του covid19.

Ποτέ δεν θα ακούσετε τον ΣΚΑΪ να στρέφεται κατά των Κινέζων.

Είναι δέσμιος της κινεζικής πρεσβείας και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας εξαιτίας των διευκολύνσεων και της βοήθειας που παίρνει ο ιδιοκτήτης του από τους Κινέζους για τον εμπορικό στόλο του.

Όπως έχετε αντιληφθεί, η ελληνική κυβέρνηση ούτε καν ψελλίζει υπέρ των Αρμενίων ούτε καν συμπαρίσταται προς τους Αρμένιους αδελφούς που δέχονται μαζική επίθεση Αζερικών και Τουρκικών δυνάμεων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Θα περίμενε κανείς ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έτσι για τα μάτια του κόσμου, θα έβγαζε έστω και μια μικρή ανακοίνωση υπέρ των Αρμενίων.

Καταδικάζοντας τη σφαγή των αμάχων από βομβαρδισμούς των Αζέρων και των Τούρκων.

Δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση έχει στο μυαλό της μόνο το Γκέιτς και επενδύσεις τύπου Microsoft που ωφελούν αποκλειστικά την «Αγία Οικογένεια».

Τόσο η θρησκεία όσο και οι εθνικές παραδόσεις οδηγούνται στη δικαιοσύνη και στη λήθη επί ημερών του γερμανόφιλου και πολιτικά ανεπαρκούς Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αποφασίστηκε όχι μόνο να μην γίνουν παρελάσεις λόγω του κορονοϊού αλλά και να μην υπάρχει έστω και συμβολική απόδοση τιμών στο Έπος των Ελλήνων κατά του φασισμού.

Ο covid19 καταργεί τις εθνικές επετείους και την εθνική μνήμη για τους ηρωικούς αγώνες του λαού μας εναντίον των Τούρκων, του Μουσολίνι και του Ναζισμού.

Μετά το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τις ευτυχείς ημέρες των Ελλήνων επί τουρκοκρατίας, μετά τις «σύγχρονες» αντιλήψεις για τη γενοκτονία της Σμύρνης και του Πόντου, τώρα καταργείται ακόμη και η απόδοση τιμών για τους ήρωες που έπεσαν στις μάχες εναντίον του φασισμού.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ως συνέχεια των φιλογερμανικών κυβερνήσεων Σημίτη, του προδότη Σημίτη, με εργαλείο την «ιατρική τυραννία» και το φόβο για τον κορονοϊό, επιχειρεί να έχει αμνησία ο λαός για όλα τα εθνικά και ιστορικά θέματα.

Την ίδια ώρα επιτίθεται εναντίον του κυρίαρχου θρησκεύματος και της πίστης των Ελλήνων.

Με πρωτοφανείς φασιστικές μεθόδους, η Θεία Κοινωνία, ως μέσον μετάδοσης μολυσματικής ασθένειας ήρθε στο σκαμνί μαζί με τον Μητροπολίτη Κερκύρας Νεκτάριο, ο οποίος ετόλμησε να «μολύνει» πολίτες που προσήλθαν ελευθέρως να λάβουν την Αγία Κοινωνία, το σώμα και το αίμα του Θεανθρώπου.

Δηλαδή ήθελαν να μεταλάβουν.

Ο σημερινός πρωθυπουργός δημιουργεί ατμόσφαιρα οικονομικού και πολιτικού ζόφου.

Είναι εμφανής πολιτική μαριονέτα του Βερολίνου με στενότατες σχέσεις με τα ιδρύματα του Τζορτζ Σόρος και του Μπιλ Γκέιτς.

Είναι ήδη εμφανές ότι το Μαξίμου ασχολείται μόνο με δουλειές από τις οποίες κερδίζει η «Αγία Οικογένεια» και συγκεκριμένα μέλη της επιχειρηματικής ελίτ.

Ουδείς έχει καταλάβει πώς θα μειωθεί η ανεργία από την επένδυση του κ Γκέιτς και πόσοι Έλληνες θα βρούνε δουλειά.

Στην αρχή μιλούσαν για μια επένδυση της τάξεως του ενός δισεκατομμυρίου και κατέληξαν χθες να λένε αορίστως για μια επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων που θα έχει προστιθέμενη αξία.

Στην πραγματικότητα στήνονται δουλειές με συγκεκριμένα κέρδη για συγκεκριμένους παράγοντες οικονομικούς και πολιτικούς, επειδή η Ευρώπη προβλέπει το 20% των ενισχύσεων για τον covid19 να πηγαίνει στις νέες τεχνολογίες.

Το Μαξίμου ασχολείται είτε με προγράμματα από τα οποία έχουν κέρδη γνωστοί εργολάβοι είτε τα ιδρύματα Σόρος και Γκέιτς.

Δεν έχουμε σχολεία.

Δεν έχουμε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Δεν έχουμε μηχανήματα ακτινοθεραπείας για τον καρκίνο αλλά θα έχουμε κέντρο αποθήκευσης δεδομένων του κ Γκέιτς.

Η χώρα στα χέρια του Μητσοτάκη δολοφονείται και μετατρέπεται σε Γουατεμάλα.

Ένα προτεκτοράτο υποθηκευμένο για έναν αιώνα.

Με έναν πρωθυπουργό που ενώ η χώρα πένεται και υποφέρει από τις επιλογές του, ενώ οι πολίτες δεν έχουν ψωμί και τυρί, αυτός τους μιλάει για ραπανάκια που ανοίγουν την όρεξη.

Ουδείς Έλληνας πολίτης πρόκειται να ωφεληθεί από την αποθήκευση δεδομένων του Μπιλ Γκέιτς στη χώρα μας.

Οι μόνοι που πανηγυρίζουν, και αυτό είναι εμφανές, είναι ο Μητσοτάκης, ο ΣΚΑΪ και το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Καθημερινής».

Οφείλω να υπενθυμίσω ότι ο κ Γκέιτς και η Microsoft έδωσαν συγχαρητήρια στον κ Μητσοτάκη για την προώθηση της εργασίας στην Ελλάδα επί ημερών lockdown.

Οφείλω να υπενθυμίσω ότι οι κύριοι αυτοί έστησαν τηλεοπτική παραγωγή με τον ΣΚΑΪ στην οποία πήγε ως καλεσμένος και ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Φυσικά ουδείς από τον τηλεοπτικό σταθμό που προωθεί τον τρόμο, τον πανικό και την φοβία, έχει πει μέχρι σήμερα στους τηλεθεατές του πόσο τα μέτρα για τον covid19 μεγάλωσαν και μεγαλώνουν τις κοινωνικές ανισότητες, και πόσο πληρώνει η τηλεργασία τις αποδοχές ενός υπαλλήλου.

Το Μαξίμου στήνει διάφορες δουλειές.

Θέλουν να φτιάξουν τις νέες ταυτότητες και να κάνουν ντελίβερι γύρω στα 200 εκατομμύρια. Θέλουν οπωσδήποτε να προωθήσουν την ιδέα του καθολικού εμβολιασμού, χωρίς να ενδιαφέρονται και πάρα πολύ για τις παρενέργειες ανασφαλών εμβολίων.

Αυτό θέλει το ίδρυμα Γκέιτς και η παρέα του.

Έχουν έτοιμα 200 εκατομμύρια προς διανομή σε φίλους, για νέες κλειστές δομές φιλοξενίας μεταναστών.

Ετοιμάζουν προγράμματα καθαρής ενέργειας για τη ΔΕΗ, προκειμένου να πουλήσουν οι γερμανικές βιομηχανίες, αλλά και να μοσχοπουληθεί και η ίδια η ΔΕΗ ή ορισμένα κομμάτια της.

Δεν ιδρώνει το αυτί τους στις καταγγελίες ότι δίνουν όλες τις δουλειές, ακόμη και τις μάσκες, σε φίλους της οικογένειας.

Λένε ψέματα για τη γενική εικόνα της οικονομίας μας.

Η Ελλάδα βουλιάζει στην ύφεση και ο Σταϊκούρας παρουσιάζει έναν προϋπολογισμό εικονικής πραγματικότητας.

 

Πηγή

Προβολές : 513


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα