Δέκα χρόνια πριν, ο Ντέιβιντ Άϊκ, απεκάλυπτε το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΖΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Δέκα χρόνια πριν, ο Ντέιβιντ Άϊκ, απεκάλυπτε το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΖΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

18 Ιανουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:611
Μοίρασέ το

Δέκα χρόνια πριν, ο Ντέιβιντ Άϊκ, αποκάλυπτε το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΖΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

 

Δεν είναι πάνω από εκατό οι φαμίλιες που ελέγχουν όλη την ανθρωπότητα και όλες είναι ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΗΣ καταγωγής. Χιλιάδες χρόνια υποδούλωσης της ανθρωπότητας σ’ αυτή τη σατανική κλίκα, που υπονομεύει όλους τους λαούς και στοχεύει στην πλήρη υποταγή της σ’ αυτούς και στον “θεό” που εκπροσωπούν.

Το ανθρώπινο αίμα είναι το απαραίτητο συστατικό της επιβίωσής τους.

Με ποταμούς αίματος, θέλουν και σήμερα να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω των εμβολιασμών για μια ασθένεια που έχει μικρότερη επήρεια και θνησιμότητα και από την γρίπη.

 

Με συμμάχους τα εξαγορασμένα παγκοσμίως ΜΜΕ, με διαλυμένη την ΙΑΤΡΙΚΗ την οποία μετέτρεψαν σε χυδαίο εμπόριο εξαγοράζοντας εκατομμύρια γιατρούς και δικαστές, έχουν δημιουργήσει ένα κύκλωμα σατανικής λατρείας σε βάρος όλων των λαών.

Το εμβόλιό τους, μέσα από την νανοτεχνολογία που έχουν αναπτύξει, στοχεύει στον πλήρη έλεγχο της λογικής και συναισθηματικής μας νοημοσύνης.

Έχουν τον τρόπο και τα μέσα να το επιτύχουν.

Η άρνηση όμως των λαών που αφυπνίζονται, μπορούν να τους σταματήσουν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

COVID Πριν 10 Χρόνια ο David Icke για το μαζικό πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού

 

Προβολές : 611


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα