Διαβάστε τον, που να πάρει η ευχή, μήπως και σωθούν οι άνθρωποί σας...

Διαβάστε τον, που να πάρει η ευχή, μήπως και σωθούν οι άνθρωποί σας...

23 Μαρτίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,482
Μοίρασέ το

“Η ιατρική επιστήμη έχει αλωθεί εδώ και δεκαετίες και η ίδια η απληστία της την έχει κάνει επικίνδυνη, για την υγεία και όποιος δεν μπορεί να το κατανοήσει είναι ήδη θύμα και πελάτης εφ όρου ζωής, αλλά και σκλάβος του φόβου του και της αδυναμίας του να σκεφτεί.

Η δήθεν μελέτη είναι απλά στυγνή παραπληροφόρηση και μέθοδος απόκρυψης της αλγεινής πραγματικότητας, από τους υπαλλήλους πλασιέ που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να πουλήσουν ένα ΑΧΡΗΣΤΟ και ΔΥΝΗΤΙΚΑ επικίνδυνο πειραματικό προϊόν με πλήρη χειραγωγηση των επιστημονικών μεθόδων.”

Τον παρακολουθώ ένα χρόνο στις αποκαλυπτικές αναρτήσεις του

Δεν έχει πέσει ούτε μια φορά έξω.

Τα όσα αποκαλύπτει για τις μαγειρεμένες κλινικές δοκιμές της … μεταεμπολιαστικής περιόδου, προκαλούν ανατριχίλα.

Είναι γραμμένα με τον πλέον απλό τρόπο, ώστε να γίνουν κατανοητά σε όλους.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ερώτηση: Είναι τα κορονοεμβολια αποτελεσματικό και ασφαλή ?
Απάντηση: ΟΧΙ
Ας ξεσκεπάσουμε λοιπόν τα ψέματα που πουλάνε οι ΠΛΑΣΙΕ, αρμόδιοι και μη των πειραματικών άχρηστων και δυνητικά επικίνδυνων προϊόντων.
Χρησιμοποιώντας ΑΚΡΙΒΩΣ την ΙΔΙΑ μέθοδο που χρησιμοποίησαν οι κατασκευαστές (και με τη παράμετρο παρακολούθησης με ανθρωπο-ετη) στις κλινικές δοκιμές τους για ανάδειξη επίδρασης/αποτελεσματικοτητας.
Με λιγες πράξεις αναδεικνύουμε εύκολα την επισυναπτόμενη μελέτη για τη δήθεν θετική επίδραση του κορονο-εμβολιασμου ΜΕΤΑ την έναρξη των πειραματικών κορονοεμβολιων, ως ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ, ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ και κάργα μαγειρεμένη.
Ήτοι, αν χρησιμοποιήσουμε τη συνήθη και ορθή μέθοδο και όχι τα στατιστικά κολπάκια των υπαλλήλων για το VE=επίδραση/αποτελεσματικοτητα εμβολιασμού στην επισυναπτόμενη μελέτη ΜΕΤΑ την έναρξη των εμβολιασμων στην Σκωτία βλέπουμε ξεκάθαρα πως αυτό που πούλησε η μελέτη (και βγήκαν όλοι οι πλασιέ να χειροκροτήσουν) ήταν ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ και η επίδραση ήταν στη πραγματικότητα ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
“Absolute vaccine efficacy or effectiveness (VE)=(1-IRR) *100%
Όπου το IRR (Illness Rate Ratio) ειναι το ποσοστό αυτών που νόσησαν στην ομάδα των εμβολιασμενων (εκφρασμένη σε ανθρωπο-ετη) δια το ποσοστό αυτών που νόσησαν σε ΜΗ-εμβολιασμενους. {Μπορεί να αποδοθεί και ως RR, ήτοι το Ρίσκο της νοσηλείας στους εμβολιασμενους δια το Ρίσκο της νοσηλείας στους ΜΗ-εμβολιασμενους}
Για τη πρώτη ομάδα εμβολιασμενων τη περίοδο 7-13 μέρες μετά τη 1η δόση έχουμε
Το ποσοστό νοσηρότητας (ή Ρίσκο νοσηλείας) στους εμβολιασμενους είναι 212/13487=0.0157
Το ποσοστό νοσηρότητας (ή Ρίσκο νοσηλείας) στους ΜΗ-εμβολιασμενους είναι 7472/787518=0.009488
Είναι οφθαλμοφανές ότι το ποσοστό νοσηρότητας των εμβολιασμενων για ανθρωπο-ετη μιας βδομάδας είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από το ποσοστό νοσηρότητας των ΜΗ-εμβολιασμενων σε όλη τη περίοδο παρακολούθησης.
Άρα το ΙRR (Ο λόγος νοσηρότητας ή κινδύνου) είναι 0.0157/0.009488=1.6567……..
 
Άρα το VE (“επίδραση/αποτελεσματικοτητα)
ΩΣ ΠΡΟΣ τη κορονονοσηλεια ΜΟΝΟ
είναι VE=(1-RR)*100%= (1-1.6567)*100%=-0.6567*100%= 😱😱 -65.67%😱😱
Ναι καλά βλέπετε η επίδραση/αποτελεσματικοτητα (VE) είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ με τη συνήθη μέθοδο μέτρησης, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως στις κλινικές δοκιμές.
 
Αν προσθέσουμε τώρα όλα τα ανθρωπο-ετη και τις νοσηλειες που έχουν μοιράσει σε χρονικές περιόδους μετά τη 1η δόση (λες και ο εμβολιασμενος θα διαχτινιστει στη βδομάδα που “δουλεύει” το εμβόλιο) έχουμε ένα Overall VE (συνολική επιδραση/αποτελεσματικοτητα καθ’ όλη τη διάρκεια της παρατήρησης ως ακολούθως
Σύνολο ανθρωπο-ετων εμβολιασμενων 13487+9191+6343+3867+2326+3843=39057
Σύνολο περιστατικών νοσηλείας 212+120+52+20+17+21=442
Το ποσοστό νοσηρότητας (ή Ρίσκο νοσηλείας) στους εμβολιασμενους είναι 442/39057=0.0113
Το ποσοστό νοσηρότητας (ή Ρίσκο νοσηλείας) στους ΜΗ-εμβολιασμενους είναι 7472/787518=0.009488
Είναι οφθαλμοφανές ότι το ποσοστό νοσηρότητας των εμβολιασμενων για ανθρωπο-ετη ΣΥΝΟΛΙΚΑ είναι πάλι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από το ποσοστό νοσηρότητας των ΜΗ-εμβολιασμενων σε όλη τη περίοδο παρακολούθησης.
Άρα το ΙRR (Ο λόγος νοσηρότητας ή κινδύνου) είναι 0.0113/0.009488=1.1927……..
 
Άρα το VE (“επίδραση/αποτελεσματικοτητα)
ΩΣ ΠΡΟΣ τη κορονονοσηλεια ΜΟΝΟ
είναι VE=(1-RR)*100%= (1-1.1927)*100%=-0.6567*100%=  -19.27%
Ναι καλά βλέπετε η επίδραση/αποτελεσματικοτητα (VE) είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ με τη συνήθη μέθοδο μέτρησης, ΑΚΡΙΒΩΣ όπως στις κλινικές δοκιμές ακόμα και συνολικά.
Ξέρω θα μου πείτε ότι αν κάνουμε τις ίδιες πράξεις για την ομάδα των γερόντων Π.χ. άνω των 80 ετών και με τη μέθοδο αυτή θα δείξουμε κάποιο μικρό θετικό VE Π.χ. Overall VE over 80years=46%.
Φυσικά, απλούστατα επειδή στη προκειμένη υφίσταται ένα μακάβριο Bias.
Το VE μετράει επίδραση ΩΣ ΠΡΟΣ τις νοσηλείες μόνο και όχι τους θανάτους και αν δείτε το γράφημα με τους θανάτους στους οίκους ευγηρίας στην Αγγλία, είναι οφθαλμοφανές ότι (μιας και αυτούς ξεκίνησαν να μπολιαζουν με μανία από τις 8 Δεκεμβρίου) ένα μεγάλο νούμερο ανθρώπων εμβολιάστηκαν και πέθαναν ως Κοβιντ ή και ως αλλά αίτια και αυτοι οι θάνατοι ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις περιπτώσεις νοσηλείας στην μελέτη. Η Σκωτία είναι περίπου το 10% του πληθυσμού της Αγγλίας και ένα 10% των θανάτων λογικά της αντιστοιχεί.
Μόνο 300 θανάτους να υπολογίσουμε ως κορονοθανατους μετά τους εμβολιασμούς το Overall VE over 80 years =46% ΓΙΝΕΤΑΙ … -17.4%..
Αν υπολογίσουμε 800 θανάτους τότε γίνεται-122% ή πιο σωστά ΣΦΑΓΗ.
Για ΕΞΑΚΡΊΒΩΣΗ της ορθότητας της άνωθεν μεθόδου και των πράξεων παραθέτω το screenshot απο τη κλινικη δοκιμή (αυτό με το κίτρινο μαρκάρισμα) και την ανάλυση του Ευρωπαϊκου ΕΟΦ, όπου φαίνεται ο υπολογισμός του 94.6% VE (επίδραση/αποτελεσματικοτητα) με τη συνήθη μέθοδο VE=1-IRR*100%
Και κάνω και τη πράξη για ΕΞΑΚΡΊΒΩΣΗ του μαθηματικού τύπου που χρησιμοποίησαν και χρησιμοποίησα παρομοίως άνωθεν.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ…
Είτε βάλουμε ως παρανομαστή τα ανθρωπο-ετη, είτε τον αριθμό των εθελοντών και στις 2 ομάδες το αποτέλεσμα στην προκειμενη είναι ίδιο γιατί οι ομάδες συγκρίνονται στους ίδιους χρόνους.
Το ποσοστό νοσηρότητας (ή Ρίσκο νοσηλείας) στους εμβολιασμενους είναι 9/19965=0.00045 ή 9/2332=0.003859
Το ποσοστό νοσηρότητας (ή Ρίσκο νοσηλείας) στους ΜΗ-εμβολιασμενους είναι 169/20172=0.00837 ή 169/2335=0.07237
Αρα
RR=0.00045 / 0.00837 = 0.053 Ή 0.003859 / 0.07237 =0.053
Αρα
VE=1-0.053=0.946*100=……..94.6%…..
Άρα ο άνωθεν μαθηματικός τύπος είναι σωστός και με τον ίδιο βγάζουμε ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ την επιδραση/αποτελεσματικοτητα που πούλησαν οι “υπάλληλοι” χωρίς σύγκρουση συμφερόντων όπως δηλώνουν (το άλλο με το Τοτό το ξέρετε?)
Αναφέρθηκα σε αυτή τη μελέτη που έρχεται από Σκωτία/Αγγλία απλά γιατί μας την πούλησαν και οι εδώ πλασιέ.
Μια μελέτη που διατυμπάνιζαν όλα τα ΜΜΕ πως η επίδραση/αποτελεσματικοτητα της 1ης δόσης ήταν 84% για Pfizer και 95% για Moderna (ως προς την κορονοσηλεια για τη περίοδο 28-34 μέρες μετά τη 1η δόση) και γιατί η “καταστροφή” που έχει γίνει στα γηροκομεία είναι διακριτή και την αποκρύπτουν με απύθμενο θράσος.
Ελπίζω η εισαγωγή να σας κίνησε τη περιέργεια.
Ας δούμε λοιπόν και πληθώρα άλλων προβλημάτων ή αποδείξεων πως η δήθεν μελέτη είναι απλά στυγνή παραπληροφόρηση και μέθοδος απόκρυψης της αλγεινής πραγματικότητας, από τους υπαλλήλους πλασιέ που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να πουλήσουν ένα ΑΧΡΗΣΤΟ και ΔΥΝΗΤΙΚΑ επικίνδυνο πειραματικό προϊόν με πλήρη χειραγωγηση των επιστημονικών μεθόδων.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
.
1ον “Ελέγχουν” την δήθεν επίδραση/αποτελεσματικότητα μόνο σε σχεση με τις νοσηλείες “δηλωμενες” ως Covid και μόνο όσες έγιναν μια βδομάδα ΜΕΤΑ το μπολιασμα, ήτοι, αφήνουν εκτός τις 6 πρώτες μέρες όπου είναι ξεκάθαρο πως αυτές οι νοσηλείες Covid είναι και άμεσο αποτέλεσμα του μπολιασματος και αφήνουν εκτός και όλες τις νοσηλείες (ανεξαρτήτως “δηλωμένου” αιτίου) που θα συμβούν μετά το μπόλιασμα και δεν θα καταγραφούν ως Covid, ενώ δυνητικά μπορεί να είναι άμεση απόρροια του μπολιασματος, ήτοι ΚΡΥΒΟΥΝ τη πραγματική εικόνα της πραγματικής ΑΜΕΣΗΣ επίδρασης του μπολιασματος, μια εικόνα που θα καθιστούσε άμεσα τα μπολια προς ΑΠΟΣΥΡΣΗ.
Και φυσικά όπως ανέφερα οι ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ.
2ον Δεν ελέγχουν ως προς το ποσοστό θετικότητας (Ενώ έχουν τα δεδομένα) απλά γιατί οι θετικοί μπολιασμενοι γκρεμιζουν αυτό που θέλουν να πουλησουν περί ανοσιας της αγέλης (προστασία από μόλυνση και από μετάδοση) για να εξαναγκάσουν άπαντες να κάνουν το μπόλι ΔΗΘΕΝ για να προστατέψουν τους γύρω τους, ΔΉΘΕΝ για να μπορείς να κυκλοφορείς, να δουλεύεις, να ταξιδεύεις, εν ολίγοις να ΖΕΙΣ.
3ον χρησιμοποιούν τη μέθοδο των ανθρωπο-ετων και τη μέθοδο της “επίδρασης” του μπολιασματος ανά μικρές περιόδους (και ούτε καν συνολικά) μετά το μπόλιασμα και όπως είπα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν τις πρώτες 6 μέρες.
4ον η μελέτη δεν είναι τυφλή, οι “υπάλληλοι” επιλέγουν τι θα συμπεριλάβουν και υφίσταται και ισχυρό Bias ως προς την καταγραφή κορονοασθενων με βάση τα συμπτώματα και όχι τα τεστ.
5ον οι συντάκτες της είναι απόλυτα ελεγχόμενοι και φυσικά είναι οι ίδιοι που πουλάνε πανδημία και μπολια εξ αρχής, άρα από φερεγγυότητα και αντικειμενικότητα μηδέν εις το πηλίκο
6ον οι βάσεις δεδομένων εκ των οποίων μαγείρεψαν την μελέτη είναι μόνο για τα μάτια τους, απόρρητες και κανένας άλλος επιστήμονας δεν έχει πρόσβαση, ήτοι η αξία και η φερεγγυότητα των ευρημάτων είναι μηδενική και δεν θα δώσουν πρόσβαση σε κανέναν
7ον αν και δηλώνουν ότι θα ελέγξουν την “αποτελεσματικότητα” του μπολιασματος ως προς το θάνατο ΔΕΝ θα βρείτε τίποτα σχετικά και φυσικά ακόμα και οι κορονοθανατοι έχουν εξαιρεθεί ενώ θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν ως νοσηλεία (που οδήγησε στο θάνατο)
8ον Δεν ακουμπάνε καν το βασικότερο, που θεωρείται προ-απαιτούμενο για κάθε νέα “προληπτική” αγνώστου ταυτότητας παρέμβαση στον πληθυσμό, ήτοι την επίδραση της παρέμβασης ως προς τη ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ και ΓΕΝΙΚΗ ΘΝΗΣΙΜΌΤΗΤΑ. Άρα μηδέν εις το πηλίκο πάλι εφ’όσον παραλείπουν τη πιο σημαντική σύγκριση ως το πιο σημαντικό αποτέλεσμα που είναι η συνολική κατάσταση της υγείας του πληθυσμού.
9ον τα στατιστικά παιχνίδια και μοντέλα που έχουν φτιάξει για να τους βγαίνει η “αποτελεσματικότητα” που τόσο πολύ θέλουν να πουλήσουν ξεπερνά τα όρια της στατιστικής και ταξιδεύουν στο υπερπέραν. Πολύ περισσότερο αν λάβουμε υπόψη ότι οι ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων που έχουν, μπορούν ανά πάσα στιγμή και πολύ απλά να αναδείξουν τι επίδραση έχει το μπόλιασμα.
10ον ένα ακόμα κολπάκι (που το αναφέρω πάλι) που κάνουν είναι ότι μοιράζουν την “επίδραση/αποτελεσματικότητα” σε χρονικές περιόδους μετά το μπόλιασμα και ΞΕΧΝΑΝΕ να συμπεριλάβουν τη περίοδο από τη μέρα του μπολιασματος ως και 6 μέρες μετά (τι κάνει νιάου νιάου δηλαδή, είναι αυτοί που αρρωσταίνουν όχι από το μπόλι αλλά από τον Ιό που έκρυβαν στο τσεπάκι και έσκασε μύτη και τους αρρώστησε όταν μπολιαστηκαν, όπως μας λένε)
11ον χρησιμοποιούν μια επιπρόσθετη πολυδιορθωτικη μέθοδο που δεν έχω δει ποτέ σε τέτοιου είδους μελέτες (η προτελευταία στήλη) για να τσιμπήσουν κάτι τις παραπάνω στην δήθεν “αποτελεσματικότητα”
12ον ακόμα και αν λάβουμε υπόψη ότι τα ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ αποτελέσματα τους έχουν σχέση με την αλγεινή πραγματικότητα (που δεν έχουν) βλέπουμε ξεκάθαρα, ότι η δήθεν θετική επίδραση του μπολιασματος μειώνεται μετά από τη 4 βδομάδα, ήτοι και σε αυτό που πουλάνε μπορείς να τους πείτε ουυυυππππςςςςς, αλλά φυσικά στη μελέτη της “στατιστικής του τσιγάρου” μόνο το VE 84% και 95% θα διαβάσετε και αυτό διαφήμιζαν πριν 3 βδομάδες τα ΜΜΕ……”έχουμε σούπερ αποτελεσματικά μπολια”.
Και είναι υπερβολικά παραπλανητικό να λες ότι το μπολιασμα είναι σούπερ αποτελεσματικό στις 28-34 μέρες μετά τη 1η δόση και να αγνοείς όλες τις υπόλοιπες ημέρες ΠΡΙΝ αλλά και μετά από αυτή τη περίοδο, λες και ο μπολιασμενος ξαφνικά θα διαχτινιστει σε αυτή τη χρονική περίοδο και θα ζει μόνιμα μπολιασμενος σε αυτή τη περίοδο μόνο όπου “δουλεύει” το μπόλιασμα. Εγώ αυτό το ονομάζω μπιστημονικη ΠΑΡΑΝΟΙΑ ή το μπιστημονικο δούλεμα της αρκούδας.
13ον οι βάσεις δεδομένων που διαχειρίζονται ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ που πουλάνε πΛανδημια και μπόλια (((Early Pandemic Evaluation and Enhanced Surveillance of COVID-19 (EAVE II) database comprising of linked vaccination, primary care, Real-Time Polymerase Chain Reaction (RT-PCR) testing, hospitalisation and mortality records for 5.4 million people in Scotland (covering ~99% of population))) είναι τόσο εξελιγμένες που ανά πάσα στιγμή γνωρίζουν τι συμβαίνει και ανά πάσα στιγμή με μια απλή παράθεση των δεδομένων μπορούν να δείξουν τη πραγματική εικόνα ΜΕΤΑ το μπόλιασμα.
Το ότι δεν κάνουν την απλούστατη και σαφέστατη παράθεση/δημοσίευση, αλλά σχεδιάζουν μια τόσο πολύπλοκη και διαστρεβλωτικη μελέτη με στατιστικά μοντέλα πανω σε στατιστικά μοντέλα για να “πουλήσουν” θετική επίδραση/αποτελεσματικότητα, απλά αποδεικνύει ότι ούτε αποτελεσματικότητα υφίσταται ούτε ότι τα μπολια είναι ασφαλή.
14ον Όλη η μελέτη της “στατιστικής του τσιγάρου” είναι μια τεράστια διαστρεβλωτικη εικόνα της αλγεινής πραγματικότητας που ΔΕΝ θέλουν να δούμε για να μπορέσουν να εγκαθιδρύσουν αυτά τα προϊόντα ως Προ-απαιτούμενα για να ζήσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι
15ον Δεν μπαίνω σε άλλες λεπτομέρειες για το paper γιατί μάλλον έγινα κουραστικός
Είχα αναφέρει πολλές φορές ότι η τακτική που θα ακολουθήσουν οι εμβολιοπλασιε θα είναι με τη συνήθη μέθοδο της “στατιστικής του τσιγάρου” δηλαδή εκείνη τη μεθοδολογία όπου “επιστήμονες” πούλαγαν ότι το τσιγάρο μειωνει το Ρίσκο καρκίνου και θανάτου και σε κάνει καλό μαραθωνοδρόμο.
Και φυσικά όχι επειδή είμαι η Πυθία αλλά απλά επειδή γνωρίζω πολύ καλά πως ενεργούν και πως σκέφτονται οι εμβολιοπλασιε.
Παρομοιας μεθοδολογιας έχουν προ-δημοσιευθεί και επιδημιολογικές δήθεν μελέτες (από υπαλλήλους φυσικά παλι) που πουλάνε τα μπολια ως σούπερ αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας με θρασύτητα αυτή τη μεθοδολογία της “μπιστημης του τσιγάρου-tobacoo science” και από το Ισραήλ και να περιμένετε και άλλες παρόμοιες.
Το παιχνίδι το γνωρίζουν πολύ καλά.
Υ.Γ.
Με εκτίμηση ένας σώφρων πολίτης που γνωρίζει ολίγον από στατιστική μιας και τη σπούδασε, αλλά πολύ περισσότερο δεν ελέγχεται η ΣΚΕΨΗ του από κανέναν και από τίποτα και πολύ περισσότερο από το ΦΟΒΟ και τη ΠΑΡΑΝΟΙΑ που διακατέχει όχι μόνο τον γενικό πληθυσμό αλλά και τους “ειδικούς” για πολλούς λόγους.
Έχω βαρεθεί να διαβάζω χειραγωγημένη και μαγειρεμένη στατιστική που τη πουλάνε ως επιστήμη και που αποδεικνύει το τίποτα με μπόλικο καθόλου.
Η ιατρική επιστήμη έχει αλωθεί εδώ και δεκαετίες και η ίδια η απληστία της την έχει κάνει επικίνδυνη, για την υγεία και όποιος δεν μπορεί να το κατανοήσει είναι ήδη θύμα και πελάτης εφ όρου ζωής, αλλά και σκλάβος του φόβου του και της αδυναμίας του να σκεφτεί.

 

Πηγή

Προβολές : 1,482


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα