Δύο χρόνια μετά, το σήριαλ συνεχίζεται... Στον ανακριτή σήμερα η Ρένα Δούρου για την φωτιά στο Μάτι... ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ 102 ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ!  (βίντεο)

Δύο χρόνια μετά, το σήριαλ συνεχίζεται... Στον ανακριτή σήμερα η Ρένα Δούρου για την φωτιά στο Μάτι... ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ 102 ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ! (βίντεο)

16 Οκτωβρίου, 2020 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:442
Μοίρασέ το
 
 
 

 
Και μόνο το γεγονός ότι πριν την εκλογή της ως περιφερειαρχης, είχε δεσμευτεί μέσα σε έξι μήνες να κάνει αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα, διαφορετικά θα πήγαινε σπίτι της, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, την καθιστά ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
 
ΟΙ 102 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ 11 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
 
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ.
 
Δείτε το σχετικό βίντεο στο τέλος της ανάρτησης.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. Και μόνο το γεγονός πως έβαλε και μετά υποψηφιότητα, αποδεικνύει πως δεν έχει ούτε καν συνείδηση.
 
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ 102 ΝΕΚΡΩΝ…
 
 

Η Ρένα Δούρου θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του 6ου τακτικού ανακριτή Αθ. Μαρνέρη στις 10:30 το πρωί.

Η τέως περιφερειάρχης Αττικής καλείται σε απολογία για τους χειρισμούς της τη βραδιά της τραγωδίας με τους 102 νεκρούς στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά, αλλά και τα λάθη και τις παραλείψεις της Περιφέρειας Αττικής κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς της 23ης Ιουλίου 2018, που έχει εντοπίσει η έρευνα της Δικαιοσύνης.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και διά παραλείψεως από υπόχρεους και μη και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια κατά συρροή και διά παραλείψεως από υπόχρεους και μη, κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί και σε βάρος ακόμα 19 στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Περιφέρειας, της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής.

 

Τι έλεγε στο υπόμνημά της η Δούρου

Η Ρένα Δούρου στο υπόμνημα με τις εξηγήσεις της που είχε καταθέσει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας είχε υποστηρίξει ότι η ίδια έπραξε το καθήκον της.

Επιπλέον είχε υπογραμμίσει πως η Περιφέρεια δεν έχει ευθύνη για την τραγική κατάληξη της πυρκαγιάς, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η αυτοδιοίκηση δεν σβήνει φωτιές, ούτε απομακρύνει προληπτικά χωρίς την εισήγηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.»

Προσφάτως για την ίδια υπόθεση, αντιμετωπίζοντας τις ίδιες κατηγορίες απολογήθηκε ο πρώην Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ, ενώ ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

Πηγή

Το βίντεο των προεκλογικών δεσμεύσεων της … “ΓΑΪ-ΔΟΥΡΟΥ”.

 

Προβολές : 442


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα