Δώστε προσοχή σ’ αυτή την είδηση – δήλωση του Προέδρου της (πρώην) Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου

30 Ιανουαρίου, 2021 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,343
Μοίρασέ το

 

Λυπάμαι πάρα πολύ για την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των συνελλήνων μου, που θεωρούν ΣΥΝΟΡΑ την εξώπορτα του σπιτιού τους και δεν αντιλαμβάνονται τι έρχεται καταπάνω τους.
Σήμερα εμείς αύριο εσείς…

 

Έτσι λειτουργεί ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… σε όποιους δίνουν έμπρακτους  και ανιδιοτελείς αγώνες για την Πατρίδα, τους …τελειώνουν…

Και το χειρότερο είναι η απουσία αλληλεγγύης μεταξύ μας, ακόμα και σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς…  

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
 

Το ποιος είναι ο Σπύρος Χαραβόπουλος, οι ντόπιοι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου το γνωρίζουν.

Γνωρίζουν τον φούρναρη στο κέντρο του χωριού, με την αγνή ψυχή, την ανοιχτή καρδιά και… το χαμόγελο, με τις ποντιακές ρίζες (οι Πόντιοι παππούδες του ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο Ωραιόκαστρο και έχτισαν εδώ στην ελεύθερη Ελλάδα το νέο τους χωριό).

Ο Σπύρος, περήφανος Έλληνας και πραγματικά αληθινός Ορθόδοξος πιστός, ήταν αυτός που πριν 3-4 χρόνια ίδρυσε την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου (απολύτως νόμιμο ως σωαμτείο) και αντέδρασε ειρηνικά στα σχέδια ισλαμοποίησης της γης του. Ούτε ««φασίστας»», ήταν, ούτε «ναζιστής».
Τόσο ο ίδιος όσο και το σωματείο δέχθηκαν αρκετές επθιθέσεις από αναρχικούς (ποιος δεν θυμάται τα γκαζάκια την νύχτα πριν τα εγκαίνια των γραφείων παρόλο που ήταν δίπλα από τράπεζες στο πιο κεντρικό σημείο του Ωραιοκάστρου, την βάρβααρη επίθεση σε νεαρό από αναρχικούς μέσα στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου που επίσης καλύφθηκαν από κάμερες, ατελείωτες άλλες επιθέσεις, απειλές, αντισυγκεντρώσεις, προπηλακίσεις, φθορές). Ουδέποτε συνελήφθηκε έστω και ένας αναρχικός παρά το άφθονο οπτικό υλικό!

Το Σωματείο δυστυχώς δεν υφίσταται πλέον.

 
Αντί για παράσημα και επαίνους προς τις υπηρεσίες τους για την πατρίδα, δέχθηκαν κλήσεις σε απολογία από την ΕΛ.ΑΣ. και απόδοση σχετικών κατηγοριών από την δικαιοσύνη και έτσι οδηγήθηκαν και σε δικαστικές περιπέτειες ..

Πριν λίγες μέρες ο φούρνος που κάποτε είχε -δεν ανήκει πλέον στον Σπύρο αλλά στον γιό του- δέχθηκε μία ακόμη επίθεση από αναρχικούς. Προηγήθηκε μία ακόμη στοχοποίηση του φούρνου και του ιδίου μέσα από το Indymedia.

Τα ΜΜΕ έσπευσαν φυσικά να τα αναπαράγουν …
 
Και φυσικά ο Σπύρος ΔΕΝ ήταν μέλος του Ιερού Λόχου -όπως επικαλούνται οι αναρχικοί για να περηφανευθούν για το «κατόρθωμά» τους, αφού συνέστησε από το μηδέν δική του πατριωτική ομάδα και αφιερώθηκε ολόψυχα σε αυτην την προσπάθεια.

Ο πρώην πρόεδρος της πατριωτικής ένωσης Ελλήνων πολιτών Ωραιοκαστρου, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο:


Με Αφορμή το συμβάν στην δομή της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ στο Παλαιόκαστρο και την άνανδρη επίθεση στο ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ του πρωτότοκου γιου μου, οφείλω να αναφέρω κάποια πράγματα ως πρώην πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Εως και σήμερα κάποιοι δείχνουν το μίσος τους.
Τα μέλη της Πατριωτικής ένωσης, χλευάστηκαν, απειλήθηκαν και χτυπήθηκαν.
Δώδεκα μέλη είμαστε και κατηγορούμενοι.


Σαν νόμιμος σύλλογος που δεν υφίσταται πλέον, φρόντισε γιαυτο η άνανδρη επίθεση στα γραφεία μας με εμπρηστικό μηχανισμό…των ΔΗΘΕΝ αντιεξουσιαστών που οι θέσεις τους εξυπηρετούν τη νέα τάξη πραγμάτων.

Δημοσιοποίησαν στη παράνομη σελίδα τους τα στοιχεία μας, τηλέφωνα, διευθύνσεις και ανέφεραν ψεύδη που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σαν πολίτες του τόπου αυτού πότε δεν χρησιμοποιήσαμε βία, ειρηνικά πάντοτε διατρανώσαμε την αγάπη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ μας και τονίσαμε τα πρόβληματα που θα δημιουργούνταν με τις δομές φιλοξενίας περιμετρικά του Ωραιοκάστρου και σε όλη την επικράτεια γενικότερα.


Δυστυχώς οι προβλέψεις μας βγαίνουν αληθινές.
Όλοι μας θα δώσουμε λόγο ΕΝΩΠΙΟΝ των ευθυνών μας προπάντων ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΟΥ.

Λυπάμαι που τοπικά μπλοκ αναπαρήγαγαν ψευδείς ειδήσεις και προκάλεσαν την άνανδρη επίθεση των ΔΗΘΕΝ αντιεξουσιαστών που δυστυχώς εκτελούν έργο των δανειστών και κατοχικών δυνάμεων των μνημονίων.

 
Κάποιοι ελληνόγλωσσοι υπέγραψαν τον αργό ΘΑΝΑΤΟ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ μας, σκότωσαν τα όνειρα των παιδιών, εγγονών μας.

Όσον αφορά τους ΔΗΘΕΝ εύσπλαχνους προοδευτικούς κτλπ…ας ευσπλαχνισθούν τα νέα μας παιδιά που στην κυριολεξία εκδιώχθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ας λυπηθούν τους χιλιάδες αυτόχειρες και τους αδύναμους που δεν έχουν τα αναγκαία να ζήσουν αξιοπρεπώς.


Σαν ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ είχαμε θίξει όλα τα θέματα που αφορούν την ύπαρξη μας σε αυτό τον ιερό ΤΟΠΟ.

Θα μπορούσα να πληκτρολογώ ημέρες δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια πλέον γιατί σε έναν πόλεμο που έχει θύματα δεν βοηθάμε με γραπτά, πράξεις χρειάζονται.

Βέβαια η ΣΗΨΗ είναι τόσο μεγάλη, το κακό ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ παντού όπως πολύ σοφά λέει ένας συγγενής μου.


Λυπάμαι πάρα πολύ για την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των συνελλήνων μου, που θεωρούν ΣΥΝΟΡΑ την εξώπορτα του σπιτιού τους και δεν αντιλαμβάνονται τι έρχεται καταπάνω τους.
Σήμερα εμείς αύριο εσείς…
 
Ο ΘΕΟΣ να μας ΕΛΕΕΙΣΕΙ ….

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας και για τα λόγια ηθικής συμπαράστασης .
Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ´ΗΜΩΝ ουδείς ΚΑΘ´ΗΜΩΝ

Σπύρος Χαραβόπουλος

 

Πηγή

Προβολές : 1,343


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα