ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

28 Δεκεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:276
Μοίρασέ το

Ρηχή ψυχή, χωρίς εσωτερική φλόγα, χωρίς Θεό, χωρίς Πνεύμα, Ιερό και Όσιο, χωρίς Πίστη και Πατρίδα, χωρίς καν ορθολογική σκέψη και γνώμη, πώς να μην υποκύψει στον μύχιο πειρασμό της Αποπροσωποποίησης, που διατάχθηκε παγκοσμίως, χωρίς ιστορικό προηγούμενο ή επιστημονική τεκμηρίωση, από το Ιερατείο της Μεγάλης Αντεπανάστασης (Great Reset);

Επόμενος σταθμός, το εμβόλιο του αργού Θανάτου.

Θα υποκύψουμε και σ’αυτό, μέχρι να καταλάβουμε σε ποια Εξουσία «του Κόσμου τούτου» θυσιάζουμε τα παιδιά μας;

 

 

 

Τα παιδιά μας τα θυσιάζουμε δεκαετίες τώρα, στον βωμό της εγωπάθειάς μας και του φαίνεσθαι…

Τα παιδιά μας, θα θυσιάσαμε ήδη τον Σεπτέμβριο, που αντί να αντισταθούμε τα φασκιώσαμε με τις μάσκες του θανάτου.

Τα παιδιά μας, συνεχίζουμε να τα θυσιάζουμε φορώντας τους στις εξόδους μας, μάσκες…

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ… 

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ “ΓΟΝΕΩΝ” ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Dimitris Yannopoulos

Το γεγονός είναι ταυτόχρονα τραγικό και ενθαρρυντικό: Μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση που υφίσταται ή οντολογική υπόσταση του Ανθρώπου, εμφανίζονται τα ατόφια αποθέματα Αντίστασης που κρύβει η φυσική νεανική προδιάθεση της Ανθρώπινης ψυχής.

Βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο ένα κοριτσάκι δύο (2) ετών να ανθίσταται με κάθε τρόπο στην δαιμονισμένη απαίτηση της αεροπορικής εταιρείας να …φορέσει μάσκα μέσα στο αεροπλάνο!

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια των γονέων της να υπακούσουν στον αχρείο αεροσυνοδό, πιέζοντας ακόμα και με το χέρι τους τη μάσκα στο πρόσωπο του παιδιού, η οικογένεια υποχρεώνεται τελικά στην εξευτελιστική διαδικασία της αποπομπής της από το αεροπλάνο.

Οι γονείς διαμαρτύρονται μέχρι δακρύων αλλά το κοριτσάκι φαίνεται απτόητο να προπορεύεται περήφανα στο διάδρομο προς την έξοδο του γεμάτου αεροπλάνου, έχοντας επιτύχει έναν «άθλο» που εκατομμύρια ενήλικες ανά τον κόσμο δεν τολμούν ούτε να διανοηθούν!

Σύμφωνα με την Ψυχανάλυση, στην ηλικία των δύο ετών το παιδί αποκτά την αίσθηση του υποκειμενικού Εγώ, το πρώτο χαρμόσυνο σκίρτημα Ταυτότητας, δηλαδή της μοναδικότητας του Προσώπου του στο υπαρξιακό σύμπαν που το περιβάλλει.

Η φάση αυτή της παιδική εξέλιξης ονομάζεται Στάδιο του Καθρέπτη, ή «πρώιμος ναρκισσισμός».

Για το παιδί που αναγνωρίζει για πρώτη φορά το πρόσωπό του στον Καθρέπτη είναι μια στιγμή χαράς και θριάμβου. Δεν θα αναφερθεί ξανά στον εαυτό του σε «τρίτο πρόσωπο». Έχει πια συναίσθηση αυτοτέλειας των φυσικών του ορίων καθώς αποκτά μεγαλύτερο έλεγχο των κινήσεων του σώματος του.

Ταυτόχρονα όμως, ελλοχεύει θλίψη και ανασφάλεια λόγω του ψυχικού αποχωρισμού από το μητρικό βλέμμα, από τη θαλπωρή της μητρικής στοργής που μετά τη γέννηση προσέφερε στο βρέφος απλόχερα την ικανοποίηση της κάθε του Επιθυμίας. Κάποτε η ασάφεια της «πηγής» των επιθυμιών πρέπει να τελειώσει.

«Είσαι μεγάλο παιδί πια, μη ζητάς αυτό… μη κάνεις το άλλο…»
Αυτή η απόλυτα φυσιολογική αμφιθυμία στο Στάδιο του Καθρέπτη ξεπερνιέται συνήθως εύκολα.
Παραμένει όμως ένα «στίγμα» της, σαν παλιό τραύμα, στο Ασυνείδητο του ενήλικα, σαν μια ανεπαίσθητη έφεση Υποταγής, Συναίνεσης ή Αδιαφορίας στον παραλογισμό της Εξουσίας,

— μια δεκτικότητα στο ψυχρό Πανόπτικον του Μεγάλου Αδελφού,

— μια άβολη σχέση με τον φυσικό καθημερινό πρωινό μας καθρέπτη,

— μια φευγαλέα προτίμηση για την Αφάνεια μέσα σε μια μάζα πιθανών «αρρώστων και μιαρών»

— μια ενοχική υποψία πως ζούμε σε ένα απειλητικό κόσμο «επικίνδυνων για την δημόσια υγεία», εν δυνάμει δολοφόνων της μιας ή της άλλης «ευπαθούς ομάδας», των παππούδων και γιαγιάδων!

— «ο Άλλος είναι η Κόλαση» έγραφε ο Ζαν-Πωλ Σαρτρ.

Να λοιπόν πού καταλήγει η προϊούσα Αλλοτρίωση του νεωτερικού και μετανεωτερικού Ατόμου, του αδηφάγου καταναλωτή υποκατάστατων επιθυμιών, του μόνιμα αγχωμένου επιχειρηματία νοικοκύρη, της μάνας που περιμένει τηλεοπτικές οδηγίες για την ανατροφή του παιδιού της.

Πέφτουν κατευθείαν στην αγκαλιά του φασκιωμένου διαστημάνθρωπου με την μπατονέτα ή τη σύριγγα, υποκλίνονται στο παγερό βλέμμα των «λοιμωξιολόγων» βαμπίρ, στις ανοησίες των «φάρμακολόγων» της χρυσοπληρωμένης απο Big Pharma κωλοτούμπας, στην υστερία των 80ρηδων «αντισυνομωσιολόγων» με το κόμπλεξ του αποτυχημένου φοιτητή ιατρικής — στους κάθε λογής μεταπράτες του υποσυνείδητου Φόβου μπροστά στον Καθρέπτη.

Όσες «peer-reviewed» επιστημονικές αποδείξεις και στατιστικές να τους παρουσιάσεις, αμφιβάλλουν πως τα «ασυμπτωματικά κρούσματα» δεν μεταδίδουν την φοβερή νόσο από την οποία αναρρώνουν τα 99,9% των ασθενών. «Μα βλέπω καθημερινά να πεθαίνουν άνθρωποι, πώς να τους πάρω στο λαιμό μου;»

Ακόμα και η μεγαλύτερη επιδημιολογική έρευνα όλων των εποχών, σε 10 εκατομμύρια κατοίκους της επαρχίας Γουχάν της Κίνας, η οποία δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο, δεν βρήκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ περίπτωση μετάδοσης του Κορωνοϊού από «ασυμπτωματικό κρούσμα» (δηλαδή θετικό στο αναξιόπιστο RT-PCR test) σε υγιείς με τους οποίους ήρθε σε επαφή επί δύο μήνες!

Τα ίδια είχε πεί και ο Π.Ο.Υ. στις 7 Ιουνίου: «Είναι πολύ, πολύ, πολύ σπάνιο,» επέμενε η Maria Van Kerhove, τεχνική διευθύντρια του Προγράμματος Έκτακτης Ανάγκης για τον COVID-19.

Εννοούσε πως τουλάχιστον στις μέχρι τούδε έρευνες ανά τον κόσμο δεν είχε βρεθεί ούτε μια περίπτωση «ασυμπτωματικής μετάδοσης» της λοίμωξης για την οποία ο πλανήτης τέθηκε σε Κατάσταση Πολιορκίας μετά το πραξικόπημα της 11ης Μαρτίου.

Ρηχή ψυχή, χωρίς εσωτερική φλόγα, χωρίς Θεό, χωρίς Πνεύμα, Ιερό και Όσιο, χωρίς Πίστη και Πατρίδα, χωρίς καν ορθολογική σκέψη και γνώμη, πώς να μην υποκύψει στον μύχιο πειρασμό της Αποπροσωποποίησης, που διατάχθηκε παγκοσμίως, χωρίς ιστορικό προηγούμενο ή επιστημονική τεκμηρίωση, από το Ιερατείο της Μεγάλης Αντεπανάστασης (Great Reset);

Κάτι ξέρουν μάλιστα οι αλιτήριοι που μας παρέχουν ως άλλοθι το πρόστιμο των 300 ευρώ.

Κάπου όμως υπάρχει ένα δίχρονο κοριτσάκι που αντιστέκεται στη Μάσκα-φίμωτρο. Από κοντά και το μεγαλύτερο παιδί που τη φοράει κάτω από τη μύτη, με αίσθημα Αηδίας, Περιφρόνησης και Χλεύης για δασκάλους, γιατρούς ή γονείς που τόσο αψήφιστα του στέρησαν τα νειάτα.

Επόμενος σταθμός, το εμβόλιο του αργού Θανάτου.

Θα υποκύψουμε και σ’αυτό, μέχρι να καταλάβουμε σε ποια Εξουσία «του Κόσμου τούτου» θυσιάζουμε τα παιδιά μας;

 

Πηγή

Προβολές : 276


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα