Δυο κουβεντούλες, για να μην νομίζουν ότι είμαστε και ηλίθιοι...

Δυο κουβεντούλες, για να μην νομίζουν ότι είμαστε και ηλίθιοι...

29 Οκτωβρίου, 2020 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:903
Μοίρασέ το

Θέλουν να πτωχεύσουν και τον τελευταίο μικροεπιχειρηματία, για να βρουν ελεύθερο έδαφος τα φραντσάιζ πολυεθνικών εταιρειών.

Βάζουν πρώτα τον ψευτογιατρό να λέει ότι “φοβάται” -το χρυσό μου..- τον αόρατο εχθρό, τον ιό, τόσο πολύ.. που φοράει μάσκα στο εστιατόριο, την κατεβάζει για να βάλει την μπουκιά στο στόμα, και μετά την ξανανεβάζει, κοιτώντας με ευθύνη στα μάτια την αγία του οικογένεια.

 

 

Φίλε Κώστα, πολύ φοβάμαι ότι αυτά που θα βρούμε μπροστά μας, δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από ένας ατέλειωτος εφιάλτης.

Και σ’ αυτά που έρχονται, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή


Αίγινα, σήμερα:
 
Θα ξεκινήσουμε με τους “αντεξουσιαστές”, που επιτέθηκαν σε όχημα που έφερε Ελληνικές Σημαίες, στην Πάτρα, και δεν αφήναν να γίνει η μηχανοκίνητη πορεία Ελλήνων για την 28η Οκτωβρίου. Το αστείο με αυτά τα πρακτοράκια της εξουσίας, είναι ότι επιμένουν να ονομάζουν τους εαυτούς τους “αντιεξουσιαστές”.
 
Εντωμεταξύ.. 15 άτομα ήταν όλοι κι όλοι, αλλά οι εμβάτσοι τούς φυλάγανε από μπρος και πίσω, μην τους λυντσάρει ο κόσμος. 

Στο κέντρο της Πάτρας, οι εμβάτσοι είχαν κόψει την πόλη στα δύο, για να μην γίνει η μηχανοκίνητη πορεία με τις σημαίες.

Παρ όλες τις απαγορεύσεις και τους εκφοβισμούς με ποινές φυλάκισης κλπ, πολλοί Έλληνες έκαναν κομβόι σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετές γειτονιές της Αθήνας. Στην Αίγινα δε, παρέλασαν μαθητές και μαθήτριες κανονικά, χωρίς μάσκες.

Τα ψευδ-αναρχικά ανθελληνικά πρακτοράκια επεκτείνουν το καταστροφικό τους έργο και σε άλλους τομείς εντωμεταξύ.

 

Βεβήλωσαν, λέει το ‘ζούγκλα’, το άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες ανήμερα της Εθνικής Εορτής.

Αλλά κανείς δεν μάς είπε τί είχαν γράψει οι βρωμιάρηδες κάτω από την μουτζούρα που τοποθετήθηκε μετά, μέχρι να καταφτάσει το συνεργείο καθαρισμού.

Είχαν γράψει “μολών λαβέ τον κ@λο”.

Μιας και μιλάμε για κ@λους.. ο σχετικός με το σπορ “μπουμπούκος” βγήκε να παρουσιάσει την υγειονομική απάτη ως εθνικό θέμα (Όρουτς Ρέις.. τί ‘ν αυτό..): “Όσοι Έλληνες τόλμησαν να παρελάσουν πρόδωσαν την πατρίδα“.

Τί λέει ρε το χάχανο..

Όπως την προηγούμενη φορά, με τους 3-4 χιλιάδες ανθέλληνες έξω από την δίκη της Χρυσής Αυγής, που μάς είπε ότι “εκτόξευσαν τα κρούσματα του κοροϊδοϊού, αλλά τους είχαμε αφήσει γιατί ήταν για ιερό σκοπό”. 

 
Δεν μού λες μπουμπούκο.. έτσι θα πείτε πάλι και μετά τις 17 Νοεμβρίου, όταν θα αφήσετε τα κόκκινα εμετικά σας πλήθη να πλημμυρίσουν την Αθήνα για την ανθελληνική σας επέτειο;
 
Στα οποία σημειωτέον.. θα τους επιτρέψετε να ξαναμαγαρίσουν την πρωτεύουσα και να αποβλακώσουν κι άλλο τους νεότερους, εφόσον 5-6 ημέρες πριν θα αναγγείλετε πτώση κρουσμάτων;
 

Ήδη αναμένουμε από ώρα σε ώρα να εξαγγελθούν νέα μέτρα με κλείσιμο καταστημάτων, εστιατορίων κλπ, από τις 9 το βράδυ.

Θέλουν να πτωχεύσουν και τον τελευταίο μικροεπιχειρηματία, για να βρουν ελεύθερο έδαφος τα φραντσάιζ πολυεθνικών εταιρειών.

Βάζουν πρώτα τον ψευτογιατρό να λέει ότι “φοβάται” -το χρυσό μου..- τον αόρατο εχθρό, τον ιό, τόσο πολύ.. που φοράει μάσκα στο εστιατόριο, την κατεβάζει για να βάλει την μπουκιά στο στόμα, και μετά την ξανανεβάζει, κοιτώντας με ευθύνη στα μάτια την αγία του οικογένεια.

Είναι πασιφανές ότι πέρδεται ..ε συγνώμη.. ψεύδεται ήθελα να πω.

Και μάς ταΐζει σανό, το οποίο παίρνει μετά το βαμπίρ ο πορδυπουργός, και μάς κλειδώνει στα σπίτια καταστρέφοντας τα πάντα. 

Κυκλοφορεί και ένα δεύτερο σενάριο.. Ότι θα κάνει γενικό λοκντάουν λέει τώρα στις 5 Νοεμβρίου.

Μήπως γιατί θα φάει φρίκη με την νίκη Τραμπ και δεν θα ξέρει πώς να διαχειριστεί τους χιλιάδες ενθουσιασμένους Έλληνες που θα αρχίσουν να ξεψαρώνουν;

Μήπως επειδή το συμβουλευτικό του επιτελείο ή οι αντιδρώντες κάπως πιο δεξιοί βουλευτές του, τού σφύριξαν ότι παραέχει γίνει προκλητικός στα θέματα με την Τουρκία και τους ισλαμο-λάθρο, άρα πρέπει να δείξει ότι περιορίζει και τούς αριστερούς, ακυρώνοντας τις εκδηλώσεις του πορδιτεχνείου, και αναγγέλοντας αυστηρό λοκντάουν;

Και μετά θα αναγγείλετε ολικό λοκντάουν της Αττικής (μισή Ελλάδα πληθυσμιακά) για να ξεμπερδεύετε μία κι έξω με τα Χριστούγεννα, τις Εκκλησίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες;

Δεν ξέρουμε ακόμα τί ακριβώς θα ακολουθήσει, αλλά όλα είναι πολύ κοντά.

Το ιστολόγιό μας αντιμετωπίζει κάθε ημέρα πολύ ψυχολογικό μπούλινγκ, μέσα από προσβλητικά, υβριστικά και κάποια απειλητικά σχόλια, τα οποία φυσικά και δεν δημοσιεύονται, αλλά είναι αποθηκευμένα ως ανεπιθύμητα, για να ερευνηθεί η ip τους κάποια στιγμή, μέσω της ως είθισται νομικής διαδικασίας.

Στόχος των σχολίων αυτών είμαι ο ίδιος, αλλά και αρκετοί μόνιμοι σχολιαστές και φίλοι μπλόγκερ.

Το θέμα που τους τσούζει περισσότερο -και πού να δεις μετά..- είναι ο Τραμπ! και δεν εκπλήσσομαι βέβαια.

Έτυχε σήμερα, για δύο μόνο λεπτά (φαντάσου..!) που έπεσε το μάτι μου σε ειδήσεις της ΕΡΤ, ενώ ήμουν σε δείπνο με συγγενείς, να προσέξω το εξής: Κόσμος που δεν συμπαθεί τον Τραμπ στις ΗΠΑ, δεν πατάει το πόδι του στις ομιλίες του. Αυτό το γνωρίζουμε καλά.

Πού βρήκε τώρα η πορδο-ερτ βίντεο από ομιλία Τραμπ με κάποιους που γιουχάρανε από κάτω (προσέξτε: με ελληνικούς υπότιτλους να μεταφράζουν: “αίσχός-αίσχος”), μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν ή τα αφεντικά τους από το εξωτερικό που τούς έδωσαν να το βάλουν.

Το θέμα είναι ότι ήταν κακοφτιαγμένο κι αυτό, και φαινόταν ακόμα και σε έναν άσχετο -όχι μόνο σε εμένα που έχω και πείρα ως ηχολήπτης- ότι οι φωνές του γιουχαρίσματος ήταν εκτός του προηγηθέντος ηχητικού περιβάλλοντος, ήταν δηλαδή πρόσθετες από ποντεσιόμετρο.

Πόσο γελοίοι γίνονται μπροστά στα μάτια κάποιων, δεν τούς νοιάζει όμως. Αυτοί θεωρούν τις μεθόδους τους αποτελεσματικές στην πλειοψηφία.

Σε αυτό θα συμφωνήσω. Αλλά τα λαθάκια τους ακολουθούν έναν αυξητικό ρυθμό.

Κι αυτό δείχνει ότι τούς διακρίνει ένας πανικός.

Το σίγουρο είναι πως πριν κλείσει το 2021, θα δούμε το έργο “Κούλης Τέλος!”.

Μακάρι μαζί του και όλα τα προαναφερθέντα “ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΣΚΑΤΑ” που λέει κι ο υπεραγαπημένος μας π.Απόστολος Γάτσιας.

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

Απόστολος Γάτσιας: Η Ελλάς Στην Εποχή Του Αντιχρίστου


 

Πηγή

Προβολές : 903


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα