“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”. Μας το λένε ξεκάθαρα

“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”. Μας το λένε ξεκάθαρα

5 Σεπτεμβρίου, 2020 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:786
Μοίρασέ το
 
 

Αυτή η επιμονή τους και τότε και τώρα για ψηφιακό έλεγχο των πολιτών με διάφορες προφάσεις, χρησιμοποιώντας απειλές διαφόρων τύπων, όπως την απειλή της ανεργίας, της λαθροεισβολής, της τρομοκρατίας και τώρα του κορωνοϊού, δείχνει ότι δεν τους πτοεί τίποτα στην προσπάθειά τους να πετύχουν τον τρόπο να ελέγξουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ασχετα από τον χρόνο που κυλά ή τις συνθήκες που επικρατούν ανάλογα με τα γεγονότα, προσαρμόζονται αναλόγως, διατηρώντας όμως την ουσία και τον κύριο στόχο τους, που είναι το πως, με ποια μέθοδο, θα καταφέρουν να μας ελέγχουν πλήρως.

 
 
 
Αυτόν τον κόσμο ονειρεύονται για μας και τα παιδιά μας, τα ερπετά.
 
Όσο για τον Μπλέρ, είναι ένα ακόμα σιωνιστικό σκουπίδι, της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
 
Με δεδομένο πως λιαν συντόμως θα επιβληθεί και στον Ελληνικό λαό η ψηφιακή ταυτότητα, καιρός είναι να αντισταθούμε…
 
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
Εμείς οι μεγαλύτεροι, προφτάσαμε και ζήσαμε σε πιο όμορφες εποχές.
 
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;;;
 
ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ;;;
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Επανήλθε από το χρονοντούλαπο για να μας πείσει ότι αποτελεί κοινή λογική η ψηφιακή ταυτότητα.

Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ ο οποίος δήλωσε ότι είναι «κοινή λογική να κινηθούμε προς την κατεύθυνση των ψηφιακών ταυτοτήτων» ως μέρος των προσπαθειών για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Μάλιστα υποστήριξε ότι πρέπει να τηρείται αρχείο από την κυβέρνηση όσων εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοιού.

Η Βρετανική κυβέρνηση εξέθεσε πρόσφατα σχέδια αλλαγής νόμων για να επιτραπεί η χρήση ψηφιακής ταυτότητας σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ως πρωθυπουργός, ο Μπλερ ξεκίνησε ένα σχέδιο υποχρεωτικών ψηφιακών ταυτοτήτων, αλλά καταργήθηκε από την κυβέρνηση συνασπισμού.

Μιλώντας στο BBC, είπε ότι μόλις αρχίσουν οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό, τότε “θα θέλετε ένα αρχείο για το γεγονός ότι έχετε εμβολιαστεί”.

“Θα θέλετε ένα αρχείο που θα τηρεί η κυβέρνηση για το ποιος έχει εμβολιαστεί – αυτό θα είναι και πάλι απαραίτητο για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης”, πρόσθεσε.

Πράγματι αποτελεί γεγονός ότι όλοι φοβούνται τον διπλανό τους. Δεν τον αγγίζουν, δεν τον αγκαλιάζουν ούτε τον φιλούν. Άλλωστε ακόμα κι αν το ήθελαν θα είχαν να αντιμετωπίσουν την κατακραυγή και τα πρόστιμα αφού δεν τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Ο Μπλερ υποστήριξε ότι οι βελτιώσεις στην τεχνολογία σημαίνουν ότι τα ζητήματα της ιδιωτικής ζωής “μπορούν να αντιμετωπιστούν”.

“Δεν χρειάζεστε μεγάλο αριθμό πληροφοριών”, είπε “Οι άνθρωποι δίνουν πολύ περισσότερες πληροφορίες στα σούπερ μάρκετ τους από ό,τι στην κυβέρνηση.”

Απαντώντας στα σχόλια του Μπλερ, ο Σίλκι Κάρλο, διευθυντής του Big Brother Watch – μιας ομάδας εκστρατείας πολιτικών ελευθεριών – είπε: “Η ιδέα της ψηφιακής ταυτότητας και των ελέγχων εμβολιασμού θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε ένα απαρτχάιντ υγείας, που λίγοι θα περίμεναν από μια δημοκρατική χώρα”.

“Οι ψηφιακές ταυτότητες θα οδηγούσαν σε ευαίσθητα αρχεία που καλύπτουν ιατρικά δεδομένα, εργασιακά δεδομένα, ταξίδια και βιομετρικά δεδομένα, για κάθε έναν από εμάς και τα οποία θα βρίσκονται στα χέρια των αρχών και των γραφειοκρατών του κράτους.

“Αυτό το επικίνδυνο σχέδιο θα κάνει τους ελέγχους ταυτότητας κανονικότητα, θα αυξήσει τον κρατικό έλεγχο στους πολίτες που τηρούν το νόμο και θα δημιουργήσει έναν πόλο έλξης για τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου.”

Τα σχόλια του Μπλερ έρχονται αφότου η Βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σχέδια για επικαιροποίηση των υφιστάμενων νόμων για τον έλεγχο ταυτότητας, ώστε η ψηφιακή ταυτότητα να «χρησιμοποιείται όσο το δυνατόν ευρύτερα».

Δεν προτείνει την αναβίωση του παλιότερου σχεδίου ψηφιακών ταυτοτήτων, αλλά «διερευνά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να γίνουν ασφαλείς έλεγχοι απέναντι στα κυβερνητικά δεδομένα», σύμφωνα με την ανακοίνωση της Βρετανικής κυβέρνησης.

Ο Βρετανός υπουργός Ψηφιακών Υποδομών, Matt Warman είπε: «Η ψηφιακή τεχνολογία μας βοηθάει στην πανδημία και συνεχίζει να βελτιώνει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε και έχουμε πρόσβαση σε ζωτικές υπηρεσίες.

“Θέλουμε να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να αποδείξουν την ταυτότητά τους με ασφάλεια στο διαδίκτυο, ώστε οι συναλλαγές να γίνουν ακόμη πιο γρήγορες – αυτό έχει τη δυνατότητα να προσθέσει δισεκατομμύρια στην οικονομία μας”.

Ο Μπλερ ήταν ένθερμος υποστηρικτής των δελτίων ψηφιακής ταυτότητας για όλους τους πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου, ως τρόπο καταπολέμησης της τρομοκρατίας μετά την 11η Σεπτεμβρίου, αλλά αργότερα την πλάσαρε ως “κάρτα δικαιωμάτων” για την καταπολέμηση της απάτης και των παράνομων εργαζομένων.

Ισχυριζόταν τότε ότι οι ταυτότητες είναι ο μόνος τρόπος για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης.

Αυτή η επιμονή τους και τότε και τώρα για ψηφιακό έλεγχο των πολιτών με διάφορες προφάσεις, χρησιμοποιώντας απειλές διαφόρων τύπων, όπως την απειλή της ανεργίας, της λαθροεισβολής, της τρομοκρατίας και τώρα του κορωνοϊού, δείχνει ότι δεν τους πτοεί τίποτα στην προσπάθειά τους να πετύχουν τον τρόπο να ελέγξουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ασχετα από τον χρόνο που κυλά ή τις συνθήκες που επικρατούν ανάλογα με τα γεγονότα, προσαρμόζονται αναλόγως, διατηρώντας όμως την ουσία και τον κύριο στόχο τους, που είναι το πως, με ποια μέθοδο, θα καταφέρουν να μας ελέγχουν πλήρως.

Επίσης ο Μπλερ υποστήριξε επίσης, μιλώντας στο ΒΒC ότι οι πολιτικές καραντίνας για τον κορωνοϊό «σκοτώνουν» τα διεθνή ταξίδια.

Είπε ότι δεν πιστεύει ότι η περίοδος καραντίνας 14 ημερών για όσους επιστρέφουν από ορισμένες χώρες στο εξωτερικό ήταν “απαραίτητη”.

“Το ερώτημα δεν είναι πώς εξαλείφεις τον κίνδυνο, αλλά πώς τον περιορίζεις”, πρόσθεσε.

O κίνδυνος πρέπει να υπάρχει για να κρατά τρομοκρατημένα τα πλήθη, υποταγμένα και περιορισμένα.

Ο Μπλερ είπε επίσης ότι ήταν «μυστήριο» γι ‘αυτόν γιατί δεν υπήρξε μια πιο συντονισμένη διεθνής προσπάθεια αντιμετώπισης του ιού. “Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην συμβεί αυτό”, είπε.

Μιλώντας για φτωχότερες χώρες στην Αφρική, είπε: “Δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα. Δεν είναι δυνατόν, αλλά ως αποτέλεσμα της παγκόσμιας κρίσης αντιμετωπίζουν πραγματικά προβλήματα επισιτιστικής ασφάλειας και πραγματικά προβλήματα εφοδιασμού”.

Όσον αφορά τα εμβόλια, είπε ότι ήλπιζε ότι “δεν θα καταλήξουμε σε μια κατάσταση όπου οι πλούσιες χώρες θα λάβουν τα εμβόλια και οι φτωχές χώρες θα αγωνίζονται να τα προμηθευτούν. Αυτό δεν θα ήταν μόνο ηθικά λάθος, θα ήταν εντελώς αντίθετο με τα δικά μας συμφέροντα”.

Έτσι, κανένας στον πλανήτη να μην ξεφύγει και μείνει ανεμβολίαστος.

 

Πηγή

Προβολές : 786


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα