Διαρροή εγγράφων που αποδεικνύουν την λογοκρισία του Facebook για τα εμβόλια σε παγκόσμια κλίμακα!

Διαρροή εγγράφων που αποδεικνύουν την λογοκρισία του Facebook για τα εμβόλια σε παγκόσμια κλίμακα!

26 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:197
Μοίρασέ το

Ένας πληροφοριοδότης είπε στον James O’Keefe ότι το Facebook χρησιμοποιεί ταξινομητές στους αλγορίθμους του ώστε να προσδιορίσει συγκεκριμένο περιεχόμενο, που έχει σχέση με την «άρνηση εμβολιασμού»χωρίς να το γνωρίζουν οι χρήστες.

Διαπιστώνω κάθε μέρα πως … η συνήθεια της υποταγής μας στις νεοταξίτικες φόρμες κοινωνικής δικτύωσης, είναι ένα καρκίνωμα που εξελίσσεται σε βάρος μας και παρ’ όλα αυτά, ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ MEWE, και στο VK.
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙΟ.
ΕΛΕΟΣ… ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΙ@ΝΙΣΤΗ ΖΟΥΚΙ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Στο παρακάτω άρθρο θα συμπληρώσουμε απλώς, ότι γι αυτούς τους λόγους (και ακόμα περισσότερους) εμείς στο capnews έχουμε προτείνει την αντικατάσταση του facebook από το MeWe.
Αν ο κόσμος που αγωνίζεται και αντιδρά αλλάξει απλώς μέσο κοινωνικής δικτύωσης τότε και το facebook θα πάρει ένα μεγάλο μάθημα αλλά και θα σπάσει ένα απαράδεκτο παγκόσμιο μονοπώλιο.
Εμείς ως κοινότητα χτίζουμε στο MeWe τις ομάδες, την επικοινωνία, αλλά και τον σχολιασμό των μελών μας. Γιατί η δύναμη είναι δική μας.Άρθρο της Cristina Laila 

Ο O’Keefe ξαναχτυπά!

Το Project Veritas δημοσίευσε τη Δευτέρα βίντεο δύο στελεχών του Facebook που αποκαλύπτουν την προσπάθεια του γίγαντα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης να λογοκρίνει (στα κρυφά) τους φόβους και τις ενστάσεις των ανθρώπων για τα εμβόλια του κορονοιού παγκόσμια .

Το whistleblower του Facebook διαρρέει έγγραφα που περιγράφουν λεπτομερώς την προσπάθεια κρυφά λογοκρισίας των προβλημάτων εμβολίου σε παγκόσμια κλίμακα

Τα έγγραφα που ελήφθησαν από το Project Veritas δείχνουν τις προσπάθειες του Facebook να περιορίσει τον «δισταγμό για τον εμβολιασμό» ή το «VH» στα σχόλια.

Ένας πληροφοριοδότης είπε στον James O’Keefe ότι το Facebook χρησιμοποιεί ταξινομητές στους αλγορίθμους του ώστε να προσδιορίσει συγκεκριμένο περιεχόμενο, που έχει σχέση με την «άρνηση εμβολιασμού» (παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης) χωρίς να το γνωρίζουν οι χρήστες.

Εμβόλια λογοκρισίας στο facebook

«Εκχωρούν μια βαθμολογία σε αυτά τα σχόλια που ονομάζεται βαθμολογία VH, το σκορ«άρνησης εμβολιασμού» είπε ο καταγγέλλων.

«Και στη συνέχεια με βάση αυτό το σκορ θα υποβιβάσουν ή θα αφήσουν το σχόλιο μόνο του,αναλόγως με το περιεχόμενο του σχολίου.»

Παρακολουθήστε το εκρηκτικό βίντεο παρακάτω:

Πηγή

Προβολές : 197


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα