Δεν σε ξέρω ρε μάγκα, αλλά έχεις πολλά κιλά “μπαλάκια”. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ. (βίντεο)

Δεν σε ξέρω ρε μάγκα, αλλά έχεις πολλά κιλά “μπαλάκια”. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ. (βίντεο)

5 Νοεμβρίου, 2020 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,312
Μοίρασέ το

 

Michael Kinazides. Ν’ αγιάσει το στόμα σου.

Η ΜΑΝΑ, με όλα τα γράμματα κεφαλαία, που τον γέννησε και οι γονείς που ανέθρεψαν αυτόν τον ΜΑΓΚΑ, αξίζουν ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ… μια υπόκλιση σεβασμού εκ μέρους μας.

Τέτοιους ΕΛΛΗΝΕΣ, χρειαζόμαστε…

Τέτοια νεολαία…

ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΑΙ … ΣΤΑΡΑΤΗ.

Μπράβο παλλικάρι μου.

Αν είχαμε τέτοια νεολαία, θα είχαμε και γονείς που δεν θα συνέβαλαν στην καταστροφή της Πατρίδας μας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,312


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα