Δημήτρης Δασκαλάκης: “Με αυτές τις ύπουλες και δόλιες μεθοδεύσεις θα επιχειρηθεί να εμβολιαστεί το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού.”

Δημήτρης Δασκαλάκης: “Με αυτές τις ύπουλες και δόλιες μεθοδεύσεις θα επιχειρηθεί να εμβολιαστεί το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού.”

14 Ιουνίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Δημήτρης Δασκαλάκης: “Με αυτές τις ύπουλες και δόλιες μεθοδεύσεις θα επιχειρηθεί να εμβολιαστεί το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού.”

 

 

Δημήτρης Δασκαλάκης: Η συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων (από αυτούς που θα αρνηθούν εκ λόγων κοινωνικής συνείδησης να εμβολιαστούν) δεν θα μπορέσει να αντέξει σε βάθος χρόνου, την ψυχική και οικονομική φθορά που θα προκαλείται με την εβδομαδιαία δαπάνη της αγοράς και πληρωμής των προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων νόσησης από τον κορωνοϊό sars-cov-2, με αποτέλεσμα

ο εργαζόμενος οικονομικά εξαντλημένος και ψυχικά εξουθενωμένος να συρθεί τελικά στην εμβολιαστική καρέκλα, υποκύπτοντας στον εργασιακό εκφοβισμό και στην συγκεκαλυμμένη οικονομική και κοινωνική πίεση της ανάλγητης και τυραννικής κρατικής εξουσίας.”

 

 

 

 

 

 

Με αφορμή τις δηλώσεις της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και προσωρινή πρωθυπουργό της χώρας σε υπηρεσιακή κυβέρνηση, κ. Βασιλικής Θάνου, περί της αντισυνταγματικότητας της επιβολής του εμβολίου (εδώ), ο δικηγόρος Δημήτρης Δασκαλάκης, απέστειλε στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, την παρακάτω δήλωσή του, την οποία παραθέτω και η οποία έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δημήτρης Δασκαλάκης: “Με αυτές τις ύπουλες και δόλιες μεθοδεύσεις θα επιχειρηθεί να εμβολιαστεί το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού.”

 

Γράφει ο Δημήτρης Δασκαλάκης

 

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση θα υπάρξει συγκερασμός των δύο απόψεων.

Θα ψηφιστεί μεν η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ως απόρροια της συνταγματικής υποχρέωσης της πολιτείας (άρθρο 21 παρ. 3 και άρθρο 18 παρ. 3 του Συντάγματος) να μεριμνά για την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά ταυτόχρονα θα σεβαστεί και το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας (άρθρο 5 παρ. 1 Συντάγματος) και την συνταγματική αρχή της προστασίας της αξίας του ανθρώπου, (άρθρο 2 παρ. 1 Συντάγματος) εκ της οποίας προκύπτει το ειδικότερο δικαίωμα του αυτοκαθορισμού και αυτοδιάθεσης του ατόμου εν σχέσει προς την διενέργεια βιοϊατρικών πράξεων και θα θεσπίσει σε νομοθετικό επίπεδο ότι αυτός που αρνείται να εμβολιαστεί θα υποχρεούται να προσκομίζει κατά την διάρκεια της εβδομάδας δύο ή τρία αρνητικά μοριακά τεστ. (Από πλευράς οικονομικού κόστους ευνοϊκότερη αντιμετώπιση για τους εργαζομένους θα συνιστά η προσκόμιση των self tests, αν αυτά τελικώς δεν αποσυρθούν από την αγορά).

Όμως στην περίπτωση αυτή, θα προβλεφθεί νομοθετικά ότι η δαπάνη της αγοράς των αυτοδιαγνωστικών δοκιμασιών ελέγχου της νόσησης από τον κορωνοϊό sars-cov-2 και της υποβολής στον προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο μοριακού τύπου PCR, θα  καταβάλλεται αποκλειστικά από τον ίδιο τον εργαζόμενο, ενώ θα προβλέπεται συνδυαστικά και η δυνατότητα της μετακίνησής του σε άλλο χώρο εργασίας, (με δραστική μείωση των αποδοχών) όπου δεν θα αλληλεπιδρά και δεν θα έρχεται σε επαφή με τους υπόλοιπους εργαζομένους ή το με το κοινό, με την παράλληλη υποχρεωτική χρήση της μάσκας καθ΄όλη την διάρκεια της παροχής εργασίας.

Στην περίπτωση αυτή καθίσταται ηλίου φαεινότερο, ότι η συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων (από αυτούς που θα αρνηθούν εκ λόγων κοινωνικής συνείδησης να εμβολιαστούν) δεν θα μπορέσει να αντέξει σε βάθος χρόνου, την ψυχική και οικονομική φθορά που θα προκαλείται με την εβδομαδιαία δαπάνη της αγοράς και πληρωμής των προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων νόσησης από τον κορωνοϊό sars-cov-2, με αποτέλεσμα ο εργαζόμενος οικονομικά εξαντλημένος και ψυχικά εξουθενωμένος να συρθεί τελικά στην εμβολιαστική καρέκλα, υποκύπτοντας στον εργασιακό εκφοβισμό και στην συγκεκαλυμμένη οικονομική και κοινωνική πίεση της ανάλγητης και τυραννικής κρατικής εξουσίας.

Με αυτές τις ύπουλες και δόλιες μεθοδεύσεις θα επιχειρηθεί να εμβολιαστεί το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού.

Τούτη την ώρα έρχονται στο νού μου οι διδαχές της Αγίας Γερόντισσας Ματρώνας της Αομμάτου, του όγδοου στύλου της Ρωσίας (η μνήμη της εορτάζεται στις 2 Μαϊου) όταν έλεγε με το προφητικό χάρισμά της, τα εξής χαρακτηριστικά και οπωσδήποτε επίκαιρα: ” Θα έλθει καιρός που θα σας βάλουν μπροστά σας ψωμί και σταυρό για να διαλέξετε. Θα περάσουμε δύσκολους χρόνους και εμείς οι Χριστιανοί πρέπει να διαλέξουμε τον Σταυρό“.
Μια κυρία που βρέθηκε εκεί την  ρώτησε: “Τι θα κάνουμε, τι θα τρώμε;” και η Αγία Ματρώνα απάντησε: “Θα πάρετε χώμα, θα κάνετε κουλουράκια, θα τα σταυρώσετε και θα είναι σαν ψωμί”.

(Από το βιβλίο Αγία Γερόντισσα Ματρώνα η Αόμματη, ο όγδοος στύλος της Ρωσίας, Έκδοση ή 2013, Ιερά Καλύβη Αγίου Χαραλάμπους, Νέα Σκήτη, Άγιον Όρος, σελ. 24-25)

και εδώ

 

 

Προβολές : 1,732


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα