Δείτε να φρίξετε – Ιδού η παγκόσμια θρησκεία που θα φέρουν

Δείτε να φρίξετε – Ιδού η παγκόσμια θρησκεία που θα φέρουν

15 Μαΐου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:605
Μοίρασέ το

 

 

 

Δίπλα στην εικόνα του Χριστού έβαλε τον Βούδα αλλά και τον θεό Σίβα, ο οποίος πατά πάνω σε ένα μωρό (που αναπαριστά τον Δία) και «κοσμεί» με την μορφή του το CERN αλλά και τις συνομιλίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με την Κίνα

Τους “καίει” ότι παραπέμπει στον  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Τους  “καίει”, ότι έχει σχέση με τον Χριστό και τον εμπλέκουν με τις ψευτοθρησκείες τους…
Και το … “κερασάκι στην τούρτα” η… Τζερούσαλεμ… όπου θα ανακηρύξουν τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Είναι και η άλλη Τζερούσαλημ…η Θεσσαλονίκη…  αυτή που θέλουν να μετατρέψουν σε … ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, οι εβραιοσιωνιστές…
Θεέ μου, άρχισε να μοιράζεις κεραυνούς και να εξαφανίζεις ερπετά…
«Τρίβουμε» τα μάτια μας μήπως είναι ψέμα

 

Η Εκκλησία των Άγγλων Μαρτύρων στο Λονδίνο της Αγγλίας αποφάσισε να τιμήσει την χθεσινή παγκόσμια προσευχή (14.Μαίου) με μία κίνηση που ξεσήκωσε συζητήσεις στην Ευρώπη.

Δίπλα στην εικόνα του Χριστού έβαλε τον Βούδα αλλά και τον θεό Σίβα, ο οποίος πατά πάνω σε ένα μωρό (που αναπαριστά τον Δία) και «κοσμεί» με την μορφή του το CERN αλλά και τις συνομιλίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με την Κίνα (ΕΔΩ).

Αυτές τις μορφές θα λατρεύει εφεξής η Εκκλησία;

Μαζί βλέπουμε μία κούπα από τη Ιερουσαλήμ, προκειμένου να τονιστεί η «ιερή πόλη», στην οποία αναμένεται να ανακηρυχθεί για πρώτη φορά η παγκόσμια θρησκεία, που θα συγχωνεύει όλες τις υπόλοιπες.

Σημειώνεται πως χθες, ο Πάπας Φραγκίσκος στην Ρώμη και ο μεγάλος ιμάμης Άχμεντ αλ Ταγιέμπ στο Κάιρο εξέπεμψαν χθες, με τη συνδρομή κι άλλων προσωπικοτήτων όλων των θρησκειών, διεθνή έκκληση σε μία κοινή προσευχή για το τέλος δήθεν του κορωνοϊού.

 

«Δεν προσευχόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου, η μία θρησκευτική παράδοση ενάντια στην άλλη, όχι! Είμαστε όλοι ενωμένοι ως ανθρώπινα όντα», τόνισε ο Πάπας Φραγκίσκος στην καθημερινή λειτουργία του από το Βατικανό.

 

Από το Κάιρο, ο μεγάλος ιμάμης του Αλ-Άζχαρ, ενός από τους σημαντικότερους ιερατικούς θεσμούς του σουνιτικού Ισλάμ, συνέστησε στους πιστούς «να παρακαλέσουν τον Παντοδύναμο Αλλάχ να σώσει όλους τους ανθρώπους από αυτήν την δυστυχία και να βοηθήσει τους επιστήμονες ώστε να κατορθώσουν να βρουν μια θεραπεία».

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 605


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα