Δ.Γιαννακόπουλος: «Μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει – Τι θα έκανα αν ήμουν πρωθυπουργός»

Δ.Γιαννακόπουλος: «Μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει – Τι θα έκανα αν ήμουν πρωθυπουργός»

16 Αυγούστου, 2021 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:798
Μοίρασέ το

«Ελλάδα εκτός ΕΕ και ευρώ, Αρχαία ελληνικά στα σχολεία, βίζα για να μπεις στη χώρα και παραγωγική ανασυγκρότηση» προτείνει ο Δ.Γιαννακόπουλος

 

 

Καλά τα λες Γιαννακόπουλε, αλλά υπεράνω των παιδιών μας, είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ.

Τι Πατρίδα θα τους παραδώσεις;;;

Ένα καμμένο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, με πρωτεύουσα την ΑθηνοΚαμπαλιστάν;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απάντησε σε ερωτήσεις φίλων του στο Instagram και έδωσε ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες απαντήσεις. 

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν θα έβαζε υποψηφιότητα για πρωθυπουργός ο Δ.Γιαννακόπουλος απάντησε: «Εάν δεν είχα παιδιά θα το είχα κάνει ήδη». 

Ενώ σε άλλη ερώτηση ανέλυσε το τι θα έκανε εάν ήταν αυτός πρωθυπουργός. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ οι πρώτες του κινήσεις θα ήταν μια Ελλάδα «εκτός ευρώ» και «εκτός ΕΕ», να χρειάζεται «βίζα για να μπεις στη χώρα», «παραγωγική ανασυγκρότηση» και «Αρχαία ελληνικά στα σχολεία»

Σε ερώτηση «γιατί οι κυβερνώντες θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια και τα ελληνικά πιστεύω» ο Δ.Γιαννακόπουλος απάντησε: «Δεν είναι θέλω των κυβερνώντων πάει πολύ πιο βαθειά. Διότι μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει». 

Επίσης ερωτήθηκε για το εάν οι εταιρείες του θα κάνουν διακρίσεις σε εμβολιασμένους και μη και απάντησε ξεκάθαρα πως «καμία από τις εταιρείες μου δεν θα κάνει, και εάν χρειαστούν τεστ θα τα προσφέρουμε δωρεάν». 

Δ.Γιαννακόπουλος: «Μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει – Τι θα έκανα αν ήμουν πρωθυπουργός»

Να υπενθυμίσουμε πως γι’ αυτές τις θέσεις του ο Δ.Γιαννακόπουλος δέχθηκε «φίμωση» από το Instagram.

 

Το λινκ του βίντεο εδώ

Πηγή

Προβολές : 798

Ετικέτες: , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το