Διεθνές μήνυμα προειδοποίησης για το COVID-19.  Σημαντική διεθνής δήλωση άνω των 1500 επαγγελματιών υγείας, ιατρών και επιστημόνων, η οποία έχει σταλεί στις κυβερνήσεις τριάντα χωρών. “Οι εμπειρογνώμονες των χωρών που προωθούν αυτά τα εντελώς αιρετικά μέτρα είναι είτε οπαδοί, αδαείς ή αλλοτριωμένοι από τη φαρμακευτική βιομηχανία.”

Διεθνές μήνυμα προειδοποίησης για το COVID-19. Σημαντική διεθνής δήλωση άνω των 1500 επαγγελματιών υγείας, ιατρών και επιστημόνων, η οποία έχει σταλεί στις κυβερνήσεις τριάντα χωρών. “Οι εμπειρογνώμονες των χωρών που προωθούν αυτά τα εντελώς αιρετικά μέτρα είναι είτε οπαδοί, αδαείς ή αλλοτριωμένοι από τη φαρμακευτική βιομηχανία.”

9 Μαρτίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,254
Μοίρασέ το
Διεθνές μήνυμα προειδοποίησης για το COVID-19.  Σημαντική διεθνής δήλωση άνω των 1500 επαγγελματιών υγείας, ιατρών και επιστημόνων, η οποία έχει σταλεί στις κυβερνήσεις τριάντα χωρών. “Οι εμπειρογνώμονες των χωρών που προωθούν αυτά τα εντελώς αιρετικά μέτρα είναι είτε οπαδοί, αδαείς ή αλλοτριωμένοι από τη φαρμακευτική βιομηχανία.”

“Αυτή η επιδημία ενισχύεται, δραματοποιείται και οργανώνεται από εγκληματίες που το εκμεταλλεύονται για να επιτύχουν οικονομικούς, πολιτικούς και ιδεολογικούς στόχους και ατζέντες που είναι επιβλαβείς για την ανθρωπότητα και θα σας το αποδείξουμε.

Πρέπει να σταματήσετε γρήγορα αυτήν την παγκόσμια απάτη (επειδή αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τους λαούς και τη χώρα σας όσον αφορά: υγεία, οικονομία, εκπαίδευση, οικολογία και ανθρώπινα δικαιώματα)”

Διεθνές μήνυμα προειδοποίησης για το COVID-19.  Σημαντική διεθνής δήλωση άνω των 1500 επαγγελματιών υγείας, ιατρών και επιστημόνων, η οποία έχει σταλεί στις κυβερνήσεις τριάντα χωρών. “Οι εμπειρογνώμονες των χωρών που προωθούν αυτά τα εντελώς αιρετικά μέτρα είναι είτε οπαδοί, αδαείς ή αλλοτριωμένοι από τη φαρμακευτική βιομηχανία.”

 

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας, γι αυτή τη σημαντική διεθνή δήλωση άνω των 1500 επαγγελματιών υγείας, ιατρών και επιστημόνων, η οποία έχει σταλεί στις κυβερνήσεις τριάντα χωρών.

Ένα από τα πλέον αποκαλυπτικά άρθρα  επιστημονικής τεκμηρίωσης, για την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Χίλιοι πεντακόσιοι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ επιστήμονες, ενώθηκαν σε μια κοινή προσπάθεια ανατροπής της ραγδαίας πορείας προς την καταστροφή όλων των λαών από τους παγκόσμιους νοσηρούς νόες.

Πρόκειται για μια σημαντική παγκόσμια κίνηση αφύπνισης  και αντίστασης, την οποία όλοι μας πρέπει να διαδώσουμε και να υποχρεώσουμε την δικαιοσύνη, να βγει από το λαγούμι της πολιτικής εξουσίας με την οποία διαπλέκεται και να σταθεί με το μέρος του Ελληνικού λαού.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης με το ελληνικό κείμενο, παρατίθεται και το κείμενο στα αγγλικά.

https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2021/02/Health-Professionals.pdf

 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο που στάλθηκε στις κυβερνήσεις.

Πηγή

https://www.globalresearch.ca/international-alert-message-about-covid-19-united-health-professionals/5737680

 

 

Σύνδεσμος προς το πρωτότυπο έγγραφο:

Πολύ επείγον: Διεθνές μήνυμα προειδοποίησης για το COVID-19

Δείτε εδώ για κατάλογο κυβερνήσεων  στις οποίες εστάλη η επιστολή.

Το κείμενο περιλαμβάνει αποσπάσματα από εξέχοντες μελετητές και επαγγελματίες υγείας

Έγγραφο σχετικών  επαγγελματιών υγείας  (έκδοση pdf που μεταφορτώθηκε στο GR)

 

Επιλεγμένα κυριότερα σημεία

To Μείνετε σπίτι, σώστε ζωές »ήταν καθαρό ψέμα.

 

Καταργήστε τα ακόλουθα παράνομα, μη επιστημονικά και μη υγειονομικά μέτρα: κλείδωμα, υποχρεωτικές μάσκες προσώπου για υγιή άτομα, κοινωνική απόσταση ενός ή δύο μέτρων.

Το κλείδωμα όχι μόνο σκότωσε πολλούς ανθρώπους αλλά και κατέστρεψε τη σωματική και ψυχική υγεία, την οικονομία, την εκπαίδευση και άλλες πτυχές της ζωής.

Η φυσική ιστορία του ιού [ο κορoναϊός] δεν επηρεάζεται από κοινωνικά μέτρα [κλείδωμα, μάσκες προσώπου, κλείσιμο εστιατορίων, απαγόρευση της κυκλοφορίας

Όταν το κράτος γνωρίζει καλύτερα και παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, βρισκόμαστε σε μια επικίνδυνη πορεία.

Εξαιρέστε τους ειδικούς και τους συμβούλους σας που έχουν συνδέσμους ή συγκρούσεις συμφερόντων με φαρμακευτικές εταιρείες:

Σταματήστε τις εκστρατείες εμβολιασμού και απορρίψτε την απάτη του ψευδο-διαβατηρίου υγείας που είναι στην πραγματικότητα ένα πολιτικο-εμπορικό σχέδιο

=============

 

Είμαστε επαγγελματίες υγείας της διεθνούς συλλογικής ομάδας: United Health Professionals, αποτελούμενοι από περισσότερα από 1.500 μέλη (συμπεριλαμβανομένων καθηγητών ιατρικής, ιατρών εντατικής θεραπείας και ειδικών μολυσματικών ασθενειών) από διάφορες χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Αμερικής, της Ασίας και της Ωκεανίας και,  στις 26 Αυγούστου 2020, απευθυνθήκαμε σε κυβερνήσεις και σε πολίτες χωρών σε όλο τον κόσμο με ένα μήνυμα προειδοποίησης σχετικά με το ξέσπασμα της COVID.

 

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με τα συμπεράσματα της έκθεσης του 2010 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με τη διαχείριση της επιδημίας H1N1:

 

“Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση ανησυχεί για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η πανδημία της γρίπης Η1Ν1, μόνο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) αλλά και από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε εθνικό επίπεδο. Ανησυχεί ιδιαίτερα από ορισμένες από τις συνέπειες των αποφάσεων που ελήφθησαν και από συμβουλές που δόθηκαν που οδηγούν σε στρέβλωση των προτεραιοτήτων των υπηρεσιών δημόσιας υγείας σε ολόκληρη την Ευρώπη, σπατάλη μεγάλου ποσού δημόσιου χρήματος και επίσης αδικαιολόγητους τρόμους και φόβους για κινδύνους για την υγεία … έχουν εντοπιστεί σοβαρές ελλείψεις όσον αφορά τη διαφάνεια των διαδικασιών λήψης αποφάσεων σχετικά με την πανδημία που έχουν δημιουργήσει ανησυχίες σχετικά με την πιθανή επιρροή της φαρμακευτικής βιομηχανίας σε ορισμένες από τις σημαντικές αποφάσεις….”

 

Αναγνωρίστε ότι, τα ίδια λάθη που έγιναν στην επιδημία H1N1, επαναλαμβάνονται σήμερα στην επιδημία COVID.

Είστε τα θύματα της μεγαλύτερης απάτης στον τομέα της υγείας του 21ου αιώνα σχετικά με τον πραγματικό κίνδυνο του ιού, τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, τα στοιχεία, τις δοκιμές και τις θεραπείες, και αυτό έγινε με τις ίδιες τεχνικές χειραγώγησης που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επιδημίας του H1N1 ή του πολέμου στο Ιράκ.

Εμπειρογνώμονες, καθηγητές ιατρικής καθώς και επιστημονικές και ιατρικές συλλογικές αρχές άρχισαν να προειδοποιούν άλλους για αυτό ήδη από τον Μάρτιο του 2020.

Οι χώρες του κόσμου (εκτός από σπάνιες περιπτώσεις όπως: Σουηδία, Λευκορωσία ή Τανζανία), χωρίς σκέψη, έχουν μιμηθεί και ακολούθησαν τυφλά άλλες.

Αυτή η επιδημία ενισχύεται, δραματοποιείται και οργανώνεται από εγκληματίες που το εκμεταλλεύονται για να επιτύχουν οικονομικούς, πολιτικούς και ιδεολογικούς στόχους και ατζέντες που είναι επιβλαβείς για την ανθρωπότητα και θα σας το αποδείξουμε.

Πρέπει να σταματήσετε γρήγορα αυτήν την παγκόσμια απάτη (επειδή αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τους λαούς και τη χώρα σας όσον αφορά: υγεία, οικονομία, εκπαίδευση, οικολογία και ανθρώπινα δικαιώματα) λαμβάνοντας αμέσως τις ακόλουθες ενέργειες:

1-Άρση όλων των περιορισμών

 

Καταργήστε τα ακόλουθα παράνομα, μη επιστημονικά και μη υγειονομικά μέτρα: κλείδωμα, υποχρεωτικές μάσκες προσώπου για υγιή άτομα, κοινωνική απόσταση ενός ή δύο μέτρων. Αυτά τα τρελά και ηλίθια μέτρα είναι αιρέσεις που εφευρέθηκαν το 2020 και δεν υπάρχουν στην ιατρική ή τη δημόσια υγεία και δεν βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία.

Αυτό δεν είναι το πώς διαχειριζόμαστε μια επιδημία:

– «Ο κόσμος τρελάθηκε» με κλειδώματα ιών κορανοϊών που «πετούν μπροστά σε ό, τι είναι γνωστό για τον χειρισμό πανδημιών ιών» ( Δρ Anders Tegnell , επικεφαλής επιδημιολόγος της Σουηδίας, 24 Ιουνίου 2020).

 

– «Το ποσοστό θνησιμότητας από λοιμώξεις φαίνεται να είναι περίπου το ίδιο με εκείνο της γρίπης, αλλά δεν έχουμε εισαγάγει ποτέ αυτά τα δραστικά μέτρα πριν, όταν είχαμε πανδημίες γρίπης. Και δεν μπορούμε να ζήσουμε μαζί τους για τα επόμενα χρόνια »( Καθ. Peter Gøtzsche , 1 Δεκεμβρίου 2020).

 

– «Η απόφαση του κλειδώματος ως η απόφαση μάσκας… δεν βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα…» ( Καθ. Didier Raoult , 24 Ιουνίου 2020).

 

– «Η φυσική ιστορία του ιού [ο κοραναϊός] δεν επηρεάζεται από το κοινωνικό μέτρο [κλείδωμα, μάσκες προσώπου, κλείσιμο εστιατορίων, απαγόρευση κυκλοφορίας, κ.λπ.]… Το κλείδωμα δεν προκάλεσε μείωση των περιπτώσεων… Όσον αφορά το κλείσιμο εστιατόρια που είχαν πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγείας… φυσικά, δεν έχω κανέναν τρόπο να το υπερασπιστώ… δεν έχει επηρεάσει καθόλου την επιδημία… Το κλείδωμα δεν έχει αλλάξει τίποτα… »( Καθ. Philippe Parola , 3 Δεκεμβρίου 2020).

 

– «Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τον καταστροφικό κανόνα των δύο μέτρων. Η έρευνα κακής ποιότητας χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει μια πολιτική με τεράστιες συνέπειες για όλους μας »( Καθηγητές Carl Heneghan και Tom Jefferson , 19 Ιουνίου 2020).

 

– «Φρικιαστικά, παράλογα και πολύ επικίνδυνα μέτρα… φρικτό αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία… αυτοκαταστροφή και συλλογική αυτοκτονία…» ( Καθ. Sucharit Bhakd i, Μάρτιος 2020. Έστειλε, τότε, επιστολή προς τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ).

 

Επιπλέον, αυτά τα τυραννικά μέτρα παραβιάζουν την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στα άρθρα της: 3, 5, 9, 12, 13, 17, 18, 20, 26, 27, 28, 30 και τη Σύμβαση της UNICEF για τα δικαιώματα του παιδιού στα άρθρα του: 28, 29, 32, 37.

– «Όταν το κράτος γνωρίζει καλύτερα και παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, βρισκόμαστε σε επικίνδυνη πορεία. Η πανδημία οδήγησε στην παραβίαση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων… Δεν υπήρξε η παραμικρή ηθική ανάλυση του κατά πόσον αυτό ήταν δικαιολογημένο. Δεν είναι »( Καθ. Peter Gøtzsche , 4 Δεκεμβρίου 2020).

 

Ο εξαναγκασμός μη άρρωστων ατόμων να φορούν μάσκες δεν είναι μόνο αίρεση, αλλά είναι επίσης επιβλαβής για την υγεία, καθώς και για την οικολογία και είναι μια μορφή κακομεταχείρισης:

– «Δικτατορία των μασκών εντελώς αβάσιμη» ( Καθ. Christian Perronne , 22 Σεπτεμβρίου 2020).

 

– «Η απαγόρευση κυκλοφορίας… χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής όταν η πολιτοφυλακή και η Γκεστάπο πήγαν στα σπίτια. Και τώρα θα έχουμε την αστυνομία να κάνει επισκέψεις για να δει αν υπάρχουν περισσότερα από έξι άτομα στο τραπέζι! Τι είναι αυτή η τρέλα ;! »( Καθ. Christian Perronne , 15 Οκτωβρίου 2020).

 

– «Κάθε χειμώνα στο Παρίσι, τα κρεβάτια ICU είναι εντελώς κορεσμένα. Μεταφέρουμε ασθενείς… κάθε χειμώνα, υπό κανονικές συνθήκες »( Καθ. Bruno Mégarbane , αναισθησιολόγος και γιατρός εντατικής θεραπείας, 27 Σεπτεμβρίου 2020)

 

«Σε κανένα από τα δύο κύματα… όλη η ICU δεν ήταν κορεσμένη, είναι ψεύτικο! »( Καθ. Michaël Peyromaure , 18 Ιανουαρίου 2021)

 

2-Ανοίξτε οικονομία, σχολεία, πανεπιστήμια, αεροπορικές μεταφορές και νοσοκομειακές μονάδες.

 

3-Εξαιρέστε τους ειδικούς και τους συμβούλους σας που έχουν συνδέσμους ή συγκρούσεις συμφερόντων με φαρμακευτικές εταιρείες

 

Η έκθεση του 2010 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με τη διαχείριση της επιδημίας H1N1 ανέφερε επίσης:

«Η Συνέλευση καλεί τις αρχές δημόσιας υγείας σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο –και ιδίως τον ΠΟΥ-… να διασφαλίσουν ότι όλα τα άτομα που υπόκεινται σε συγκρούσεις συμφερόντων αποκλείονται από ευαίσθητες διαδικασίες λήψης αποφάσεων».

Οι εμπειρογνώμονες των χωρών που προωθούν αυτά τα εντελώς αιρετικά μέτρα είναι είτε οπαδοί, αδαείς ή αλλοτριωμένοι από τη φαρμακευτική βιομηχανία.

4-Απαιτήστε μια διεθνή και ανεξάρτητη έρευνα και ότι οι υπεύθυνοι για αυτήν την απάτη πρέπει να δικαστούν

 

Την 1η Οκτωβρίου 2020, ο γερμανός δικηγόρος Reiner Fuellmich ανακοίνωσε ότι ένα διεθνές δίκτυο δικηγόρων θα υποστηρίξει τη μεγαλύτερη υπόθεση αδικοπραξίας όλων των εποχών:

«Τα μέτρα κατά της κορώνας προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν τόσο καταστροφικές βλάβες στην υγεία και την οικονομία του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τον… ΠΟΥ πρέπει να χαρακτηριστούν νομικά ως πραγματικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως ορίζονται στην ενότητα 7 του διεθνούς ποινικού κώδικα »».

Είπε επίσης ότι αυτό πρέπει να χαρακτηριστεί «σκάνδαλο κορώνας και οι υπεύθυνοι για αυτό πρέπει να διωχθούν ποινικά και να μηνυθούν για αστικές ζημίες».

Η έρευνα πρέπει να επικεντρωθεί, μεταξύ άλλων, στους Bruce Aylward (WHO) και Neil Ferguson (ICL).

– Στις 10 Ιανουαρίου 2021: Μια επιστολή που μεταδόθηκε από τον The Sun και γραμμένη από δικηγόρους, μέλος του Κοινοβουλίου, ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρώην στρατηγό της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ απευθύνθηκε στο FBI και το MI-5, μαζί με υπηρεσίες ασφαλείας στον Καναδά, Γερμανία και την Αυστραλία, όπου οι συγγραφείς λένε:

«Γράφουμε αυτήν την επιστολή για να ζητήσουμε να ξεκινήσει ή / και να επιταχυνθεί μια ομοσπονδιακή έρευνα σχετικά με την επιστημονική συζήτηση για σημαντικές πολιτικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μας, εντοπίσαμε ζητήματα δυνητικά εγκληματικού χαρακτήρα και πιστεύουμε ότι αυτή η έρευνα είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι τα συμφέροντα του κοινού έχουν εκπροσωπηθεί σωστά από εκείνους που προωθούν συγκεκριμένες πολιτικές πανδημίας ».

Η επιστολή κλήσης που «εσκεμμένα δημοσιεύθηκε… για να εξαθλιώσει τα έθνη που το εφάρμοσαν»

Σπάνιες χώρες όπως η Σουηδία, η Τανζανία ή η Λευκορωσία –που μπορούν να συγχαρηθούν– έχουν αρνηθεί το κλείδωμα και δεν έχουν ακολουθήσει τυφλά άλλους και αν εφαρμόσουμε το σκεπτικό των υπερασπιστών του κλειδώματος, το αποτέλεσμα θα πρέπει να ήταν μια τραγωδία ή ο κορεσμός του νοσοκομειακού τους συστήματος. Αυτό συμβαίνει σε αυτές τις τρεις χώρες;

Η απάντηση είναι φυσικά: όχι. Επιπλέον, στις 15 Σεπτεμβρίου 2020, το BMJ δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο:

«COVID-19: Πώς έχει η Λευκορωσία ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά θανάτου στην Ευρώπη; ».

Αυτές οι τρεις χώρες αποτελούν ζωντανή απόδειξη της απάτης κλειδώματος και επειδή αυτή η πραγματικότητα μπορεί να ξυπνήσει την κοινή γνώμη και οι άνθρωποι βλέπουν ότι έχουν πει ψέματα, ένας διεφθαρμένος τύπος και Μ.Μ.Ε διαδίδουν, από την αρχή, άρθρα και ακόμη και ψεύτικες ειδήσεις, εναντίον της Σουηδίας και της Λευκορωσίας .

Το διάσημο διεθνές σύνθημα:

«Μείνε σπίτι, σώσε ζωές» ήταν ένα καθαρό ψέμα . Αντίθετα, το κλείδωμα όχι μόνο σκότωσε πολλούς ανθρώπους αλλά και κατέστρεψε τη σωματική και ψυχική υγεία, την οικονομία, την εκπαίδευση και άλλες πτυχές της ζωής.

Για παράδειγμα, το κλείδωμα στις ΗΠΑ έχει σκοτώσει χιλιάδες ασθενείς με Αλτσχάιμερ που επίσης πέθαναν μακριά από τις οικογένειές τους.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο: το κλείδωμα σκότωσε 21.000 άτομα.

 

Τα αποτελέσματα του κλειδώματος «ήταν απολύτως επιβλαβή.

Δεν έσωσαν τις ζωές που είχαν ανακοινώσει ότι θα μπορούσαν να σώσουν…

Είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής και βλέπουμε την υγεία του… κοινωνικά… οικονομικά αποτελέσματα… που αποτελούν το πραγματικό δεύτερο κύμα »( Καθ. Jean-François Toussain t, 24 Σεπτεμβρίου 2020).

Η φυλάκιση του λαού είναι έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, που ούτε οι Ναζί δεν διέπραξαν!

 

– «Αυτή η χώρα κάνει ένα δραματικό λάθος… Τι θα προτείνουμε; Ότι όλοι παραμένουν κλειδωμένοι σε όλη του τη ζωή γιατί υπάρχουν ιοί έξω ;! Είστε όλοι τρελοί, γίνεστε όλοι τρελοί!… Θέτουμε τον πλανήτη σε φωτιά »( Καθ. Didier Raoult, 27 Οκτωβρίου 2020).

 

– «Είναι ένα μεγάλο παραλήρημα, αλλά οργανώνεται από μεγάλα φαρμακοσυμφέροντα, αλλά και από πολιτικούς… Είναι ένας φόβος που οργανώνεται για πολιτικούς και οικονομικούς λόγους» ( Καθ. Christian Perronne , 31 Αυγούστου 2020).

 

– «Είναι απλώς μια παγκόσμια απάτη για να βγάλουμε τεράστια κέρδη, να διασώσουμε τις τράπεζες και εν τω μεταξύ να καταστρέψουμε τις μεσαίες τάξεις στο όνομα μιας επιδημίας… που καταστράφηκε από ελευθεροκτόνα, φερόμενα μέτρα υγείας» ( Δρ Nicole Delépine , 18 Δεκεμβρίου 2020).

 

– «Έχουμε ιατρικά στοιχεία ότι πρόκειται για απάτη» ( Δρ Heiko Schöning , Ιούλιος 2020).

 

– «Σκεφτείτε αυτά τα δύο ερωτήματα:… Είναι ο κοροναϊός τεχνητός από τον άνθρωπο;… Έχουν προσπαθήσει να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ιογενή νόσο ή αυτήν την ψύχωση για τους σκοπούς και τα ενδιαφέροντά τους;» ( Alexander Lukashenk o, Πρόεδρος της Λευκορωσίας). –

 

«Υπάρχει μια εντελώς αβάσιμη δημόσια υστερία που οδηγείται από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς. Είναι εξωφρενικό. Αυτή είναι η μεγαλύτερη φάρσα που διαπράχθηκε ποτέ σε ένα ανυποψίαστο κοινό…. Πρέπει να είναι γνωστό ως τίποτα περισσότερο από μια εποχή κακής γρίπης. δεν είναι ο Έμπολα. Δεν είναι SARS »( Δρ Roger Hodkinson , 13 Νοεμβρίου 2020).

 

5-Μην ακολουθείτε πλέον τυφλά τις συστάσεις της ΠΟΥ και απαιτείτε την πλήρη μεταρρύθμισή της

 

Μια έρευνα που διεξήχθη το 2016 (ΠΟΥ στα συμπλέγματα των ομάδων συμφερόντων) έδειξε μια επιθετική ακτινογραφία του ΠΟΥ. μια εξασθενημένη δομή που υπόκειται σε πολλαπλές συγκρούσεις συμφερόντων. Αυτή η έρευνα έδειξε πώς τα ιδιωτικά συμφέροντα κυριαρχούν στη δημόσια υγεία στον ΠΟΥ. Μια άλλη έρευνα (Trust WHO) αποκάλυψε επίσης αυτές τις σοβαρές ανωμαλίες.

6-Χρησιμοποιήστε τα αναγνωρισμένα μέτρα για τη διαχείριση των επιδημιών

 

Όπως συστάσεις για πλύσιμο χεριών, φτέρνισμα ή βήχα στον αγκώνα, χρήση μάσκας, αλλά μόνο για ασθενείς και επαγγελματίες υγείας (σε συγκεκριμένες καταστάσεις), απομόνωση των ασθενών κ.λπ. Η σοβαρότητα μιας επιδημίας εκτιμάται από το ποσοστό θνησιμότητας της περίπτωσης ( CFR), μεταξύ άλλων. Ωστόσο, το τελευταίο είναι πολύ χαμηλό (0,03-0,05%) και επομένως δεν υπάρχει δικαιολογία για τη λήψη μέτρων που δεν είναι μόνο δυσανάλογα αλλά και μη επιστημονικά.

7-Ενημερώστε τα μέσα ενημέρωσης για τις ευθύνες τους

Τα μέσα ενημέρωσης πρέπει, για παράδειγμα, να σταματήσουν να μιλάνε για τον κοροναϊό.

8-Καταργήστε την απαίτηση για τεστ.

 

Οι άνθρωποι που πιέζουν για υποχρεωτικά τεστ εξαπατούν τις κυβερνήσεις και επιδιώκουν μόνο οικονομικούς στόχους. Τίποτα σε αυτόν τον κοροναϊό (που είναι καλοήθης ιός και με χαμηλό CFR) δεν το δικαιολογεί. Η γρίπη μολύνει ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους κάθε χρόνο, πολύ περισσότερο από το SARS-CoV-2, εξαπλώνεται γρηγορότερα και έχει περισσότερους πληθυσμούς σε κίνδυνο από αυτόν τον κοραναϊό και ωστόσο δεν απαιτείται τεστ για ταξίδια. Γι ‘αυτό ο καθηγητής Didier Raoult χαρακτήρισε «παραλήρημα» τον ισχυρισμό ότι πρόκειται για σοβαρή ασθένεια και είπε, στις 19 Αυγούστου 2020, ότι «δεν είναι χειρότερο από τη γρίπη».

– «Το ποσοστό θνησιμότητας λοίμωξης για αυτόν τον νέο κοροναϊκό είναι πιθανό να είναι στο ίδιο επίπεδο με την εποχική γρίπη» (Καθ. Ιωάννης Ιωαννίδης, 17 Απριλίου 2020).

 

– «Διαβεβαιώστε τη μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού ότι ο κίνδυνος θανάτου ή σοβαρής νόσου από το COVID-19 είναι πολύ χαμηλός» ( Καθ. Ιωάννης Ιωαννίδης , 22 Απριλίου 2020).

 

– ” Το συνειδητοποιείς ? Σήμερα καταστρέφουμε την οικονομία, ενώ τελικά τα νούμερα είναι συγκρίσιμα με αυτά που βιώσαμε με τη γρίπη! »( Καθ. Christian Perronne , 25 Οκτωβρίου 2020).

 

9-Διακόψτε τις εκστρατείες εμβολιασμού και απορρίψτε την απάτη του ψευδο-διαβατηρίου υγείας που είναι στην πραγματικότητα ένα πολιτικο-εμπορικό σχέδιο

 

– «Δεν το χρειαζόμαστε καθόλου [το εμβόλιο]… Όλα αυτά αφορούν καθαρά εμπορικούς στόχους» (Καθ. Christian Perronne, 16 Ιουνίου 2020).

– «Είναι μια παλιά αρχή μάρκετινγκ των φαρμακευτικών εταιρειών: εάν θέλουν να πουλήσουν το προϊόν τους καλά, οι καταναλωτές πρέπει να φοβούνται και να το δουν ως σωτηρία τους. Έτσι, δημιουργούμε μια ψύχωση, ώστε οι καταναλωτές να σπάνε και να βιάζουν το εν λόγω εμβόλιο »( Καθ. Peter Schönhöfer ).

 

– «Ως γιατρός, δεν διστάζω να προβλέψω τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Δεν πρέπει μόνο να αρνηθούμε αυτά τα εμβόλια [κατά του COVID-19], αλλά πρέπει επίσης να καταγγείλουμε και να καταδικάσουμε την καθαρά εμπορική προσέγγιση και τον απόλυτο κυνισμό που καθοδήγησε την παραγωγή τους »( Δρ Pierre Cave, 7 Αυγούστου 2020).

 

– Το εμβόλιο COVID είναι «έτσι, τόσο περιττό» ( Καθ. Sucharit Bhakdi , 2 Δεκεμβρίου 2020).

 

– «Δεν έχω δει ποτέ στην ιστορία της ιατρικής ότι αναπτύσσουμε επειγόντως εμβόλια για τον εμβολιασμό εκατομμυρίων, δισεκατομμυρίων ατόμων για έναν ιό που δεν σκοτώνει πλέον εκτός από άτομα που διατρέχουν κίνδυνο που μπορούμε να αναγνωρίσουμε, ότι μπορούμε να θεραπεύσουμε… Δεν έχω δει ποτέ εμβόλιο βγαίνει μετά από 2 μήνες!… χρειάζονται χρόνια! »( Καθ. Christian Perronne , 2 Δεκεμβρίου 2020).

 

– «Πάμε πολύ γρήγορα. Αν υπήρχε κατάσταση έκτακτης ανάγκης,… αν σήμερα το COVID-19 σκοτώσει το 50% των ανθρώπων, θα πω ότι ας πάρουμε τους κινδύνους… αλλά εδώ έχουμε έναν ιό που σκοτώνει 0,05% και θα αναλάβουμε όλους τους κινδύνους! Ξέρω ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια πίσω από αυτό… Προσέξτε, αυτό είναι πολύ επικίνδυνο! »(Καθ. Christian Perronne , 2 Δεκεμβρίου 2020).

 

Στην ερώτηση: «Δεν χρειαζόμαστε ένα γενικό εμβόλιο για ολόκληρη την ανθρωπότητα με 0,05% θανάτους; », Ο καθηγητής Christian Perronne απάντησε:« Είναι προφανές! ».

– Στις 30 Νοεμβρίου 2020: Ο καθηγητής Christian Perronne έγραψε μια επιστολή στην οποία προειδοποίησε για τον κίνδυνο των εμβολίων που βασίζονται στη γενετική μηχανική:

«Οι άνθρωποι που προωθούν αυτές τις γονιδιακές θεραπείες, που ονομάζονται ψευδώς« εμβόλια », είναι μαθητευόμενοι μάγων και παίρνουν… τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια».

– Στις 19 Οκτωβρίου 2020, σε αλληλογραφία με το περιοδικό The Lancet, οι επιστήμονες εξέφρασαν ανησυχίες και προειδοποίησαν:

«Ανησυχούμε ότι η χρήση ενός φορέα Ad5 για ανοσοποίηση κατά του σοβαρού οξέος αναπνευστικού συνδρόμου coronavirus 2 (SARS-CoV-2) θα μπορούσε επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο απόκτησης HIV-1 μεταξύ των ανδρών που λαμβάνουν το εμβόλιο».

-Αν οι άνθρωποι αποδεχτούν το εμβόλιο COVID-19, θα είναι:

«Ένα λάθος επειδή διακινδυνεύουμε να έχουμε απολύτως απρόβλεπτα αποτελέσματα: για παράδειγμα, καρκίνοι… Παίζουμε τον μαθητευόμενο του συνολικού μάγου… Ο άνθρωπος δεν πρέπει να υπηρετεί ως ινδικό χοιρίδιο, τα παιδιά δεν πρέπει να χρησιμεύουν ως ινδικά χοιρίδια, είναι απολύτως ανήθικο. Δεν πρέπει να υπάρχουν θάνατοι από εμβόλια »( Καθ. Luc Montagnier, Virologist and Nobel Prize in Medicine, 17 Δεκεμβρίου 2020).

-Στην Ελβετία, μια ομάδα 700 γιατρών και επαγγελματιών υγείας κάλεσε στις 15 Ιανουαρίου 2021 για διακοπή της εκστρατείας εμβολιασμού

– «Νομίζω ότι είναι [το εμβόλιο COVID] εντελώς επικίνδυνο. Και σας προειδοποιώ, αν ακολουθήσετε αυτές τις κατευθύνσεις, θα πάτε στην καταστροφή σας »( Καθ. Sucharit Bhakdi , 2 Δεκεμβρίου 2020).

 

– Στις 30 Δεκεμβρίου 2020: Η αντίδραση 19 (μια γαλλική ένωση που ιδρύθηκε από δικηγόρους με περίπου 60.000 μέλη) ενημέρωσε, σε δελτίο τύπου, ότι υπέβαλε καταγγελία σχετικά με τα «εμβόλια» Pfizer / BioNTech και Moderna για: σκόπιμα να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή άλλων, επιδεινωμένη εξαπάτηση, κατάχρηση αδυναμίας και επιδείνωση εκβιασμού.

– Πρόσφατα, αρκετά μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προειδοποίησαν τον πληθυσμό επειδή απαγορεύεται να συμβουλεύονται τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί με φαρμακευτικά εργαστήρια. Αυτή η αδιαφάνεια είναι απόδειξη ότι υπάρχουν συμβιβαστικά πράγματα που θέλουν να κρύψουν.

Ο Michèle Rivasi, βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπέβαλε ακόμη και καταγγελία *5.

 

Υπενθύμιση *6: το 2009, στην Pfizer επιβλήθηκε πρόστιμο 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το μεγαλύτερο πρόστιμο που επιβλήθηκε ποτέ από τα δικαστήρια των Ηνωμένων Πολιτειών σε φαρμακευτικό όμιλο. Κρίθηκε ένοχη για δόλιες εμπορικές πρακτικές.

 

Το 2010, η AstraZeneca επιβλήθηκε πρόστιμο 520 εκατομμυρίων ευρώ για τη σύσταση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης ναρκωτικών. Το 2011, η Merck πλήρωσε πρόστιμο 628,36 εκατομμυρίων δολαρίων για να επιλύσει τους ισχυρισμούς για μάρκετινγκ εκτός ετικέτας και ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την καρδιαγγειακή ασφάλεια ενός φαρμάκου.

Το 2013, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1,62 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Johnson & Johnson για την επίλυση της ποινικής και αστικής ευθύνης που απορρέει από ισχυρισμούς σχετικά με τη συνταγογράφηση τριών ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης για χρήσεις που δεν έχουν εγκριθεί ως ασφαλείς και αποτελεσματικές από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και την πληρωμή των επιστροφών στους γιατρούς και στον μεγαλύτερο πάροχο φαρμακείων μακροχρόνιας περίθαλψης του έθνους.

Πρέπει να σταματήσετε αυτήν την παγκόσμια απάτη, όπου οι πολιτικο-οικονομικές (ακόμη και ιδεολογικές) ατζέντες των εγκληματιών πρέπει να ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ τι ήταν ο πόλεμος του Ιράκ στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 (εδώ είναι μια υπενθύμιση της απάτης του πολέμου στο Ιράκ:)

 

Το λινκ του βίντεο εδώ

Αυτοί οι εγκληματίες χειραγωγούν τις χώρες του κόσμου και θέλουν να κρατήσουν την επιδημία όσο το δυνατόν περισσότερο για να επιτύχουν τους στόχους τους, όταν η επιδημία COVID έπρεπε να είχε κηρυχθεί σε μια συγκεκριμένη περίοδο του περασμένου έτους.

Πράγματι, στην ιατρική, το κατώφλι της επιδημίας από το οποίο δηλώνεται η αρχή και το τέλος μιας επιδημίας κυμαίνεται μεταξύ 150 και 200 ​​περιστατικών ανά 100.000 κατοίκους.

Ο πρόεδρος της Τανζανίας είναι ένας από τους λίγους προέδρους που το κατάλαβαν επειδή δήλωσε στις 8 Ιουνίου 2020 ότι η επιδημία COVID τελείωσε στη χώρα του.

«Η επιδημία τελείωσε! »( Καθηγητής Yoram Lass, 2 Ιουλίου 2020)  *7.

Σε αυτήν την επιδημία, ο κίνδυνος δεν είναι ο κοροναϊός, αλλά οι άνθρωποι που το οργανώνουν και ποιοι είναι ο πραγματικός ιός που πολεμά.

Ο ιός είναι εντελώς αθώος από ό, τι συμβαίνει (φτώχεια, απώλειες θέσεων εργασίας, αυτοκτονίες, θάνατοι, οικονομική ύφεση, ανεργία κ.λπ.) και οι πραγματικοί ένοχοι είναι αυτοί που έχουν ωθήσει τον κόσμο να χρησιμοποιήσει αυτά τα μέτρα και τις κυβερνήσεις που συνεχίζουν να τα εφαρμόζουν παρά τις αμέτρητες προειδοποιήσεις.

«Η Παγκόσμια Τράπεζα μόλις υπολόγισε ότι η πανδημία της κορώνας προκάλεσε αύξηση περίπου 100 εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν σε ακραία φτώχεια. Αυτό δεν οφείλεται στο COVID-19. Είναι λόγω των δρακόντεων μέτρων που έχουμε εισαγάγει »( Καθ. Peter Gøtzsche, 1 Δεκεμβρίου 2020).

 

Η ασυμφωνία και η δυσαναλογία μεταξύ του επιπέδου επικινδυνότητας του ιού και του μεγέθους των ληφθέντων μέτρων (τα οποία είναι εξ ολοκλήρου αιρετικά) είναι τόσο προφανή, που οδηγεί αναπόφευκτα στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν και άλλοι στόχοι πίσω.

Πρέπει να είστε πραγματικά τυφλοί ή αφελείς για να μην το δείτε.

Με αυτά τα μέτρα που δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική ή την επιστήμη, οι κυβερνήσεις δεν καταπολεμούν τους κινδύνους του ιού, αλλά εναντιώνονται στα βασικά δικαιώματα των ανθρώπων τους και καταστρέφουν την υγεία, την οικονομία, την εκπαίδευση, την οικολογία, τον πολιτισμό και άλλες πτυχές της ζωής τους.

«Ζούμε ένα είδος παραλήρημα από την αρχή… Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι τρελός:… οι συνθήκες που έχουν ληφθεί για την καταπολέμηση αυτής της ασθένειας είναι συνθήκες ενός άλλου αιώνα… δεν είναι καν το επίπεδο του Μεσαίωνα! »( Καθ. Didier Raoult, 7 Δεκεμβρίου 2020).

 

Στις 28 Δεκεμβρίου 2020, ο Randy Hillier, Καναδός βουλευτής, έγραψε αυτό το μήνυμα στο Twitter μαζί με τα hashtags: #We Living A Lie και #No More Lockdowns: «Τα ψέματα και οι εξαπατήσεις του Covid έχουν τελειώσει. Πώς και γιατί τόσοι πολλοί επέτρεψαν να εξαπατηθούν θα χρειαστούν χρόνια για να το αποκαλύψουν ».

Δεν συμβαίνει επειδή η πλειονότητα των χωρών κάνει το ίδιο πράγμα που σημαίνει ότι είναι καλό ή ότι είναι το σωστό. Ο αριθμός δεν αποτελεί κριτήριο για να γνωρίζουμε εάν οι χώρες έχουν δικαίωμα να εφαρμόσουν αυτά τα μέτρα ή όχι. Αντιθέτως, πολλά ιστορικά παραδείγματα δείχνουν ότι η πλειοψηφία είναι συχνά λάθος. Πόλεμος στο Ιράκ (σπάνιες χώρες όπως η Γαλλία δεν ακολούθησαν και είχαν δίκιο), H1N1 (σπάνιες χώρες όπως η Πολωνία δεν ακολούθησαν και είχαν δίκιο), Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος κ.λπ.

Η κατηγορία περί θεωριών συνωμοσίας είναι η απάντηση εκείνων που δεν έχουν επιχειρήματα και μια τεχνική μαζικής χειραγώγησης, επειδή όλα όσα έχουν αναφερθεί σε αυτήν την επιστολή δεν αποτελούνται από θεωρίες αλλά από αλήθειες και δηλώσεις διακεκριμένων εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων με Νόμπελ για ιατρική.

Αυτή η επιστολή θα διατηρηθεί ως απόδειξη ότι η κυβέρνησή σας έχει ειδοποιηθεί. Όλα πρέπει να επανέλθουν αμέσως στο φυσιολογικό και αυτή η παγκόσμια λήψη ομήρων πρέπει να σταματήσει, επειδή γνωρίζετε ότι ήσασταν θύματα της μεγαλύτερης απάτης στον τομέα της υγείας του 21ου αιώνα.

Παρακαλώ, μην κάνετε το λάθος να υποτιμήσετε την επιστολή μας ή να την αγνοήσετε.

Ακολουθούν 2 παραδείγματα του τι συμβαίνει όταν μια κυβέρνηση κάνει αυτό το λάθος:

Παρά τις προειδοποιήσεις αρκετών εμπειρογνωμόνων σχετικά με τον κίνδυνο της δάγκειου πυρετού (εμβόλιο δάγκειου πυρετού), η κυβέρνηση των Φιλιππίνων αποφάσισε το 2016 να ξεκινήσει μια εκστρατεία εμβολιασμού που έληξε αργότερα σε ένα δημόσιο σκάνδαλο. Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα Persida Acosta, 500 παιδιά πέθαναν ως αποτέλεσμα αυτού του εμβολίου και αρκετές χιλιάδες είναι άρρωστοι.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι ευθύνες μοιράζονται μεταξύ του εργαστηρίου που πούλησε «ένα επικίνδυνο εμβόλιο» και της κυβέρνησης που οργάνωσε μια «μαζική και αδιάκριτη» εκστρατεία εμβολιασμού, σε άθλιες συνθήκες. Αυτό το εμβόλιο, ωστόσο, υποσχέθηκε να είναι ένας πλανητικός θρίαμβος. Το 2015, η Sanofi επιβεβαίωσε με μεγάλη φαντασία την εμπορία ενός επαναστατικού εμβολίου δάγκειου πυρετού. Ήταν ένας κόσμος πρώτος, προϊόν εικοσιετούς έρευνας και 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ επενδύσεων.

Ωστόσο, από την αρχή, οι φωνές που ανέκυψαν στην επιστημονική κοινότητα: Ο γιατρός Antonio Dans προσπάθησε να προειδοποιήσει για τα ασαφή αποτελέσματα των πρώτων κλινικών δοκιμών.

Στις ΗΠΑ, ο καθηγητής Scott Halstead, ένας παγκοσμίου φήμης ειδικός στην ασθένεια, έστειλε ακόμη και ένα βίντεο που μεταδόθηκε στη Γερουσία της χώρας για να ζητήσει να ανασταλεί το πρόγραμμα εμβολιασμού.

Ο πρώην υπουργός Υγείας της χώρας κατηγορήθηκε για αυτό το σκάνδαλο. «Είναι το δέλεαρ του κέρδους που σκότωσαν αυτά τα παιδιά», δήλωσε η εισαγγελέας Περσίδα Ακόστα.

 

Το δεύτερο παράδειγμα είναι το σκάνδαλο του εμβολίου H1N1 που αγοράστηκε από πολλές χώρες παρά τις προειδοποιήσεις του Δρ Wolfgang Wodarg, προέδρου της Επιτροπής Υγείας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, ο οποίος σε πρόταση σύστασης με τίτλο “Ψεύτικες Πανδημίες” «Faked Pandemics – μια απειλή για την υγεία, είπε:

« Προκειμένου να προωθήσουν τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φάρμακα και εμβόλια κατά της γρίπης, οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν επηρεάσει επιστήμονες και επίσημους οργανισμούς, υπεύθυνους για τα πρότυπα δημόσιας υγείας και να ανησυχούν τις κυβερνήσεις παγκοσμίως.

Τους έκαναν να σπαταλήσουν τους αυστηρούς πόρους υγειονομικής περίθαλψης για αναποτελεσματικές στρατηγικές εμβολίων και έθεσαν περιττά εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στον κίνδυνο άγνωστων παρενεργειών των ανεπαρκώς δοκιμασμένων εμβολίων ».

Έχει απόλυτο δίκιο επειδή, αργότερα, μόνο στην Ευρώπη το εμβόλιο δημιούργησε 1.500 θύματα ναρκοληψίας, συμπεριλαμβανομένου του 80% των παιδιών, τόσο πολύ που στις 24 Νοεμβρίου 2013, ο Σουηδός Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων, Göran Hägglund, είπε ότι ήταν έτοιμος να δημοσιοποιήσει συγγνώμη στα θύματα του εμβολίου της γρίπης των χοίρων

Δεν μπορούμε να σας πούμε τα πάντα σε αυτήν την επιστολή, γι ‘αυτό πρέπει να συμβουλευτείτε τα ακόλουθα έγγραφα πολύ προσεκτικά, επειδή όλα όσα σας έχουν ειπωθεί είναι λεπτομερή και υποστηρίζονται εκεί, και επειδή θα ανακαλύψετε άλλα πράγματα που δεν γνωρίζετε και από τα οποία θα είστε ακόμη και σοκαρισμένοι:

 

Για υποσημειώσεις και αναφορές κάντε κλικ εδώ

Δείτε  εδώ για λίστα χωρών

Press Release-EN (02-13)

 

 

Πηγές :

1: https://www.lci.fr/replay/video-le-brunch-de-l-info-du-dimanche-27-septembre-2020-2165685.html

2: https://www.dailymotion.com/video/x7yr0oz

3: https://www.thesun.co.uk/news/13718024/china-trick-world-into-lockdown-open-letterr/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sharebarweb

4: https://www.illustre.ch/magazine/manquons-recul-face-aux-potentiels-effets-indesirables-vaccins

5:  https://twitter.com/j_bardella/status/1351932253576818690 https://twitter.com/dupontaignan/status/1350095404474327047 https://twitter.com/DocteurGonzo4/status/1351778258753355777

6: https://www.france24.com/fr/20090903-le-laboratoire-pfizer-ecope-dune-amende-23%C2%A0milliards-dollars-

https://www.lemonde.fr/economie/article/2009/09/02/une-amende-de-2-3-milliards-de-dollars-pour-pfizer_1235011_3234.html

https://www.lemonde.fr/economie/article/2010/04/28/astrazeneca-ecope-d-une-amende-de-520-millions-d-euros-aux-etats-unis_1343983_3234.html

https://lexpansion.lexpress.fr/actualite-economique/merck-debourse-pres-d-un-milliard-de-dollars-pour-solder-le-scandale-vioxx_1054000.html https://www.lequotidiendumedecin.fr / actus-medicales / φάρμακο / τροποποίηση-ρεκόρ-de-162-milliard-deuros-pour-le-laboratoire-americain-johnson-johnson

7: https://www.facebook.com/261835320624052/videos/1240827799610762/

 

Πηγή

 

International Alert Message about COVID-19. United Health Professionals

The lockdown « a global scientific fraud of unprecedented proportions »

, ,

 

We bring to the attention of our readers, this important international statement by health professionals, medical doctors and scientists,  which has been sent to the governments of thirty countries

Below is the complete text which was sent to the governments.

Link to original document: Very Urgent : International Alert message about COVID-19

See here for list of governments to which the letter  was sent.

The text includes quotations from prominent scholars and health professionals

Related Health Professionals Document (pdf version uploaded to GR)

 

Selected Highlights 

Stay home, save lives » was a pure lie.

Remove the following illegal, non-scientific and non-sanitary measures : lockdown, mandatory face masks for healthy subjects, social distancing of one or two meters.

The lockdown not only killed many people but also destroyed physical and mental health, economy, education and other aspects of life.

The natural history of the virus [the coronavirus] is not influenced by social measures [lockdown, face masks, closure of restaurants, curfew

When the state knows best and violates human rights, we are on a dangerous course.

Exclude your experts and advisers who have links or conflicts of interest with pharmaceutical companies :

Stop the vaccination campaigns and refuse the scam of the pseudo-health passport which is in reality a politico-commercial project

***

 

We are health professionals of the international collective : United Health Professionals, composed of more than 1,500 members (including professors of medicine, intensive care physicians and infectious disease specialists) from different countries of Europe, Africa, America, Asia and Oceania and, on August 26, 2020, we addressed to governments and citizens of countries around the world an alert message regarding the COVID outbreak.

First, let’s start with the conclusions of the 2010 report of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe on the management of the H1N1 epidemic : 

« The Parliamentary Assembly is alarmed about the way in which the H1N1 influenza pandemic has been handled, ot only by the World Health Organization (WHO) but also by the competent health authorities at the level of the European Union and at national level. It is particularly troubled by some of the consequences of decisions taken and advice given leading to distortion of priorities of public health services across Europe, waste of large sums of public money and also unjustified scares and fears about health risks…grave shortcomings have been identified regarding the transparency of decision-making processes relating to the pandemic which have generated concerns about the possible influence of the pharmaceutical industry on some of the major decisions….unregulated or secret lobbying may be a danger and can undermine democratic principles and good governance ».

Know that the same mistakes made in the H1N1 epidemic are being repeated today in the COVID epidemic. You are the victims of the biggest health scam of the 21st century regarding the real danger of the virus, the measures to be taken, the figures, the tests and the treatments, and this was done with the same techniques of manipulation used during the epidemic of H1N1 or the Iraq war. Experts, professors of medicine as well as scientific and medical collectives began to alert others of this as early as March 2020.

The countries of the world (except rare cases like : Sweden, Belarus or Tanzania), without thinking, have only imitated and blindly followed others.

This epidemic is amplified, dramatized and instrumentalised by criminals who take advantage of it to achieve economic, political and ideological goals and agendas that are harmful to humanity and we will prove this to you. You must stop this global scam quickly (because it is a serious danger to your people and your country in terms of : health, economy, education, ecology and human rights) by immediately taking the following actions :

1-Lift all restrictions 

Remove the following illegal, non-scientific and non-sanitary measures : lockdown, mandatory face masks for healthy subjects, social distancing of one or two meters. These crazy and stupid measures are heresies invented in 2020 that do not exist in medicine or public health and they are not based on any scientific evidence.

This is not how we manage an outbreak :

– « The world went mad » with coronavirus lockdowns which « fly in the face of what is known about handling virus pandemics » (Dr Anders Tegnell, Sweden’s chief epidemiologist, June 24, 2020).

– « The infection fatality rate seems to be about the same as for influenza, but we have never introduced these drastic measures before, when we had influenza pandemics. And we cannot live with them for years to come » (Prof. Peter Gøtzsche, December 1, 2020).

– « The decision of lockdown as the decision of wearing masks…are not based on scientific data…» (Prof. Didier Raoult, June 24, 2020).

– « The natural history of the virus [the coronavirus] is not influenced by social measures [lockdown, face masks, closure of restaurants, curfew, etc.]…The lockdown did not trigger the decrease in cases…As for the closure of restaurants which had very strict health protocols in place…of course, I have no way of defending it…it has not influenced the epidemic at all…The lockdown has not changed anything…» (Prof. Philippe Parola, December 3, 2020).

– « There is no scientific evidence to support the disastrous two-metre rule. Poor quality research is being used to justify a policy with enormous consequences for us all » (Professors Carl Heneghan and Tom Jefferson, June 19, 2020).

– « Grotesque, absurd and very dangerous measures…a horrible impact on the world economy…self- destruction and collective suicide… » (Prof. Sucharit Bhakdi, March 2020. He also sent, at the time, a letter to German Chancellor Angela Merkel).

In addition, these tyrannical measures violate the Universal Declaration of Human Rights in its articles: 3, 5, 9, 12, 13, 17, 18, 20, 26, 27, 28, 30 and the UNICEF Convention on the Rights of the Child in its articles : 28, 29, 32, 37.

– « When the state knows best and violates human rights, we are on a dangerous course. The pandemic has led to the violation of basic human rights…There has not been the slightest ethical analysis of whether this was justified. It is not» (Prof. Peter Gøtzsche, December 4, 2020).

Forcing non-sick people to wear masks is not only a heresy but it is also harmful to health as well as to ecology and is a form of mistreatment :

– « Dictatorship of masks totally unfounded » (Prof. Christian Perronne, September 22, 2020).

– « The curfew…was used during the German occupation when the militia and the Gestapo went to the houses. And now we’ll have the police making visits to see if there are more than six people at the table ! What is this madness ?! » (Prof. Christian Perronne, October 15, 2020).

– « Every winter in Paris, the ICU beds are totally saturated. We transfer patients…every winter, in normal circumstances » (Prof. Bruno Mégarbane, anesthesiologist and intensive care physician, September 27, 2020)

 « In neither of the 2 waves… all the ICU were not saturated, it is false ! » (Prof. Michaël Peyromaure, January 18, 2021)

2-Open up economy, schools, universities, air transport and hospital units.

3-Exclude your experts and advisers who have links or conflicts of interest with pharmaceutical companies

The 2010 report of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe on the management of the H1N1 epidemic also said :

« The Assembly calls on public health authorities at international, European and national level -and notably WHO-…to ensure that all persons subject to conflicts of interest are excluded from sensitive decision-making processes ».

Countries’ experts who pushed for these totally heretical measures are either followers, ignorant or corrupted by the pharmaceutical industry.

4-Require an international and independent investigation and that those responsible for this scam be tried

On October 1st, 2020, German lawyer Reiner Fuellmich announced that an international network of lawyers will argue the biggest tort case ever :

« The anti-corona measures have caused and continue to cause such devastating damage to the world’s population’s health and economy that the crimes committed by (…) the WHO must be legally qualified as actual crimes against humanity as defined in section 7 of the international criminal code ».

He said also that this must be called « a corona scandal and those responsible for it must be criminally prosecuted and sued for civil damages ». The investigation must focus, among others, on Bruce Aylward (WHO) and Neil Ferguson (ICL).

-On January 10, 2021 : A letter relayed by The Sun and written by lawyers, a member of Parliament, human rights activists and a former US Air Force general was addressed to the FBI and MI-5 along with security services in Canada, Germany and Australia, where the authors say :

« We are writing this letter to request that a federal investigation be commenced and/or expedited regarding the scientific debate on major policy decisions during the COVID-19 crisis. In the course of our work, we have identified issues of a potentially criminal nature and believe this investigation necessary to ensure the interests of the public have been properly represented by those promoting certain pandemic policies ».

The letter call which was « deliberately promulgated…to impoverish the nations who implemented it »

Rare countries like Sweden, Tanzania or Belarus -which can be congratulated- have refused the lockdown and have not blindly followed others and if we apply the reasoning of the lockdown defenders, the outcome must be a massacre or the saturation of their hospital system. Is this the case in these three countries ?

The answer is of course : no. Moreover, on September 15, 2020, The BMJ published an article entitled :

« COVID-19 : How does Belarus have one of the lowest death rates in Europe ? ».

These three countries are living proof of the lockdown scam and since this reality might wake up public opinion and people see that they have been lied to, a corrupt press has been spreading, from the beginning, articles and even fake news, against Sweden and Belarus.

The famous international slogan:

« Stay home, save lives » was a pure lie. On the contrary, the lockdown not only killed many people but also destroyed physical and mental health, economy, education and other aspects of life. For example, the lockdown in the USA has killed thousands of Alzheimer’s patients who have also died far from their families. In the United Kingdom : the lockdown killed 21,000 people.

The effects of the lockdown « have been absolutely deleterious. They did not save the lives they had announced they could be able to save…It is a weapon of mass destruction and we see its health…social…economic effects…which form the real second wave » (Prof. Jean-François Toussaint, September 24, 2020). Imprisoning its people is a crime against humanity that even the Nazis did not commit !

– « This country is making a dramatic mistake…What are we going to suggest ? That everyone stay locked up all his life because there are viruses outside ?! You’re all crazy, you’ve become all nuts !…we are setting the planet on fire » (Prof. Didier Raoult, October 27, 2020).

– « It is a big delirium but which is instrumentalised by big pharma and also politicians…It is a fear organized for political and economic reasons » (Prof. Christian Perronne, August 31, 2020).

– « It is just a global scam to make huge profits, bail out the banks and meanwhile ruin the middle classes in the name of an epidemic…made destructive by liberticidal, allegedly health measures » (Dr Nicole Delépine, December 18, 2020).

– « We have medical evidences that this is a scam » (Dr Heiko Schöning, July 2020).

– « Think about these two questions :…Is the coronavirus man-made ?…Have they tried to use this viral disease or this psychosis for their own ends & interests ?» (Alexander Lukashenko, President of Belarus). –

« There is utterly unfounded public hysteria driven by the media and politicians. It’s outrageous. This is the greatest hoax ever perpetrated on an unsuspecting public….it should be known as nothing more than a bad flu season. this is not Ebola. It’s not SARS » (Dr Roger Hodkinson, November 13, 2020).

5-No longer blindly follow the recommendations of the WHO and require that it be totally reformed

An investigation carried out in 2016 (WHO in the clutches of lobbyists) showed an edifying radiography of the WHO ; a weakened structure subject to multiple conflicts of interest. This investigation has shown how private interests dominate public health in the WHO. Another investigation (Trust WHO) also revealed these serious anomalies.

6-Use the recognized measures for the management of epidemics 

Such as recommendations of hand washing, sneeze or cough into the elbow, use a mask but only for patients and healthcare professionals (in specific situations), isolation of the sick, etc. The severity of an epidemic is assessed by the case fatality rate (CFR), among other things. However, the latter is very low (0.03-0.05%) and there is therefore no justification for taking measures that are not only disproportionate but also unscientific.

7-Make the media aware of their responsabilities 

The media must, for example, stop talking about the coronavirus.

8-Remove the requirement for tests

The people who push for mandatory testing are defrauding governments and pursuing only economic goals. Nothing in this coronavirus (which is a benign virus and with a low CFR) justifies it. The flu infects one billion people each year, far more than SARS-CoV-2, spreads faster and has more populations at risk than this coronavirus and yet no test is required for travel. This is why Professor Didier Raoult called « a delirium » the claim that it is a serious illness and said, on August 19, 2020, that « it is not worse than the flu ».

– « The infection fatality rate for this new coronavirus is likely to be in the same ballpark as seasonal influenza » (Prof. John Ioannidis, April 17, 2020).

– « Reassure the large majority of the population that their risk of dying or getting severe disease from COVID-19 is very low » (Prof. John Ioannidis, April 22, 2020).

– « Do you realize ? Today, we are destroying the economy whereas finally the figures are comparable with those we experienced with the flu ! » (Prof. Christian Perronne, October 25, 2020).

9-Stop the vaccination campaigns and refuse the scam of the pseudo-health passport which is in reality a politico-commercial project 

– « We don’t need it [the vaccine] at all…All this is about purely commercial goals » (Prof. Christian Perronne, June 16, 2020).

– « It is an old marketing principle of pharmaceutical companies : if they want to sell their product well, consumers must be afraid and see it as their salvation. So, we create a psychosis so that consumers crack up and rush on the vaccine in question » (Prof. Peter Schönhöfer).

– « As a doctor, I do not hesitate to anticipate the decisions of the government ; we must not only refuse these vaccines [against COVID-19], but we must also denounce and condemn the purely mercantile approach and the abject cynicism which guided their production » (Dr Pierre Cave, August 7, 2020).

– The COVID vaccine is « so, so unnecessary » (Prof. Sucharit Bhakdi, December 2, 2020).

– « I have never seen in the history of medicine that we urgently develop vaccines to vaccinate millions, billions of individuals for a virus that no longer kills except people at risk that we can identify, that we can treat…I have never seen a vaccine coming out after 2 months !…it takes years ! » (Prof. Christian Perronne, December 2, 2020).

– « We’re going too fast. If there was an emergency,…if today COVID-19 kills 50% of people, I will say let’s take risks…but here we have a virus that kills 0,05% and we will take all the risks ! I know there are billions behind this…Be carefull, this is very dangerous ! » (Prof. Christian Perronne, December 2, 2020).

To the question : « We do not need a general vaccine for the whole humanity with 0.05% deaths ? », Professor Christian Perronne replied : « It’s obvious ! ».

-In November 30, 2020 : Professor Christian Perronne wrote a letter in which he alerted on the danger of the vaccines based on genetic engineering :

« The people who promote these gene therapies, falsely called “vaccines”, are sorcerer’s apprentices and take…the citizens of the world for guinea pigs ».

-On October 19, 2020, in a correspondence to the journal The Lancet, scientists expressed concerns and warned :

« we are concerned that use of an Ad5 vector for immunisation against severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) could similarly increase the risk of HIV-1 acquisition among men who receive the vaccine ».

-If people accept the COVID-19 vaccine, it will be :

« a mistake because we risk having absolutely unpredictable effects : for example, cancers…We are playing the total sorcerer’s apprentice…Man must not serve as a guinea pig, children must not serve as guinea pigs, it is absolutely unethical. There must not be deaths from vaccines » (Prof. Luc Montagnier, Virologist and Nobel Prize in Medicine, December 17, 2020.

-In Switzerland, a group of 700 doctors and health professionals called on January 15, 2021 for stopping the vaccination campaign

– « I think it’s [the COVID vaccine] downright dangerous. And I warn you, if you go along these lines, you are going to go to your doom » (Prof. Sucharit Bhakdi, December 2, 2020).

-On December 30, 2020 : Réaction 19 (a French association founded by lawyers with nearly 60,000 members) informed, in a press release, that it has filed a complaint concerning the Pfizer/BioNTech and Moderna “vaccines” for : deliberately endangering the life of others, aggravated deception, abuse of weakness and aggravated extortion.

-Recently, several Members of the European Parliament have alerted the population because they are forbidden to consult the contracts signed with pharmaceutical laboratories. This opacity is a proof that there are compromising things they want to hide. Michèle Rivasi, a Member of the European Parliament, even lodged a complaint5. As a reminder6: in 2009, Pfizer was fined $ 2.3 billion, the largest fine ever imposed by the courts of the United States on a pharmaceutical group. It was found guilty of fraudulent commercial practices.

In 2010, AstraZeneca was fined 520 million euros for recommending unauthorized use of a drug. In 2011, Merck payed a fine of $ 628.36 million to resolve allegations of off-label marketing and false statements about the cardiovascular safety of a drug.

In 2013, a fine of 1.62 billion euros was imposed on Johnson & Johnson to resolve criminal and civil liability arising from allegations relating to the prescription of three drugs including promotion for uses not approved as safe and effective by the Food and Drug Administration (FDA) and payment of kickbacks to physicians and to the nation’s largest long-term care pharmacy provider.

You must stop this global scam where the politico-economic (even ideological) agendas of criminals are to COVID what the Iraq war was to the attacks of September 11th, 2001 (here’s a reminder of the scam of the Iraq war :

These criminals manipulate the countries of the world and want to make the epidemic last as long as possible to achieve their goals when the COVID epidemic should have been declared over at a certain period of the past year ; indeed, in medicine, the epidemic threshold from which the beginning and the end of an epidemic are declared is between 150 and 200 cases per 100,000 inhabitants. The Tanzanian president is one of the few presidents who understood this because he declared on June 8, 2020 that the COVID epidemic was over in his country.

« The epidemic is over ! » (Professor Yoram Lass, July 2, 2020)7.

In this epidemic, the danger is not the coronavirus but the people who instrumentalise it and who are the real virus to fight.

The virus is completely innocent of what is happening (impoverishment, job losses, suicides, deaths, economic recession, unemployment, etc.) and the real culprits are those who have pushed the world to use these measures and the governments that continue to implement these measures despite alerts and warnings.

« The World Bank has just estimated that the corona pandemic has caused an increase of about 100 million people living in extreme poverty. This is not because of COVID-19. It is because of the draconian measures we have introduced » (Prof. Peter Gøtzsche, December 1, 2020).

The discrepancy and disproportion between the level of dangerousness of the virus and the magnitude of the measures taken (which are moreover totally heretical) are so obvious that it inevitably leads to the conclusion that there are other objectives behind. You have to be really blind or naive not to see it.

With these measures which have nothing to do with medicine or science, governments are not fighting the dangers of the virus but are fighting the basic rights of their people and destroying their health, economy, education, ecology, culture and other aspects of life.

« We have been living a kind of delirium from the start…We live in a world which is crazy :…the conditions that have been taken to fight this disease are conditions from another century…it is not even the level of the Middle Ages ! » (Prof. Didier Raoult, December 7, 2020).

On December 28, 2020, Randy Hillier, a Canadian MP, wrote this message on Twitter along with the hashtags : #We Are Living A Lie and #No More Lockdowns : « The lies and deceptions of Covid are over. How & why so many allowed themselves to be deceived will take years to uncover ».

It is not because the majority of countries are doing the same thing that it means that it is good or that it is the right thing to do. The number is not a criterion for knowing whether or not countries are right to apply these measures. On the contrary, many historical examples show that the majority is often wrong ; Iraq war (rare countries like France did not follow and were right), H1N1 (rare countries like Poland did not follow and were right), World War II, etc.

The charge of conspiracy theories is the response of those who have no arguments and a technique of mass manipulation because all what has been reported in this letter does not consist of theories but of truths and statements made by eminent experts including Nobel laureates for medicine.

This letter will be kept as proof that your government has been alerted. Everything must return immediately to normal and this global hostage-taking must stop because you have known that you have been the victims of the biggest health scam of the 21th century.

Please, don’t make the mistake of underestimating our letter or ignoring it. Here are 2 examples of what happens when a government makes this mistake :

Despite warnings from several experts about the danger of Dengvaxia (dengue vaccine), the Philippine government decided in 2016 to launch a vaccination campaign that ended later in a public scandal. According to the office of the prosecutor Persida Acosta, 500 children died as a result of this vaccine and several thousand are sick.

According to the prosecutor, the responsibilities are shared between the laboratory which sold “a dangerous vaccine” and the government which set up a “massive and indiscriminate” vaccination campaign, in deplorable conditions. This vaccine, however, promised to be a planetary triumph ; in 2015, Sanofi confirmed with great fanfare the marketing of a revolutionary dengue vaccine. It was a world first, the product of twenty years of research and 1,5 billion euros of investment.

Yet from the beginning, voices raised in the scientific community : Doctor Antonio Dans tried to warn about the inconclusive results of the first clinical trials. In the USA, Professor Scott Halstead, a world renowned specialist in the disease, even sent a video broadcasted in the Senate of the country to urge to suspend the vaccination program. The former health minister of the country has been charged in this scandal. « It’s the lure of profit that killed these children », said prosecutor Persida Acosta.

The second example is the scandal of the H1N1 vaccine which was bought by several countries despite alerts from Dr Wolfgang Wodarg, the chairman of the Health Committee of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe, who in a motion for a recommendation entitled « Faked Pandemics – a threat for health » said : « In order to promote their patented drugs and vaccines against flu, pharmaceutical companies have influenced scientists and official agencies, responsible for public health standards, to alarm governments worldwide.

They have made them squander tight health care resources for inefficient vaccine strategies and needlessly exposed millions of healthy people to the risk of unknown side-effects of insufficiently tested vaccines ». He was totally right because, later, in Europe alone the vaccine made 1,500 victims of narcolepsy including 80% of children, so much so that on November 24, 2013, the Swedish Minister of Social Affairs, Göran Hägglund, said he was ready to publicly apologize to the victims of the swine flu vaccine.

We cannot tell you everything in this letter, that is why you must consult the following documents very carefully because everything you have been told is detailed and argued there, and because you will discover other things that you do not know and by which you will be even shocked :

For footnotes and references click here

See here for list of countries

Sources :                                                                                                                                                                

1 : https://www.lci.fr/replay/video-le-brunch-de-l-info-du-dimanche-27-septembre-2020-2165685.html                                                                                                                    

2 : https://www.dailymotion.com/video/x7yr0oz                                                                                                                                                                                                       

3 : https://www.thesun.co.uk/news/13718024/china-trick-world-into-lockdown-open-letterr/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sharebarweb                                                                                                                                        

4 : https://www.illustre.ch/magazine/manquons-recul-face-aux-potentiels-effets-indesirables-vaccins                                                                                                                  

5 : https://twitter.com/j_bardella/status/1351932253576818690                                                                                       https://twitter.com/dupontaignan/status/1350095404474327047                                                                               https://twitter.com/DocteurGonzo4/status/1351778258753355777                                                                                                                                                                         

6 : https://www.france24.com/fr/20090903-le-laboratoire-pfizer-ecope-dune-amende-23%C2%A0milliards-dollars-                                                    

https://www.lemonde.fr/economie/article/2009/09/02/une-amende-de-2-3-milliards-de-dollars-pour-pfizer_1235011_3234.html                                                                        

https://www.lemonde.fr/economie/article/2010/04/28/astrazeneca-ecope-d-une-amende-de-520-millions-d-euros-aux-etats-unis_1343983_3234.html                                                                                                                     

https://lexpansion.lexpress.fr/actualite-economique/merck-debourse-pres-d-un-milliard-de-dollars-pour-solder-le-scandale-vioxx_1054000.html                                                                                                                       https://www.lequotidiendumedecin.fr/actus-medicales/medicament/amende-record-de-162-milliard-deuros-pour-le-laboratoire-americain-johnson-johnson                                                                                                                                                                                                                                              

7 : https://www.facebook.com/261835320624052/videos/1240827799610762/

 

πηγή

Προβολές : 1,254


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα