Δείτε τι ανακάλυψαν γονείς που έστειλαν τις μάσκες των παιδιών τους σε εργαστήριο για ανάλυση. Όσα αποκαλύφθηκαν τρομάζουν.

Δείτε τι ανακάλυψαν γονείς που έστειλαν τις μάσκες των παιδιών τους σε εργαστήριο για ανάλυση. Όσα αποκαλύφθηκαν τρομάζουν.

22 Ιουνίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Δείτε τι ανακάλυψαν γονείς που έστειλαν τις μάσκες των παιδιών τους σε εργαστήριο για ανάλυση. Όσα αποκαλύφθηκαν τρομάζουν.

 

Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω, ή οτιδήποτε άλλο, δεν θα αποτρέψει τους εξτρεμιστές της λατρείας της μάσκας, μερικοί από τους οποίους θέλουν τώρα να δουν τη χρήση μάσκας στα σχολεία για πάντα.

Δείτε τι ανακάλυψαν γονείς που έστειλαν τις μάσκες των παιδιών τους σε εργαστήριο για ανάλυση. Όσα αποκαλύφθηκαν τρομάζουν.

Θα ξυπνήσουν οι “γονείς” που βιάστηκαν να μασκοφορέσουν τα παιδιά τους, ή θα συνεχίζουν να εγκληματούν σε βάρος της υγείας τους;;;
Καλλιόπη Σουφλή

 

Μας έχουν πει εδώ και πάνω από ένα χρόνο ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί εκτεταμένη αναγκαστική δημόσια χρήση μάσκας επειδή, ακόμη και αν είναι  μόνο μέτρια έως ελαφρώς αποτελεσματική στον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, υπάρχουν ΜΗΔΕΝΙΚΑ μειονεκτήματα.

 

«Ποιο είναι το κακό;» ρωτάνε.

«Είναι μόνο μια μικρή ταλαιπωρία», αναμασούν.

«Αν σώσει μια ζωή, αξίζει τον κόπο!» εκλιπαρούν.

Εν τω μεταξύ, εμείς στην Team Reality όχι μόνο συνεχίσαμε να επισημαίνουμε πραγματικά δεδομένα που δείχνουν ότι η χρήση μάσκας είναι εντελώς αναποτελεσματική, έχουμε επίσης υποστηρίξει ότι η αναγκαστική δημόσια χρήση μάσκας, ειδικά μακροπρόθεσμα, έχει αρνητικές κοινωνικές και ακόμη και  υγειονομικές επιπτώσεις  που οι δυνάμεις ελέγχου είναι πολύ ευτυχείς να αγνοούν υποτασσόμενες στον νέο θεό τους, αυτόν της μάσκας προσώπου.

Είναι λογικό ότι μία από αυτές τις επιπτώσεις στην υγεία θα ήταν το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι, ιδιαίτερα παιδιά, έχουν αναγκαστεί να φορούν διαρκώς κομμάτια υφάσματος μέσα από τα οποία αναπνέουν για ατελείωτες ώρες.

Ποια παθογόνα που παραμονεύουν, μπορούν να βρεθούν σε αυτά τα αηδιαστικά μαραφέτια που αγγίζονται αδιάκοπα, που βρίσκονται κολλημένα σε τσέπες και χωρίς σκέψη τοποθετούνται μέσα σε βιβλία, πάνω σε τραπέζια και γραφεία;

Λοιπόν, μια ομάδα γονιών από τη Φλόριντα έστειλαν αρκετές μάσκες που φορούσαν τα παιδιά τους σε ένα εργαστήριο για να μάθουν. Και ναι, πιθανότατα θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να καθίσετε να φάτε σύντομα, πριν αφομοιώσετε αυτά τα αποτελέσματα.

Μέσω δελτίου Τύπου:

Gainesville, FLORIDA (16 Ιουνίου 2021) – Μια ομάδα γονέων στο Γκέινσβιλ της Φλόριντα, ανησυχώντας για πιθανές βλάβες από μάσκες, υπέβαλε έξι μάσκες προσώπου σε εργαστήριο για ανάλυση.

Η έκθεση που προέκυψε διαπίστωσε ότι πέντε μάσκες ήταν μολυσμένες με βακτήρια, παράσιτα και μύκητες, συμπεριλαμβανομένων τριών με επικίνδυνα παθογόνα και βακτήρια που προκαλούν πνευμονία.

Δεν εντοπίστηκαν ιοί στις μάσκες, αν και η ανάλυση είναι ικανή να ανιχνεύσει ιούς.

Η ανάλυση εντόπισε τα ακόλουθα 11 ανησυχητικά επικίνδυνα παθογόνα στις μάσκες:

• Streptococcus pneumoniae (Πνευμονικός Στρεπτόκοκκος: προκαλεί πνευμονία)

• Μυκοβακτηρίδιο φυματίωσης (προκαλεί φυματίωση)

• Νεϊζερία μηνιγγίτιδα (προκαλεί μηνιγγίτιδα, σήψη)

• Acanthamoeba polyphaga (Ακανθαμοιβάδα πολυφάγα: προκαλεί κερατίτιδα και κοκκιωματική δραστική εγκεφαλίτιδα)

• Acinetobacter baumanni (Ακινετοβακτήριο Μπαουμάνι: προκαλεί πνευμονία, λοιμώξεις της ροής του αίματος, μηνιγγίτιδα, ουρολίδες- ανθεκτικές στα αντιβιοτικά)

• Escherichia coli (Εσερίχια Κόλι: προκαλεί τροφική δηλητηρίαση)

• Borrelia burgdorferi (προκαλεί νόσο του Lyme)

• Κορυνοβακτηρίδιο Διφθερίτιδας (προκαλεί διφθερίτιδα)

• Legionella pneumophila (Λεγιονέλλα πνευμονοφιλία:  προκαλεί νόσο των Λεγεωνάριων)

• Staphylococcus pyogenes serotype M3 (Πυογενής Σταφυλόκοκκος ορότυπου M3: προκαλεί σοβαρές λοιμώξεις – υψηλά ποσοστά νοσηρότητας)

• Staphylococcus aureus (Χρυσίζων Σταφυλόκοκκος: προκαλεί μηνιγγίτιδα, σήψη)

Οι μισές από τις μάσκες μολύνθηκαν με ένα ή περισσότερα στελέχη βακτηρίων που προκαλούν πνευμονία.

Το ένα τρίτο μολύνθηκαν με ένα ή περισσότερα στελέχη βακτηρίων που προκαλούν μηνιγγίτιδα.

Το ένα τρίτο ήταν μολυσμένα με επικίνδυνα, ανθεκτικά στα αντιβιοτικά βακτηριακά παθογόνα.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν λιγότερο επικίνδυνα παθογόνα, συμπεριλαμβανομένων παθογόνων παραγόντων που μπορούν να προκαλέσουν πυρετό, έλκη, ακμή, μυκητιασικές λοιμώξεις, στρεπτόκοκκο, περιοδοντική νόσο και πολλά άλλα.

Οι μάσκες προσώπου που μελετήθηκαν ήταν καινούργιες ή φρεσκοπλυμένες πριν από τη χρήση και είχαν φορεθεί για 5 έως 8 ώρες, οι περισσότερες κατά τη διάρκεια δια ζώσης εκπαίδευσης από παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών.

Η μία είχε φορεθεί από ενήλικα. Ως μέσα σύγκρισης δοκιμάστηκαν ένα μπλουζάκι που φορούσε ένα από τα παιδιά στο σχολείο και αφόρετες μάσκες. Δεν βρέθηκαν παθογόνα στα μέσα σύγκρισης.

Οι πρωτεΐνες που βρέθηκαν στο μπλουζάκι, για παράδειγμα, δεν είναι παθογόνες για τον άνθρωπο και είναι συνήθεις στα μαλλιά, το δέρμα και το έδαφος.

Ένας γονέας που συμμετείχε στη μελέτη, η κα Amanda Donoho, σχολίασε ότι αυτό το μικρό δείγμα δείχνει την ανάγκη για περισσότερη έρευνα: “Πρέπει να γνωρίζουμε τι βάζουμε στα πρόσωπα των παιδιών μας κάθε μέρα. Οι μάσκες παρέχουν ένα ζεστό, υγρό περιβάλλον για την ανάπτυξη βακτηρίων.”

Αυτοί οι γονείς συνεργάστηκαν με το εργαστήριο επειδή ανησυχούσαν για τους ενδεχόμενους ρύπους στις μάσκες που αναγκάστηκαν τα παιδιά τους να φορούν όλη την ημέρα στο σχολείο, να τις βάζουν και να τις βγάζουν, να τις τοποθετούν σε διάφορες επιφάνειες, να τις φορούν στην τουαλέτα κλπ.

Αυτό τους ώθησε να στείλουν τις μάσκες στο Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης Φασματομετρίας Μάζας του Πανεπιστημίου της Φλόριντα για ανάλυση.

Το παρακάτω διάγραμμα, που συγκεντρώθηκε από την ομάδα των γονέων, δείχνει τους πιθανούς κινδύνους από κάθε παθογόνο: 

Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω, ή οτιδήποτε άλλο, δεν θα αποτρέψει τους εξτρεμιστές της λατρείας της μάσκας, μερικοί από τους οποίους θέλουν τώρα να δουν τη χρήση μάσκας στα σχολεία για πάντα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 813


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα