Διαβάστε το όλοι και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. «Πρέπει να εμβολιαστεί το 75% του πληθυσμού – Συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών», είπε Ο ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΣ Μ.Δερμιτζάκης

Διαβάστε το όλοι και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ. «Πρέπει να εμβολιαστεί το 75% του πληθυσμού – Συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών», είπε Ο ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΣ Μ.Δερμιτζάκης

27 Απριλίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Διαβάστε το όλοι και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. «Πρέπει να εμβολιαστεί το 75% του πληθυσμού – Συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών», είπε Ο ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΣ Μ.Δερμιτζάκης

Όλα αυτά την ώρα που έχουν ξεκινήσει έρευνες στο Ισραήλ για το εμβόλιο της Pfizer, καθώς έχουν εντοπιστεί περιστατικά καρδιακής φλεγμονής σε νέους εμβολιασμένους με τη δεύτερη δόση. 

Ενώ παράλληλα υπάρχουν αμφιβολίες και για το εμβόλιο της AstraZeneca, με την ίδια την ΕΕ ουσιαστικά να πηγαίνει την εταιρεία στα δικαστήρια, ενώ ο ΕΜΑ είχε συμπεριλάβει στις πιθανές παρενέργειες τα περιστατικά θρόμβωσης.

Διαβάστε το όλοι και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. «Πρέπει να εμβολιαστεί το 75% του πληθυσμού – Συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών», είπε Ο ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΣ Μ.Δερμιτζάκης

 

Βρε καλώς ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ… Τώρα και με την βούλα του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ…

Μήπως ανάλογα φυσικά με τις … “χορηγίες των ΦΑΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ”.

Για την ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΙΩΝ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ, … “μεγάλε γενετιστή”;;;

ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Για το Γισραέλι, που ξεκίνησαν έρευνα για τα μπόλια της PFIZER;;;

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ, ΜΑΝΩΛΙΟ;;;

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ, ΡΕ;;;

Υ.Γ.2. Γι αυτά που λέει ο έτερος “σοφός” που “πατάει σε δυο βάρκες”, έχεις να μας πεις κάτι;;;

ΥΓ.3. Για το γεγονός πως τα μπόλια mRNA, χακάρουν το “λογισμικό της ζωής μας”, έχεις να μας πεις κάτι, Δερμιτζάκη;;;

Υ.Γ.4. Γι αυτά που λέει ο βραβευμένος με Νόμπελ Καθηγητής Μοντανιέρ, έχεις να μας πεις κάτι Μανωλάτσι;;;

Υ.Γ.5. Για τις δηλώσεις επιστημόνων, περί ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, θα μας πεις κάτι, Μανωλιό;;;

Υ.Γ.6. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΡΕ;;;

 

Εμβολιασμούς παιδιών για να «επιστρέψουμε στην κανονικότητα» προανήγγειλε ο καθηγητής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, ο οποίος υποστήριξε πως για να αρθούν τα μέτρα θα πρέπει στην Ελλάδα να εμβολιαστεί περίπου το 75% του γενικού πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών.

Ο καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης, μιλώντας στο Sputnik, εξέφρασε την εκτίμηση ότι για να επιστρέψει η Ελλάδα στην κανονικότητα θα πρέπει να εμβολιαστεί το 75% του γενικού πληθυσμού συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών.

«Εάν εμβολιαστεί περίπου το 75% του συνόλου του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών, πιστεύω ότι τα πράγματα θα έρθουν σχεδόν στην πλήρη κανονικότητα» δήλωσε ο κ. Δερμιτζάκης προσθέτοντας ότι τα μέτρα τότε θα μπορούν να αρθούν.

 

Όλα αυτά την ώρα που έχουν ξεκινήσει έρευνες στο Ισραήλ για το εμβόλιο της Pfizer, καθώς έχουν εντοπιστεί περιστατικά καρδιακής φλεγμονής σε νέους εμβολιασμένους με τη δεύτερη δόση. 

Ενώ παράλληλα υπάρχουν αμφιβολίες και για το εμβόλιο της AstraZeneca, με την ίδια την ΕΕ ουσιαστικά να πηγαίνει την εταιρεία στα δικαστήρια, ενώ ο ΕΜΑ είχε συμπεριλάβει στις πιθανές παρενέργειες τα περιστατικά θρόμβωσης. 

Ταυτόχρονα η ΕΕ αποφάσισε πλέον πως θα εμβολιάζει μόνο με mrna εμβόλιο, αποκλείοντας με αυτό τον τρόπο το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V, το οποίο θεωρείται ως το πιο αποτελεσματικό. 

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «η διστακτικότητα κάποιων πολιτών» θα παραμείνει σε σχέση με ορισμένα μέτρα: «Οι νέοι θα πετάξουν τις μάσκες, οι μεγάλοι θα είναι πιο συντηρητικοί και θα τις φορούν μέχρι να δουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι με εμβολιασμένο το 75% του γενικού πληθυσμού «τα κρούσματα θα είναι ελάχιστα αν όχι μηδενικά».

Ο κ. Δερμιτζάκης σημειώνει ότι θα χρειαστεί μια δυναμική στρατηγική για να σπεύσει ο κόσμος που τώρα είναι επιφυλακτικός έναντι του εμβολιασμού και όταν γίνει αυτό και εμβολιαστεί το 75% του πληθυσμού που μπορεί να γίνει τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, «τότε τα πράγματα θα είναι κανονικά». Ο ίδιος επισημαίνει πως «δεν συμμερίζεται» επιστημονικές απόψεις περί επιστροφής στην κανονικότητα το 2022 -όπως του κ. Σύψα- λέγοντας ότι η ουρά της πανδημίας αφορά τις οικονομικές επιπτώσεις.

Όσον αφορά τους εμβολιασμούς παιδιών αναφέρθηκε στις ΗΠΑ όπου ήδη όπως είπε «εμβολιάζονται τα παιδιά από 16 ετών και άνω» καθώς και ότι «ήδη έχουν τελειώσει οι κλινικές μελέτες από την Pfizer οι οποίες δείχνουν ότι μπορούν να εμβολιαστούν τα παιδιά από τα 12 έτη».

«Επομένως μπορεί να προκύψει αυτό το ερώτημα σύντομα και στην Ευρώπη και την Ελλάδα» σημείωσε.

 

Πηγή

Προβολές : 500


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα