Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης: “Όλα στο φως. Η αλήθεια στο φως.  Είναι ώρα να τελειώνουμε...” Ετοιμάζει νέο χουνέρι σε Κυβέρνηση, Τσιόδρα, ΕΟΠΥ... “ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης: “Όλα στο φως. Η αλήθεια στο φως. Είναι ώρα να τελειώνουμε...” Ετοιμάζει νέο χουνέρι σε Κυβέρνηση, Τσιόδρα, ΕΟΠΥ... “ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23 Ιουνίου, 2020 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,051
Μοίρασέ το
 
Νίκος Αντωνιάδης: “Αύριο πρωί, λοιπόν, ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ :


-Αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με τα στοιχεία της υπόθεσης για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης και μαζί με αυτήν συνολικά για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις των πτήσεων από το εξωτερικό.

-Εξώδικη πρόσκληση στον ΕΟΠΥ. Τα ερωτήματα τα φαντάζεστε.

Όλα τα έγγραφα θα τα δημοσιοποιήσω.

Όλα στο φως. Η αλήθεια στο φως.

Είναι ώρα να τελειώνουμε…

 

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !!!

 
ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ…”

 
 
Μάλλον Κυβέρνηση – Τσιόδρας – ΕΟΠΥ, δεν έχουν αντιληφθεί μέσα στο μέγεθος της αλλαζονείας και της εξουσίας τους, ότι υπάρχουν και κάποιες  ΕΝΤΙΜΕΣ και ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΝΕΣ, που συγκεντρώνουν στοιχεία και θα κινηθούν ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
 
Ο έγκριτος νομικός Νίκος Αντωνιάδης, συγκεντρώνει στοιχεία και… κάποια στιγμή, όλοι αυτοί που παίζουν με την υγεία, την ψυχολογία και σε βάρος όλου του λαού, θα βρεθούν να περνάνε την … πόρτα της φυλακής…
Το πως, θα το δείτε στην πορεία.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ” ΤΟΥ COVID-19 ;;;

ΚΑΘΗΣΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΣΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ :

ΠΤΗΣΗ AΕGEAN, ΜΕ ΤΟ 50% ΑΠΟ “ΚΟΚΚΙΝΕΣ” ΧΩΡΕΣ (ΑΓΓΛΙΑ, Η.Π.Α., ΙΤΑΛΙΑ κ.λπ) ,

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΦΟΡΜΑ:

ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ,

…ΚΑΙ

ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ :

Κ Α Ν Ε Ν Α   Τ Ε Σ Τ   ΔΕΝ   ΕΓΙΝΕ !!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ “ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ” ΙΟ !!!

“ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ”, ΛΕΕΙ, “ΤΟΥ ΕΟΠΥ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΤΕΣΤ Ή ΟΧΙ” !!!

ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥ ΕΟΠΥ ΑΝ ΘΑ …ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Ή ΟΧΙ ;;;

Ε, ΚΑΛΟΠΑΙΔΙΑ;;;

ΩΣΤΕ :

-ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ,

-ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ.

-ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝΩ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ

 
1) ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ,
 
2) ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ LOCK DOWN.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ !!!

ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ TΡΙΑ ;;;

ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ !!!

ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ…Επώνυμη καταγγελία σε διαδικτυακή κοινότητα εκατοντάδων μελών. Καμία αντίδραση. Καμία διάψευση. Πώς θα την έκαναν άλλωστε… Υπάρχουν ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ !

Η κυρία Α.Π. (δημόσια είναι η ανάρτηση και τα έγγραφα που αναρτώ, αλλά οφείλω κατ’ αρχήν να διατηρήσω εδώ την ανωνυμία της -Τα στοιχεία θα παραδοθούν στην Εισαγγελία, στην οποία θα υποβληθεί αναφορά αύριο το πρωί για την υπόθεση -να τελειώνουμε σιγά σιγά με τα παραμύθια τους).

-Η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι ήταν σε αεροπλάνο της Aegean με προορισμό την Αθήνα.

-Ότι στο αεροπλάνο το 50% τουλάχιστον των επιβατών ήταν από “κόκκινες χώρες”.

-Ότι τους έβαλαν να συμπληρώσουν φόρμα στην οποία υπήρχε η ενημέρωση ότι θα κάνουν άπαντες το τεστ και ότι θα μείνουν σε καραντίνα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα. Αυτό που ξέραμε, δηλαδή, ότι -υποτίθεται- γίνεται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

-Αλλά ότι σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έκαναν το τεστ !!!

-Και ότι της απάντησαν, όταν ρώτησε, ότι είναι, λέει, στη διακριτική ευχέρεια του ΕΟΠΥ να κάνει τα τεστ ή όχι !!!

Δηλαδή, ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του ΕΟΠΥ αν θα …προστατεύσει τη δημόσια υγεία ή όχι !!!

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ :

Εφόσον τα καλόπαιδα του συστήματος επιμένουν ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς (άλλο εάν ο κ. Τσιόδρας και η επιτροπή του ΑΚΟΜΑ -11η ημέρα- να απαντήσουν…), όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τώρα που μιλάμε, μπορούν να έχουν διασπείρει τον κορωνοϊό !

 
Την ίδια ώρα που Τσιόδρας, Χαρδαλιάς, μπουκωμένα ΜΜΕ & ΣΙΑ, μας λένε να … “μένουμε ασφαλείς”…

Έτσι δεν είναι, λεβέντες μου;

Οπότε, διαλέξτε ανάμεσα στις ΤΡΕΙΣ εκδοχές.

Τέταρτη ΔΕΝ υπάρχει:

“Διαλέχτε, διαλέχτε, εδώ οι καλές εκδοχές!!!”. Κάπως έτσι.

Πάμε λοιπόν :

1) Δεν τους έκαναν το τεστ, διότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ είναι επικίνδυνος, όπως μας λένε. Και καταρρέει το σύμπαν…

Όπως, δηλαδή, μας είπε η επικεφαλής του τμήματος του κορωνοϊού του Π.Ο.Υ., πριν βγούνε τα παπαγαλάκια του συστήματος να την υποβιβάσουν σε μία απλή υπάλληλο του Π.Ο.Υ. που έκανε μία “ατυχή” δήλωση.

Όπως, δηλαδή, μας είπε ο Καθηγητής Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης και μέλος του ΕΟΠΥ, πριν τα “μασήσει”, γιατί προφανώς όταν έκανε την ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ δήλωση, χωρίς πίεση και σε ζωντανή μετάδοση, ότι ο ιός ΔΕΝ μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς, ήταν πιωμένος… Ακόμα περιμένουμε, όμως, να μάθουμε πότε θα τον απολύσουν από το Πανεπιστήμιο και τον ΕΟΠΥ, γιατί προφανώς είναι …επικίνδυνος με αυτά που κάθεται και λέει… Έτσι δεν είναι, καλόπαιδα;

Όπως, δηλαδή, περιμένουμε να μας απαντήσει ο κ. Τσιόδρας και η παρέα του, εδώ και 11 μέρες… Πολύ αργείτε, κ. Τσιόδρα… Δυσκολεύεστε; Μήπως γιατί ξέρετε ότι εάν πείτε ότι ο ιός ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ από ασυμπτωματικούς, θα πρέπει τότε, μεταξύ των άλλων, να μας εξηγήσετε ΓΙΑΤΙ επιτρέψατε να επιστρέψουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ μας στα σχολεία, ενώ αντιπροσωπεύουν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού των ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΝ…; Με την ησυχία σας. Εμείς περιμένουμε…

2) Δεν τους έκαναν το τεστ γιατί ο ιός ΕΙΝΑΙ επικίνδυνος αλλά ΔΕΝ μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς. Οπότε καταρρέει ξανά το σύμπαν…

3)Δεν τους έκαναν το τεστ γιατί ο ιός ΕΙΝΑΙ επικίνδυνος, ΚΑΙ μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς. Οπότε έχουν διαπράξει το έγκλημα της έκθεσης σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής των Ελλήνων πολιτών. Έχουν ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ να σκορπίσουν αυτοί που έρχονται από τις “κόκκινες χώρες” τον ιό. Τον επικίνδυνο και μεταδιδόμενο από ασυμπτωματικούς ιό.

Οπότε, μόνο ΜΙΑ εξήγηση υπάρχει, στη λογική του “με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια”:

Αφενός να αποδείξουν ότι ο ιός είναι πράγματι όπως τον λένε και αποτελεί σταθερό κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή μας ,

και, αφετέρου, να μας κλειδώσουν πάλι μέσα…

Οπότε και πάλι καταρρέει το σύμπαν…

Σε κάθε περίπτωση, όποια απάντηση και να δώσουν, σύμπαν δεν θα υπάρχει…

Αύριο πρωί, λοιπόν, ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ :

-Αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με τα στοιχεία της υπόθεσης για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης και μαζί με αυτήν συνολικά για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις των πτήσεων από το εξωτερικό.

-Εξώδικη πρόσκληση στον ΕΟΠΥ. Τα ερωτήματα τα φαντάζεστε.

Όλα τα έγγραφα θα τα δημοσιοποιήσω.

Όλα στο φως. Η αλήθεια στο φως.

Είναι ώρα να τελειώνουμε…

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,051


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα