Δεν ήταν μόνο αυτά τα λεκτικά αίσχη του «εορτασμού» της 25ης Μαρτίου. 

Δεν ήταν μόνο αυτά τα λεκτικά αίσχη του «εορτασμού» της 25ης Μαρτίου. 

28 Μαρτίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:771
Μοίρασέ το

 

 

Σαν να ήθελε η «Πρόεδρος» να τονίσει προς όλους, πως η μασκοφορία των στρατευμένων δεν είχε καμιά σχέση με «προστασία της δημόσιας υγείας», αλλά με υπαίθρια τελετή Δουλείας τύπου «Μάτια (-στόμα-μύτη) Ερμητικά Κλειστά», όπου η ίδια η πρόεδρος ως Τελετάρχης επέλεξε για τον εαυτό της το μοναδικό ΛΕΥΚΟ χρώμα μάσκας σε ολόκληρη την εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

 

ΤΟΛΜΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΝΔΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΛΩΡΟ (όνομα και πράγμα) ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1.  ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ… ΠΑΡΕΛΑΣΑΤΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΕΣ.

Όταν μας την πέσει ο τούρκος, να πάτε να πολεμήσετε με τις μάσκες σας.

ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΟΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ.

 

Υ.Γ.2. Καλά, ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί τον ρόλο του Καραμπελιά, τα πρόβατα που τον ακολουθούν;;;

 

Είναι τόσες οι προσβολές της εθνικής ταυτότητας και Σημαίας των Ελλήνων από την εν λόγω κυρία που πρέπει το Βαθύ Κράτος να διαθέτει ολόκληρο ανθελληνικό επιτελείο ψυχολογικού πολέμου μόνο για να προγραμματίζει αποτελεσματικά τη «σημειολογία» γραικυλισμού σε κάθε της δημόσια εμφάνιση.

 

Σε αυτό τον τομέα του επιστημονικού Mass Mind Control και πλύσης εγκεφάλου, υστερεί βέβαια ο Καραμπελιάς και οι λοιποί χρήσιμοι ηλίθιοι που τον ακολουθούν.

Το φαινόμενο Σακελλαροπούλου βρήκε τρόπο να εκφραστεί πάλι συμβολικά στην φετεινή «Παρέλαση της Μάσκας». Ήταν η πρώτη, μετά από δύο χρονιές, υπαίθρια στρατιωτική και μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.

Παρά την άρση της υποχρεωτικής μασκοφορίας που ισχύει από τις αρχές του 2022, η πάντα ιδιόρρυθμη Πτ«Δ» φαίνεται πως επέβαλε στους στρατηγούς αυστηρό τελετουργικό πρωτόκολλο, που απαιτούσε μάσκες σκοτεινού χρώματος (με μια αδιόρατη κουκκίδα ριγέ «εθνοσήμου» στο δεξί μάγουλο του υφάσματος), τόσο στην κατάθεση στεφάνου και στην εξέδρα των επισήμων, αλλά κυρίως στο σύνολο των οπλιτών και αξιωματικών που παρέλασαν.

Στους μαθητές όμως «επιτράπηκε» να παρελάσουν χωρίς μάσκες, μάλλον προς αποφυγή της προβλέψιμης τυχόν λιποθυμίας — κάτι που αποκλείστηκε στους ενήλικους μασκοφόρους οπλίτες μετά από την συνήθη εξαντλητική άσκηση παρέλασης με μάσκες στα στρατόπεδα.

Σαν να ήθελε η «Πρόεδρος» να τονίσει προς όλους, πως η μασκοφορία των στρατευμένων δεν είχε καμιά σχέση με «προστασία της δημόσιας υγείας», αλλά με υπαίθρια τελετή Δουλείας τύπου «Μάτια (-στόμα-μύτη) Ερμητικά Κλειστά», όπου η ίδια η πρόεδρος ως Τελετάρχης επέλεξε για τον εαυτό της το μοναδικό ΛΕΥΚΟ χρώμα μάσκας σε ολόκληρη την εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ετσι, την είδαμε να κατέρχεται από το Περιστύλιο της Βουλής, με το άσπρο διοπτροφόρο προσωπείο της, εν είδει λευκής περιστεράς, ίσως για να «ξεχωρίζει» η αγνότητα της ανάμεσα στα μαύρα κοράκια της μισητής ένστολης «ανδροκρατίας» που υποκλίνονται μπροστά της.

Όσοι διακρίνουν και θρησκευτική πλευρά αυτών των προμελετημένων κινήσεων και συμβόλων της Πτ«Δ», θα μπορούσαν να ανιχνεύσουν «βλάσφημο» υπονοούμενο στο πρώτο μέρος (κάθοδος/κατάθεση στεφάνου) της ιερόσυλης Τελετουργίας.

Αλλά καλύτερα …Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου.

Στις Παρ 25 Μαρ 2022 στις 13:24 ο χρήστης έγραψε:

Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΙΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΟΥΚΡΑΝΩΝ”

Μαζέψτε επί τέλους αυτό το σούργελο…

ΕΔΩ

ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ

https://ardin-rixi.gr/archives/242997

Το Άρδην διοργάνωσε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 συζήτηση με θέμα:

“25η Μαρτίου 2022, στην Ουκρανία ο αγώνας για ελευθερία συνεχίζεται”

 

 

Προβολές : 771


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα