Δεν το πρόσεξε κανείς; Η δήλωση που πέρασε στα ψιλά – Oι εμβολιασμένοι μπορεί να κουβαλούν ακόμη ιικό φορτίο στη μύτη τους για να μολύνουν άλλους.

Δεν το πρόσεξε κανείς; Η δήλωση που πέρασε στα ψιλά – Oι εμβολιασμένοι μπορεί να κουβαλούν ακόμη ιικό φορτίο στη μύτη τους για να μολύνουν άλλους.

24 Μαρτίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:464
Μοίρασέ το
Ένας εμβολιασμένος με την εκπνοή του ή το φτάρνισμά του μπορεί ακόμη να μολύνει άλλους, ακόμη και αν ο ίδιος αισθάνεται καλά, σαν να μην έχει τίποτα.

Καθίσταται πλέον αντιληπτό, πως κάθε εμβολιασμένος, αποτελεί ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ, για κάθε ανεμβολίαστο και εν δυνάμει ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ.
Κι αυτό, ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΔΥ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Λυπάμαι για όσους ακόμα και τώρα, και παρά το γεγονός ότι έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα για την επικινδυνότητα του εμβολίου, είτε το έκαναν, είτε συστήνουν σε άλλους να το κάνουν.
Λυπάμαι και για εκείνους που δεν πιστεύουν ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΞΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ.

Δεν το πρόσεξε κανείς;

Η δήλωση που πέρασε στα ψιλά

Oι εμβολιασμένοι μπορεί να κουβαλούν ακόμη ιικό φορτίο στη μύτη τους για να μολύνουν άλλους.

Έτσι, ένας εμβολιασμένος με την εκπνοή του ή το φτάρνισμά του μπορεί ακόμη να μολύνει άλλους, ακόμη και αν ο ίδιος αισθάνεται καλά, σαν να μην έχει τίποτα.

 

Πηγή

Προβολές : 464


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα